- 24 Aralık 2012
- 4.308
- 758
- 173
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #16.681
merhaba kızlar.ben21 haftalığım,bugün ayrıntılı uıtrasonuma bakıldı,şükür bı sıkıntı yok.yalnız dr gelecek aya gelirken benden yaptırmamı istediği bazı testler var.hamileliğimin ilk ayında bazı testleri yaptırmıştım ama sizleri takip ettiğimde sizden bununla alakalı bşy yazan olmamış.
Hemogram...tpr...shor...shpr...ales...hbsag...tsh...
Adlarını ,doğru yazdığımdan emin değilim.sağlıkçı veya fikriolan bi arkadaş varsa tpr.shor.shpr.ales in ne ooduğunu söyleyebilirmi? Kimsedende kan testi istenmemiş burda nedense.riskli gebeliğimde yok çok şükür.sizde kan tedti durumu nasıl?
ha kızlar ank.da olup medicanaya gidenler var mı aranızda?
detaylı ultrasonu 420 lira dedilerçok fazla...başka yerde yaptırıcaz ama nerde...ha bir de şu yeni açılan sakuraya giden var mı ank.da olupta? detaylı ultrasonu bağkur karşılamıyor mu? sakurada % 7o ini karşılıyormuş herşeyin ama detaylıyı da karşılar mı ki?
Kizlar ayrintilida alttan bakiolar mi yoksa sadece karindan mi
Kizlar ayrintilida alttan bakiolar mi yoksa sadece karindan mi
karından bakılıyor diye biliyorum son haftalara kadar alttan muayene edilmiyormuş oda çatı muayenesi diye geçiyor zaten. çünkü alttan muayene erken doğum riskini ortaya çıkarıyor diye biliyorum
İlk muayenem dışındaki tüm muayenelerimde üstten baktılar canım. Ayrınılıda da üstten bakıldı.
merhaba canım..ben de tüp bebek yöntemi ile hamileyim,beş aylık olduk çok şükür...son kontrolümde dr uma sordum...sen kendini şartlandırma ama en ufak bir sorun bile olsa sezeryanı tercih ederiz tüp bebek gebeliğinde,riske atamayız dedi..benim de canıma minnet ama yine de her şey yolunda giderse deneyebiliriz...içimden bi his sezeryan-tam anestezi-epiduralden iyidir diyor:)
buna cevap verecek olan yok muuu :44:
canım ben bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine büyükçekmece kolan hastanesinde altan cebeciye gideceğim kısmetse.arkadışımın bebeği tüp bebek tedavisiyle oldu ve çok titiz bir insan.o çok memnun kalmış yaklaşık 45 dk sürmüş ve 45 dk boyunca hep anlatmış doktor.arkadaşım aklımdaki tüm soruların cevabını aldım diyor.4 d olarakta görüntülemişler ayrıca işlemin başından sonuna kadar cd çekilip veriyorlarmış.ben 2 nisanda gidicem inş.aslında kendi hastanemde gidecektim ama arkadaşım bunu tecrübe edip memnun kaldığından hiç riske etmeyip buna gidicem inş..
Sevgili göbiş kardeşlerim,
Göğüs pompası alacağım, yardımcı olun lütfen.
Hangi marka daha iyidir, otomatik mi yoksa manuel mi almalıyım? Tavsiyelerinizi bekliyorum.
canım fiyatı hakkında bilgin var mı?
Kızım kızım diye sevdiğim bebeğimi bir kaç gündür nedense erkekmiş gibi hissediyorum kendime kızıyorum. Adı bile hazır oysa . Niye böyle anlamıyorum bi türlü.
slm anneler seker yuklemesi kacinci haftada oluyo bilen varmi
mereba güzel hamişler ve melekleriii
bi bakıp cıkıyım dedimm bide dua edin bize yarın ayrıntılı ultrasonumuz var meleğimi görücem cok heyecanlıyım inş. herşey yolundadır
hepinizi öpüyorum siz ve bebişler Allaha emanet olunn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?