- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #1.581
günaydınnn dostlar hayırlı sabahlar hepinizi öpüyorummm
Kızlar hamıle oldugunuzu herkese soyledınızmı?ben daha ılk defa dun soyledım oda cok yakınlarımıza.dusuk rıskı var korkuyorum keseyı gorduk ama daha kalp atısını ve bebegı gormedık.ondan sonra soylemek daha mantıklı geldı.sız ne zaman soyledınız cevrenıze?
Günaydınİki gecedir kafamdaki yastığı alıp atıyorum bi yerlere buda yeni çıktı sonra bi uyanıyorum yastk yok beni hala atşler basıyo sürekli üşüyen ben ayaklarım ellerim buz gibi olurdu artık çok sıcaklar..
ah cnm bnmm o dert bende 2 haftadır yatmak haram oldu bana uyuyamıyorum buz gıbı suyla ayaklarımı ellerımı heryerımı yıkayıp yatıyorum ıslak ıslak ayaklarımın ateş atmasından uyuyamaz oldum sıgınamazoldum bıyere.devamlı gerılme ıstegı oluyorr ..dün acyıp erık cektı cnm hemn yesıl zeytın yedım bastırdım ıstegımı nerdn bulcz yoksaa hep ekşi şeyler çekıyor kızlar bnm cnm ...bu arada son 3 gunum kontrole ılk defa kesmızı ve kalp atısımızı duycz ıns
aranızda hiç tüp bebekle hamile kalan yok mu
ben varım cnm..cok sukurrr
Hayırlı haberlerle dön inşaallah sende cumartesi gideceksin galiba,iyi beklemişsin bu zamana kadar bende cumartesi ilk gidicem kalp atışını duyamayız belki ama inşaallah keseyi görürüz
gözün aydın :)) bende ı.v.f ile kaldım. kalp atışını duydun mu? ve ne zaman?? kahve leken oldu mu?
aranızda hiç tüp bebekle hamile kalan yok mu
cnm mıkroenjeksıynla kaldım ben..cnm trnsferdn 2 gun sorna kahve lekelerım olmustu sonra gectı ama hala vajınal jel kullanıyorum o rahatsız edıyor tahrıs oldum ıyce ınsallah dr gıdınce keser...cnm henuz ne kese gordum nede kalp sesı ınşallah drumuz cumartesı cgırdı ılk muaynemız daha oncesınde 3kez kan degerı ıstemıstı sonucları bıldırmıstım druma ..sen ne durumdasın
merhaba.ben varım canım..dondurulmuş embriyo üstelik...8.haftamdayım..kalp atışını duydum..bugün kan ve idrar verdim.toksoplazma,açlık kan şekeri..vs ye bakmak için...seninki kaç haftalık?ocağın sonunda ailem dışındakilere söylemeyi düşünüyorum..ikili tarama testlerinden sonra....insan korkuyor,hemen söylemek istemiyor..inşallah sağlıkla dünyaya getirmek nasip olur...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?