2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Benim geçen haftaki kontrolümde bu testlerin bir kısmı yapıldı canım. Rutin kontrol bunlar hamileliğin başında ve ortasında tekrarlanıyor. Tiroit ve hormon testleri rahat ol yani hepimize yapılıyor.

2 Parmak topukları denersin canım belini falan ağrıtmazsa bu geçiş döneminde idare edersin artık. Benim bütün kışlık çizmelerim yüksek topukluydu hamile olduğumu öğrenince bir tane düz bot aldım kışı onunla geçirdim bakalım yaza napıcaz :)

Alfa feta protein 2li testte bakılmayan birşey olduğu için istemiştir canım korkma bazı doktorlar böyle yapıyor.

günaydın güzellikler ben doktora gideceğim bugün 9.30da randevum var bakalım ne alemde bizim minnoş. öpüyorum sizi çok

Güzel haberlerini bekliyoruz canım öpüldün...

Günaydın tatlışlar, bebişlerimizle bir sabaha daha merhaba dedik.

Dün gece 2013 kasım anneleri topiğine girdim daha yeni yeni kalp atışlarını görmeye başlamışlar. Zaman ne çabuk geçiyor değil mi? Daha geçen günlerde biz de kalp atışı heyecanı yaşarken, şimdi ise dönüşlerini, hareketlerini belirgin bir şekilde hisseder olduk.

Vay be :))

günaydıınnn annişlerrr
benim doktorum da her ay tam kan ve idrar kültürü istiyor kanım düşük olduğu için kontrol altında tutuyor idrar tahlili de çok önemli dedi her ay yaptırıyoruz bakalım ..
yani illa riskli gebelik olması şart değil doktorlar temkinli olmak istiyolar senden de o yüzden istemiştir..

Günaydın
Bugün yoğun bir iş temposu beni bekliyor. İzinden geldiğimden beri dinlenemedim. Çamaşırlar askıda tozlanacak valla yeniden.
Herkese kolaylıklar diliyorum. Hepinizi öpüyorum.

Vallahi artık hormonlardan mı her şeyi ter anlıyorum en ufak şeyler bana batıyor bilmiyorum ama bozuldum yaptıklarına. Kötü bişey demedim. üslubum da gayet iyiydi. Eşim annesine kıyamıyor işte. Sen de telefonla çok konuşmamakla iyi yapıyorsun. Bişey derse anne zararlarını bilmiyor musun falan dersin

İyi etmişsin. Susa susa çatlayacağız ya, hiç bizi düşünen yok... Kendi deseymiş anneciğine o zaman

Canım ben de tam onu diyorum işte. O deseydi madem. Eşimin önceki tepkilerinden dolayı hassasım bu konuda. İyice battı bana söyledikleri.

bana neden tam kan yapılmıyor acaba... :44: tam kan tam idrarda nelere bakılıyor ? benim sadece belli başlı şeyler var onlara bakıyolar sanki...hbg vs gibi...

teşekkürler cevabın için...biz de zekai tahir de yaptırırz diye konuştuk bana hbr verirseniz sevinirm...fiyatını vs..kurum karşılamıyor demek :/ başkente 2 sene önce 250 ise şimdi aşağı yukarı medicana gibidir,400 den aşağı değildir...öf ne pahalı be

başka yok mu ank.da olan ???

günaydın arkadaşlar pek giremiyorum nete işyerinde siteleri kısıtladılar cepten bakıyorum biraz zor oluyor bişey sormak istiyorum benim bu haftasonu şeker yüklemem var daha 20 haftadayım biraz erken değilmi diye düşünüyorum şeker yüklemesi için hangi haftalarda yapıldığını biliyomusunuz bir sonraki haftada dopplerim var bana erken gibi geldi istediği tesler içinizde yaptıran varmı

yok yok istenio. yazdıklarının cogu dogru ben hem gebelik başında yaptırdım hemde gecen haftada yaptırdım. basit kan testleri anormal durumlarda istenmiyo diye biliorum :)

benim dediğim o zaten canım belli başlı klasik kan ve idrar kültürü idrarında bakteri üremiş mi ona bakılıyo birde kanına yani hemoglobine ok

bu arada dr.um izne çıkmış..3 lü testi yaptıramadım ben hala..aradım bi dahaki haftada olur dedi..aciliyeti varsa başka yere gideyim dedim gerek yok dedi ama içim rahat etmiyor (( siz ne zaman yaptırdınız 3 lü testlerinizi??

benim hastane avcılar hospital aslında ordada yapıolar prof. lemi ibrahimoglu 350 tl. ablam ve bikaç arkadaşımda şişlide bi prof. selçuk özdeni tavsiye ediyolar. oda 300 tl idi yanlış hatırlamıosam. eşim 3-5 hesabı yapmayalım kendi hastanemizde olsun diyo ama aslında ben 3-5 kuruştan ziyade ilgi alakalı işinin ehli birini araştırıyorum.
bu 3ünün arasında kaldım baya ama sanırım altan beye gidicem :l

benim 2li normal diye dr.um ne 3lü ne 4lü gerek yok dedi. detaylı yeterli dedi :l

kızlar bu kadar hızlı nasıl eve geldiğime inanamayacaksınız. malum benim eşim subay ve şu anda doğudayız mecbjuren ilçedeki bir tane olan devlet hastahanesi ile asker hastaneye gidiyorum zaten topu topu iki tane kadın doğumcu var zaten . asker hastanemdeki doktorumun ilgisinden çok memnunum bütün testlerimi nasıl yaptıracağımı ne zaman yaptıracağımı o söylüyor ama izne gittiği zamanlar mecbur evin önündeki devlet hastanesine gidiyorum. devlet hastahanemdeki doktorumdan hiç memnun değilim bu zamana kadar ne tetanoz aşısı ne kombine testler ne ikli testler ne tam kan sayımı idrar tahlilleri hiç birşey istemiyor bilgi vermiyor kalbi atıyor mu oynuyor mu diye bakıp bitti işlem diyor. bugün o kada çok şikjayetim vardı ki mesela akıntım var, kramplarım var belim felaket ağrıyor baş dönmesi yaşıyorum kaç gündür söyledim ne yapayım dedi var mı böyle birşey çok üzüldüm ama çok. memleketimde devlet hastahanesine gittimde doktorlar nasıl ilgilenirdi kaç dakika herşey yolunda mı diye bakarlar ederlerdi özeli aratmazdı devlet kadın doğumcu kendi memleketimdeki ama buradaki neden böyle anlamıyorum ve duyarsız buldum gözlerim dolu dolu çıktım odadan.asker hastahanedeki doktorum izinden dönsün diye bekliyorum dört gözle ne ultrasonda bebeği gösterdi ne bişey yaptı hayırlısıyla şuradan tayinimiz bu mayısta bir çıksaydıda haziranda dönmemek üzere bir gitseydik. kızlar hamileyiz duamız kabul olur derler eşimin haziranda burada işi bitsinde gidelim diye dua edin bana çoooklanet olası ilçenin merkezinde bile özel hastahane yok ki gideyim taaaa diğer ilde var en yakın çıldıracağım vallahi

üzme canım kendini
kendi doktorun izinden dönünce gider güzelce muayene olursun.
bazı doktorlar gerçekten çok ilgisiz oluyor.

benim doktorumunda yeterince ilgilendiğini söyleyemem. benimde canım sıkılıyor düşününce

günaydın bu arada kızlar
herkes iyidir umarım

ya canımm Allah kolaylık versin bel agrilarin icin kucuk egzersizler onerebilirim. kuru kayısı ozellikle kuru üzüm bol bol ye. üzüm kan yapıyomuş baş donmelerine iyi gelecektir. akıntı açık beyaz renkse meraklanmana gerek yok normal. karındaki kramplar bebişler büyüdügü icin. benim dr.um suda eriyen magnezyum verdi ağrılarına iyi gelir demişti gecen hafta. tetanoz bende yarın yaptırıcam onemli dediler baya. devlet hastaneside olsa mutlaka vardır sende yaptırmaya calis. umarım yardımcı olabilmisimdir dua edicek o kadar seyim varki ama aksam eger unutmazsam mutlaka dualarımda geciceksin :)

canım ya üzülme..bu sabah bende doktordaydım, inan seni çok iyi anlıyorum benimde gözlerimden yaşlar aktı çıkınca...normalde dr.um ilgili biri.uzun uzun bakar ultrasonda, bni cesaretlendirir. ama bugün inanılmaz sert, agresifti...ağrılarımı söyledğimde dr.lar da hamileyken nöbet tutuyo bişi olmaz falan diye saçmaladı...kalkıp odadan çıkasım geldi ama iniğimi merak ettiğim için bekledim hoş onada kendi baktı sorularıma pek cevap vermedi..benimde kafam karıştı.ilk başta bi bayan dr. a gidiyodum o sancıda hemen hastaneye yatırayım falan diyodu,aynı anda 2 hasta alıyodu odaya şaştım kaldım.onu bırakıp bu dr.a geçtik bu da ameliyatının olduğu günler falan çok gergin oluyo napcamı bilemiyorum ( bide normal istiyorum inş. doğumu adamda böyle sert olunca iyice korkuyorum bu sertliği ile b, bahane bulup sezeryana almasın diye..tabi hayrlısı olsun hepimiz için

üüüzüldm cnm çektiğinin çok ii anlıyorum benm eşimde öyle aynı mesleten we şuan batıdayız ama ne batı yani...ama Allahtan buranın özelindeki doktorum çok ii...sende inş. kurtulursun haziranda gidersizinizz üzülme bebişin iidir...bende en son gittiğimde sadece ultrasondan baktı pek test falan kalma,dı ya

benim de 2 li normal çıktı ama 3lü yapmıycaz fln demedi...öfff çok bunaldım yaa

gecen sene ablamla birlikte 2 arkadasim dogum yaptı. onlardan bildigim kadarıyla 2linin sonucları normal riskliyse 3lü veya 4lü istenmio.
bi arkadasimda bnm gibi o ikisini yaptırmamıştı. ama ablamın riskleri biraz yuksek diye ikisinide istemislerdi mesela. ben yeni dr degistirdim. eski dr.um 3lü ye gerek yok bosuna masraf para 4lü yaparız demisti ama simdi dr.um hersey cok normal 4lüyede gerek yok dedi. yani aslında pek cok dr.un farklı tarzı var cok kafana takıp bunalma. detaylıyı yaptır onda hersey kesin cıkıyo zaten icin en cok onda rahat eder :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…