2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

selam kizlar nasilsiniz ??? umarim hersey yolunda gidiyordur , rabbim her hepimizin saglicakla bebislerimizi kucagimiza almamizi nasip etsin .

kizlar duydugunuz güzel erkek isimlerini paylasirmisiniz lütfen biraz fikir edineyim .

haa bide facebook sayfasinin ismi neydi eski face account umda vardi hacklandi oda simdi yeni actim ordan yazismak da güzel oluyor.
lütfen bir bileniniz paylasirsa sevinirim.

oku oku bitmez nezamandır yoktu
internetten alışveriş çok riskli olur kuzum yaaa göründüğü gibi çıkmıyo gözünle görerek al 0-3 ay fazla alma çünkü çok çabuk büyüyolar istediğini bulursun inşalah annesi...
bende napıyım işte yuvarlanıp gidiyorummm büyük kızla uğraşıyorum 2 yaşına kadar ne giydirirsen o sonra senin dediğini giymiyolar benimki 4 yaşında alt eşortman giydirmek istiyorum kreşte rahat olsun diyee ama nerdeee çirkin oluyomuş öyle her sabah yarım saat uğraşıyoruz o olmadı bu olmadı şunun rengi uymadııı onunla uğraşmaktan kendime vakit kalmıyo bi bakıyorum saçmıı acele acele toplayıp çıkıyorum evdennn 2. de gelince napacam bilmem artık ablası süslesin onuu da :)

Ooooooooooof of hiç sorma... Sabahları artık bünye de isyan ediyor, garip rüyalar görüyorum. Hepsinde de ya tatile çıkmışım, ya okul kapanmış... Vücut işaret gönderiyor resmen yeteeeeer diye

Hele dün, eşim geldi ben izin aldım sana da sağlık ocağından rapor aldım yat uyu hiç kalkma boşuna dedi. Ayyy dünyalar benim oldu :) Sarılıp teşekkür edeyim dedim elimi bir yana attım ki boş! Rüyaymış anacım, inanıyordum nerdeyse

Muayenehane istersen gel bakırköye canım. Ben çooook memnunum....

Ne demekmiş o! Hemen şikayet et hiç bekleme!!!!

kızlar kuyruk sokumunda batma ağrı yaşayanlar ne yapıyorsunuz ben azıcık ayakta kalayım başlıyor ağrımaya yatıyorum bu seferde yerimden kalkamıyorum ne yapacağımı şaşırdım

canım benim ilk aylardan beri var dün doktorumada söyledim yürüüş falan yapamıyorım hemen belim kalçam başlıyor diye oda bana ikinci hamileliklerde olur dedi yorma zorlama kendini dedi daha düzenli bi yürüyüşe başlayamadım değil yürüyüş evimin işini zor yapıyorum bazen

canım en iyisi göstermemek dediğin gibi ama ben kızımdanda saklamalıyım benimki hemen açıp gösteriyor gelenlere kayınvalidemden hiçbir beklentim yok zaten. ben aldıkça eşimde homurdanıyordu oda bugün bebek odasındaki fazla eşyaları çıkaralım bi çeki düzen vermeye başlayalım dedi çok mutlu oldum

policim hiç kızınla inatlaşma canım kızımın kreşinde eşofman rica ederlerdi bende kurallara uyacagız diye hersabah kızımla inatlaşırdım ee çocukta haklı anneler öyle bi giydirip gönderirlerdiki çocukta özenirdi ögretmenler canlarım yaa tuvalette sıkıntı oluyor dügme açması falan filan deselerde takmıyordu kimse bugünki aklım olsa kızımla hersabah o kavgaları yapmazdım sende boşuna stres yapma bi müddet sonra kendi zaten rahat edemeyip eşofmanla gitmek isteyecek

Doğru diyorsun policim, internete pek güven olmuyor, ama bizim burda da doğru dürüst mağaza yokki canım
Olanlarında fiyatları uçmuş, arabalara yataklara bakıyorumda acayip fark var mağazalara göre
Ama dayanamadım bunu sipariş ettim şimdi Bunun gibi top top kabartmalı krem renkli birde battaniye almıştım

kizlar yeditepe universite hastanesini aradim simdi renkli ultrason icin docent doktor yapiomus 70 dakika suruyomus ve ucreti 394 tlymis bukadar pahalimi yaa

Oyyy ben yerim onun süsünü, çirkini de biliyor demek kuzum benim....
Ama öyle oluyorlar canım benim yeğenim ayakkabılarının rengi pantolonuna veya eteğine uymazsa kıyameti koparıyordu bunları olmadı diye.... Minnak minnak şeyler ama türlü türlü huyları var, ne yapacaksın evlat işte, yeterki mutlu olsunlar

Çok tatlı ya daha şimdiden kıyafet derdi başlamış sabahın köründe nasıl gözü açılıp da renk uyumunu falan düşünebiliyor cimcime

bunu butik bebede görmüştüm ben de...çok güzel,güle güle kullansın bebeişin :)

kizlar yeditepe universite hastanesini aradim simdi renkli ultrason icin docent doktor yapiomus 70 dakika suruyomus ve ucreti 394 tlymis bukadar pahalimi yaa

malesef yaa :/ medicanada 420 dediler...bizde başka yer bakıcaz

Butik Bede'den alışveriş yapan var mı kızlar? güvenilir bir site mi acaba? gelen ürünler sitede görünüğü gibi mi?

ben aldım ordan bişeyler,üstü yazılı çıtçıtlı badilerden..geçen geldi..güzel bence güvenilir bi site..ben de ilk defa aldım ordan,çekindim önce ama iyi

bu ayrıntılı ultrason fıyatları fena vala...bna doktorum prof a yonlendırım dıyınce esım dedı 500 vardr heralde arayıpta sekreter 250 dıyınce vla mutlu olduk bunada zarıyız

hayırlı olsun canım resmi göremiyorum ama eminin güzeldir güle güle kullansın prensesinn

Butik Bede'den alışveriş yapan var mı kızlar? güvenilir bir site mi acaba? gelen ürünler sitede görünüğü gibi mi?

ben 3-4 kez alışveriş yaptım butikbebe den cnm gayet güzel bi site ki ben zaten normalde de internetten çok alışveriş yapardım şimdi de bebişime alıyorum Allah ım giydirmeyi de nasip eder inşallah

Bunun aynisi bendede var halasi oglumuza hediye almis :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…