2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bugün çok kötüyüm son on gündür mide bulantılarıyla başım dertte =( bu sabah okula gitmek için hazırlanıyordum öyle bir bastırdı ki ayakta duramaz hale geldim. oturdum ağladım ağladım. hiç bitmeyecek gibi geliyor. Rabbim hepimize kolaylık versin. kolaylıkla geçsin bu dönemimiz. sağlıkla alalım yavrularımızı kucağımız. bu arada ah annecim senin hakkını ne yapsak ödeyemeyiz şu çektikleri bile bir annenin kıymet biçilemez ödenemez karşılığı...

çok haklısın annelerin hakkı kesinlikle odenmez bendedaha bulantı yok ama yatmaktan heryerim ağrıdı annem diyo görüyomusun bak diyo daha şimdiden nasıl dikkat ediosun diyo ne gördün ne hissettin bide yüzünü gör ozaman onu nasıl sevdiğini vzgeçemeyeceğini daha ii anlayacaksın diyo bana ahh annem canım annemm iyiki varsın

Canim ben oglumda 9 ay bulandim hatta dogum aninda bile kotuydum...ama sunu diyeyim bulantin Varsa mutlu olmalisin bence cunki bebegin gelisiyor demektir ne guzel iste pozitif olmaya calis.

bir süre sonra geçiyor canım biraz sabır
sanada geçmiş olsun canım
geçmiş olsun bende oldum şimdi daha iiyim limonu sıktım içtim bana ii geldi bol su ve meyve yedim bol bol daha iiyim şimdi

sanada geçmiş olsun bende bir an önce iyileşirim inş.

ah canım benimde 6. haftada yoktu bulantım sadece uyku hissi vardı bolca. ama 6+1 olduğu gün canımı alır gibi başladı =( inşallah olmaz sen de...

ah canım benimde 6. haftada yoktu bulantım sadece uyku hissi vardı bolca. ama 6+1 olduğu gün canımı alır gibi başladı =( inşallah olmaz sen de...

son 3 gün yaniiiine yersem kar ama bende tiksintiyle bakıyorum herşeye yerken içim kalıyo sanırım bulantılar benimde kapımı çalacak inş bi kaç hafta sonra geçecek tuzlu krakerini yataktan kalkmadan yiyosun bahartlı yağlı şeylerden uzak duruyosun inş gececek

ah canım kraker leblebi ne varsa atıyorum ağzıma kalkmadan ama nafile =( utanmasam fotosentez yaparak yaşayacağım şimdilik tek cazip gelen bu =)

kızlar bu cinsiyet belirleme için rus takvimini kullanıyorum hata veriyo,

link:

Google Translate

eşimin benim doğum tarihlerimizi yazıyorum, rusça bi uyarı veriyo kerata. çözebilen olursa bana da anlatsın.

çin takvimi bana uymuyor bir oğlum var çin takvimine göre kız olması gerekirmiş :) bu kezde kız gösteriyor bakalım tabi öncelikle sağlıklı olsun da

ay iki tane doğuraydım uzun süre hamilelik olayı da kapanırdı, direk kardeşi gelirdi yavrumun hem de ikisini de okula gönderiridim aynı anda , baya pratik olurdu
ayyy bala 3.yudemı dusunuosuuuuuuuun inanmıorum ben bunu bı dogursam 2.yı bıle pek dusunmuorum kaldıkı 3. allah korusun ayyyy

ayyy bala 3.yudemı dusunuosuuuuuuuun inanmıorum ben bunu bı dogursam 2.yı bıle pek dusunmuorum kaldıkı 3. allah korusun ayyyy

kız niye öyle diyosun allah korusun denir mi hiç. bak benim bi oğlum var bu 2. olcak inş onlar azıcık büyüyüncede 3. yü düşünüyorum rabbim nasip ederse tabi ayy bak böyle takla ata ata oynar kuzucuklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…