- 17 Aralık 2012
- 403
- 50
- 48
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #17.001
Buyuk ihtimalle yaparlar diye tahmin ediyorum benen son gittigimde randevuduz gittigim halde 15dkta aldilar orda yeni oldugu iicin fazla hastasi yok ama yasam hastanedinde 2 3saat kapisinda bekledigimi bilirim
Birde istersen meltem hast ni dene ordaki drlarida ovuyorlar nuray hnma cok iyi diyorlar muayneside 25lira bn ona bi kere gittim oda yogun bi doktor
bende gebelik takibi olucam desem banada indirim yapmazlarmı ne dersiniz
uff kızlar yaa evde klozet tuvaletimiz işyernde normal bugünde kabızlık var afedersiniz çok zorlandım korktum bebeğime bişe olcak die ileri aylarda napcam ben yaa(normale oturmak çok zor gelio alışkanlıktan,karnım ağrıdı korkudan yapamadım bile inşallah bişe olmaz 2-3 dk uğraştım çok korktum
ya bizim gittiğimiz hastanenin cihazı 6-7 senelikmiş ve DVD veremiyormuş, toplatılmış o DVD player'lar sanırım. Siz kendiniz getirebilirsiniz ekrana takarız dedi doktor. Başka bir hastaneye daha mı gitsem sırf görmek için?? Okadar benzemiyor henüz kimseye bizimki?
kızlar kuyruk sokumunda batma ağrı yaşayanlar ne yapıyorsunuz ben azıcık ayakta kalayım başlıyor ağrımaya yatıyorum bu seferde yerimden kalkamıyorum ne yapacağımı şaşırdım
kızlar hamilelikten midir nedir 2-3 gündür çok aglar oldum eşim çok gergin onun gergin hali benide geriyor enufacık bişeyde gözyaşlarımı tutamıyorum annemede alınganlık yapmaya başladım ona çaktırmıyorum ama ne desem ne gerek var diyor dün diyorum ki arabalara baktım nereye gideceksin neyine lazım zaten birtek şuna gidiyorsun hastahane çıkışları şöyle güzeldi diyorum çok alma kızın kileri evde kullan ne desem bir muhalefet zaten kendisi rahatsız onun benle alışverişe,doktora gelmesini beklemiyorum ama böyle hevesimi kırıyor hemen moralim bozuluyor
kızlar kuyruk sokumunda batma ağrı yaşayanlar ne yapıyorsunuz ben azıcık ayakta kalayım başlıyor ağrımaya yatıyorum bu seferde yerimden kalkamıyorum ne yapacağımı şaşırdım
Hoşgeldin canım, seni görmek ne güzel, özlettin kendini
Nasılsın, güzel kızların nasıl
Dünden beri geçmeyen migrenim var.. Sanırım yatsam iyi olcak ilaç kar etmiyor
Ben uzanip geçmesini bekliyorum tıpkı su an yaptıgım gibi
Evet policim burda görünüyor ama sesi çıkmıyor, galiba geçmişi okuyor.aaaa isetberry burdamı bende bugün tam soruyum diyodum nerde bu kız????
Kesinlikle ve kesinlikle öneriyorum. Bahar doruk bukadar değildir. Doktorum dedi en ayrıntılı orası inceliyor. Oraya güveniyorum genede sen bilirsin dedi. Cd verdi hemde renkli hareketleri 1.5 dakika kadar izleyip duruyoruz. Çıktı resimlerinide verdi. Cd içinde resimleride var canım bastırmalık hattabize 225 :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?