2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba,
Ben de 2013 Ağustos ayı anne adayıyım, henüz keseyi ve kalp atışlarını duymadık 4 ocak gününü sabırsızlıkla bekliyoruz.
SAT 21 Kasım, beta hcg testleri gayet güzel artış gösterdi, ilk hamileliğim heyecanlıyım :)

Sevgiler...

Kızlar hamıle oldugunuzu herkese soyledınızmı?ben daha ılk defa dun soyledım oda cok yakınlarımıza.dusuk rıskı var korkuyorum keseyı gorduk ama daha kalp atısını ve bebegı gormedık.ondan sonra soylemek daha mantıklı geldı.sız ne zaman soyledınız cevrenıze?

merhaba kızlar...
şimdi doktordan geldim.doktor 6+5gun oldugunu soyledi..minnacık dahaaaa.:) makine eski oldugu için duyamadık tabi kalp atışını..gördüm ama kendsini...

ben yakınlarıma idrar testinden sonra söyledim:)
diğer çevreme keseyi gördükten sonra söyledim

ah cnm bnmm o dert bende 2 haftadır yatmak haram oldu bana uyuyamıyorum buz gıbı suyla ayaklarımı ellerımı heryerımı yıkayıp yatıyorum ıslak ıslak ayaklarımın ateş atmasından uyuyamaz oldum sıgınamazoldum bıyere.devamlı gerılme ıstegı oluyorr .. dün acyıp erık cektı cnm hemn yesıl zeytın yedım bastırdım ıstegımı nerdn bulcz yoksaa hep ekşi şeyler çekıyor kızlar bnm cnm ...bu arada son 3 gunum kontrole ılk defa kesmızı ve kalp atısımızı duycz ıns

merhaba kızlar. benimde çin takvimine göre kız çıkıyor. 30 yasındayım nisan doğumluyum. Bakalım kızmı erkek mi? Bana da kız gibi geliyor ama hiç farketmez tabiki sağlıklı olsunda :)

Hayırlı haberlerle dön inşaallah sende cumartesi gideceksin galiba,iyi beklemişsin bu zamana kadar bende cumartesi ilk gidicem kalp atışını duyamayız belki ama inşaallah keseyi görürüz

Hayırlı haberlerle dön inşaallah sende cumartesi gideceksin galiba,iyi beklemişsin bu zamana kadar bende cumartesi ilk gidicem kalp atışını duyamayız belki ama inşaallah keseyi görürüz

ahhh bitanem gel bide bana sorrr.cumartesi gidicem evet testi 5inde yapmıstım düşün, zaman bı ara durmustu sankı ağlama krızlerı gecırıyordum evde sinir hat safhadaydı neysekı oyle boyle ,zaman geçti inşallah bebışlerimizin kalp atımlarınıda duyarsakkk hayırlısıyla rahatlarızz....

gözün aydın :)) bende ı.v.f ile kaldım. kalp atışını duydun mu? ve ne zaman?? kahve leken oldu mu?

cnm mıkroenjeksıynla kaldım ben..cnm trnsferdn 2 gun sorna kahve lekelerım olmustu sonra gectı ama hala vajınal jel kullanıyorum o rahatsız edıyor tahrıs oldum ıyce ınsallah dr gıdınce keser...cnm henuz ne kese gordum nede kalp sesı ınşallah drumuz cumartesı cgırdı ılk muaynemız daha oncesınde 3kez kan degerı ıstemıstı sonucları bıldırmıstım druma ..sen ne durumdasın

aranızda hiç tüp bebekle hamile kalan yok mu

merhaba.ben varım canım..dondurulmuş embriyo üstelik...8.haftamdayım..kalp atışını duydum..bugün kan ve idrar verdim.toksoplazma,açlık kan şekeri..vs ye bakmak için...seninki kaç haftalık?ocağın sonunda ailem dışındakilere söylemeyi düşünüyorum..ikili tarama testlerinden sonra....insan korkuyor,hemen söylemek istemiyor..inşallah sağlıkla dünyaya getirmek nasip olur...

ben keseyi gördüm de kalp atışını duymadım henüz geçmiyor zaman off yaa 10 gün sonra da kalp atışını duyarım heralde.. aslında senin şuan kalp atışını da keseyi de gförmüş olman lazım dı neden geciktin hadi ters giden bişey varsa? nerde yaptırdın cnm sen

evet ya aynı fikirdeyim. ben de pazartesi keseyi gördüm 4+5 iken 5,5 mm idi şimdi kalp atışını duyacakmıyım diye endişe ediyorum. gözün aydın hadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…