- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #17.041
aaayyy kaç aylıkmış bu kızzzzzzz
Kızlar ne kadar yüksek fiyatlardan bahsediyorsunuz, şaşırdım kaldım valla. Ben geçen haftasonu Antalya Anadolu hastanesinde yaptırdım (özel hastane) ve hiç te para vermedim...
Özel sağlık sigortam doğumla ilgili herşeyi karşılıyor, ufak bir fark çıkıyor onuda sürekli hastamızsınız diyorlar ve de almıyorlar hastanede.
Böyle rakamları duyunca çok üzülüyorum yaaa. Nedir bu kadar hiç anlamıyorum. Zaten bir sürü ihtiyacımız var....
Benim yıllardır özel sigortam var işyerinden yapılıyor, ne olur ne olmaz diye her sene yaptırıyordum çok şükür pekte ihtiyacım olmuyordu. Ama bu sene acayip işime yaradı gerçekten, daha yaptırdığımız hiçbirşeye para ödemedik, 2li, 3lü, diğer testler ultrason falan. Yıllardır ödediğim paraların acısını çıkardım valla...
Hatta devlet hastanesi paralı gibi geliyor banaeczaneye gidince yok muayene yok şu bu derken 30-40 alıyorlar ayaküstü
Doğumu da inşallah özelde ve para ödemeden yapacağım, allah nasip ederse...
Hastane ile konuştum, VIP sezeryan doğum bile 4000 tl civarında, içinde bir sürü şey var, oda süsü vs. de var. İstanbul falan ne kadar pahalı ya
Allahım herkese kolaylıklar versin, maddi manevi zor bu işler
Kızlar ne kadar yüksek fiyatlardan bahsediyorsunuz, şaşırdım kaldım valla. Ben geçen haftasonu Antalya Anadolu hastanesinde yaptırdım (özel hastane) ve hiç te para vermedim...
Özel sağlık sigortam doğumla ilgili herşeyi karşılıyor, ufak bir fark çıkıyor onuda sürekli hastamızsınız diyorlar ve de almıyorlar hastanede.
Böyle rakamları duyunca çok üzülüyorum yaaa. Nedir bu kadar hiç anlamıyorum. Zaten bir sürü ihtiyacımız var....
Benim yıllardır özel sigortam var işyerinden yapılıyor, ne olur ne olmaz diye her sene yaptırıyordum çok şükür pekte ihtiyacım olmuyordu. Ama bu sene acayip işime yaradı gerçekten, daha yaptırdığımız hiçbirşeye para ödemedik, 2li, 3lü, diğer testler ultrason falan. Yıllardır ödediğim paraların acısını çıkardım valla...
Hatta devlet hastanesi paralı gibi geliyor banaeczaneye gidince yok muayene yok şu bu derken 30-40 alıyorlar ayaküstü
Doğumu da inşallah özelde ve para ödemeden yapacağım, allah nasip ederse...
Hastane ile konuştum, VIP sezeryan doğum bile 4000 tl civarında, içinde bir sürü şey var, oda süsü vs. de var. İstanbul falan ne kadar pahalı ya
Allahım herkese kolaylıklar versin, maddi manevi zor bu işler
kizlar yeditepe universite hastanesini aradim simdi renkli ultrason icin docent doktor yapiomus 70 dakika suruyomus ve ucreti 394 tlymis bukadar pahalimi yaa
sorma canım yaaa burda özeller uçmuş ankara acıbademde doğum 15.000 miş yuuuhhhh
evet cidden çok yüksek meblalardan bahsediyorlar. bende burda ayrıntılı ultrasona giricem 2 hafta sonra 15 tl istediler özel hastanede. üstelik sezaryen fiyatı 400 tl özel hastane tek kişilik oda yemekler süsler ve bebek hastane çıkışı herşey onlara ait.
O nasıl fiyat ya, çocuk yaşına girene kadar bakıyor mı acaba
sorma canım yaaa burda özeller uçmuş ankara acıbademde doğum 15.000 miş yuuuhhhh
ne diyosun 10 tl mi yoksa bir sıfır unuttunmu canım senin doktorun kimdir iyimidir randevu alıp gitsemmi ayrıntılı ultrason varmı orda
Böyle bir fiyat var mı yahu
var maalesef seyyah
ve istanbuldaki hastaneler için de bu çok sıradan bir fiyat
var maalesef seyyah
ve istanbuldaki hastaneler için de bu çok sıradan bir fiyat
Hımmm anladım, benim de istanbuldaki kuzenim geçen ay doğum yapmak için annesinin yanına Bartın'a gitti. Doğumu orda yaptı. Demek bundanmış. Çok pahalı yaaa...
Benim annemde tutturdu sen de gel buaraya diye, bayrama da yakın ya bizim doğumlar...
Benim ailem kardeşlerim, akrabalar falan hep orda, hep birlikte oluruz, bayramdan sonra da beraber döneriz diyor bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?