- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #16.741
kızlar bu kadar hızlı nasıl eve geldiğime inanamayacaksınız. malum benim eşim subay ve şu anda doğudayız mecbjuren ilçedeki bir tane olan devlet hastahanesi ile asker hastaneye gidiyorum zaten topu topu iki tane kadın doğumcu var zaten . asker hastanemdeki doktorumun ilgisinden çok memnunum bütün testlerimi nasıl yaptıracağımı ne zaman yaptıracağımı o söylüyor ama izne gittiği zamanlar mecbur evin önündeki devlet hastanesine gidiyorum. devlet hastahanemdeki doktorumdan hiç memnun değilim bu zamana kadar ne tetanoz aşısı ne kombine testler ne ikli testler ne tam kan sayımı idrar tahlilleri hiç birşey istemiyor bilgi vermiyor kalbi atıyor mu oynuyor mu diye bakıp bitti işlem diyor. bugün o kada çok şikjayetim vardı ki mesela akıntım var, kramplarım var belim felaket ağrıyor baş dönmesi yaşıyorum kaç gündür söyledim ne yapayım dedi var mı böyle birşey çok üzüldüm ama çok. memleketimde devlet hastahanesine gittimde doktorlar nasıl ilgilenirdi kaç dakika herşey yolunda mı diye bakarlar ederlerdi özeli aratmazdı devlet kadın doğumcu kendi memleketimdeki ama buradaki neden böyle anlamıyorum ve duyarsız buldum gözlerim dolu dolu çıktım odadan.asker hastahanedeki doktorum izinden dönsün diye bekliyorum dört gözle ne ultrasonda bebeği gösterdi ne bişey yaptı hayırlısıyla şuradan tayinimiz bu mayısta bir çıksaydıda haziranda dönmemek üzere bir gitseydik. kızlar hamileyiz duamız kabul olur derler eşimin haziranda burada işi bitsinde gidelim diye dua edin bana çoook lanet olası ilçenin merkezinde bile özel hastahane yok ki gideyim taaaa diğer ilde var en yakın çıldıracağım vallahi
mereba güzel hamişler ve melekleriii
bi bakıp cıkıyım dedimm bide dua edin bize yarın ayrıntılı ultrasonumuz var meleğimi görücem cok heyecanlıyım inş. herşey yolundadır
hepinizi öpüyorum siz ve bebişler Allaha emanet olunn
bu arada dr.um izne çıkmış..3 lü testi yaptıramadım ben hala..aradım bi dahaki haftada olur dedi..aciliyeti varsa başka yere gideyim dedim gerek yok dedi ama içim rahat etmiyor(( siz ne zaman yaptırdınız 3 lü testlerinizi??
kızlar cevaplarınız için çok teşekkür ederim biraz daha iyiyim şimdi ultrason resmini falanda geçtim bir gösterseydi keşke çok üzüldüm yaaastresli falan değil bu doktor herkese aynısını yapıyor el mahkum bir tane olunca herkes mecbur gidiyor. tek dediği cinsiyetini merak ediyorsna söylim kız dedi aynı bu şekilde içimde bıraktı sevincimi. birde bana sen niye zayıfsın deyip kızdı 48 kiloyum bebeğin gelişimide iyi zaten 3 kilo almışım yemek yemiyor musun sen deyip kızıyor bende yemiyorum aç geziyorum ben dedim çıkarken
kızlar cevaplarınız için çok teşekkür ederim biraz daha iyiyim şimdi ultrason resmini falanda geçtim bir gösterseydi keşke çok üzüldüm yaaastresli falan değil bu doktor herkese aynısını yapıyor el mahkum bir tane olunca herkes mecbur gidiyor. tek dediği cinsiyetini merak ediyorsna söylim kız dedi aynı bu şekilde içimde bıraktı sevincimi. birde bana sen niye zayıfsın deyip kızdı 48 kiloyum bebeğin gelişimide iyi zaten 3 kilo almışım yemek yemiyor musun sen deyip kızıyor bende yemiyorum aç geziyorum ben dedim çıkarken
gecen sene ablamla birlikte 2 arkadasim dogum yaptı. onlardan bildigim kadarıyla 2linin sonucları normal riskliyse 3lü veya 4lü istenmio.
bi arkadasimda bnm gibi o ikisini yaptırmamıştı. ama ablamın riskleri biraz yuksek diye ikisinide istemislerdi mesela. ben yeni dr degistirdim. eski dr.um 3lü ye gerek yok bosuna masraf para 4lü yaparız demisti ama simdi dr.um hersey cok normal 4lüyede gerek yok dedi. yani aslında pek cok dr.un farklı tarzı var cok kafana takıp bunalma. detaylıyı yaptır onda hersey kesin cıkıyo zaten icin en cok onda rahat eder :)
sağol cnm yaa..öyle mi diyosun..4 lü ne kadara yapılıyor peki? o şart mı acaba?sıkıntı bastı ya 3 lüsü,4lüsü bilmm nesi...
of yemin ederim başından beri hep stres hep bunalım..zaten ağır geçti 3 ay,moralim sıfır hiç bişey anlamadım hamileliğimden hala..mutlu hissedemiyorumhevesim,şevkim hiç bişeyim yok...bisürü para döküldü şimdiye kadar bir de..kafamın içinden ateş çıkıyo sanki..
hem hamileliğin getirdiği bi sürü sıkıntı çektim,anlatsam roman olur hem de üstüne başka bi sürü sorun yaşadım..şimdi bir de böyle şeylere kafam takılıyor...iştahım yok,midem bulanıyo hala...( tek derdim sağlıkla doğması...başka hiç bi isteğim yok...
herkes ne mutlu ne zevkli alışveriş yapıyor falan..ben de hiç bir zevk hiç bir şevk yok....
amaan boşver canım öyle dingilleri..bazı dr.lar böyle duyarsız,umarsız ukala oluyo işte..iyi demişsin çıkarken...zayıfsanda öyle mi söylenir o...
sağol cnm yaa..öyle mi diyosun..4 lü ne kadara yapılıyor peki? o şart mı acaba?sıkıntı bastı ya 3 lüsü,4lüsü bilmm nesi...
of yemin ederim başından beri hep stres hep bunalım..zaten ağır geçti 3 ay,moralim sıfır hiç bişey anlamadım hamileliğimden hala..mutlu hissedemiyorumhevesim,şevkim hiç bişeyim yok...bisürü para döküldü şimdiye kadar bir de..kafamın içinden ateş çıkıyo sanki..
hem hamileliğin getirdiği bi sürü sıkıntı çektim,anlatsam roman olur hem de üstüne başka bi sürü sorun yaşadım..şimdi bir de böyle şeylere kafam takılıyor...iştahım yok,midem bulanıyo hala...( tek derdim sağlıkla doğması...başka hiç bi isteğim yok...
herkes ne mutlu ne zevkli alışveriş yapıyor falan..ben de hiç bir zevk hiç bir şevk yok....
üzülme daha kotu durumda olanlarda var. hala hamileligini herkesten saklamak zorunda olanlar gibi.. :'(
anlattıgın seylerin benzer durumlarını bende yasiyorum. umarim en yakın zamanda atlatırız...
Kızlar benm başım dönüyo çok halsizim dünde dediğim gibi sürekli bir uyku hali kolumu kaldırmaya dermanım yok. Sizinde oluyo mu kansız mı kaldım acaba.çekirdekli kuru üzüm yiyorum ama onu bile içim almıyor. Evde yatıp uyumak istiyorum ama hafta sonu ev taşıyacak birisi için oda pek mümkün değil
Canım kansızlıktan sanırım ben de öyleydim doktoruma söyledim demir ilacını günde ikiye çıkardık şimdi rahatladım biraz ...
Günaydın anneler :)) Biz geldik kızlar mide yanmaları başlayan var mı benimki fena yanıyor( Ve bugün üstüne bir de baş dönmeleri yaşıyorum çalışırken çok zorlanıyorum ama ya
Kızlar benm başım dönüyo çok halsizim dünde dediğim gibi sürekli bir uyku hali kolumu kaldırmaya dermanım yok. Sizinde oluyo mu kansız mı kaldım acaba.çekirdekli kuru üzüm yiyorum ama onu bile içim almıyor. Evde yatıp uyumak istiyorum ama hafta sonu ev taşıyacak birisi için oda pek mümkün değil
[ı]ayyy iyi oldu hatırlattın kız demir ilacı benim de ikiye çıktı hemen içiyorumm :)[/ı]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?