- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #16.981
kızlar zor yetiştim vallahi oku oku bitmedibugün bende sadece sabah bir kere hissettim sonra hissetmedim acaba yoruldum ondan mı misafirim gelecek öğleden sonra öldüm hazırlık yapmaktan birde markete gidip bir kaç birşey aldım sanırım biraz ağır geldi şimdi hiç hareket yok korktum bende:26:bir hareket etsede rahatlasam yaaaa. misafirin glemesi iyi ama ahh şu lojmadna emrivaki gelen istenmeyen misafirler olmasa ne güzel olur yaaaa.
grip olan arkadaşlarımada geçmiş olsun çok zor bende atlattım 15haftalıkken Allah yardım etsin bol limon bal içtim ben.
bebek küveti almak isteyen arkadaşlar olursa bebefix. comda bebek küveti seti var 50 liraya kızlar küvet file maşrapa kova havlu şampuan atlet hepsi içinde her renkde var. trendyoldada unnadoda butik bebedede bayağı güzel şeyler gelmişti bugün.
dün benim minnoşum babası onu sevince nasıl oynuor artık duyabiliyor dedi doktor eşim konuştukça tepiniyor velet
Günaydın kızlarr,,, bugün çok mutluyum. Dün tetenoz aşımı oldum ve arkasından kızımı görmeye gittik, doktor çok ii göründüğünü genede renkli ultrason istediğini söyledi. Ultramed önerdi. Fiyatı 225 biraz pahalı geldi. Ama anneciğim saolsun içinize sinen birşey olsun dedi onun yardımıyla o fiyata oraya gittik. Ve iyiki oraya gitmişim diyorum. Bebeğimi çok ince ayrıntılı incelediler. Renklide gördüm ilk kez çok güzeldi. Karnım aç olmasına rağmen kıpır kıpırdı. Ultramedin doktoru karnın tokmu çok hareketli dedi aslında hiç birşey yememiştim. Açım değince maşallah bu hareket ne böyle açsın bide dedi. Çok mutlu oldum. Kızımı renkli görmek çokkkk başka bir duygu. Siyah beyazdan hiçbirşey anlamıyordum. Kime gösterdiysek aynı sana benziyor dedilereşimin suratını görmeniz lazımdı çok komik. Hıkkk demiş burnundan düşürmüşün hep kendinemi baktın aşkım ya dedi :) Bi alın kısmı eşime benzetildi. İyi bari birazcık benzemiş bana dedi :) Renkli görmek sanki kucağıma almış gibiydi. Okadar canlı ki yanıbaşımda gibi. İçim içime sığmıyor. AKşam evde videosunu izleyip durduk
Çekirgecim;
Ben alışveriş listesini yaparken pompa meselesini baya bi araştırmıştım. Herkes elektrikliyi tavsiye ediyor. En fazla tavsiye edilen marka Medela, sonda Ameda en son avent ... Araştırmalarım sadece kadınlar kulubu ile sınırlı kalmadı blogları çok okuyorum. Yazıp da uğraşanlardan allah razı olsun. Beğendiklerimi de yazayım. Belki diğer arkadaşlar da okumak ister
Bebek Yapım Bakım Onarım
Pediatrist: Aralık 2012 ---- Asıl takip ettiğim blog bu. Pediatrist annenin blogu
Elmanız ve Anne sütü | Dr. Oya | Dr. Oya Çetinkaya - Çocuk Doktoru ---- Burda emzirme ile ilgili çok güzel bilgiler var
Emzirme Takip Çizelgesi ---- burdaki çizelgeleri çok beğendim. Takipler için çok iyi
defne yaprağı: Defne'nin Odası --- Bu blogu da beğeniyorum.
polianna gördünmü duydunmu doktorumuzla kavga ettik şimdi doktorsuz kaldımne yapacağımı bilemez oldum yahu gitsem herşeye rağmen daha o doktordan hayır gelmez gitmesem kime güvenecem şimdi bahçelievlerde önereceğiniz doktor varmıdır yada hastane memnun olanlar
uff kızlar yaa evde klozet tuvaletimiz işyernde normal bugünde kabızlık var afedersiniz çok zorlandım korktum bebeğime bişe olcak die ileri aylarda napcam ben yaa(normale oturmak çok zor gelio alışkanlıktan,karnım ağrıdı korkudan yapamadım bile inşallah bişe olmaz 2-3 dk uğraştım çok korktum
ne diyosun 10 tl mi yoksa bir sıfır unuttunmu canım senin doktorun kimdir iyimidir randevu alıp gitsemmi ayrıntılı ultrason varmı orda
sen mehtap hanımda hiç doğum yaptınmı canım nasıldır
Malesef cnm benimde ilk bebegim evlenmeden oncede ona gidiyordum hamilelikten sonra nikac dr denedim ama en cok icime o sindi yadamdayken kapidaki hastalariyla konusuyordum normal dogum taraftari diyorlardi
kızlar hamilelikten midir nedir 2-3 gündür çok aglar oldum eşim çok gergin onun gergin hali benide geriyor enufacık bişeyde gözyaşlarımı tutamıyorum annemede alınganlık yapmaya başladım ona çaktırmıyorum ama ne desem ne gerek var diyor dün diyorum ki arabalara baktım nereye gideceksin neyine lazım zaten birtek şuna gidiyorsun hastahane çıkışları şöyle güzeldi diyorum çok alma kızın kileri evde kullan ne desem bir muhalefet zaten kendisi rahatsız onun benle alışverişe,doktora gelmesini beklemiyorum ama böyle hevesimi kırıyor hemen moralim bozuluyor
kızlar namaz kılanlar namazlarını oturarak mı kılıyor acaba
iyi sevindim buna doğrusu peki hastanenin doğum hanesi nasıl erkek bayan karışık doktorlumu acaba uf ne cok soru sordum kusura bakmayın
aa çok şaşırdım benim evde hem klozet hem normal var ama büyüğümü klozette yapamıyorum. hep büyük için normal tuvaleti tercih ediyorum. bişey olmaz bence rahat ol sen annesi onu Allah koruyor.en fazla ıkınmaktan hemeroid olursun Allah korusun
Ne demek ayni konudan bende sikintilydim mehtap hnma esim sordu normal dogum ekibim bayan dedi ama sezeryan olursa erkekte var dedi.muayne ucretide 110diyorlar ana hem yasamdan hastasi hemde gebelik takibi oldugu icin ben 67 oduyorum
bende gebelik takibi olucam desem banada indirim yapmazlarmı ne dersiniz
bende alışmışım klozete cnm yapamıorum:) bebeğime bişe olmasında ben çekerim tek
bende alışmışım klozete cnm yapamıorum:) bebeğime bişe olmasında ben çekerim tek
ne diyosun 10 tl mi yoksa bir sıfır unuttunmu canım senin doktorun kimdir iyimidir randevu alıp gitsemmi ayrıntılı ultrason varmı orda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?