- 12 Mayıs 2009
- 7.259
- 851
- 163
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #16.521
işde başıma gelen bi kaç küçük detay sizdede oluyomuu."senin renginmi sararmış" "yüzün şişmiş sanki" "gripmi oluyosun" "o pantolon sanki dar" "dikkat et kilo alıyosun" "popon büyümüş" ayyy sinir oluyorumm yaa off saldırcam :)) evet heryerim şişiooo sizeneee falan diypp çığlıkk atıcamm...
tesekkur ederım canım, hep aranızda olmak ıstıyorum da atamıyorum uzerımdekı tembellıgı galıba...
Ben kılolu hamıle kaldım canım bu yuzden bu bıle cok ılk 4 ay sadece ıkı kılo almıstım son ay 3 kılo almısım nasıl oldu anlamadım, makarna, pılav, tatlı agzıma surmem, demek kı yemesek de alıcaz o yuzden spor sart oldu...
Aynen bazen ben de sapıtır gıbı oluyorum sonra toparlanıyorum hemen...
Kızını da gotur ya kıyamam kardesını merak etmıs kuzucuk
günaydın kızlar,
yorucu fakat bir o kadar da güzel bir h.sonunun ardından yeni bir haftaya başlıyoruz. ctsi, detaylı ultrason tetkikimiz vardı. tavsiye üzerine bir prof.'un muayenesine gittik. çok memnun kaldığımızı hemen söylemeliyim. bebeğimizin her yeri ölçüldü, beyincikten tutun kordondaki kan akışına burun kemiğinden ayak parmaklarına kadar. hepsini saymaya imkan yok. çok şükür gayet sağlıklıyız. cinsiyetimiz de kesin bir şekilde belli oldu. hala erkeğiz. uzun uzun oğluşumuzu gördük. yüzünü pek göstermedi renkli ultrasonda elleriyle kapattı ama sağlıklı olması bizim için yeterli. eşime çıkınca dedim ki, cnm ben aşık oldum ve ilk kez bebeğimin sanki sıcaklığını hissettim. o benim "minnak aşkım" artık :) ordan hemen alışverişe gittik.
tetkiki yaptırıp yaptırmama konusunda kararsız olan arkadaşlara tekrar tekrar tavsiye ediyorum. güvendikleri bir yerde yaptırsınlar. elbetteki bu tetkik %100 sağlıklı olduğu anlamına gelmiyor. ama büyük ölçüde herşeyin yolunda gidip gitmediğinin, eğer yolunda gitmeyen bir şey varsa da önleminin alınması için çok iyi bir fırsat. daha ileri haftalarda bu ölçümlerin çoğunu yapamadıklarını söyledi dr.
izmir'deki arkadaşlar için prof.dr. sabahattin altınyurt. web sitesinden ulaşabilirsiniz.
cnm az önce yazdım. izmirde prof.dr. sabahattin altınyurt. ben bir arkadaşımın tavsiyesiyle gittim ctsi. çok memnun kaldım. tavsiye ederim. www.draltunyurt.com'dan ulaşabilirsin.
senin işyerinde çalışanlara ben sinir olmaya başladım canım sen saglıklı bebişin saglıklı olunda gerisi ne konuşursa konuşsun hamilelikte popo büyümesinden daha çok hamile bayanın psikolojisi daha önemlidir bende takıyorum ara ara ama benim etrafımdakiler daha çok aaa neren aldı bi göbeğin var boşver verirsin diye beni hep sakinleştiriyorlar nasıl insanalr varyaa ver cevaplarını sustur canım hiç bişey senin moralinden daha önemli değil
bende çok halsiz isteksizdim demir balık ve kalsiyum ilaçlarını aldıgımdan beri daha iyiyim elhamdülillah hamile kalmadan önce zaten bi 4 kilo almıştım bide üzerine bu 8 kilo ama bu aydan sonra daha dikkatli olacagım çünkü yazın sıcakta çok fazla kilolarla zor olacak ailemde şeker hastalıgı yaygın çok kilo hamilelik şekerine de sebep olabiliyormuş bu yüzden dikkat etmem şart kızımıda dediğin gibi götüreyim değil mi yavrum nasılda merak ediyor kardeşini
polianna hiç görünmüyor işleri yogunlaştı sanırım inşallah başka bişey yoktur
Kızlar günaydın hepinize iyi haftalar stressiz sorunsuz işler diliyorum... Hafta sonu bir bebek çantası beğendim çok hoştu hani şu modern bebek çantasına benzemeyenlerden. Ekoseli deriydi. İçinde termoslu çantası alt açması falan var. Başka biyerden hiç sormadım diye almak istemedim fiyatı 85 TL bana iyi geldi sizce nasıl?
kaç kilo aldın tatlım. Insanlar sürekli bizi gözetliyor. Banada kızın mı olcak belli kalçaların büyüdü dediklerinde sinir olmuştumeteğin dar sanki bebek sıkışıyodur diyorlar insanı geriyorlar
cnm fiyatı uygun gibi. h.sonu ben de alışverişteydim. çantalar 95-120 tl arasıydı, benim hoşuma giden olmadı. o paraya değecek kalitede değillerdi. termos alt açma filan demişsin fiyatı çok iyi bence.
Bu kadar beğendiysen al canım. zaten ısı yalıtımlıları bu fiyattan aşağı bulamazsın. Ben bi tane beğendim 190 dedi. Almadım tabii o kadar veremem, nerden beğendin bu arada netteyse linkini yazar mısın??
Bu arada günaydınlar ve iyi haftalar hepimize ve meleklerimize :))
Canım ne kadar ödediğinizi sorabilir miyim?
Bu kadar beğendiysen al canım. zaten ısı yalıtımlıları bu fiyattan aşağı bulamazsın. Ben bi tane beğendim 190 dedi. Almadım tabii o kadar veremem, nerden beğendin bu arada netteyse linkini yazar mısın??
Bu arada günaydınlar ve iyi haftalar hepimize ve meleklerimize :))
ben sadece ayrıntılı ultrason için gittim. 250 tl. ama 150 tl verip kafamızda şüphe olacağına acaba düzgün mü baktı, baktığını gördü mü diye düşüneceğimize 250 verelim emin olalım dedik. çünkü bu tetkikte yapanın tecrübesi çok önemli. araştırarak güvenilir bi yerde yaptırmakta fayda var diye düşünüyorum.
Keşke alsaydım o zaman :) Ben çok beğendim hep kumaşımsı görüyordum o yüzden bu hoşuma gitti. Gidip alayım bari ekoseliyi kimse almadan
Yok canım netten değil, bakınayım netten benzerini bulursam atarım canım. İzmirdeyim ben şirinyerde fiyonk bebeden baktım.
benim aldığım bebek bakım çantamda bu Eki Görüntüle 667299
içinde alt açma bezi ve biberon koymak için içi yalıtımlı küçük bi çanta daha var
civilden aldım kızlar 60 tlye
benim aldığım bebek bakım çantamda bu Eki Görüntüle 667299
içinde alt açma bezi ve biberon koymak için içi yalıtımlı küçük bi çanta daha var
civilden aldım kızlar 60 tlye
Çok güzelmiş canım güle güle kullanın. Hemen bakayım ben de :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?