2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

hakkında hayırlısı olsun canım
neyapayım mı dedi sanaa böyle durumlarda ne yapacakın ALO 184 SAĞLIK BAKANLIĞI ŞİKAYET HATTInı arayacaksın yoksa hiçbirşey değişmez...
ben burdaki bi hastane ve doktoru şikayet ettim o doktoru gebe takibinden alıp başka jinekolojik muayeneye vermişler 3er 5er aldıkları hastaları 2ye düşürmüşler hemde şikayeten 1 hafta sonra arkadaşım diyoki sağol senin sayende rahat ettik ultrasonun resmini vermek dursun ekranı hastalara göstermiyolarmış bile.şimdi hem resim veriyolarmış hemde ekranı anneye çeviriyolarmış sgk hastanesi bu anlattığım bunlar ancak şikayetten anlarr..

Son düzenleme:
Günaydın anneler :)) Biz geldik kızlar mide yanmaları başlayan var mı benimki fena yanıyor ( Ve bugün üstüne bir de baş dönmeleri yaşıyorum çalışırken çok zorlanıyorum ama ya

kızlar cevaplarınız için çok teşekkür ederim biraz daha iyiyim şimdi ultrason resmini falanda geçtim bir gösterseydi keşke çok üzüldüm yaaastresli falan değil bu doktor herkese aynısını yapıyor el mahkum bir tane olunca herkes mecbur gidiyor. tek dediği cinsiyetini merak ediyorsna söylim kız dedi aynı bu şekilde içimde bıraktı sevincimi. birde bana sen niye zayıfsın deyip kızdı 48 kiloyum bebeğin gelişimide iyi zaten 3 kilo almışım yemek yemiyor musun sen deyip kızıyor bende yemiyorum aç geziyorum ben dedim çıkarken

merhaba
bizde bugün ayrıntılı ultrasona giricez bende çok heycanlıyım aynen inş herşey yolundadır dualrım sizinle....

Benimde 16. haftamda yapılmıştı 3 lü test,ama doktorun yapılır dediyse haftaya yaptırırsın sıkma canını.

Ohh iyi demişsin bir tane diye çok şımarmış et yaa şikatyet et şu adamı çok sinirlendim

Çok kızdım canım doktoruna duyarsız bir insan demekki Allah ona gitmek zorunda olan tüm hamilelere sabır versin.

sağol cnm yaa..öyle mi diyosun..4 lü ne kadara yapılıyor peki? o şart mı acaba?sıkıntı bastı ya 3 lüsü,4lüsü bilmm nesi...
of yemin ederim başından beri hep stres hep bunalım..zaten ağır geçti 3 ay,moralim sıfır hiç bişey anlamadım hamileliğimden hala..mutlu hissedemiyorum hevesim,şevkim hiç bişeyim yok...bisürü para döküldü şimdiye kadar bir de..kafamın içinden ateş çıkıyo sanki..

hem hamileliğin getirdiği bi sürü sıkıntı çektim,anlatsam roman olur hem de üstüne başka bi sürü sorun yaşadım..şimdi bir de böyle şeylere kafam takılıyor...iştahım yok,midem bulanıyo hala...( tek derdim sağlıkla doğması...başka hiç bi isteğim yok...

herkes ne mutlu ne zevkli alışveriş yapıyor falan..ben de hiç bir zevk hiç bir şevk yok....

amaan boşver canım öyle dingilleri..bazı dr.lar böyle duyarsız,umarsız ukala oluyo işte..iyi demişsin çıkarken...zayıfsanda öyle mi söylenir o...

Canım at artık bunalımlarını üstünden kendini üzme sıkma bu kadar... Bebek mağazalarını gezmeye başladınmı ne dert ne tasa kalıyor vallahi Evdeysen her gün çıkmaya çalış süslen püslen kendin için yaşa kimseyi düşünme. Zaten psikolojimiz alt-üst herşeye takılı kalırsak geçmez bu hamilelik

Kızlar benm başım dönüyo çok halsizim dünde dediğim gibi sürekli bir uyku hali kolumu kaldırmaya dermanım yok. Sizinde oluyo mu kansız mı kaldım acaba.çekirdekli kuru üzüm yiyorum ama onu bile içim almıyor. Evde yatıp uyumak istiyorum ama hafta sonu ev taşıyacak birisi için oda pek mümkün değil

Canım kansızlıktan sanırım ben de öyleydim doktoruma söyledim demir ilacını günde ikiye çıkardık şimdi rahatladım biraz ...

Günaydın anneler :)) Biz geldik kızlar mide yanmaları başlayan var mı benimki fena yanıyor ( Ve bugün üstüne bir de baş dönmeleri yaşıyorum çalışırken çok zorlanıyorum ama ya

Baş dönmesi ara ara bende de oluyor canım, gayet normal, tansiyonlarımız düşük. Hatta filmlerde de hamileliğin bu özelliğini sık sık kullanırlar. Kızın başı döner ve bayılır, gözlerini hastanede açar ve doktor müjdeli haberi verir Ama tabi bu hamileliğin ilk zamanlarında olmuyor sadece, hamilelik boyunca yaşayabileceğimiz bir durum. Yanmaya gelince, şuan rahmin büyüdü ya hani mideye baskı yapıyo işte. Miden geri tepmeyle mide asidi kaçırıyo canım bu da reflüye sebep oluyo. Yapacak bişey yok, katlanıcaz her türlü duruma :))

Son düzenleme:

Bende sürekli uyumak uyumak yemek yiyip yine uyumak istiyorum :) Ne iş yapasım var ne bişey. Bugün başım öyle ağrıyor ki kafamı buzdolabına sokmak istiyorum...

[ı]ayyy iyi oldu hatırlattın kız demir ilacı benim de ikiye çıktı hemen içiyorumm :)[/ı]

ben hiç başlamadım demire daha başlama kabızlık şikayetlerini artırır dedi doktorum.ama sanırım artık başlamalıyım saf gibi dolanıyorum ortalıkta. çok da unutkanım işim gereği hatırlamam gerekn bi dünya şey var. Mahçup oluyorum öğrencilere.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…