2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bende gebelik takibi olucam desem banada indirim yapmazlarmı ne dersiniz

Bide aklima gelmisken soyliyim istersen sirf bayan personeli olan hastaneyede gelir dogum yaptiririm dedi

kızlar tuvalet konusunda dikkat edin kabız olmamaya özen gösterin sonrasında hemoroid fistül falan çıkıyor insanda bol su kayısı iyi geliyor eğer fayda etmezse muhakkak söyleyin doktora annem çok çekti hemoroidden.

benimde misafirler bir gelemedi yahu. hatahane çıkışını sormuş bir arkadaş ben bir tane 10lu hastahane çıkışı aldım. gerisini 5li 6lız zıbın seti olarak aldım içlerinde 5li ve altılının o kdar detay yok önlük eldiven bere alt pijama üst var. öylede yapabilirsin.

bende çok kilo almak istemiyorum düşük kilolu bir bayandım şoka giriyorum tartıyı gördükçe artık önümdeki 5 ay daha ne hale gelirim bilmiyorum şimdilik 2.5 3 kiloyla iyi gidiyoruz ama sonrası ne olur bilemiyorum.,

beyazçekirge attığın linklere göz gezdirdim çok faydalı şeyler yazıyor misafirler gidince okuyup gerekli yerleri yazayım ajandama bari

Hastane cikisi ben bi tane almistim 30liraya ama gecen gun organigini gordum ilk giyicegi kiyafet organik olsun dedim 50liraya ondan aldim bayada cok parcasi vardi

kızlar kuyruk sokumunda batma ağrı yaşayanlar ne yapıyorsunuz ben azıcık ayakta kalayım başlıyor ağrımaya yatıyorum bu seferde yerimden kalkamıyorum ne yapacağımı şaşırdım

Aynı sorun bende de oluyor. Evde klozet kullanıyorum. İşyerimde normal var ve iş arkadaşlarım tuvaletin kapısının önünde oturuyorlar. Benim dışımda hepsi erkek ama anlayış yok işte sinir oluyorum.

Ne alakaymış canım toplatılması.. Öyle olsa heryerdekiler toplatılır. Sen bilirsin ama görmek istiyorsan bence başka biryere daha gidebilirsin. Bizimki maşallahı var benziyor :)

kızlar kuyruk sokumunda batma ağrı yaşayanlar ne yapıyorsunuz ben azıcık ayakta kalayım başlıyor ağrımaya yatıyorum bu seferde yerimden kalkamıyorum ne yapacağımı şaşırdım

Bende çok oturduğum zaman oluyo canım dediğin gibi akşamları kanepeye uzandığımdada zor kalkıyorum daha şimdiden böyle olursam ilerde vay halime diyorum:18:

beni de doğum hikayeleri, yeni doğum fotoğrafları, sizlerin yazdığı bazı şeyler etkiliyor,hemen gözlerimi sulandırıyor.
ailemle ya da eşimin ailesiyle bebekle ilgili konuşmuyorum, aldıklarımı göstermiyorum biliyorum ne gerek vardı, çok almışsın acele etmişsin gibi şeyler söyleyip benim moralimi bozacaklar.neyse ki eşim benden hevesli.odasını dizelim, odayı boyayalım diye acele ediyor. ben de 6. ayı bekleyelim diyorum.canım kocacım.. dün kayınvalidemin yanında bebeğin odasını bakalım alalım diye konuşuyordu benimle , kayınvalidem de oğlum bu acele ne dedi.alırsınız falan.. eşim de o sıcaklarda nasıl kız gezip mobilya mı baksın şimdiden halledelim işte diiye çıkıştı. hiç sesimi çıkarmadım..içimden kıs kıs güldüm tabi kendisi henüz bir iğne bile almadı.. beklemiyorum da zaten..
ama dediğin gibi canım.moral bozuyorlar,heves kırıyorlar.. hepsinin dışında hevesimizi hiç anlamıyorlar..

kızlar bu kanında pıhtılaşma olanlar nerden öğrendi? kan tahlilinde mi çıktı? bir de neden şüphelenipte bakılıyor ona?

yorulduğumda benimde oluyor iğne gibi batıyor sanki.... biraz uzanıorum bu sefer kalkamıyorum... ama uyuyup uyandıgımda geçmiş oluyor bence uyuyun :)

olmaz mı yer etti artık ayaktada kalsam, otursamda o kuyruk sokumu batması beni mahfediyor. Belimde de bir şey var sanki çekiyor. Kitlenip kalıyorum olduğum yerde.. geçen akşam koltuktan kalkayım dedim doğrulamadım eşime dedim çabuk beni tut, koltuga oturt.. İş yerinde hem yastık üstüne oturuyorum genede bana mısın demiyor..

aaaa isetberry burdamı bende bugün tam soruyum diyodum nerde bu kız????
Evet policim burda görünüyor ama sesi çıkmıyor, galiba geçmişi okuyor.
Bende bugün alışveriş sitelerine fena dadandım, herşey çok güzel ama acayip kafam karıştı. Alacak ne çok şey var yaaaaa
Nerden başlayacağımı bilemedim valla, çok sıkıldım
Süslü püslü bir hastane çıkışı arıyorum, krem renkli olsun, ama dantelli, fistolu ne bileyim işte öyle süslü bişey olsun istiyorum, kızımı hep süslü süslü kokoş kokoş giydiresim var Ama henüz bulamadım
Sen ne yapıyorsun canım, nasılsın ?

neresi kizlar orasi bende anadolu yakasinda biyer bakiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…