2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ben de öyleyim canım 2 gündür filan. önceleri sadece sağ tarafımda hissediyordum doktora söyledim baktı ayakları dedi sağ tarafıanda. şimdi solda da oluyo sağda da. Büyüyolar bizim minnaklar. Allahım yatıp kalkıp dua ediyorum hepimiz ve nerde hamile varsa sağ sağlim kucağımıza alalım..

Evet büyüyo içimizdeki mucizeler canım. Aynı anda 2 tarafta hissedince bi tuhaf oldum. Hem kafa hem tekme atmayı aynı anda nasıl başarıyolar acaba

kızlar ben bugun resmen kurtlandım dayanamyıp gdıcem doktora...sabah aradm daha 11de kotası dolmus doktorcugumun:) parayı bayılıp ozel gırıs yaptırıcam ama olsun aksamustu babAMZ GELSIN GDELIM DAH HIC RANDEVU GUNUMDE GTMEDM AMA 4 GUN ONCE OLSA NOLUCAK DIMI AMA :)

Evet büyüyo içimizdeki mucizeler canım. Aynı anda 2 tarafta hissedince bi tuhaf oldum. Hem kafa hem tekme atmayı aynı anda nasıl başarıyolar acaba

zamane çocukları diyelim :)) maşallah maşallah onlar iyi ve sağlıklı olsun da. vursunlar tekmelesinler sıpalar. çıkınca da ıssırırız popolarını olur biter

merhaba canım..ben de tüp bebek yöntemi ile hamileyim,beş aylık olduk çok şükür...son kontrolümde dr uma sordum...sen kendini şartlandırma ama en ufak bir sorun bile olsa sezeryanı tercih ederiz tüp bebek gebeliğinde,riske atamayız dedi..benim de canıma minnet ama yine de her şey yolunda giderse deneyebiliriz...içimden bi his sezeryan-tam anestezi-epiduralden iyidir diyor:)

Bende dünden beri hissediyorum 2 noktada vuruşunu. İçimde yer değiştirdiğinde acayip içim kasılıp geriliyor, meğerse dönüş yapıyormuş. Hareket edeceği zamanı bile hissediyorum sonrada arkasından 3 defa vuruşunu hissediyorum :)

Artık pıt pıt diye değil baya pata küte hissetmeye başladık. Hem büyüyorlar hem de güçleniyorlar.

Yine dayanamadın dimi Benim bu kontrolüm 15 günde olacak ama yine de gelmek bilmiyor... Gel cuma gel :)

bahsettiğin bu mağaza forbes tarafında mı?

Evet canım forbeste fillerin o taraftan girdiğini düşünürsek solda kalıyor kapının önünde bebek takımları falan satılıyor sürekli mutlaka görmüşsündür. Çok büyük biyer değil. Gitmişken pamidora da uğrayın mutlaka :)

tamamdır yarın orda buluşuyoruz
Yarın gideceğim mutlaka yazarım detayları, öpüldün.

selam kızlarrr... Yazmak kısmet olmadı bugün, yoğunluktan. H. sonu çok yorulduk bebeşimle. Cumartesi akşamı soluma bi yattım birdaha dönemedim belim tutulmuş yorgunluktan. Çığlık atarak kalktım. Eşimde kortu. Tuvalete kendimi sürükleyerek gittim çok berbat birşey bu bel

Kısmetse ben bebek çantamı daha klasik istiyorum. İlerde de kullanabilirim. Avvioda güzel anne bebek çanta modelleri var. Unnado sitesinde kampanyaya girmiş hatta.

Nasılsınız bakalım. Biz iyiyiz çok şükür haftasonu kontrolümüz vardı. Bebişimin hareketlerini hissedemediğim için doktorum çağırdı korktu doktorumda nasıl hissedemiyorum diye çok şükür her şey yolunda... Kalp atışlarını dinledi ilk etapta sonrasında rahatladık:)
Boyumuz 18 cm olmuş kilomuz da 270 gram kadar:))))

Son düzenleme:

yaa ben bebeğimin hareketlerini hissedemiyorum diye günlerdir bayağı üzgündüm aslında kasığımında bir yere herzamn birşey vuruyor gibi hissediyordum ama bebek hareketi değildir diyordum ancak bugün o vuruşları ciddi ciddi hissediyorum elimi koyuyorum o bölgeye ama elimle bir şey hissetmiyorum.ama içeriden bayağı birşey hissediyorum.şimdi yardımınızı rica edicem bu şey böyle kalp atması gibi birşeymi ama onun gibi ritmik değil tabi 1 yada 2 kere tık tık vuruyor sanki sizce bebek hareketimidir acaba??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…