2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bebefix in 30 parca banyo setinden bende aldım geldi eve gayet güzel bornozu kuveti herşeyi var tavsiye ederim

ya bizim gittiğimiz hastanenin cihazı 6-7 senelikmiş ve DVD veremiyormuş, toplatılmış o DVD player'lar sanırım. Siz kendiniz getirebilirsiniz ekrana takarız dedi doktor. Başka bir hastaneye daha mı gitsem sırf görmek için?? Okadar benzemiyor henüz kimseye bizimki?

Saol helenascım, bunlarda epeyce işimize yarayacak

nazife kara var süper doktor ablam ona gidiyordu eltiside 4*4lük güvenle git kıbrıslı çok güzel ilgileniyor

aa çok şaşırdım benim evde hem klozet hem normal var ama büyüğümü klozette yapamıyorum. hep büyük için normal tuvaleti tercih ediyorum. bişey olmaz bence rahat ol sen annesi onu Allah koruyor.en fazla ıkınmaktan hemeroid olursun Allah korusun

ne diyosun 10 tl mi yoksa bir sıfır unuttunmu canım senin doktorun kimdir iyimidir randevu alıp gitsemmi ayrıntılı ultrason varmı orda

Dogru yazdim on lira muayne uc defa nese hanima gittim pek memnun kalmadim bir ay once belgin hanima gittim gayet guzel ilgilendi. Detayli usg sgkli fiyati 200 tl imis ama ben bezmialemde cektirecegim. Benim icin renkli olmasi cd felan onemli degil bebegimin sagligini guzel incelesinler istiyorum

sen mehtap hanımda hiç doğum yaptınmı canım nasıldır

Malesef cnm benimde ilk bebegim evlenmeden oncede ona gidiyordum hamilelikten sonra nikac dr denedim ama en cok icime o sindi yadamdayken kapidaki hastalariyla konusuyordum normal dogum taraftari diyorlardi

Malesef cnm benimde ilk bebegim evlenmeden oncede ona gidiyordum hamilelikten sonra nikac dr denedim ama en cok icime o sindi yadamdayken kapidaki hastalariyla konusuyordum normal dogum taraftari diyorlardi

iyi sevindim buna doğrusu peki hastanenin doğum hanesi nasıl erkek bayan karışık doktorlumu acaba uf ne cok soru sordum kusura bakmayın

aynen cnm bende çok alınganım dünde kayınvalide beni sinir etti iice telefonla fazla konuşmuyorum zaralı die aramıorum die bana küsmüş oğlunu aramış hiiçç bizi sormuo trip atıo aklınca umrumda sanki, benim annemde aynı onu alma bunu alma gerek yok çocugun yediği helal giydiği haram aama anakaraya gidecem cuma allah nasip ederse ayrıntılı ultrasona bi hayırlı haberle çıkım neler alacam kızıma,bende üzülüorum alma diyince

kızlar namaz kılanlar namazlarını oturarak mı kılıyor acaba

cnm ben bazen oturarak kılıorum oturdugum için işyerinde sürekli bacaklarım şişio ağrıo bende oturuorum arada Allah kabul eder inşallah

iyi sevindim buna doğrusu peki hastanenin doğum hanesi nasıl erkek bayan karışık doktorlumu acaba uf ne cok soru sordum kusura bakmayın

Ne demek ayni konudan bende sikintilydim mehtap hnma esim sordu normal dogum ekibim bayan dedi ama sezeryan olursa erkekte var dedi.muayne ucretide 110diyorlar ana hem yasamdan hastasi hemde gebelik takibi oldugu icin ben 67 oduyorum

bende alışmışım klozete cnm yapamıorum:) bebeğime bişe olmasında ben çekerim tek

Ne demek ayni konudan bende sikintilydim mehtap hnma esim sordu normal dogum ekibim bayan dedi ama sezeryan olursa erkekte var dedi.muayne ucretide 110diyorlar ana hem yasamdan hastasi hemde gebelik takibi oldugu icin ben 67 oduyorum

bende gebelik takibi olucam desem banada indirim yapmazlarmı ne dersiniz

dünden beri girmedim alt tarafı sayfalar çok ilerlemişş :26:

herkes iyidir umarım...benim tansiyon düşmelerim başladı bu ara...iştahım bi açılmadı gittiii

bende gebelik takibi olucam desem banada indirim yapmazlarmı ne dersiniz

Buyuk ihtimalle yaparlar diye tahmin ediyorum benen son gittigimde randevuduz gittigim halde 15dkta aldilar orda yeni oldugu iicin fazla hastasi yok ama yasam hastanedinde 2 3saat kapisinda bekledigimi bilirim
Birde istersen meltem hast ni dene ordaki drlarida ovuyorlar nuray hnma cok iyi diyorlar muayneside 25lira bn ona bi kere gittim oda yogun bi doktor

bende alışmışım klozete cnm yapamıorum:) bebeğime bişe olmasında ben çekerim tek

o alışkanlıklar yok mu o alışkanlıklar evde güya iki tuvalet var ama eşimle her sabah normal tuvalet kavgası yapıyoz çocuk gibi. önce ben gircem, ben gircem diye, aslında hamileler öncelikli olmalı dimi? :) klozetin pek yüzüne bakan yok. şöyle düşün canım annelerimiz bize hamileyken klozetli tuvalet mi kullanmışlar? hepimiz nur topu gibi doğmuşuz elhamdülillah. biz fazla pinpirikliyiz. annem beni çok fırçalıyor bu yüzden...

bence kabızlık varsa çokta zorlama kendini o pozisyonda.doktorunla paylaş önlemini alsın.yada burada arkadaşların tarifleri var kayısı incirle falan kabızlık için gerekirse öle birşeyle geçirmeye çalış.yani zararı olur diye düşünüyorum ama bildiğim birşey yok sadece doktorum bana aşılama yaparken rahim ağızını elindeki aletle tutabilmek için ıkın dedi bende ondan beridir ıkındıkça rahmi aşağı ittiriyormuşum gibi geliyor.benimde iş yerimde alaturka tuvalet var o sebepten tuvalet ihtiyacımı sabahları evimde gidermeye çalışıyorum.dakikalarca bekliyorum artık makyajımı saçımı 10 dk yapmayı öğrendim bu sebepten işe geç kalmamak için.herşey bebeklerimiz için..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…