- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #16.701
slm canım aynı zamanda doğum görünüyor:) ben haftaya gideceğim kontrole ama arkadaşlarımdan bildiğim kadarıyla bu haftalarda kan sayımı şeker ve tiroid hormonlarına tekrar bakılıyormuş sıkıntılı bir durum var mı diye rutin bir kontrol bildiğim kadarıyla bakalım haftaya benim doktorumda isteyecek mi? ayrıntılı ultrasona nerde girdiğini sorabilirmiyim bende girecem:)
Haftasonu kontrolümde dr tekrar baktı cinsiyetimize hani bu defa ben sordum geçen seferkinde ağzından kaçırmıştı ya hani:)))))
Ben hala inanamıyorum yani kızımın yanına bir kızım daha olsun isterken oğlumun yanına eşi geldi.Hayırlısı olsun inşallah
Dr. erkek bak çıkıntısı diyor ben de o kordon bence diyorum kordon öyle olmaz diyor ben ısrarla kordondur iyi bakın belki kızdır diyorumSonunda pes ettim yani:)))) Karışma mümkün değil mi yaa benim bazı tanıdıklarımın öyle olmuştu.Yani fikri olan var mı kızlar paylaşır mısınız
ada sare koyduk adını tabi hislerim beni yanıltırda kız olursa.kızının adını ne koyacaksınız?
Kizlar doktordan geldik.kizim 261 gr 19cm olmus cok tatliydi
Oyyyyy maşallah
Bizimki de 9,5 gibi uyanıyor başlıyor horon tepmeye
Öğlende uyuyoruz 2 gibi gene uyanıyoruz... Zibidi şimdiden uyku düzeni yaptı kendine
Kızlar topuklu ayakkabı mı giyiyorsunuz?
Ben şimdiye kadar topuksuz çizmelerle idare ettim ama malum havalar ısınıyor...
Kara kara düşünüyorum şimdi, elbisenin/eteğin ya da taytın altına ne giyicem diye
2 parmak falan topuklu hep ayakkabılarım. Napıcaz? Giyilir mi zararı olur mu acaba?
maşallah kuzucuğuna bende yarın gideceğim doktora 9.30da randevum var bakalım benimki ne alemde
Benim kız tam yatıyorum uyuycam bi başlıyo, uyu uyuyabilirsen. İnş. doğduğunda böyle yapmaz. Yoksa uykusuz gecelere merhaba:) Seninkinin uyku düzeni süpermiş yalnız. Gece ne durumda?
2 parmaksa çok fazla sıkıntı yaratacağını sanmam canım. Ama tabi kişiden kişiye değişir. Bacakların şişebilir, bi de ayaklarını rahat hissetmeyebilirsin. Ben babet falan sevmem ama kumaş pantolon, etek zorunluluğum olsaydı ve hamile olsaydım babet tarzı bişey alırdım sanırım. Sen de okullar tatil olana kadar idare edebileceğin bişey bakabilirsin.
Gece arada bir kıpırdanıyor ama çok kuvvetli değil. Annesine acıyor heralde, biliyor erken kalktığımı
Babası da hep en kuvvetli vuruşları kaçırıyor, o ne zaman dokunsa bizimki utanıyor mudur nedir duruluyor. Şimdiye kadar 1 kere hissetti onda da bebekten olduğunu anlayamamış ben söyleyince o bebek miydi dedi. Bu kadar hareketliyken bile daha denk getiremedik gitti
Babetleri denemek lazım haklısın, ama babet kadar da ısınmadı sanki daha havalar. Of şu ney giysem olayı beni deli ediyor her gün her gün
ada sare koyduk adını tabi hislerim beni yanıltırda kız olursa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?