2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba kızlar.ben21 haftalığım,bugün ayrıntılı uıtrasonuma bakıldı,şükür bı sıkıntı yok.yalnız dr gelecek aya gelirken benden yaptırmamı istediği bazı testler var.hamileliğimin ilk ayında bazı testleri yaptırmıştım ama sizleri takip ettiğimde sizden bununla alakalı bşy yazan olmamış.
Hemogram...tpr...shor...shpr...ales...hbsag...tsh...
Adlarını ,doğru yazdığımdan emin değilim.sağlıkçı veya fikriolan bi arkadaş varsa tpr.shor.shpr.ales in ne ooduğunu söyleyebilirmi? Kimsedende kan testi istenmemiş burda nedense.riskli gebeliğimde yok çok şükür.sizde kan tedti durumu nasıl?

slm canım aynı zamanda doğum görünüyor:) ben haftaya gideceğim kontrole ama arkadaşlarımdan bildiğim kadarıyla bu haftalarda kan sayımı şeker ve tiroid hormonlarına tekrar bakılıyormuş sıkıntılı bir durum var mı diye rutin bir kontrol bildiğim kadarıyla bakalım haftaya benim doktorumda isteyecek mi? ayrıntılı ultrasona nerde girdiğini sorabilirmiyim bende girecem:)

buna cevap verecek olan yok muuu :44:

karından bakılıyor diye biliyorum son haftalara kadar alttan muayene edilmiyormuş oda çatı muayenesi diye geçiyor zaten. çünkü alttan muayene erken doğum riskini ortaya çıkarıyor diye biliyorum

İlk muayenem dışındaki tüm muayenelerimde üstten baktılar canım. Ayrınılıda da üstten bakıldı.

hımm saolun kızlar benim 10 haftalıkken kanamam olduğunda girdiğim ayrıntılıda alttan baktılarda bundada böle mi olur die düşündüm inşallah olmaz

selam annişler :) ya ben çok mutluyum bööle leblebi yutmuş gibi büyüyen karnımı çok seviyorum :))

mereba güzel hamişler ve melekleriii
bi bakıp cıkıyım dedimm bide dua edin bize yarın ayrıntılı ultrasonumuz var meleğimi görücem cok heyecanlıyım inş. herşey yolundadır
hepinizi öpüyorum siz ve bebişler Allaha emanet olunn

Yok canım , tam anestezi sezeryanda bebeğe de anestezi gidiyor , bazen bebekler sersem olabiliyor ilk doğduklarında . Ben önceki 2 doğumda da epidural sezeryan oldum, çok rahat oluyor hemen bebeği görebiliyorsun hicbisey de hissetmiyorsun. Ama dogurabilseydim normal dogum isterdim herseyin doğalı iyi. Benim açılma olmadıgı için ilki sezeryan oldu

buna cevap verecek olan yok muuu :44:

Ben 2 seferde baskent e gittim ayrıntılı ultrasonu, filiz hoca yapiyodu , 2 yıl önce 250 tl idi , Kurum onu karşılamıyor , bu sefer randevu alamadım zekai Tahir e gideceğim Perşembe gunü , bakayım memnun kalırsam yazarım , yoksa gene filiz hocaya gitmek isterim

Merhaba kızımın teyzeleri.Hayırlı haftalar diliyorum.Bende ikinci düzey ultrasonu büyükçekmece kolan hastanesinde altan beye yaptıracağım.Kardeşim büyükçekmece kolan hastanesinde kadın doğum doktorunun hostesliğini yapıyor.Ultrasonlarımı mutlaka perinatolojiye yaptırmamı söylerdi.O hastanede perinatoloji altan bey var.Kendi doktorumde mutlaka perinatoloji uzmanına yaptırmamı söyledi.

Perinatoloji uzmanı büyükçekmece kolan hastanesinde, beylikdüzü medi life hastanesinde (ben kontroller için bu hastaneye gidiyorum) ve cennet doğan hastanesinde var.

NKT_EFE bu arada sen nerde oturuyorsun.Büyükçekmeceye yakın mısın?

Sevgili göbiş kardeşlerim,
Göğüs pompası alacağım, yardımcı olun lütfen.
Hangi marka daha iyidir, otomatik mi yoksa manuel mi almalıyım? Tavsiyelerinizi bekliyorum.

Manuel çok yorucu olur canım , bende medelanin elektriklisi var , biraz gürültülu. onun sessiz olan bir üst modeli var 300 kusur, cok rahat bir arkadasimda vardi, hem sessiz hem yumuşak , ayarlı . bende belki onu alacağım

Kızlar topuklu ayakkabı mı giyiyorsunuz?
Ben şimdiye kadar topuksuz çizmelerle idare ettim ama malum havalar ısınıyor...
Kara kara düşünüyorum şimdi, elbisenin/eteğin ya da taytın altına ne giyicem diye
2 parmak falan topuklu hep ayakkabılarım. Napıcaz? Giyilir mi zararı olur mu acaba?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…