2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

senin işyerinde çalışanlara ben sinir olmaya başladım canım sen saglıklı bebişin saglıklı olunda gerisi ne konuşursa konuşsun hamilelikte popo büyümesinden daha çok hamile bayanın psikolojisi daha önemlidir bende takıyorum ara ara ama benim etrafımdakiler daha çok aaa neren aldı bi göbeğin var boşver verirsin diye beni hep sakinleştiriyorlar nasıl insanalr varyaa ver cevaplarını sustur canım hiç bişey senin moralinden daha önemli değil

bende çok halsiz isteksizdim demir balık ve kalsiyum ilaçlarını aldıgımdan beri daha iyiyim elhamdülillah hamile kalmadan önce zaten bi 4 kilo almıştım bide üzerine bu 8 kilo ama bu aydan sonra daha dikkatli olacagım çünkü yazın sıcakta çok fazla kilolarla zor olacak ailemde şeker hastalıgı yaygın çok kilo hamilelik şekerine de sebep olabiliyormuş bu yüzden dikkat etmem şart kızımıda dediğin gibi götüreyim değil mi yavrum nasılda merak ediyor kardeşini

Canım ne kadar ödediğinizi sorabilir miyim?

Günaydın iyi haftalar canlar 3gün güneydoğunun altını üstüne getirdik gezdik geldik yorulduk. Bebeğim napıyomuş bakalım

cnm az önce yazdım. izmirde prof.dr. sabahattin altınyurt. ben bir arkadaşımın tavsiyesiyle gittim ctsi. çok memnun kaldım. tavsiye ederim. www.draltunyurt.com'dan ulaşabilirsin.

Canım herşeyin yolunda olmasına sevindim daim olsun inşallah.aynı haftadayız sanırım? Tavsiyen için teşekkür ederim görüşeyim.öpüyorum.

Günaydın kızlar biz geldik :)) Geçen hafta iki gün istifra ettim gözlerim kanlandı ve ağrısı halen devam ediyor :)) Bana aynı yorumlar yapılıyor kilo konusunda renk konusunda falan... Nereye gitsem rahat edemiyorum illa yastık ya da koltuk değişimi yapılıyor gel burası daha rahat diye ... Ve kesinlikle bacak üstüne bacak atıp oturamıyorum birileri gelip mutlaka indiriyor bacağımı sinir oluyorum ( Şimdilik sessiz kalıyorum ama sinirleniyorum :))

günaydın annişler ve sevgili bebişlerimiz :)

kızlar haftasonu azizbebe kanz panço mothercare gibi markaların olduğu bir alışveriş merkezine gittik bulunduğum yerde yok konyaya gittik gezmeye ve bu markaların ürünleri ne kadar kaliteli olsalarda çok pahalı geldiler.

ben hepsini kendi ilimdeki civilden ve cemre bebeden aldım ve tüm ihtiyaçlarımızı aldık 3-6 aylık bile aldık taş çatlasa 500 tl tuttu kızımın park yatağı vardı onu kullanıcaz almıycaz beşik.
hepside gerçekten kaliteli ürünler
butik bebe unnado e-bebek civil gibi internet sitelerindende bakabilirsiniz iyi markalar uygun fiyatlara
inşallah sağlıcakla doğarlar da cicili bicili giydiririz yavrucaklarımızı

ben sadece demır hapı kullanıyorum, artık gecelerı bacaklarıma kramplar gırıyor onun ıcınd e sanırım magnezyuma baslamamız gerekıyor bı daha gıttıgımde ısteyım barı...
aynen yazın napacaz bılmem sıcaklarda, nıye bılmıyorum son aylarda kılo almıcakmısım gıbı bı hıs var ıcımde nerden geldıyse bu ozguven
hep yaz meyve sebzelerı ucusuyor gozumun onunden, hayırlısı bakalım...

kızın kac yasında ne guzel Rabbım ıkıncı kez tattırmıs annelıgı

Bu kadar beğendiysen al canım. zaten ısı yalıtımlıları bu fiyattan aşağı bulamazsın. Ben bi tane beğendim 190 dedi. Almadım tabii o kadar veremem, nerden beğendin bu arada netteyse linkini yazar mısın??

Bu arada günaydınlar ve iyi haftalar hepimize ve meleklerimize :))

cnm fiyatı uygun gibi. h.sonu ben de alışverişteydim. çantalar 95-120 tl arasıydı, benim hoşuma giden olmadı. o paraya değecek kalitede değillerdi. termos alt açma filan demişsin fiyatı çok iyi bence.

Keşke alsaydım o zaman :) Ben çok beğendim hep kumaşımsı görüyordum o yüzden bu hoşuma gitti. Gidip alayım bari ekoseliyi kimse almadan

Yok canım netten değil, bakınayım netten benzerini bulursam atarım canım. İzmirdeyim ben şirinyerde fiyonk bebeden baktım.

Canım ne kadar ödediğinizi sorabilir miyim?

ben sadece ayrıntılı ultrason için gittim. 250 tl. ama 150 tl verip kafamızda şüphe olacağına acaba düzgün mü baktı, baktığını gördü mü diye düşüneceğimize 250 verelim emin olalım dedik. çünkü bu tetkikte yapanın tecrübesi çok önemli. araştırarak güvenilir bi yerde yaptırmakta fayda var diye düşünüyorum.

benim aldığım bebek bakım çantamda bu
içinde alt açma bezi ve biberon koymak için içi yalıtımlı küçük bi çanta daha var
civilden aldım kızlar 60 tlye

Bu ay ona göre para ayırayım ben de canım sen bu kadar memnun kaldıysan oraya gidebilirim. Sitesini de inceledim karı-koca çok tatlı görünüyorlar :)

Hmmm. annem Şirinyer'de oturuyo olmadı ben de bakarım canım sağol ilgine. Bu arada bişi sorcam sen hangi hastane ve hangi dr du?

gününüz aydın olsun kızlar. ben bu sabah biraz geç uyandım ancak oturabildim netin başına.
size o sararmışsın kilo almışsın diyenleri bence hiç kafaya takmayın hatta öyle dediklerinde yapıştırın cevabını sanki onlar hamileyken elma yanaklı al dudaklıydı heyy Allahım yaa. resmen karşısındakinin moralini bozmak için yapıyorlar bunlar. kendileri adriana limaydı ya hamileyken biğzi beğenemedi hanfendiler. hamileyiz sonuçşta bir günümüz diğerinin tutmaz yeri gelir bakımlı yeri geliryüz dağılmış olur can taşıyoruz olur o kadar siz bebeciklerinizden başkasına bakmayın.

bende hala bebek bakım çantası almadımarkadaşın resmini koyduğunu çok beğendim birde bu içinde setlerle satılanlar varmış chicconun falan onları gördünüz mü hiç peki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…