- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #16.561
Selamın helloooo:)) Herkese güzel, enerjik bir hafta diliyorum.
Benim sıpam sanırım yan yatıyor kızlar. Hem sağda, hem de solda aynı anda hareketini hissediyorum. Hissettiğim iki nokta arasındaki mesafe arası oldukça fazla.tek olduğunu bilmesem ikiz sanırdım :) Boyu baya uzadı demek ki.Sizin de aynı anda hem sağda hem solda hissettiğiniz oluyor mu?
Kızlar benim de göbeğime taktılar. Hiç 5 aylık gibi durmuyomuşum. Eşim de göbiş yaptı 2.5 aylığı o taşıyomuş, 2.5 aylığı ben taşıyomuşum. Böyle espriler yapıyolar. Aman ne komik. Gül gül öldük:101::101:
Ben de öyleyim canım 2 gündür filan. önceleri sadece sağ tarafımda hissediyordum doktora söyledim baktı ayakları dedi sağ tarafıanda. şimdi solda da oluyo sağda da. Büyüyolar bizim minnaklar. Allahım yatıp kalkıp dua ediyorum hepimiz ve nerde hamile varsa sağ sağlim kucağımıza alalım..
Evet büyüyo içimizdeki mucizeler canım. Aynı anda 2 tarafta hissedince bi tuhaf oldum. Hem kafa hem tekme atmayı aynı anda nasıl başarıyolar acaba
Benim kardeşim normal doğum yaptı ama 15 tane dikişi vardı.20 güne yakın ağrısını çekti.O yüzden normal doğumdan çok korkuyorum.Zaten doktorumda tüp bebek olduğu için normal doğumu çok önermiyorum diyor.
kızlar ben bugun resmen kurtlandım dayanamyıp gdıcem doktora...sabah aradm daha 11de kotası dolmus doktorcugumun:) parayı bayılıp ozel gırıs yaptırıcam ama olsun aksamustu babAMZ GELSIN GDELIM DAH HIC RANDEVU GUNUMDE GTMEDM AMA 4 GUN ONCE OLSA NOLUCAK DIMI AMA :)
Valla görüntü çok güzel. Yarın gideceğim anneme uğrarım bi. Çok sağol.
Selamın helloooo:)) Herkese güzel, enerjik bir hafta diliyorum.
Benim sıpam sanırım yan yatıyor kızlar. Hem sağda, hem de solda aynı anda hareketini hissediyorum. Hissettiğim iki nokta arasındaki mesafe arası oldukça fazla.tek olduğunu bilmesem ikiz sanırdım :) Boyu baya uzadı demek ki.Sizin de aynı anda hem sağda hem solda hissettiğiniz oluyor mu?
Hadi bakalım ii haberlerini bekliyoruz
Nakitte daha indirim de yapabileceğini söylemişti canım sorarsın. Laciverti kırmızısı ve ekoseli vardı biraz daha farklı bir model siyah vardı o da çok güzeldi.
Bende dünden beri hissediyorum 2 noktada vuruşunu. İçimde yer değiştirdiğinde acayip içim kasılıp geriliyor, meğerse dönüş yapıyormuş. Hareket edeceği zamanı bile hissediyorum sonrada arkasından 3 defa vuruşunu hissediyorum :)
kızlar ben bugun resmen kurtlandım dayanamyıp gdıcem doktora...sabah aradm daha 11de kotası dolmus doktorcugumun:) parayı bayılıp ozel gırıs yaptırıcam ama olsun aksamustu babAMZ GELSIN GDELIM DAH HIC RANDEVU GUNUMDE GTMEDM AMA 4 GUN ONCE OLSA NOLUCAK DIMI AMA :)
bahsettiğin bu mağaza forbes tarafında mı?
Evet canım forbeste fillerin o taraftan girdiğini düşünürsek solda kalıyor kapının önünde bebek takımları falan satılıyor sürekli mutlaka görmüşsündür. Çok büyük biyer değil. Gitmişken pamidora da uğrayın mutlaka :)
tamamdır yarın orda buluşuyoruz
Yarın gideceğim mutlaka yazarım detayları, öpüldün.
gününüz aydın olsun kızlar. ben bu sabah biraz geç uyandım ancak oturabildim netin başına.
size o sararmışsın kilo almışsın diyenleri bence hiç kafaya takmayın hatta öyle dediklerinde yapıştırın cevabını sanki onlar hamileyken elma yanaklı al dudaklıydı heyy Allahım yaa. resmen karşısındakinin moralini bozmak için yapıyorlar bunlar. kendileri adriana limaydı ya hamileyken biğzi beğenemedi hanfendiler. hamileyiz sonuçşta bir günümüz diğerinin tutmaz yeri gelir bakımlı yeri geliryüz dağılmış olur can taşıyoruz olur o kadar siz bebeciklerinizden başkasına bakmayın.
bende hala bebek bakım çantası almadımarkadaşın resmini koyduğunu çok beğendim birde bu içinde setlerle satılanlar varmış chicconun falan onları gördünüz mü hiç peki
bende dünden beri hissediyorum 2 noktada vuruşunu. Içimde yer değiştirdiğinde acayip içim kasılıp geriliyor, meğerse dönüş yapıyormuş. Hareket edeceği zamanı bile hissediyorum sonrada arkasından 3 defa vuruşunu hissediyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?