- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #16.541
Bu ay ona göre para ayırayım ben de canım sen bu kadar memnun kaldıysan oraya gidebilirim. Sitesini de inceledim karı-koca çok tatlı görünüyorlar :)
teşekkür ederim :) bende çok beğenerek aldım
hemde bebek çantasına benzemiyo heryerde kullanabilirim diye düşünüyorum içi de geniş
Hayırlı olsun güle gle kullan Civil i ben de çok beğeniyorum hem uygun fiyatlı hem de kaliteli :))
5 kilo aldımm :) ne çok sevinen var kilo aldığımaa sorma :)
evet neredeyse hepsini ordan aldım tüm ihtiyaçlarımı
biberon emzik cam rende mama kaşığı burun aspiratörü gibi şeyleri nuk
hastane çıkışı bi tane penye battaniye 2-3 tane 2li takımı cemre bebeden
diğer ne varsa civilden aldım küvet filesine kadar
havlusu ve ağız mendilleri minidamla civilde minidamla varmış çokta kaliteli çok sevindim görünce
bi eksiğimiz ateşölçer
eşimde piyasadakiler pahalı diye sürekli beni vazgeçirme derdinde ama ben alıcam onuda :) hem kızımada lazım oluyo
ben sadece demır hapı kullanıyorum, artık gecelerı bacaklarıma kramplar gırıyor onun ıcınd e sanırım magnezyuma baslamamız gerekıyor bı daha gıttıgımde ısteyım barı...
aynen yazın napacaz bılmem sıcaklarda, nıye bılmıyorum son aylarda kılo almıcakmısım gıbı bı hıs var ıcımde nerden geldıyse bu ozguven
hep yaz meyve sebzelerı ucusuyor gozumun onunden, hayırlısı bakalım...
kızın kac yasında ne guzel Rabbım ıkıncı kez tattırmıs annelıgı
merak ettim canım insan görmeyince arıyor hayatımsında az gelmeye başladı işler yogun anlaşılangünayyydıınnn burdayım canım takipteyim sağol ilgin için
bu aralar çok yazamıyorum işlerden ama hep takipteyimm
Bire bir görmen daha iyi olmuş internet yanıltabiliyor. Ben de inceliyorum şu an. Bu arada annem bebek arabamızı aldı. 550 TL ye aldık ve 100 TL de hediye çeki verdiler. Bakalım beğenecekmisiniz?
http://www................/travel-s...avel-sistem-bebek-arabasi-puset-new-2013.html
güle güle kullanın. linki açamadım ama sanırım aynı arabayı almışız. ctsi kemeraltından bebeğim mağazasından aldık. indirimde dediler 590 tl peşin. biz taksitle 630 tl'ye aldık +100 tl hediye çeki. arabanın sürüşü çok rahat geldi. manevra kabiliyeti çok yüksek. en güzel özelliği ana kucağını kullanırken, 1 yaşından sonra oturacağı arabayı taşımak zorunda kalmamak. bu da hafiflik sağlıyor. bu tarz arabalar daha yüksek fiyatlarda diye düşünüyordum. iyi denk geldi diye düşünüyorum. bi arkadaşım da buggster tavsiye etmişti. onun fiyatı 1.000tl'ydi indirimli 800 tl'ydi. bizim için biraz fazla fakat bütçesi müsait olan arkadaşlar onu da düşünebilir..
not: casual cadillac'ın ana kucağı yani oto koltuğu ECE R44/04 sertifikalı. yani oto koltuğunda en yüksek güvenlik sertifikası. internette öyle yazıyor. araba alacaklar buna dikkat edebilirler.
Hmmm. annem Şirinyer'de oturuyo olmadı ben de bakarım canım sağol ilgine. Bu arada bişi sorcam sen hangi hastane ve hangi dr du?
güle güle kullanın. linki açamadım ama sanırım aynı arabayı almışız. ctsi kemeraltından bebeğim mağazasından aldık. indirimde dediler 590 tl peşin. biz taksitle 630 tl'ye aldık +100 tl hediye çeki. arabanın sürüşü çok rahat geldi. manevra kabiliyeti çok yüksek. en güzel özelliği ana kucağını kullanırken, 1 yaşından sonra oturacağı arabayı taşımak zorunda kalmamak. bu da hafiflik sağlıyor. bu tarz arabalar daha yüksek fiyatlarda diye düşünüyordum. iyi denk geldi diye düşünüyorum. bi arkadaşım da buggster tavsiye etmişti. onun fiyatı 1.000tl'ydi indirimli 800 tl'ydi. bizim için biraz fazla fakat bütçesi müsait olan arkadaşlar onu da düşünebilir..
not: casual cadillac'ın ana kucağı yani oto koltuğu ECE R44/04 sertifikalı. yani oto koltuğunda en yüksek güvenlik sertifikası. internette öyle yazıyor. araba alacaklar buna dikkat edebilirler.
Ben de oradan aldım canım :)) Yoksa o senmiydin bi bayanla baktık filanşaka şakaa ben de çok beğenerek aldırdım. başka markalarda buna eşdeğer ürünler 800 tl den başlıyor, bence fiyatı da ürüne göre uygun. Her gün kemeraltına gidesim var almasam da sadece baksam bile yeter :))
ordan mı aldın? bizi azıcık kazıklamışlar o zaman :) bi de 100 tl'lik alışveriş hediye ettiler ya. onu da 90 tl'lik yapmışız. hesaplayınca farkettik. saf mıyız neyiz :))[/QU
yeni zam gelmiş canım ama bize yanlışlıkla eski fiyatı söylediklerinden vermek zorunda kaldılar bir nev'i. O tarafa gidersen bence 10 TL lik bişey al. Hakkını yedirme benim en sinir olduğum şey söke söke alırım. Mesela bak bu uni baby nin pamuk ıslak mendilleri var 12 tl. kullananlar çok methediyo. ondan al filan bak işte..
Eki Görüntüle 667342
Kızlar baktığım çanta bunun gibiydi resmi bulduğum sitede fiyatı 169 TL yuhh dedim deriler daha pahalı anladığım kadarıyla. Ben en iyisi beğendiğimi kaçırmayayım.
işde başıma gelen bi kaç küçük detay sizdede oluyomuu."senin renginmi sararmış" "yüzün şişmiş sanki" "gripmi oluyosun" "o pantolon sanki dar" "dikkat et kilo alıyosun" "popon büyümüş" ayyy sinir oluyorumm yaa off saldırcam :)) evet heryerim şişiooo sizeneee falan diypp çığlıkk atıcamm...
Günaydın kızlar biz geldik :)) Geçen hafta iki gün istifra ettim gözlerim kanlandı ve ağrısı halen devam ediyor :)) Bana aynı yorumlar yapılıyor kilo konusunda renk konusunda falan... Nereye gitsem rahat edemiyorum illa yastık ya da koltuk değişimi yapılıyor gel burası daha rahat diye ... Ve kesinlikle bacak üstüne bacak atıp oturamıyorum birileri gelip mutlaka indiriyor bacağımı sinir oluyorum( Şimdilik sessiz kalıyorum ama sinirleniyorum :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?