2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ayyy yok anacım ben bas edemem o kadar bıcırla bugun bankada bi cocuk gordum ......tobe allah kınamıorum tobe tobe tobeeee

ayyy yok anacım ben bas edemem o kadar bıcırla bugun bankada bi cocuk gordum ......tobe allah kınamıorum tobe tobe tobeeee

benim oğlumda çok hareketli, zaten 2.ye hamile olduğumu duyan herkes 'ahh cnm kaza mı?' diyor hayır isteyerek oldu diyorum şaşıp kalıyolar bukadar hareketli bir çocukla nasıl düşünebildim diye hayret ediyorlar

ayyy bala 3.yudemı dusunuosuuuuuuuun inanmıorum ben bunu bı dogursam 2.yı bıle pek dusunmuorum kaldıkı 3. allah korusun ayyyy

niye öyle diyosun kız, ne güzel işte evlat, tamam midemiz falan bulanıyo ama karnımızdan mucize çıkıyo, ruhu falan var yani düşün. bu arada bebeğe ruhu döllenmeden sonraki 40. gün üfleniyo dediler. benimkininki sanırım daha üflenmedi

nasıl yani nasıl uflenıo one kız ılk defa duydum ufleyınce noluomus bı aydınlat bakım beni

ama bugunku cocukdada bı suc yoktu ya anne cok sorumsuzdu cocuk bıldıgınız numartrü devirdi ya gitti suprgeyi faraşı elledi o elıyle mısır yedi kadın salmıs cocugu bankanın içine orda oturuo kenarda elinde lolıpop dusuo yerden alıo cocuk yemeye devam edio en son aldı dısarı cıktı cocuga giristı resmen ya deli oldum deli . 3 yasında ya var ya yok cocuk . kadın kendı sorumsuzlugu yuzunden bıde cocugu dovdu pıslık sey

ayy oda çok sorumsuzmuş be yaa yok ben dikkat ederim öyle hususlara övünmek gibi olmasın çok güzel bakıyorum oğluma

kızlar sizide şimdiden acaba hangi doktora gitsem ne yesem ne içsem hangi eğzersize başlasam telaşesi sardımı yoksa benim ilk bebişim olduğu için mi böyleyim ki acaba

kızlar günaydın

bebek taaaa 28. haftada ancak yukarı çıkıyomuş biliyomusunuz. ben ilk 3 ayda çıkıyor sanıyordum. kadınlar kulubu eski topiklerinde hamişlerin hep 30. haftalara doğru çıkmış, ondan önce hep kasıklarında hissetmişler çoğu hamiş.

Ooo aynı tarihte birini buldum :) Benim de 6 aralık transfer ama 3. gün embriyosuydu 18 aralıkta test tarihim 121 çıktı 2 gün sonra da 252 bir daha test istemedi, 4 aralıkta ilk ultrason tarihim.. Senin?

18 aralık test günümde 287 çıktı bir daha yapmadım. 20 sinde doktora gittim ve keseyi gördük. bugün 2. kez gideceğim.

herkese merhaba kızlar günümüz hepimiz için güzel dinamik mutlu ve mide bulantısız geçsin inşallah :)

dün akşam birazcık kendimi zorlayarak sağı solu toplayabildim çok şükür eger yemekten sonra uzanırsam işim bitiyor.eşimle hiç ilgilenemiyorum içimden gelmiyor hiçkimse bana dokunmasın konuşmasın öylece oturup kalayım yada uyuyayım istiyorum.eşim içinde üzülüyorum ama elimde değil sizdede oluyormu eşinize karşı ilgisizlik kızlar

bazı arkadaşlar soruma cevap vermişler sagolsunlar ben vitamin elevit kullanıyorum doktorum onu verdi onda folic asit var diye biliyorum

valla hamilelik döneminde oluyor sanırım kimi duyduysam hep böle isteksiz ilgisiz bide arkadaşım banada doktorum decavit verdi o da yeteri kadar folik asit olduğunu söledi içinde ama bazı arkadaşlar daha fazla folik asite ihtiyacmız olduğunu vitaminler ilerleleyen haftalarda veriliyor dedi kafam karıştı doğrusu ben başta folbiol kullanıyodum çok afedersin ishal olunca doktorum ilacı kesmemi sölemişti ve decavit verdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…