2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Canım hazımsızlık için ben her sabah aç karna önce 4 kayısı kaynatıp içiyorum bir süre vücut kayısıyı takmıyor o dönemde de 2 incir kaynatıp içiyorum çok iyi geliyor ... Bu yaşıma kadar kesinlikle hazım problemi çekmedim ama demir ilacı gerçekten yapıyor ...

kabızlığı arttırıyo doğru ama ona çare bulunur incir kayısı vs kansızlık daha kötü dimi ama
benim kanım 9,6

kabızlığı arttırıyo doğru ama ona çare bulunur incir kayısı vs kansızlık daha kötü dimi ama
benim kanım 9,6

Benim geçen 10.9 du demire başladık bu ay 10.2 ye düştü çarpıntı çok kötü oluyor geceleri uyuyamıyordum çarpıntıdan şimdi düzeldim ama :)

benim geçen 10.9 du demire başladık bu ay 10.2 ye düştü çarpıntı çok kötü oluyor geceleri uyuyamıyordum çarpıntıdan şimdi düzeldim ama :)

eve gider gitmez demir hapına başlıcam.yoksa ben bu halsizlikle ev toplama ev yerleştirme mümkün değil yapamam

eve gider gitmez demir hapına başlıcam.yoksa ben bu halsizlikle ev toplama ev yerleştirme mümkün değil yapamam

Canım doktoruna danış öyle kullan bence :))

benmde iştahım çok açık we çok kilo aldm şimdi dikkat etmeye çalışıcamm artık....açlığımı meywe we sebzeyle bastırmalıyım bebişimm doymuooo :)

halsizlikten ölüyorum...evden dışarı yanımda biri olmadan çıkmam mümkün değil...yanımda biri varsa bile iki yürüsem ölüyorum yorgunluktan ve belim sırtım ağrıyo çok fena...evin içinde bile odadan odaya zor gidiyorum

ben de baş dönmesi çok olmuyor,bi iki kere hafif oldu ama çok halsizim dediğim gibi...kan tahlili 1,5 aydır yapılmadı belki 2 ay,büyük ihtimal benim de kanım düştü...en son 10.6 ydı...:/ dr.um bulantılardan dolayı da demir hapı vermedi hala ama ben 1 haftadır başladım kendim içiyorum...1 tane içiyorum ama hala aynıyım sanırım yeterli gelmiyo...kontrolümde haftaya kaldı

Benimde çarpıntım oluyor kızlar demir hapı biraz hafifletti ama hemen halsizleşip yoruluyordum bu arada kan hapına başlayan var mı içinizde

Benimde çarpıntım oluyor kızlar demir hapı biraz hafifletti ama hemen halsizleşip yoruluyordum bu arada kan hapına başlayan var mı içinizde

kan hapıyla demir hapı aynı şey sanıyordum ben,geçen bi arkadaş söyledi hep demir hem kan hapı kullandım diye...bana hiç biri verilmedi yaa (

kızlar merhaba, son günlerde yoğunluktan takip edemiyorum pek sizi, aklımdasınız, ara sıra cepten giriyorum ama yazamıyorum çünkü eski bi telefonum var sadece okuyabiliyorum :) umarım hepiniz iyisinizdir. biz bu ara bebek arabası bakıyoruz, eşim iyi bişey almak istiyor. ama işyerimdekiler bebek arabasının pek kullanılmadığını, zaten çocuklarla evden pek çıkılmadığını, her yere arabayla gidildiğini, o yüzden çok pahalı olmayan bişey almanın daha mantıklı olduğunu söylüyorlar. siz ne düşünüyorsunuz? kullanmazmıyız acaba? hafta sonu alışveriş merkezleri dışında ben de pek kullanmayacağımızı düşünüyorum ama ilk bebek ya heves de var şimdi. kararsız kaldım, eşime de söylemedim daha.

cn saglık bu kadar ucuz olabılıyo ne yazıkkı...ısını hakkıyla yapan doktorlara lafım yok ama boylelerı aldıkları parayı nası yıyolar bılmıyorumm.sana nası gostermez bebegını ya...nese ıyı oldugunu bılıyosun bu da onemlı...hamıleyız dualarımz kabul olur butun dualarım sennle cnm

canım
olan olmuş geçmiş gitmiş
senin hiç birşey için üzülmemen, gerilmemen gerekiyor
herkes kusursuz, hatasız da bir sen mi yanlış yaptın sence
ki bu da tartışılır
lütfen boşver artık elalemi
senin bir yuvan bir eşin var
ve yakında gelecek olan bebişin
çok şükür Allah aratmamış
sen çevreni değil öncelikle onları düşünmelisin
anlayan anlasın
söyle boşver
bir ay sonra unutulur gider
hiç kafana takma

Bize her kontrolde kan ve idrar testi yapılıyor doktor kendi istiyor canım :))

kızlar bu arada doktora bebegımı ıyı bı ultrasonda renklı gormk ıstedıgımı soyledım o da hastanede olmadıgını soyledı..ama ayrıntılı ultrason ıcın senı kayserıde bı prof a yonlendırım ıstersen dedı...hftann 3 gunu kayserıde dıger gunler ıstanbuldymıs...randevumuzu aldık pazartesı 12de kayserıdeyz kızımı gorucemm:)ı250tl mıs fıyatı...ıns hersey yolundadr hepımızn bebıslerını korusun allahım

kan hapıyla demir hapı aynı şey sanıyordum ben,geçen bi arkadaş söyledi hep demir hem kan hapı kullandım diye...bana hiç biri verilmedi yaa (

Demir hapının halk arasındaki adı kan hapı oluyo aynı şey ikisi zaten Korkma ben de kullanmıyorum demir hapı. Şu ana kadar elevit ve coraspinden(kan pıhtılaşması yüzünden) başka kullandığım hiç bişey olmadı. Elevitin içinde hepsi var merak etme. Kullanıyosan aynen devam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…