2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bu ay ona göre para ayırayım ben de canım sen bu kadar memnun kaldıysan oraya gidebilirim. Sitesini de inceledim karı-koca çok tatlı görünüyorlar :)

tetkike eşi de giriyor. sabahattin bey bakıyor, eşine söylüyor. şu kadar santim, normal vs. diye. ben hep bayan doktora gidiyorum. ama bu dr.'da hiç rahatsızlık duymadım. bi de dediğim gibi güvenerek gittik, o da tavrıyla muayenesiyle bizi yanıltmadı. eşim bile çıkınca "paranın gözünü seveyim. ne güzel uzun uzun heryerine baktı, aceleye getirmedi, uğraştı baya" dedi :) bi de biz iki doktora gittik bundan önce, cinsiyet konusunda bile baya muallakta kaldık. daha baktıkları şey fıstık mı, pipi mi anlayamıyorlar düşün yani. ve bu durum 16. haftalardan sonra yaşandı. yani biz tuttursak 11. haftada cinsiyet için yanlış söyleyebilir, kabul. ama belli bi haftadan sonra gördüğünün ne olduğunu anlaması lazım diye düşünüyorum. o yüzden bakması yetmiyor dr'un, baktığını görmesi önemli.

inşallah söylediği gibi sağlıcakla alırız kucağımıza, tüm annelerle birlikte..

Hayırlı olsun güle gle kullan Civil i ben de çok beğeniyorum hem uygun fiyatlı hem de kaliteli :))

evet neredeyse hepsini ordan aldım tüm ihtiyaçlarımı
biberon emzik cam rende mama kaşığı burun aspiratörü gibi şeyleri nuk
hastane çıkışı bi tane penye battaniye 2-3 tane 2li takımı cemre bebeden
diğer ne varsa civilden aldım küvet filesine kadar
havlusu ve ağız mendilleri minidamla civilde minidamla varmış çokta kaliteli çok sevindim görünce
bi eksiğimiz ateşölçer
eşimde piyasadakiler pahalı diye sürekli beni vazgeçirme derdinde ama ben alıcam onuda :) hem kızımada lazım oluyo

Hayırlı olsun ... Ben de tulumlarını falan çok beğendim epey de aldım dün bebişimin büyük teyzesi neler eksik onları da ben alayım dedi eksikleri söyledim ama Civil den al dedim :)) Şimdi bize küvet lazım :))

geçen aydan beri kullanıyorum kalsiyum magnezyumu kızım 8 yaşında canım biraz ara açıldı ama ne yapalım şartlar böyle gerektirdi Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah bende son aylar almamıştım kızımda bakalım bunda ne olacak

günayyydıınnn burdayım canım takipteyim sağol ilgin için
bu aralar çok yazamıyorum işlerden ama hep takipteyimm
merak ettim canım insan görmeyince arıyor hayatımsında az gelmeye başladı işler yogun anlaşılan

kızlar maşallah bayag bi eksikleriniz tamamlanmış yarın ki doktor randevumdan sonra bende çarşıya çıkıp bişeyler alsam iyi olacak eksik okadar çok ki birde bebiş dogasıya kadar salon eşyalarımıda değiştirmeyi düşünüyorum bakalım hepsi bi arada nasıl olacak

Kızlaaaaaaaaaaaarrrrr markafoni de annelik heyecanı diye bir mağaza var bayıldım bayıldımmmmmm siz de bakmalısınız :)))

güle güle kullanın. linki açamadım ama sanırım aynı arabayı almışız. ctsi kemeraltından bebeğim mağazasından aldık. indirimde dediler 590 tl peşin. biz taksitle 630 tl'ye aldık +100 tl hediye çeki. arabanın sürüşü çok rahat geldi. manevra kabiliyeti çok yüksek. en güzel özelliği ana kucağını kullanırken, 1 yaşından sonra oturacağı arabayı taşımak zorunda kalmamak. bu da hafiflik sağlıyor. bu tarz arabalar daha yüksek fiyatlarda diye düşünüyordum. iyi denk geldi diye düşünüyorum. bi arkadaşım da buggster tavsiye etmişti. onun fiyatı 1.000tl'ydi indirimli 800 tl'ydi. bizim için biraz fazla fakat bütçesi müsait olan arkadaşlar onu da düşünebilir..

not: casual cadillac'ın ana kucağı yani oto koltuğu ECE R44/04 sertifikalı. yani oto koltuğunda en yüksek güvenlik sertifikası. internette öyle yazıyor. araba alacaklar buna dikkat edebilirler.

Son düzenleme:

not: casual cadillac'ın ana kucağı yani oto koltuğu ECE R44/04 sertifikalı. yani oto koltuğunda en yüksek güvenlik sertifikası. internette öyle yazıyor. araba alacaklar buna dikkat edebilirler.

Ben de oradan aldım canım :)) Yoksa o senmiydin bi bayanla baktık filan şaka şakaa ben de çok beğenerek aldırdım. başka markalarda buna eşdeğer ürünler 800 tl den başlıyor, bence fiyatı da ürüne göre uygun. Her gün kemeraltına gidesim var almasam da sadece baksam bile yeter :))

Kızlar baktığım çanta bunun gibiydi resmi bulduğum sitede fiyatı 169 TL yuhh dedim deriler daha pahalı anladığım kadarıyla. Ben en iyisi beğendiğimi kaçırmayayım.

bugün işyeri çok yoğun anlaşılan oğlumda yoğun içeride hummalı bir çalışma var çünkü:)

ordan mı aldın? bizi azıcık kazıklamışlar o zaman :) bi de 100 tl'lik alışveriş hediye ettiler ya. onu da 90 tl'lik yapmışız. hesaplayınca farkettik. saf mıyız neyiz :))

Selamın helloooo:)) Herkese güzel, enerjik bir hafta diliyorum.

Benim sıpam sanırım yan yatıyor kızlar. Hem sağda, hem de solda aynı anda hareketini hissediyorum. Hissettiğim iki nokta arasındaki mesafe arası oldukça fazla.tek olduğunu bilmesem ikiz sanırdım :) Boyu baya uzadı demek ki. Sizin de aynı anda hem sağda hem solda hissettiğiniz oluyor mu?

Kızlar benim de göbeğime taktılar. Hiç 5 aylık gibi durmuyomuşum. Eşim de göbiş yaptı 2.5 aylığı o taşıyomuş, 2.5 aylığı ben taşıyomuşum. Böyle espriler yapıyolar. Aman ne komik. Gül gül öldük:101::101:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…