- 2 Ocak 2013
- 2.262
- 6
- 88
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #16.581
kızlar ben bugun resmen kurtlandım dayanamyıp gdıcem doktora...sabah aradm daha 11de kotası dolmus doktorcugumun:) parayı bayılıp ozel gırıs yaptırıcam ama olsun aksamustu babAMZ GELSIN GDELIM DAH HIC RANDEVU GUNUMDE GTMEDM AMA 4 GUN ONCE OLSA NOLUCAK DIMI AMA :)
yaa ben bebeğimin hareketlerini hissedemiyorum diye günlerdir bayağı üzgündüm aslında kasığımında bir yere herzamn birşey vuruyor gibi hissediyordum ama bebek hareketi değildir diyordum ancak bugün o vuruşları ciddi ciddi hissediyorum elimi koyuyorum o bölgeye ama elimle bir şey hissetmiyorum.ama içeriden bayağı birşey hissediyorum.şimdi yardımınızı rica edicem bu şey böyle kalp atması gibi birşeymi ama onun gibi ritmik değil tabi 1 yada 2 kere tık tık vuruyor sanki sizce bebek hareketimidir acaba??
günaydın arkadaşlar.benim burun kanaması oluyor bu haftalarda normalmiş diye öğrendim acaba bunu yaşayan başka arkadaşlar varmı.
Bende dünden beri hissediyorum 2 noktada vuruşunu. İçimde yer değiştirdiğinde acayip içim kasılıp geriliyor, meğerse dönüş yapıyormuş. Hareket edeceği zamanı bile hissediyorum sonrada arkasından 3 defa vuruşunu hissediyorum :)
Selamın helloooo:)) Herkese güzel, enerjik bir hafta diliyorum.
Benim sıpam sanırım yan yatıyor kızlar. Hem sağda, hem de solda aynı anda hareketini hissediyorum. Hissettiğim iki nokta arasındaki mesafe arası oldukça fazla.tek olduğunu bilmesem ikiz sanırdım :) Boyu baya uzadı demek ki.Sizin de aynı anda hem sağda hem solda hissettiğiniz oluyor mu?
Kızlar benim de göbeğime taktılar. Hiç 5 aylık gibi durmuyomuşum. Eşim de göbiş yaptı 2.5 aylığı o taşıyomuş, 2.5 aylığı ben taşıyomuşum. Böyle espriler yapıyolar. Aman ne komik. Gül gül öldük:101::101:
haftada 1 veya 2 defa bende de oluyor. Mendile silerken fark ediyorum ancak.
canım ben daha 17. Haftalarımda başladım hissetmeye. Kasığımda ve rahim üstünde pıt die birşey ama hafifti. Elimi koydugumda elimde hissetmiyordum ama bişey vurduguna emindim. Gaz deil yani bebek olduğu kesin. Birgün doktordayken tam vurmustu doktora kasıgımı gösterip burda şuan neyi var dedim.ayakları orda demişti. 19. Haftalarımda ise elimi karnıma koydugumda o sert vuruşalrını avucumda hissetmeye başladım. Babamız bile şuan elini koydugunda vuruşunu hissedip. Vurdu diyor. Evet yanılmadın vurdu diyorum bende.. Bazılarında bebek arkada kalıyormuş. Oyüzden hissetmesi zor oluyormuş. Bi arkadaşım bebeğinin eşi önde olduğu için 6. Aydan sonra hiisetmeye başlamış bebeğini.. Benimde bebeğimimn eşi aşağıdaydı en son. Umarım doğum zamanı yukarı cıkar da normal doğumum olur.
Canım ben daha 17. haftalarımda başladım hissetmeye. Kasığımda ve rahim üstünde pıt die birşey ama hafifti. Elimi koydugumda elimde hissetmiyordum ama bişey vurduguna emindim. Gaz deil yani bebek olduğu kesin. Birgün doktordayken tam vurmustu doktora kasıgımı gösterip burda şuan neyi var dedim.Ayakları orda demişti. 19. haftalarımda ise elimi karnıma koydugumda o sert vuruşalrını avucumda hissetmeye başladım. Babamız bile şuan elini koydugunda vuruşunu hissedip. Vurdu diyor. Evet yanılmadın vurdu diyorum bende.. bazılarında bebek arkada kalıyormuş. Oyüzden hissetmesi zor oluyormuş. Bi arkadaşım bebeğinin eşi önde olduğu için 6. aydan sonra hiisetmeye başlamış bebeğini.. benimde bebeğimimn eşi aşağıdaydı en son. Umarım doğum zamanı yukarı cıkar da normal doğumum olur.
Ben de bebeğimi dokunduğumda hissetmiyorum hatta her akşam elim karnımda öyle boş boş uzanıp bekliyorum ama içerden hissediyorum :)) Sanırım biraz daha beklemeliyiz ... Zaten iyice hareketlenmeye başlayınca geceleri bile uyutmayacakmış
Senin kaçıncı gebeliğindi canım hani ilkse geç hissedilirmiş yoksa sen de mi benim gibisin?
Bir de herkes farklı dönemlerde hisseder bu normal misal dün biri 3. ayda bebeğinin balık gibi hareket ettiğini söyledi inanmadım da pek iddialaşmak da istemedim (pek kimseyle tartışacak sabrım kalmamış) o aylarda da hissedilmez yani daha bebeğin kasları gelişmemiştir. Kocaman bir balonunun içinde nokta gibi oluyorlar o yüzden herkesin söylediğine de pek kulak asmamalı hamileliğin tadını çıkarmalıyız mavi menekşe :))
Haftasonu kontrolümde dr tekrar baktı cinsiyetimize hani bu defa ben sordum geçen seferkinde ağzından kaçırmıştı ya hani:)))))
Ben hala inanamıyorum yani kızımın yanına bir kızım daha olsun isterken oğlumun yanına eşi geldi.Hayırlısı olsun inşallah
Dr. erkek bak çıkıntısı diyor ben de o kordon bence diyorum kordon öyle olmaz diyor ben ısrarla kordondur iyi bakın belki kızdır diyorumSonunda pes ettim yani:)))) Karışma mümkün değil mi yaa benim bazı tanıdıklarımın öyle olmuştu.Yani fikri olan var mı kızlar paylaşır mısınız
Kızlar bebek çantası için ben bunu düşünüyorum hem yatak da oluyor en hassas dönemlerinde kimsenin evinde yatırıp da mikrop kapmamış olur bebeğim bu ideal bence
www.wollexbebek.com New York Bronx Seyahat ve Mama antas New York Bronx Seyahat ve Mama antas
Artık pıt pıt diye değil baya pata küte hissetmeye başladık. Hem büyüyorlar hem de güçleniyorlar. [/QUOTE
maşallah pıtırcığına dün nasıl oynadı benimkide teyzesi ama bugün keyfi yok
selam kızlarrr... Yazmak kısmet olmadı bugün, yoğunluktan. H. sonu çok yorulduk bebeşimle. Cumartesi akşamı soluma bi yattım birdaha dönemedim belim tutulmuş yorgunluktan. Çığlık atarak kalktım. Eşimde kortu. Tuvalete kendimi sürükleyerek gittim çok berbat birşey bu bel
Kısmetse ben bebek çantamı daha klasik istiyorum. İlerde de kullanabilirim. Avvioda güzel anne bebek çanta modelleri var. Unnado sitesinde kampanyaya girmiş hatta.
o bel ağrıları tutulmaları süründürüyor beni canım ne yapacağız bilmiyorum
Ben de 14 15 haftalar gibi hissetmiştim ama evet çok daha erken hissettiğini söyleyenler de var.Yani belki psikolojik olabilir doktorlara göre imkansız 3 aylıkkken hissetmek ama insanoğlu imkansızı başarmak için çaba sarfediyor
canım ben görmüştüm bunu çok kullanışlı benim tek vazgeçtiğim tarafı üzeri açık bebeğin taşınması karadenize inş tayin çıkacak benim memleketime bebekde ağustos geliyor eylül deli gibi yağmur yağıyor ilk aylar annem aşıya falan götürürken üşümesin ıslanmasın diye şunları almış internetten.ilk ikisi aynı setin ürünü ama renk biraz farklkı çıkmış netten kaydettim görüntüyü. kırmızı olanıda bugün unnadodan aldı annem
Eki Görüntüle 667485 Eki Görüntüle 667486 Eki Görüntüle 667487
Hayırlı olsun canım gerçekten de çok güzeller güle güle eskitin :)Artık pıt pıt diye değil baya pata küte hissetmeye başladık. Hem büyüyorlar hem de güçleniyorlar. [/QUOTE
maşallah pıtırcığına dün nasıl oynadı benimkide teyzesi ama bugün keyfi yok
o bel ağrıları tutulmaları süründürüyor beni canım ne yapacağız bilmiyorum
inşallah çıkar canım allahın izniyle..benim biraz kilolarım var önce hormon bozukluğu arkasından sigarayı bırakmam sebebiyle hatırı sayılır bir kilo aldım zannediyorum ondan elimle hissedemiyorum.ama içimde hissettiğim şeyinde o olmasını umuyorum.çünkü 20+6 dayız artık ufak ufak hissetmem lazım yoksa aklıma türlü kötü şeyler geliyor.kontrolüm önümüzeki hafta salı o güne kadar stres olmak istemiyorum..ama kısmetse salı günü ayrıntılı ultrasonumuz var çok çok heyecanlıyım:):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?