- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #17.021
Evet policim burda görünüyor ama sesi çıkmıyor, galiba geçmişi okuyor.
Bende bugün alışveriş sitelerine fena dadandım, herşey çok güzel ama acayip kafam karıştı. Alacak ne çok şey var yaaaaa
Nerden başlayacağımı bilemedim valla, çok sıkıldım
Süslü püslü bir hastane çıkışı arıyorum, krem renkli olsun, ama dantelli, fistolu ne bileyim işte öyle süslü bişey olsun istiyorum, kızımı hep süslü süslü kokoş kokoş giydiresim varAma henüz bulamadım
Sen ne yapıyorsun canım, nasılsın ?
neresi kizlar orasi bende anadolu yakasinda biyer bakiyorum
yaa ben uykuya doyamıyorum. uyumak istiyorum sürekli. başımı masaya koyduğum an uyku moduna geçebiliyorum. biri beni uyandırsın...yada biri bana sen bugün iyi görünmüyorsun git biraz dinlen çalışma desin.
polianna gördünmü duydunmu doktorumuzla kavga ettik şimdi doktorsuz kaldımne yapacağımı bilemez oldum yahu gitsem herşeye rağmen daha o doktordan hayır gelmez gitmesem kime güvenecem şimdi bahçelievlerde önereceğiniz doktor varmıdır yada hastane memnun olanlar
kız güldürdün beni ya doktor artislik yaptı 10:30 randevum eşimide kandırmışımkırkyılda bir beraber şıkıdım şıkıdım doktora gidiyoruz tam bana sıra geliyor doktor hanım servise gidiyor tam bana sıra geliyor kontrol hastası alıyo içeri tam ben girecem tahlillere bakıyor eşiminde dakikaları kuymetli kapıda söylendik söylenince duydu hanfendi içeri girince bizi azarladıeşimde açtı ağzını yumdu gözünü kadın işinize geliyosa dedi resmen neyse baktı bana ama elinin ucuyla şeide bi daha gelmiyeceksin buraya dedi bağıra bağıra eh bi daha nasıl gidem şimdi doktor arıyacam bu aydan sonra
kızlar kuyruk sokumunda batma ağrı yaşayanlar ne yapıyorsunuz ben azıcık ayakta kalayım başlıyor ağrımaya yatıyorum bu seferde yerimden kalkamıyorum ne yapacağımı şaşırdım
beni de doğum hikayeleri, yeni doğum fotoğrafları, sizlerin yazdığı bazı şeyler etkiliyor,hemen gözlerimi sulandırıyor.
ailemle ya da eşimin ailesiyle bebekle ilgili konuşmuyorum, aldıklarımı göstermiyorum biliyorum ne gerek vardı, çok almışsın acele etmişsin gibi şeyler söyleyip benim moralimi bozacaklar.neyse ki eşim benden hevesli.odasını dizelim, odayı boyayalım diye acele ediyor. ben de 6. ayı bekleyelim diyorum.canım kocacım.. dün kayınvalidemin yanında bebeğin odasını bakalım alalım diye konuşuyordu benimle , kayınvalidem de oğlum bu acele ne dedi.alırsınız falan.. eşim de o sıcaklarda nasıl kız gezip mobilya mı baksın şimdiden halledelim işte diiye çıkıştı. hiç sesimi çıkarmadım..içimden kıs kıs güldüm tabikendisi henüz bir iğne bile almadı.. beklemiyorum da zaten..
ama dediğin gibi canım.moral bozuyorlar,heves kırıyorlar.. hepsinin dışında hevesimizi hiç anlamıyorlar..
oku oku bitmez nezamandır yoktu
internetten alışveriş çok riskli olur kuzum yaaa göründüğü gibi çıkmıyo gözünle görerek al 0-3 ay fazla alma çünkü çok çabuk büyüyolar istediğini bulursun inşalah annesi...
bende napıyım işte yuvarlanıp gidiyorummmbüyük kızla uğraşıyorum 2 yaşına kadar ne giydirirsen o sonra senin dediğini giymiyolar benimki 4 yaşında alt eşortman giydirmek istiyorum kreşte rahat olsun diyee ama nerdeee çirkin oluyomuş öyle her sabah yarım saat uğraşıyoruz o olmadı bu olmadı şunun rengi uymadııı onunla uğraşmaktan kendime vakit kalmıyo bi bakıyorum saçmıı acele acele toplayıp çıkıyorum evdennn 2. de gelince napacam bilmem artık ablası süslesin onuu da :)
internetten alışveriş çok riskli olur kuzum yaaa göründüğü gibi çıkmıyo gözünle görerek al 0-3 ay fazla alma çünkü çok çabuk büyüyolar istediğini bulursun inşalah annesi...
bende napıyım işte yuvarlanıp gidiyorummmbüyük kızla uğraşıyorum 2 yaşına kadar ne giydirirsen o sonra senin dediğini giymiyolar benimki 4 yaşında alt eşortman giydirmek istiyorum kreşte rahat olsun diyee ama nerdeee çirkin oluyomuş öyle her sabah yarım saat uğraşıyoruz o olmadı bu olmadı şunun rengi uymadııı onunla uğraşmaktan kendime vakit kalmıyo bi bakıyorum saçmıı acele acele toplayıp çıkıyorum evdennn 2. de gelince napacam bilmem artık ablası süslesin onuu da :)
Butik Bede'den alışveriş yapan var mı kızlar? güvenilir bir site mi acaba? gelen ürünler sitede görünüğü gibi mi?
Doğru diyorsun policim, internete pek güven olmuyor, ama bizim burda da doğru dürüst mağaza yokki canım
Olanlarında fiyatları uçmuş, arabalara yataklara bakıyorumda acayip fark var mağazalara göre
Ama dayanamadım bunu sipariş ettim şimdiBunun gibi top top kabartmalı krem renkli birde battaniye almıştım
kizlar yeditepe universite hastanesini aradim simdi renkli ultrason icin docent doktor yapiomus 70 dakika suruyomus ve ucreti 394 tlymis bukadar pahalimi yaa
Butik Bede'den alışveriş yapan var mı kızlar? güvenilir bir site mi acaba? gelen ürünler sitede görünüğü gibi mi?
bunu butik bebede görmüştüm ben de...çok güzel,güle güle kullansın bebeişin :)
malesef yaa :/ medicanada 420 dediler...bizde başka yer bakıcaz
ben aldım ordan bişeyler,üstü yazılı çıtçıtlı badilerden..geçen geldi..güzel bence güvenilir bi site..ben de ilk defa aldım ordan,çekindim önce ama iyi
Doğru diyorsun policim, internete pek güven olmuyor, ama bizim burda da doğru dürüst mağaza yokki canım
Olanlarında fiyatları uçmuş, arabalara yataklara bakıyorumda acayip fark var mağazalara göre
Ama dayanamadım bunu sipariş ettim şimdiBunun gibi top top kabartmalı krem renkli birde battaniye almıştım
neresi kizlar orasi bende anadolu yakasinda biyer bakiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?