- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #1.681
bugün çok kötüyüm son on gündür mide bulantılarıyla başım dertte =( bu sabah okula gitmek için hazırlanıyordum öyle bir bastırdı ki ayakta duramaz hale geldim. oturdum ağladım ağladım. hiç bitmeyecek gibi geliyor. Rabbim hepimize kolaylık versin. kolaylıkla geçsin bu dönemimiz. sağlıkla alalım yavrularımızı kucağımız. bu arada ah annecim senin hakkını ne yapsak ödeyemeyiz şu çektikleri bile bir annenin kıymet biçilemez ödenemez karşılığı...
doğduğun ayda önemli nette otamatik yas hesaplayıcı var ona bak daha kolayKizlar ben 84 dogumluyum yani çin takviminin 28 mi 29 mu yasina bakmaliyim :)
bugün çok kötüyüm son on gündür mide bulantılarıyla başım dertte =( bu sabah okula gitmek için hazırlanıyordum öyle bir bastırdı ki ayakta duramaz hale geldim. oturdum ağladım ağladım. hiç bitmeyecek gibi geliyor. Rabbim hepimize kolaylık versin. kolaylıkla geçsin bu dönemimiz. sağlıkla alalım yavrularımızı kucağımız. bu arada ah annecim senin hakkını ne yapsak ödeyemeyiz şu çektikleri bile bir annenin kıymet biçilemez ödenemez karşılığı...
bir süre sonra geçiyor canım biraz sabırof kızlar ya ben cok mutsuzum hep bu hormanlar yuzunden ya hıc bıseyden memnun olmuorum ya esime bıle tahammul edemorum gece sarılması bıle beni delirtio sınırden gidince bunlar dr uma anlatsam bı cozum bulabılırmı ya :26:
sanada geçmiş olsun canımgecmıs olsun casnım sen mı benmı bronsıtım azdı sanırım bırde hamıle kaldıgımı ogrendıgım an sıgarayı bıraktım bırakınca bırm uddet fena aksuruk oluyor zaten 1 aydır catlıcam oksurmekten 2 gundurde felaket grıbım heryerım dokuluyor basım agrıyor cok halsızım burnum tıkanıyor nefes alamıyorummm
geçmiş olsun bende oldum şimdi daha iiyim limonu sıktım içtim bana ii geldi bol su ve meyve yedim bol bol daha iiyim şimdi
çok haklısın annelerin hakkı kesinlikle odenmez bendedaha bulantı yok ama yatmaktan heryerim ağrıdı annem diyo görüyomusun bak diyo daha şimdiden nasıl dikkat ediosun diyo ne gördün ne hissettin bide yüzünü gör ozaman onu nasıl sevdiğini vzgeçemeyeceğini daha ii anlayacaksın diyo bana ahh annem canım annemm iyiki varsın
doğduğun ayda önemli nette otamatik yas hesaplayıcı var ona bak daha kolay
ah canım benimde 6. haftada yoktu bulantım sadece uyku hissi vardı bolca. ama 6+1 olduğu gün canımı alır gibi başladı =( inşallah olmaz sen de...
hayırlısı olsunSaol tavsiyen icin hesaba gore 28 yasindaymisim ve cin takvimi Erkek gosteriyo kasim ayi icin
hayırlısı olsun
Tskler ama Allah bilir en dogrusunu gorecez tutacakmi bakalim, Seninki ne gosteriyor peki?
kız gösteriyor nasip artık sağlıklı olsunda benim ilk bebeğim olucak rabbimin izniyle
balahatun...
suan kı gebelıgım tek canım ...
Temmuz ayında kurtaj oldum o ıkızdı...
Rabbım saglıkla versın de tek cıft hayırlısı ınsallah
benımde gobek kocaman kızlar dev gibi hemdeacaba benımdemi ıkızzz
ayyy bala 3.yudemı dusunuosuuuuuuuun inanmıorumay iki tane doğuraydım uzun süre hamilelik olayı da kapanırdı, direk kardeşi gelirdi yavrumunhem de ikisini de okula gönderiridim aynı anda , baya pratik olurdu
ayyy bala 3.yudemı dusunuosuuuuuuuun inanmıorumben bunu bı dogursam 2.yı bıle pek dusunmuorum kaldıkı 3. allah korusun ayyyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?