2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Hmmmm herkesin öyle olduğunu bilmiyordum canım ama doktor 30. haftadan sonra çıkar bebek döndükçe demişti.. Buna sevindim demek benden kaynaklanan bir durum değil..
Bak senin 3. çocugun erken hissetmen gerekirken hissetmiyorsun. Ben şu 2. çocukta erken hissedersin ilk çocukta 20. haftadan sonra dediklerinde inanmıyorum artık. Nasıl hamileliği her insan farklı yaşanıyorsa, hissetmede öyle galiba.. aman maşallah canım ya hareketli dediğin gibi :) hareket kesilince korkuyorsun, nezaman vurcak acaba napıyor diye..

Teknoloji ilerledi ama onu gören gözler ilerlemediği zaman teknolojinin de bir anlamı kalmıyor:) Onunda mı kordonu pipi sanıldı yoksa Ben kızımdayken 3 aylıktı öğrendiğim oğlumda ise 6 aylıktı.Şimdi o kadar çok şey okudum ki ne söyleseler inanamıyorum yani kuşkucu oldum sanırım.Fazla şey okumakta iyi değil bir yandan çok etkiliyor insanı.Yok kordon dolanması yok şeker taraması ben bunların hiçbirini bilmiyorum şimdi hepsinden korkar oldum:18:

Son düzenleme:

Bana da garip geliyor bu kadar işlem ama doktorum ne derse itirazsız yapıyorum ... Geçenlerde annem dedi ben hiçbirinizde bu kadar gitmedim doktora diye ve kesinlikle ilaç almadım dedi sadece bana hamileyken kalsiyum almış o kadar ben şu an hem demir hem de vitamin alıyorum Sorun bizde mi acaba

Dert etme canım bende demir kan ilacı, kalsiyumlu 2 tane vitamin alıyorum. Sonuçta bebek bizden depolanıyor bizimde kendimizi muhafaza etmemiz lazım

20.haftadan sonra bir perinatoloji uzmanına detaylı ultrason yaptırırsan, cinsiyet karmaşasına son verebilirsin cnm. Allah gönlüne göre versin..

Anneler, sizde de ani kulak kapanmaları oluyor mu ? Hani böyle rakım düşerde kulaklar aniden gider ya bahsettiğim. Tansiyonum mu düşüyor anlayamıyorum. Birde burun problemi yaşıyorum tıkandı haftalar önce ne gribim ne bişeyim burun açıcı spraillerini uzun süre kullandım iyice mahvetti. Dudaklarımda da çok fazla kuruma var. Bu zilli beni kurutuyor sanırım Bu arada gün içinde büyük bardakla 5 bardak su içiyorum.

Merhaba canım, nasılsın ?
Cumadan beri yoktum, geçmişi okumaya daldım. Sayfalar acayip birikmiş...
Herkes iyidir inşallah... Biz iyiyiz kızımla, cumartesi ayrıntılı ultrasona girdik, bugün rapor çıkmış, hastaneden aradılar az önce, herşey yolunda, hiçbir sorun yok dediler....
Allahıma çok şükür, kızım ve ben gayet iyiyiz

eveeeet cnm. işte o kalp atması gibi, baloncuk patlaması gibi olan şey bebişin. bi de yer değiştirirken yani dönerken kasılma gibi bişey oluyor. karnının altında belli bir bölgede sertlik oluyor mesela, o da bebişin. öyle büyük tekmeler hissetmek için erken. ben de az hissedenlerdenim. ama dr. bu haftadan sonra sıvısının artacağını ve bebeğin güçleneceğini yani daha iyi hissedeceğimizi söyledi. dışarıdan bişey hissedilmiyor zaten henüz, kalp atımı ya da atardamar gibi bişey hariç. ben pek hareket etmiyor, sürekli uyuyor herhalde dediğimde hareket ediyor fakat henüz güçlü hareketler olmadığı için sen sadece bazılarını hissedebiliyorsun dedi.

Kulak problemi bende de oluyor doktoruma sordum olabilir dedi çok rahatsız ederse KBB görün dedi Şimdilik sorun olmuyor da mide yanmaları başladı çok fena oluyor

ben de şimdi topik annemiz nerde diye soracaktım. herşeyin yolunda olmasına sevindim.

canım doktor bana da aşağıda olduğunu söyledi.23. , 24. haftlaarda yukarı çıkar genelde dedi. korkulacak bir durum yok değil mi? iki gündür moralim çok bozuk. ben de Allahın izniyle normal doğum istiyorum.

saol canım inşallah öyledir bebeğimi hissetmenin verdiği hazdan çok onu hissederek sağlıklı olduğunu anlamak istiyorum.biraz panik atağımda maalesef içimi rahatlattın teşekkür ederim..

evet aynen öyle kalp atıyor gibi.ama hep aynı yerde.kahvaltıdan sonra başladı 2 dk bir neredeyse 1 2 kere vurdu şimdi yok ama sanki birşeyler yiyince hissediyorum..

yok canım benim bu haftalarımızda normalmiş, herkesin öyle oluyormuş.. Bakalım yarın doktora gittiğimde soracağım yukara çıkıyor mu? moralini bozma, rabbim gönlümüzdekinin hayırlısını nasip etsin inşallah hepimize..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…