2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

sağlık ocağına gitsene canım onlarda yapar tahlilleri hatta ara ara arıyolar tahlil yapmamız lazım diye..

gidicem canım
sağlık ocağı haftaya gün verdi
kan tahlili ve tetanoz aşısı için

ikeanın karyolalarını ben gördüm.
en az 5 yaşına kadar yatabilir bence çocuk

büyüyen yataklar zaten bildiğin tek kişilik yatak oluyor
istediği yaşa kadar yatabilir

canım bana da aslında gyno ferro vermişti ama bende yan etki yaptı içer içmez çıkarıyodum
bu maltofer de demir eksikliği için ufak ufak şişeler halinde 1 içimlik

Çanakkalede gidiyorum canım. Tedavi olarak coraspinden başka bişey yok. Gebeliğimden beri 3 defa kan verdim. Biri gebeliğimin teyit edilmesi açısındandı, biri ikili test diğeri de dörtlü test içindi. Onun harici kan pıhtılaşmam ne durumda diye bakılmıyor. Coraspin yeterli oluyor sanırım kanın sulanması için.

canım çanakkalede anadolu hastanesinemi gidiyorsun yoksa
çanakkaledeyken bende anadolu hastanesine elif hanıma gidiyordum ve çok memnundum
elif hanım hala ordamı acaba merak ettim şimdi :44:

slm kızlar nasılsınz bakalım ben öğlen biraz fazla yedim sanırım şiştim benimde ön tarafıma kramplar girio bende maltofer ve decavit kullanıorum,kanım 10.9 a düşmüşbişe sorcam günde ne kadar süt yoğurt yiyosunuz en az yarım lt süt diolarda uygulayan var mı:44::44::44::44::44::44:ben yoğurt süt elimden geldiğince yiyorum bu 1 haftadırda yarım ltreye çıkardım bebiş biraz kücük kalmış sanrıım geç dölleme olmuş,benim yumurtam hep geç çatlardı zaten, 4-5 gün geriden takip edio hep o yüzden yemeye yoğunluk verdim

canım bana da aslında gyno ferro vermişti ama bende yan etki yaptı içer içmez çıkarıyodum

ayy ben maltoferin tabletini kullanıyorum şurup şeklinde olanı vermedi iiki, versede içemezdim çünkü çocukluğumdan beri ne zman şurup içmeye kalksam çıkarırım içemem

Kızlar tam midemin üzerinde bi baskı var sanki mide kapakçığım batıyo böğrüme böğrüme sanki midemde gaz varmışda çıkartamıyomuşum gibi anlatamadım yaa

Canım ufak bir spazm olabilir süt ısıtıp iç evdeysen biraz uzan tam göğüs kafesinin altında sırtına kadar giden bir ağrıysa elinle oraya hafif hafif bastır. Bir süre bişey yeme yemek rahatlatır gibi olup sonrasında şiddetlenebiliyor. Gazlı içecek sakın içme şuan.

Evet Anadolu hastanesi :) Elif hanım yok sanırım. Ben rastlamadım en azından canım.

Bayanlar Mart 2013 anneleri bir bir doğumlarını yapıyor, dün akşam epey bir okudum forumlarını, sezeryan yapanlar, normal yapanlar, bebekleriyle geçirdikleri ilk günler, emzirme sorunları, göğüs problemleri... Ben Mart ayı sayfalarına göz attım. Faydalı olur diye düşünüyorum, okumanızı tavsiye ediyorum... 3300 sayfaya geliyorlardı :))

Canım benim, kulaklarını tıkamalısın bence. Biz milletçe pek meraklıyızdır dedikoduya, üstümüze vazife olmayan şeylere. Kim ne derse desin, herkesi hesaplayarak da yaşayamayız 1 tanecik ömrümüz var bu dünyada, onu da başkaları için harcama bence.
Herkesin yaşadığı hayat kendinindir, hatasıyla doğrusuyla ne yaptıysa kendi bilir. Kimse kimseye ahlak dersi vermeye çalışmasın, kimin haddine? Kendini ve bebeğini züdüğünle kalıyorsun canım inan. Güzel günlerinin tadını çıkar... Giden zaman geri gelmez...

Son düzenleme:
Evet Anadolu hastanesi :) Elif hanım yok sanırım. Ben rastlamadım en azından canım.

aaa harikaa
gerçi ben 2009 yılında gidiyordum o hastaneye elif hanım hala ordamıdır bilmem :44:
ama ben çook memnun kalmıştım hem hastaneden hem doktorumdan hem hastane personelinden
walla elımde olsa ıkıncıyıde orada doğururdum
herşey tam istediğim gibi olmuştu...
inşallah senin hamilelik ve doğum sürecinde benimki gibi güzel geçer

Nabersiniz kızlar...Aşıdan geldik biz şimdi.çok rahat geçti ama ağırmış bu meret heralde. kolumu kesip attılar sanki.sola mı yapıyım sağa mı dedi sola yatıyorum diye sağa yap dedim bu seferde eve geldim her şeyi sağ kolumla yapıyormuşum ya ben :))) neyse sanırım yine eksik düşündüm.korkmayın ama bilginiz olsun yani. 2.düzey ultrasona da ayın 10u gibi girmeyi düşünüyorum.biraz daha büyüsün diye bekliyorum.artık merak etmiyorum saten.hareket ediyoyaaaa...çok güsel ya ben böyle 10 tane doğururum diyorum anneme. bi de birşey var sizinle paylaşmak istiyorum.sizde de böyle bir duygu var mı söyler misiniz? şimdi bebeklerimiz bizim vücudumuzda ya doğunca sanki bi garip olucakmışım gibi geliyor,asıl kavuşmamı asıl ayrılık mı karmaşığım. göbeğim,onunla büyüyen göğüslerim,yemek yediğimde her ikimizinde doyması,her yere beraber gidebilmemiz falan işte....bilmiyorum çok alıştım ben bu sıpaya...

Evetttt ben de öyle hissediyorum!
Allah kurtarsın diyenlere içten içe çok kızıyorum, çok mutluyum ki ben böyle, niye kurtulayım :) Ama tabii son aylarda of çıksın artık diye oflayıp puflicaz, hem sıcaktan, hem ağırlığından dolayı. Doğunca da ayrı bir sevicez heralde, o minik çaresiz halleri kalplerimizi fethedecek

Amin:) Ben de doğumu orada yapıcam kısmetse. Eşimin hastanesindeki doktorlar tanıdık diye gidemedim Hele doğum yapmak hiç yemedi orda. Herkes tanıdık. Ocakta apandisit ameliyatı oldu eşim 10 dakika bile uyayamadı. Tüm hastane personeli geldi. Normalde 2 gün kalması gerekirken ben o gün çıkardım hastaneden. Herkes iyi niyetli aslında tabi geçmiş olsuna geliyolar ama yazık uyuyamadı. Tüm bunları görünce Anadolu hastanesinde aldım soluğu canım :) İnşallah doğum da iyi geçer. Sezeryan konusunda baya tecrübeli doktorum. Umarım bende de bi sorun çıkmaz.

hımm anladım cnm sağol...ben içiyorum gyno ferro yu 1 haftadır bi sıkıntım yok gibi ama mide bulantım arttı şu ara acaba ondan mı bilemiyorum :44:

neyse bakalım haftaya gidince ne diycek...belki başka bişey verir o da...

hadi yaa sizin durumunuzda bayagı komik olmuş
sezeryanı bilemicem ben normal doğum yapmıştım
ama yınede hastane için benden tam referans
kontrollerim için gittiğimde karşılaştığım hastalardan da hiçbir şikayet duymadım
bence hastane seçimin tam isabet

Eve gidince içeyim canım şu an çalışıyorum,soda içtim az önce bakalım nolcek sağol bu arada

3300 mü desene daha çok yol katetmemiz gerekecek

yrn bende tetanos aşısı olcam :S korkuyorummm :) herkes kötü ddediii...bakalmm noolcak

Ben birazdan çıkıcam canım aşıyı olmaya gidiyorum sana söylerim nasıl bişey olduğunu:94:bu arada doktorum bana bi kere ol 2.3. ye aşı için çağırırlarsa gitme doktorum izin vermiyo diye söyle gerek yok dedi:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…