- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #16.801
sağlık ocağına gitsene canım onlarda yapar tahlilleri hatta ara ara arıyolar tahlil yapmamız lazım diye..
canım karyolalar çok güzel. ikea ne kadar kullanışlıdır bilemiyorum ama bir şey sormak istiyorum. bu karyolalar kaç yaşına kadar kullanışlı oluyor sizce kızlar? ben de odasına karyola, yanıma da ilk bir kaç ay için beşik almak istiyorum. ama diğer karyolayı da en az 3 4 yaşına kadar kullanabilir miyim? bunların uzayanları ve kenarları çıkarılıp yatağa dönüşenleri de var galiba onlar daha mı kullanışlı olur ki!! kafam en çok bu konuda karışık.
maltofer nası bişey ilk defa duydum..demir hapı dimi bu da? genelde gyno ferro senol,feramat fln veriliyor da....
benzer şeyler bende de oluyor..midem ağrıyor devamlı,,bulantıyla karışık ağrı..ilaçta içemiyorsun,rennie,gaviscon vs de bi işe yaramıyor
canım bana da aslında gyno ferro vermişti ama bende yan etki yaptı içer içmez çıkarıyodum
bu maltofer de demir eksikliği için ufak ufak şişeler halinde 1 içimlik
Kızlar tam midemin üzerinde bi baskı var sanki mide kapakçığım batıyo böğrüme böğrüme sanki midemde gaz varmışda çıkartamıyomuşum gibi anlatamadım yaa
Tünaydınn annelerrrrr.. İkeadan kareler paylaşıyorum sizinle. Oda yapacaktım ama herkes en az 6 ay odanda kalmalı bebek, onca zaman boş tutma sonra ayırırsın dediler aklıma girdiler. Bende sadece beşiğini alıcam, sonra dolap ve bebek altı açma masasını alıcam inşallah. Dikkatimi çekenleri sizinle paylaşıyorummm
Bayılıyorum Ikeaya! :)) Çektiklerin güzelmiş gerçekten... Ben de yakınım ikea bayrampaşaya, en favori mekanım gezmek için :))
Bende Allah izin verirde sağ salim kucaklarsak ilk aylar yanımda tutup sonra odasına almak istiyorum. Odaya özel birşey almayacağım sadece emzirmek için ikeadan ayaklığı olan sallanan koltuklardan, beşik olarak 139 tl lik ikea beşik, yanına da bir şifonyer düşünüyorum inş...
Çanakkalede gidiyorum canım. Tedavi olarak coraspinden başka bişey yok. Gebeliğimden beri 3 defa kan verdim. Biri gebeliğimin teyit edilmesi açısındandı, biri ikili test diğeri de dörtlü test içindi. Onun harici kan pıhtılaşmam ne durumda diye bakılmıyor. Coraspin yeterli oluyor sanırım kanın sulanması için.
canım çanakkalede anadolu hastanesinemi gidiyorsun yoksa
çanakkaledeyken bende anadolu hastanesine elif hanıma gidiyordum ve çok memnundum
elif hanım hala ordamı acaba merak ettim şimdi :44:
kotu bisi yok cok sukur hersey cok yolunda. Rabbim bu durumumdan sanırım bana gucte veriyo kolay atlatabilmem icin..
benim evliligim biraz acele oldu 1 ay once. yaza planlamistik bebis sayesinde erken oldu.
simdi ailelerimz ve yakin arkadaslarimzdan baska kimse bilmiyo. konu komsu es dost akrabalar.. zaten herkes ima edip duruo anlamayan salaktir zaten ama henuz soyleyemiorum kimseye... esim sole kime ne evlendik diyo, annem cok uzuluo kime ne dicez herkes dedikodu yapcak v.s. ailemi utandırdgm icin ben dahada uzuluyorum millete soylemeyi erteledikce erteliyorm. buraya kadar cok zor seyler atlattık simdi tatlı heyecanlar basladi hersey guzel ama bu durumdan dolayı her konuda hevesim kursagimda kaliyo
Evet Anadolu hastanesi :) Elif hanım yok sanırım. Ben rastlamadım en azından canım.
Canım benim, kulaklarını tıkamalısın bence. Biz milletçe pek meraklıyızdır dedikoduya, üstümüze vazife olmayan şeylere. Kim ne derse desin, herkesi hesaplayarak da yaşayamayız 1 tanecik ömrümüz var bu dünyada, onu da başkaları için harcama bence.
Herkesin yaşadığı hayat kendinindir, hatasıyla doğrusuyla ne yaptıysa kendi bilir. Kimse kimseye ahlak dersi vermeye çalışmasın, kimin haddine? Kendini ve bebeğini züdüğünle kalıyorsun canım inan. Güzel günlerinin tadını çıkar... Giden zaman geri gelmez...
yeniyetmenin derdi benimmiş gibi görünmüş
kedicikler yazdıklarına katılıyorum
kimse birbaşkasına ahlak dersi vermeye çalışmasın
herkes kendine baksın
aynı şeyleri düşünüyorum
Nabersiniz kızlar...Aşıdan geldik biz şimdi.çok rahat geçti ama ağırmış bu meret heralde. kolumu kesip attılar sanki.sola mı yapıyım sağa mı dedi sola yatıyorum diye sağa yap dedim bu seferde eve geldim her şeyi sağ kolumla yapıyormuşum ya ben :))) neyse sanırım yine eksik düşündüm.korkmayın ama bilginiz olsun yani. 2.düzey ultrasona da ayın 10u gibi girmeyi düşünüyorum.biraz daha büyüsün diye bekliyorum.artık merak etmiyorum saten.hareket ediyoyaaaa...çok güsel ya ben böyle 10 tane doğururum diyorum anneme. bi de birşey var sizinle paylaşmak istiyorum.sizde de böyle bir duygu var mı söyler misiniz? şimdi bebeklerimiz bizim vücudumuzda ya doğunca sanki bi garip olucakmışım gibi geliyor,asıl kavuşmamı asıl ayrılık mı karmaşığım. göbeğim,onunla büyüyen göğüslerim,yemek yediğimde her ikimizinde doyması,her yere beraber gidebilmemiz falan işte....bilmiyorum çok alıştım ben bu sıpaya...
aaa harikaa
gerçi ben 2009 yılında gidiyordum o hastaneye elif hanım hala ordamıdır bilmem :44:
ama ben çook memnun kalmıştım hem hastaneden hem doktorumdan hem hastane personelinden
walla elımde olsa ıkıncıyıde orada doğururdum
herşey tam istediğim gibi olmuştu...
inşallah senin hamilelik ve doğum sürecinde benimki gibi güzel geçer
canım bana da aslında gyno ferro vermişti ama bende yan etki yaptı içer içmez çıkarıyodum
bu maltofer de demir eksikliği için ufak ufak şişeler halinde 1 içimlik
Amin:) Ben de doğumu orada yapıcam kısmetse. Eşimin hastanesindeki doktorlar tanıdık diye gidemedimHele doğum yapmak hiç yemedi orda. Herkes tanıdık. Ocakta apandisit ameliyatı oldu eşim 10 dakika bile uyayamadı. Tüm hastane personeli geldi. Normalde 2 gün kalması gerekirken ben o gün çıkardım hastaneden. Herkes iyi niyetli aslında tabi geçmiş olsuna geliyolar ama yazık uyuyamadı. Tüm bunları görünce Anadolu hastanesinde aldım soluğu canım :) İnşallah doğum da iyi geçer. Sezeryan konusunda baya tecrübeli doktorum. Umarım bende de bi sorun çıkmaz.
Canım ufak bir spazm olabilir süt ısıtıp iç evdeysen biraz uzan tam göğüs kafesinin altında sırtına kadar giden bir ağrıysa elinle oraya hafif hafif bastır. Bir süre bişey yeme yemek rahatlatır gibi olup sonrasında şiddetlenebiliyor. Gazlı içecek sakın içme şuan.
Bayanlar Mart 2013 anneleri bir bir doğumlarını yapıyor, dün akşam epey bir okudum forumlarını, sezeryan yapanlar, normal yapanlar, bebekleriyle geçirdikleri ilk günler, emzirme sorunları, göğüs problemleri... Ben Mart ayı sayfalarına göz attım. Faydalı olur diye düşünüyorum, okumanızı tavsiye ediyorum... 3300 sayfaya geliyorlardı :))
yrn bende tetanos aşısı olcam :S korkuyorummm :) herkes kötü ddediii...bakalmm noolcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?