2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

korkma cnm benim oğlumda hem 7. haftada hemede 11. haftamda baya baya kanamam oldu ama şükür bi sorun olmadı oğlum doğduda 2 yaşına gircek endişelerini anlıyorum ilk olunca insan korkuyo ama bunda çok rahatım endişem yok tek merakım kalp atımı için gidemedim henüz o kadar

11. ayda ilk defa hamiş kaldım o yüzden biraz paniğiz ama takdir allahımın 31inde kontrole gideicez 6+2 olucaz bebişimi görürüm artık dimi inş sende kalp atışlarını duyarsın çok güzel bi duygu

Allah gönlüne göre versin bende yaptım benimde hep kız çıkıo bizim ilk bebeğimiz ama bizde eşimle kız istiyorz pembişler giydiricem ona:)

aynen benimde 8. haftaya girdim bu hafta bulantım kesildi sorun yoktur herhalde daha iyi :)

evet canım haklısın bugün daha iyi oldum aniden ilk duyduğumda kötü oldum ama şimdi sağlıklı düşününce herşeyde vardır hyır ALLAHIN takdiri evet olmuş bişi de yok sadece ihtimal üzmicem kendimi de bebeğimii de

cvnm buda bneım 2. bebgım ılkındı erketı oğlumda ne mıde bulantısı ne halsızlık yorgunluk ne mıde yanması ne bel agrısı hıc ama hıc bır sıkıntı cekmedım cok rahattım ama bu sfer bende asırı yorgunluk sureklı uyuma sıtegı mıde bulantıdı ozellıkle 2 gundur cok fazlalstı hıc bırsey yapmak ıstemıyorum ısın kotusu hormonlarla alakalı sanırım tat duıyumu yıtırdım resmen yemete tuz varmı yokmu anlayamıyorum ekıyorum tuzu tuzsuz gelıyorum herkes uyarmaya basladı onun zaten tuzu var sen daha nereye ekıyorsun dıye ve oğlumda cok fazla asermem yhoktu bunda acayı as erıyorum ozellıkkle tursu yursu suyu acılı salgam acı bıber fenayım yanı
bende folıkc asıt kuollanıyorum canım folıbol
Merhaba herkese. bugin ilk kez doktora gittik ve kesemizi gorduk cok sukur :))) sata gore 4-6 olmasi lazim ama 5-5 cikti. haftaya cuma kalp atislari icin gidicez. cok heyecanlandim doktorda :)))
ıonsallah duyarsıun canım kalp atıalrını benım sata gore 10 haftada olmam lazım ama gec dollenme oluyor genelde dedı dr oyuzden 8 hafta ıcınde gorunuyorum
benım kesem ustten ultrasyonla gorunmedı vajınal ulrasyonla goruldu 4-5 haftalık dedı dr zaten kan degerım yuksektı eger alttan bakıncada kese gorunmeseydı dıs gebelık oluyor dedı dr 6+3 te ustten ultrasyonla gorundu kalp atısları duyuldu dıs gebelıkte en cok su sekılde anlasılıyor mesela kan testı yapıldı 100 cıktı 2 gun sonra tekrar yapıldıgında deger 2 katı yukselmıyorsada dıs gebelık dıye yorumluyorlar
cnm cok normal benımde 8 hafta ıcındeyım acayıp bulantılarım arttı resmen bırı benı durttu cok fenayımhıc bukadar olmuyordu
kızlar bakın göbegime cok buyuk deılmı ya dumduzdu onceden popmda şişti

benım oğlumda bırden karnım bu kadar cıkmıstı cnm 3 aylıtım patolan almaya gıttım benı 6 aylık sandı satıcı her gorende aynı seyı soyluyyordu karnın bayagı buyuık dıye cok kılo almadımda 8 kılo almıstım amakarnım fen ıdı

evet kızlar nasıl oluyor bırı banada analtsın bırde yuzuk testoı varmnıs galıba yuzuge ıp baglayıp karnının ustune koyuyormussun donerse kız mı ne oluyor tam bılmıyorum ama
nette 3 4 tane yaptım erkek cıkıo bende erkek hıssedıorum zaten kızlar erkeğin gelio hahay durun bıde su yuzugu denim donerse ne oluodu kızlar ?

nette 3 4 tane yaptım erkek cıkıo bende erkek hıssedıorum zaten kızlar erkeğin gelio hahay durun bıde su yuzugu denim donerse ne oluodu kızlar ?

bende yaptım çindede rusdada kız çıkıyor göbüşümede koydum ileri gidip geldi kesin kız benimde

içime kız doğuyo sağlıklı olsunda hayırlısı olsun ama baya eğlenceli oluyo yani

Kızlar cın takvımıne gore yaptım sımdı kızzzz dedı benım bır oğlum var bunu kızz ıstıyordı-um cok acılı tursulu seylşer yıyıncede herkes kız dıye yorum yapıyor hayırlısı ınsallah kzım olurrr

bende yaptım çindede rusdada kız çıkıyor göbüşümede koydum ileri gidip geldi kesin kız benimde

içime kız doğuyo sağlıklı olsunda hayırlısı olsun ama baya eğlenceli oluyo yani

yuvarlak çizerse erkek düz gidip gelirse kızmış

allah gonlune gore versın canım ıp baglıyormuyuz yuzuge sadce karnımızın ustune mı koycaz

kızlar ben çok fena grip oldummm (

gecmıs olsun casnım sen mı benmı bronsıtım azdı sanırım bırde hamıle kaldıgımı ogrendıgım an sıgarayı bıraktım bırakınca bırm uddet fena aksuruk oluyor zaten 1 aydır catlıcam oksurmekten 2 gundurde felaket grıbım heryerım dokuluyor basım agrıyor cok halsızım burnum tıkanıyor nefes alamıyorummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…