2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ya benim doğum tarihi değişti,05.08.2013 görünüyor:) yinede belli olmaz...ben balıkesirdeyim,orda özele gittim.balıkesirli olan yok snrm burda.bu testleri aile hekiminde yaptırabilirsin dedi doktorum..şimdi benim aile hekimide pek bşy bilmio..bu tahlilleri okuyamazsa die korkuyorum açıkcası :).. en azından ne olduklarını öğreneyim dedim,internettede bşy yazmıo.burdada daha kan veren yok.bakalım hayırlısı artık.

Merhaba, bende senin gibiyim , senin 2. Ve 3. Arası nekadar olacak canım ? Benim 2. Oğlan 2011 Ağustos doğumlu , aralarında 2 yas olacak , ama şimdiden kara kara düşünüyorum 2 oğlana nasıl bakacağım diye. Tabi Allah saglıkla dogmasını nasip etsin de, ev Kres gibi olur artık heralde :)

Kizlar bizimde bugun kontrolumuz vardi cinsiyetimiz kesinlesti kizimiz olcak insallah... benim aklima bisey takildi doktorum ikili test yaptik hersey guzeldi 4luye gerek yok ama AFP diye bi test istedi bu testte 4lu test icindede var neddn sadece o ki biseymi gordu acaba moralim bozuldu

Oyyyyy maşallah
Bizimki de 9,5 gibi uyanıyor başlıyor horon tepmeye
Öğlende uyuyoruz 2 gibi gene uyanıyoruz... Zibidi şimdiden uyku düzeni yaptı kendine

Benim kız tam yatıyorum uyuycam bi başlıyo, uyu uyuyabilirsen. İnş. doğduğunda böyle yapmaz. Yoksa uykusuz gecelere merhaba:) Seninkinin uyku düzeni süpermiş yalnız. Gece ne durumda?

E=meltowski;29537643]Yok canım , tam anestezi sezeryanda bebeğe de anestezi gidiyor , bazen bebekler sersem olabiliyor ilk doğduklarında . Ben önceki 2 doğumda da epidural sezeryan oldum, çok rahat oluyor hemen bebeği görebiliyorsun hicbisey de hissetmiyorsun. Ama dogurabilseydim normal dogum isterdim herseyin doğalı iyi. Benim açılma olmadıgı için ilki sezeryan oldu[/QUOTE]

Ben sezeryan olmak istiyorum. Epidural olanından. Doğumdan sonra çok dikiş ağrısı çektin mi ? Ve toparlanman ne kadar sürdü acaba?

2 parmaksa çok fazla sıkıntı yaratacağını sanmam canım. Ama tabi kişiden kişiye değişir. Bacakların şişebilir, bi de ayaklarını rahat hissetmeyebilirsin. Ben babet falan sevmem ama kumaş pantolon, etek zorunluluğum olsaydı ve hamile olsaydım babet tarzı bişey alırdım sanırım. Sen de okullar tatil olana kadar idare edebileceğin bişey bakabilirsin.

Gece arada bir kıpırdanıyor ama çok kuvvetli değil. Annesine acıyor heralde, biliyor erken kalktığımı
Babası da hep en kuvvetli vuruşları kaçırıyor, o ne zaman dokunsa bizimki utanıyor mudur nedir duruluyor. Şimdiye kadar 1 kere hissetti onda da bebekten olduğunu anlayamamış ben söyleyince o bebek miydi dedi. Bu kadar hareketliyken bile daha denk getiremedik gitti

Babetleri denemek lazım haklısın, ama babet kadar da ısınmadı sanki daha havalar. Of şu ney giysem olayı beni deli ediyor her gün her gün

Son düzenleme:

Maşallah ona:) Uyusun tabi annecik gündüz işe gidecek ona mama parası kazanacak:) İnşallah doğunca da öyle devam eder canım.

Ayakkabı konusuna gelince. Daha çok ağırlaşmadın şimdilik öteki topuklularla idare et. Nisan ortası gibi babet giyilmeye başlanır sanırım. Sonra da rahat edebileceğin bişey alırsın. Etek filan giyme zaten, pantolon daha rahat etmeni sağlar hem de altına ayakkabı sıkıbtısı çekmezsin. Biz şu aylarda canım güzel görünmek yerine rahat edeceğimiz şeyler seçmek durumundayız. Başkası ne düşünür diye umursama valla :) Ağustosta yaparsın doğumunu, verirsin kilolarını, yeni bi imaj yapar öyle gidersin şuanki paspallığını kimse hatırlamaz

Merhaba arkadaslar bende iki hafta once bebegimin cinsiyetini ogrendim kizimiz olacak :) Dogumumu Agustos 4 dedi doktorum ben Temmuz sonu dusunuyordum.Yurtdisinda yasadigim icin sizin gibi sk sk ultrasona giremiyorum 19.haftamda girdim suan 21.haftamdayim heray nerdeyse 1.5 kilo aliyorum:/ cok yemiyorum ama hizla kilo aliyorum bebegim saglikli olsunda kilolar verilir nasilsa:) Bebegimin kipirdanmalarini hissediyorum:) Kelebek kanat cirpiyor sanki

biz bebeğimle hamileliğin ilk günlerine dönüş yaptık sürekli uyku hali, yorgunluk...

Günaydın tatlı anneler ve tatlı bebişleri

benim oğlumdan kaç gündür haber yoktu. tekmelemiyordu geçen haftaki gibi. bu sabah coştu.
tekmeleri güçlenmiş. pıt pıt lar, pat pat olmuş :90: cuma günü kontrolümüz var heyecanla bekliyoruz. :))

Günaydın güzel anneler,dün akşam rüyamda sürekli isimle uğraştım yaa arda utku aras pazar günü ilk nefes de bebişin ismini ara koymuşlar bilinçaltıma bile yerleşmiş,arda utku koyalım diyorum eşimde ısararla tek isim olsun diyo düşünmekten yorulmuşum ya ne zormuş,hatta diyorum ki kk daki kızlara bi sosaydımda öyle koysaydık diyorum gece rüyamdada aklımdasınız yani hayır olsun inşaallah

Son düzenleme:
GÜNAYDIN ANNECİKLER VE MİNİŞ KUZUCUKLARI gününüz ışıl ışıl olsun inşallah hepinizi öpüyorum göbüşlerinizden

Günaydın,

Haftasonu ayrıntılı ultrasona girdim bende çok şükür hiç bir sorun çıkmadı herşey güzel dedi.
Ben bebeğimin renkli çıktısını bekliyodum ama öyle birşey olmadı girdiğim ultrason ikinci düzeymiş ve
3D-4D özelliği yokmuş göremedik yani. Kadın doğumculardaki gibi siyah beyazdı halbuki ne kadarda merak ediyordum.
480 gr. olmuş bebeğim ne kadar büyümüş en son gittiğimde 200 gr.dı.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…