- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #1.661
birtaz zorunlu yatıyorum maalesef kanlı akıntım oldu perşembe günü az az devam etti şükür bugün yok keseyi gördük sadece bu ilk gebeliğim çok endişeliyim
benim herzaman zamanım var ama senin işin çok sanırım ama ne güzel işteimde bi yaramazın var benimde olursa çok nazlı bi bebişim olucak heralde baksana şimdiden kök söktürüyoo babası yoruldu işlerden
korkma cnm benim oğlumda hem 7. haftada hemede 11. haftamda baya baya kanamam oldu ama şükür bi sorun olmadı oğlum doğduda 2 yaşına gircekendişelerini anlıyorum ilk olunca insan korkuyo ama bunda çok rahatım endişem yok tek merakım kalp atımı için gidemedim henüz o kadar
ıyı geceler kızlarrrrrrrrrrrrrrr ya cınsıyet hesaplamaları hakkında ne dusunuyorsunuz benımkı hep kız cıkıyor bır oglum var ıkıncısı kız olsun o kadar cok ıstıyorum kı hayırlısıyla saglıklı elı ayagı duzgun bır kızım olursaaaaaaaa dunyada benden mutlusu olamaz yanı
Kızlar merhaba ben 8+1 günlük hamileyim.düne kadar bulantılarım vardı ancak birden kesildi.aranızda böyle birşey yaşayan var mı?doktorum 3 gün önce 2 hafta sonra gel demişti.yinede yakın tarihte gideyim dedim fakat tüm randevularıda dolu maalesefiçim içimi yiyiyor sizce ters giden birşey varmıdır??
cınsıyet hesaplaması nasıl oluo yav banada soleyınn :26:Allah gönlüne göre versin bende yaptım benimde hep kız çıkıo bizim ilk bebeğimiz ama bizde eşimle kız istiyorz pembişler giydiricem ona:)
Evet anlıyorum seni ama doktorlar gorevleri gereği ve daha sonradan sıkıntılı bir hasta tepkisiyle karşılaşmamak icin küçükte olsa ihtimal dahilinde olan seyleri söylüyorlar. Her şey yolundada gidebilir ilaçların ise yarar, tip artık çok ileride. Birde her seyin hayırlısı de rahatlat kendini stresin zarar vermesine izin verme.
cvnm buda bneım 2. bebgım ılkındı erketı oğlumda ne mıde bulantısı ne halsızlık yorgunluk ne mıde yanması ne bel agrısı hıc ama hıc bır sıkıntı cekmedım cok rahattım ama bu sfer bende asırı yorgunluk sureklı uyuma sıtegı mıde bulantıdı ozellıkle 2 gundur cok fazlalstı hıc bırsey yapmak ıstemıyorum ısın kotusu hormonlarla alakalı sanırım tat duıyumu yıtırdım resmen yemete tuz varmı yokmu anlayamıyorum ekıyorum tuzu tuzsuz gelıyorum herkes uyarmaya basladı onun zaten tuzu var sen daha nereye ekıyorsun dıye ve oğlumda cok fazla asermem yhoktu bunda acayı as erıyorum ozellıkkle tursu yursu suyu acılı salgam acı bıber fenayım yanıherkese merhaba , Rabbim yavrularımızı sagsaglim kucağımıza almayı nasip eder inşallah.
bende inşallah ağustos annesi olacağım.8. haftanın içindeyim.2. çocugum olacak 1 tanede kızım var 8 yaşında.ilk hamileliğimde hiç yaşamadığım şeyler yaşıyorum.ssürekli halsizim yorgunum enerjim yok ve bu haftada mide bulantılarım başladı.evde hiçbir işi yapamaz hale geldim.aynı zamanda çalışıyorumda akşam olunca pilim bitiyor beslenmem çok dengesiz.sizdede bu tür şikayetler var mı kızlar inşallah yoktur.
bende folıkc asıt kuollanıyorum canım folıbol6 haftalıkken doktora gittim keseyi göremedi sonra alttan ultrasonla baktı hem keseyi hem bebeği hemde kalp atışını gördüğünü söyledi tahlillerin listesi verdi henüz yaptırmadım bu hafta yaptırmam şart oldu 2 haftayı geçti doktora gideli.bide vitamin folik asit ilacı vardı sizde kullanıyormusunuz kızlar
ıonsallah duyarsıun canım kalp atıalrını benım sata gore 10 haftada olmam lazım ama gec dollenme oluyor genelde dedı dr oyuzden 8 hafta ıcınde gorunuyorumMerhaba herkese. bugin ilk kez doktora gittik ve kesemizi gorduk cok sukur :))) sata gore 4-6 olmasi lazim ama 5-5 cikti. haftaya cuma kalp atislari icin gidicez. cok heyecanlandim doktorda :)))
benım kesem ustten ultrasyonla gorunmedı vajınal ulrasyonla goruldu 4-5 haftalık dedı dr zaten kan degerım yuksektı eger alttan bakıncada kese gorunmeseydı dıs gebelık oluyor dedı dr 6+3 te ustten ultrasyonla gorundu kalp atısları duyuldu dıs gebelıkte en cok su sekılde anlasılıyor mesela kan testı yapıldı 100 cıktı 2 gun sonra tekrar yapıldıgında deger 2 katı yukselmıyorsada dıs gebelık dıye yorumluyorlarArkadaşlar benim kan testimde sonuç 153 çıktı ve doktor folik asit verdi sat a göre bakarsam doğum 17 ağustosta ama ben hala inanamıyorum çünkü gerçekten sürpriz oldu.sizce kese ne zaman görünür,görünürse normal bir gebelik midir ve dış gebelik önceden anlaşılabilir mi kusura bakmayın çok soru sordum ama galiba bu belirsizlik beni çok rahatsız etti.cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim
cnm cok normal benımde 8 hafta ıcındeyım acayıp bulantılarım arttı resmen bırı benı durttu cok fenayımhıc bukadar olmuyorduKızlar merhaba ben 8+1 günlük hamileyim.düne kadar bulantılarım vardı ancak birden kesildi.aranızda böyle birşey yaşayan var mı?doktorum 3 gün önce 2 hafta sonra gel demişti.yinede yakın tarihte gideyim dedim fakat tüm randevularıda dolu maalesefiçim içimi yiyiyor sizce ters giden birşey varmıdır??
kızlar bakın göbegime cok buyuk deılmı ya dumduzdu onceden popmda şişti
cınsıyet hesaplaması nasıl oluo yav banada soleyınn :26:
nette 3 4 tane yaptım erkek cıkıo bende erkek hıssedıorum zaten kızlar erkeğin gelio hahayevet kızlar nasıl oluyor bırı banada analtsın bırde yuzuk testoı varmnıs galıba yuzuge ıp baglayıp karnının ustune koyuyormussun donerse kız mı ne oluyor tam bılmıyorum ama
cınsıyet hesaplaması nasıl oluo yav banada soleyınn :26:
nette 3 4 tane yaptım erkek cıkıo bende erkek hıssedıorum zaten kızlar erkeğin gelio hahaydurun bıde su yuzugu denim donerse ne oluodu kızlar ?
nette 3 4 tane yaptım erkek cıkıo bende erkek hıssedıorum zaten kızlar erkeğin gelio hahaydurun bıde su yuzugu denim donerse ne oluodu kızlar ?
yuvarlak çizerse erkek düz gidip gelirse kızmışcxnm o yuzuk olşayını ben tam bılmıyorum bıryerde okumustum aklımda tam aklmamıs
bende yaptım çindede rusdada kız çıkıyor göbüşümede koydum ileri gidip geldi kesin kızbenimde
içime kız doğuyo sağlıklı olsunda hayırlısı olsun ama baya eğlenceli oluyo yani
yuvarlak çizerse erkek düz gidip gelirse kızmış
ben saç telimle yaptım ipte olur bağladım kolumusabit tutup göbüşümün üstüne tutuum sönce sabitti sonra hareket ettiallah gonlune gore versın canım ıp baglıyormuyuz yuzuge sadce karnımızın ustune mı koycaz
kızlar ben çok fena grip oldummm(
ben saç telimle yaptım ipte olur bağladım kolumusabit tutup göbüşümün üstüne tutuum sönce sabitti sonra hareket etti
kızlar ben çok fena grip oldummm(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?