- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #16.721
merhaba kızlar.ben21 haftalığım,bugün ayrıntılı uıtrasonuma bakıldı,şükür bı sıkıntı yok.yalnız dr gelecek aya gelirken benden yaptırmamı istediği bazı testler var.hamileliğimin ilk ayında bazı testleri yaptırmıştım ama sizleri takip ettiğimde sizden bununla alakalı bşy yazan olmamış.
Hemogram...tpr...shor...shpr...ales...hbsag...tsh...
Adlarını ,doğru yazdığımdan emin değilim.sağlıkçı veya fikriolan bi arkadaş varsa tpr.shor.shpr.ales in ne ooduğunu söyleyebilirmi? Kimsedende kan testi istenmemiş burda nedense.riskli gebeliğimde yok çok şükür.sizde kan tedti durumu nasıl?
Kızlar topuklu ayakkabı mı giyiyorsunuz?
Ben şimdiye kadar topuksuz çizmelerle idare ettim ama malum havalar ısınıyor...
Kara kara düşünüyorum şimdi, elbisenin/eteğin ya da taytın altına ne giyicem diye
2 parmak falan topuklu hep ayakkabılarım. Napıcaz? Giyilir mi zararı olur mu acaba?
Kizlar bizimde bugun kontrolumuz vardi cinsiyetimiz kesinlesti kizimiz olcak insallah... benim aklima bisey takildi doktorum ikili test yaptik hersey guzeldi 4luye gerek yok ama AFP diye bi test istedi bu testte 4lu test icindede var neddn sadece o ki biseymi gordu acaba moralim bozuldu
günaydın güzellikler ben doktora gideceğim bugün 9.30da randevum var bakalım ne alemde bizim minnoş. öpüyorum sizi çok
merhaba kızlar.ben21 haftalığım,bugün ayrıntılı uıtrasonuma bakıldı,şükür bı sıkıntı yok.yalnız dr gelecek aya gelirken benden yaptırmamı istediği bazı testler var.hamileliğimin ilk ayında bazı testleri yaptırmıştım ama sizleri takip ettiğimde sizden bununla alakalı bşy yazan olmamış.
Adlarını ,doğru yazdığımdan emin değilim.sağlıkçı veya fikriolan bi arkadaş varsa tpr.shor.shpr.ales in ne ooduğunu söyleyebilirmi? Kimsedende kan testi istenmemiş burda nedense.riskli gebeliğimde yok çok şükür.sizde kan tedti durumu nasıl?
hoşgeldin cnm ii yapmışsın sus sus nereye kadar bu valide hanımların merakı beni öldürecek bugün bizimkinde sabahın 9unda eşimi aramış rüyasında görmüş yalan,sonra sadede gelmiş zaten, neymiş ben nie aramıomuşum hiç, bi kabahat mı etmişmiş üzülüomuşta uyuyamıomuşta,2 güne bir çaldırıp arayıp duruyo bende aramayınca böle oluo,anne hamile telefonla pek konuşmuo demiş eşim, anlamıo bende inat ettim aramıcam
İyi etmişsin. Susa susa çatlayacağız ya, hiç bizi düşünen yok... Kendi deseymiş anneciğine o zaman
günaydıınnn annişlerrr
benim doktorum da her ay tam kan ve idrar kültürü istiyor kanım düşük olduğu için kontrol altında tutuyor idrar tahlili de çok önemli dedi her ay yaptırıyoruz bakalım ..
yani illa riskli gebelik olması şart değil doktorlar temkinli olmak istiyolar senden de o yüzden istemiştir..
Ben 2 seferde baskent e gittim ayrıntılı ultrasonu, filiz hoca yapiyodu , 2 yıl önce 250 tl idi , Kurum onu karşılamıyor , bu sefer randevu alamadım zekai Tahir e gideceğim Perşembe gunü , bakayım memnun kalırsam yazarım , yoksa gene filiz hocaya gitmek isterim
bana neden tam kan yapılmıyor acaba... :44: tam kan tam idrarda nelere bakılıyor ? benim sadece belli başlı şeyler var onlara bakıyolar sanki...hbg vs gibi...
teşekkürler cevabın için...biz de zekai tahir de yaptırırz diye konuştuk bana hbr verirseniz sevinirm...fiyatını vs..kurum karşılamıyor demek :/ başkente 2 sene önce 250 ise şimdi aşağı yukarı medicana gibidir,400 den aşağı değildir...öf ne pahalı be
başka yok mu ank.da olan ???
canım bende araştırıyorum senin gibi altan cebeciden çok kişi memnun 45 dk sürüyormuş 270 tl ahmet gülü çoğu kişi beğenmemiş medipol oraya yönlendiriyor ama 10dk ile geçiştirdiği çok olmuş forumlarda çok şikayet var karar verince banada bildirirsen sevinirim ne kadar çok fikir alırsak o kadar iyi:)
bu arada dr.um izne çıkmış..3 lü testi yaptıramadım ben hala..aradım bi dahaki haftada olur dedi..aciliyeti varsa başka yere gideyim dedim gerek yok dedi ama içim rahat etmiyor(( siz ne zaman yaptırdınız 3 lü testlerinizi??
kızlar bu kadar hızlı nasıl eve geldiğime inanamayacaksınız. malum benim eşim subay ve şu anda doğudayız mecbjuren ilçedeki bir tane olan devlet hastahanesi ile asker hastaneye gidiyorum zaten topu topu iki tane kadın doğumcu var zaten . asker hastanemdeki doktorumun ilgisinden çok memnunum bütün testlerimi nasıl yaptıracağımı ne zaman yaptıracağımı o söylüyor ama izne gittiği zamanlar mecbur evin önündeki devlet hastanesine gidiyorum. devlet hastahanemdeki doktorumdan hiç memnun değilim bu zamana kadar ne tetanoz aşısı ne kombine testler ne ikli testler ne tam kan sayımı idrar tahlilleri hiç birşey istemiyor bilgi vermiyor kalbi atıyor mu
oynuyor mu diye bakıp bitti işlem diyor. bugün o kada çok şikjayetim vardı ki mesela akıntım var, kramplarım var belim felaket ağrıyor baş dönmesi yaşıyorum kaç gündür söyledim ne yapayım dedi var mı böyle birşey çok üzüldüm ama çok. memleketimde devlet hastahanesine gittimde doktorlar nasıl ilgilenirdi kaç dakika herşey yolunda mı diye bakarlar ederlerdi özeli aratmazdı devlet kadın doğumcu kendi memleketimdeki ama buradaki neden böyle anlamıyorum ve duyarsız buldum gözlerim dolu dolu çıktım odadan.asker hastahanedeki doktorum izinden dönsün diye bekliyorum dört gözle ne ultrasonda bebeği gösterdi ne bişey yaptı hayırlısıyla şuradan tayinimiz bu mayısta bir çıksaydıda haziranda dönmemek üzere bir gitseydik. kızlar hamileyiz duamız kabul olur derler eşimin haziranda burada işi bitsinde gidelim diye dua edin bana çoook lanet olası ilçenin merkezinde bile özel hastahane yok ki gideyim taaaa diğer ilde var en yakın çıldıracağım vallahi
kızlar bu kadar hızlı nasıl eve geldiğime inanamayacaksınız. malum benim eşim subay ve şu anda doğudayız mecbjuren ilçedeki bir tane olan devlet hastahanesi ile asker hastaneye gidiyorum zaten topu topu iki tane kadın doğumcu var zaten . asker hastanemdeki doktorumun ilgisinden çok memnunum bütün testlerimi nasıl yaptıracağımı ne zaman yaptıracağımı o söylüyor ama izne gittiği zamanlar mecbur evin önündeki devlet hastanesine gidiyorum. devlet hastahanemdeki doktorumdan hiç memnun değilim bu zamana kadar ne tetanoz aşısı ne kombine testler ne ikli testler ne tam kan sayımı idrar tahlilleri hiç birşey istemiyor bilgi vermiyor kalbi atıyor mu oynuyor mu diye bakıp bitti işlem diyor. bugün o kada çok şikjayetim vardı ki mesela akıntım var, kramplarım var belim felaket ağrıyor baş dönmesi yaşıyorum kaç gündür söyledim ne yapayım dedi var mı böyle birşey çok üzüldüm ama çok. memleketimde devlet hastahanesine gittimde doktorlar nasıl ilgilenirdi kaç dakika herşey yolunda mı diye bakarlar ederlerdi özeli aratmazdı devlet kadın doğumcu kendi memleketimdeki ama buradaki neden böyle anlamıyorum ve duyarsız buldum gözlerim dolu dolu çıktım odadan.asker hastahanedeki doktorum izinden dönsün diye bekliyorum dört gözle ne ultrasonda bebeği gösterdi ne bişey yaptı hayırlısıyla şuradan tayinimiz bu mayısta bir çıksaydıda haziranda dönmemek üzere bir gitseydik. kızlar hamileyiz duamız kabul olur derler eşimin haziranda burada işi bitsinde gidelim diye dua edin bana çoook lanet olası ilçenin merkezinde bile özel hastahane yok ki gideyim taaaa diğer ilde var en yakın çıldıracağım vallahi
benim 2li normal diye dr.um ne 3lü ne 4lü gerek yok dedi. detaylı yeterli dedi :l
kızlar bu kadar hızlı nasıl eve geldiğime inanamayacaksınız. malum benim eşim subay ve şu anda doğudayız mecbjuren ilçedeki bir tane olan devlet hastahanesi ile asker hastaneye gidiyorum zaten topu topu iki tane kadın doğumcu var zaten . asker hastanemdeki doktorumun ilgisinden çok memnunum bütün testlerimi nasıl yaptıracağımı ne zaman yaptıracağımı o söylüyor ama izne gittiği zamanlar mecbur evin önündeki devlet hastanesine gidiyorum. devlet hastahanemdeki doktorumdan hiç memnun değilim bu zamana kadar ne tetanoz aşısı ne kombine testler ne ikli testler ne tam kan sayımı idrar tahlilleri hiç birşey istemiyor bilgi vermiyor kalbi atıyor mu oynuyor mu diye bakıp bitti işlem diyor. bugün o kada çok şikjayetim vardı ki mesela akıntım var, kramplarım var belim felaket ağrıyor baş dönmesi yaşıyorum kaç gündür söyledim ne yapayım dedi var mı böyle birşey çok üzüldüm ama çok. memleketimde devlet hastahanesine gittimde doktorlar nasıl ilgilenirdi kaç dakika herşey yolunda mı diye bakarlar ederlerdi özeli aratmazdı devlet kadın doğumcu kendi memleketimdeki ama buradaki neden böyle anlamıyorum ve duyarsız buldum gözlerim dolu dolu çıktım odadan.asker hastahanedeki doktorum izinden dönsün diye bekliyorum dört gözle ne ultrasonda bebeği gösterdi ne bişey yaptı hayırlısıyla şuradan tayinimiz bu mayısta bir çıksaydıda haziranda dönmemek üzere bir gitseydik. kızlar hamileyiz duamız kabul olur derler eşimin haziranda burada işi bitsinde gidelim diye dua edin bana çoook lanet olası ilçenin merkezinde bile özel hastahane yok ki gideyim taaaa diğer ilde var en yakın çıldıracağım vallahi
benim de 2 li normal çıktı ama 3lü yapmıycaz fln demedi...öfff çok bunaldım yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?