- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #17.061
yok canım normal kılıyorum. çünkü benim komşum ve eltim hep normal namaz hareketleriyle kıldılar son dakikaya kadar elhamdülillah nur topu gibi ikisininki de. ama tabi daha yavaş hareket ediyorum.
Ben kiliyorum ama oturarak kilmiyorum cok sukur cok sikinti cekmiyorum kilabildigim kadarda normal kilmaya devam edicem ins bebisimin secde etmesi hosuma gidiyor
Ben de doğum için annemin yanına gidicem çok uzak değil 1 saat mesafe var hastanelerde de çok fazla fiyat farkı yoktur ama bence en iyi annelerimiz anlar dilimizden o yüzden anamın yanındayım doğumda :))
Doğru diyorsun policim, internete pek güven olmuyor, ama bizim burda da doğru dürüst mağaza yokki canım
Olanlarında fiyatları uçmuş, arabalara yataklara bakıyorumda acayip fark var mağazalara göre
Ama dayanamadım bunu sipariş ettim şimdiBunun gibi top top kabartmalı krem renkli birde battaniye almıştım
hadi yaaa sen nerde oturuyordun canım. Bizde doğuma yakın oraya gelsek ii olacak
Ne kadar şanslısın canım, benim annem de kayınvalidem de çok uzak... Saolsunlar ikisi de çağırıyor ama benim gözüm hiç kesmiyor... Biri Bartın da biri Hatay da.... Akdeniz Karadeniz kaldım bende ortada
Bir de eşimin gelme imkanı yok, hadi ben izne çıkacağım, 1 hafta erken çıkarım, ama gidersem eğer, eşim son zamanlarda yanımda olamayacak
Bir de Allah korusun birşey olsa eşime nasıl hesap veririm, kızı şimdiden çok kıymetli valla, ben pabucum çoktan dama fırladı
valla canım ben çukurovada yaşıyorum. MERSİN TARSUS ADANA hep böyle. başımın üstünde yeriniz var kocaman ev hepimize yeter
canım bu battaniyenin aynısı gördüm cinsiyet belli olunca almaya gittim kalmadı dedi inan ki cok uzuldum lutfen nerden aldığını söyler misin cok begendim cokkk
ALLAH razı olsun canım yayaşadığın yer nekadar uygunmuş valla burda bizi sömürüyorlar, bizde eli mahkum buna izin veriyoruz..
KUNDAK BEBE BATTANİYE VELBUA GittiGidiyor'da 76982194
Burdan aldım canım.... Bende uzun zaman önce beğenip sepete eklemiştim, bugün sipariş verdim.
Birçok yere baktım aynısını bulamadım. Sende al kaçırma canım......
kızlar bu kanında pıhtılaşma olanlar nerden öğrendi? kan tahlilinde mi çıktı? bir de neden şüphelenipte bakılıyor ona?
Kızlar ne kadar yüksek fiyatlardan bahsediyorsunuz, şaşırdım kaldım valla. Ben geçen haftasonu Antalya Anadolu hastanesinde yaptırdım (özel hastane) ve hiç te para vermedim...
Özel sağlık sigortam doğumla ilgili herşeyi karşılıyor, ufak bir fark çıkıyor onuda sürekli hastamızsınız diyorlar ve de almıyorlar hastanede.
Böyle rakamları duyunca çok üzülüyorum yaaa. Nedir bu kadar hiç anlamıyorum. Zaten bir sürü ihtiyacımız var....
Benim yıllardır özel sigortam var işyerinden yapılıyor, ne olur ne olmaz diye her sene yaptırıyordum çok şükür pekte ihtiyacım olmuyordu. Ama bu sene acayip işime yaradı gerçekten, daha yaptırdığımız hiçbirşeye para ödemedik, 2li, 3lü, diğer testler ultrason falan. Yıllardır ödediğim paraların acısını çıkardım valla...
Hatta devlet hastanesi paralı gibi geliyor banaeczaneye gidince yok muayene yok şu bu derken 30-40 alıyorlar ayaküstü
Doğumu da inşallah özelde ve para ödemeden yapacağım, allah nasip ederse...
Hastane ile konuştum, VIP sezeryan doğum bile 4000 tl civarında, içinde bir sürü şey var, oda süsü vs. de var. İstanbul falan ne kadar pahalı ya
Allahım herkese kolaylıklar versin, maddi manevi zor bu işler
Kızlar az önce bir arkadaşımla konuşurken kız bebek beklediğini söyledi onun adına çok sevindim.ne güzel dedim, onu onure etmek için ben de kız bebek istiyordum ama oğlum olacak inşallah dedim. önceleri kız istiyordum yani küçüklükten beri hayalim bana benzeyen bir kızım olmasıydı. ama oğlum olacağını duyunca öyle sevindim ki. hiç bir farkı yokmuş.kız erkek ne farkeder.. ama ağzımdan o cümle çıktı ya, korkunç bir suçluluk hissettim sonrasında.. canım yandı resmen..boş boğazlık ettim.. benim canım, herşeyim, bebeğim beni duyup üzülmemiştir değil mi
evet cidden çok yüksek meblalardan bahsediyorlar. bende burda ayrıntılı ultrasona giricem 2 hafta sonra 15 tl istediler özel hastanede. üstelik sezaryen fiyatı 400 tl özel hastane tek kişilik oda yemekler süsler ve bebek hastane çıkışı herşey onlara ait.
sorma canım yaaa burda özeller uçmuş ankara acıbademde doğum 15.000 miş yuuuhhhh
Bizimki de öyle eşim üzüldü annemin yanına gideceğim dediğim için ama çok da diretmedi sonuçta benim sağlığım daha önemli zaten doğsun inşallah normal doğum olur toparlanıp hemen gelirim ama annemin yanımda olması çok önemli zaten kontrollere de İskenderun a gidiyorum annem orada :)) Sanırım anne olsak da annemizin minik kızıyız halen ona çok ihtiyaç duyuyorum bazen özlediğimde oturup çocuk gibi ağladığımı da bilirim... Ayhhh neyse kızlar ben kaçıyorum mesaim bitti nihayet hepinizi öpüyorum bebişlere iyi bakın :))
Böyle bir fiyat var mı yahu
canım o doktordan doktora değişiyor, herhangi bir şüphe yoksa yapmıyorlar genelde,
benim ilk doktor direkt hiç şüphe yokken istemişti o testi yaptırmamı, ikinci gittiğim ve halen doktorum olan prof. sa o testi ilk hamileliği 30 yaş ve üstünde olanlara yaptırdıklarını ve bana yaptırmaya gerek olmadığını söylemişti,
ben şimdi içim rahat etsin diye yaptırcam yine de.
hımmm şimdi gördümmmmm tavşan kulaklıııı dimiiii fiyatı nedir acaba
çok zor...çocuk olunca hatta olmadan bir sürü masraf zaten oluyor bir de bunlardan bu kadar para istenmesi...özel sigortam olmadığı için çok pişmanım ben de...sonradan yaptırmak istedik hamilelik olunca ama meğerse 2-3 sene önceden yapılması gerekiyormuş..önceden başlar başlamaz ödeme yapıyormuş sigorta ama şimdi öyle değilmiş sanırım...o yüzden her halta para deli gibi...medicana ankarada kan tahlillerinden bile 1000-1500 lira istiyor biz de dışarda yaptırıyoruz haliyle..ne o öyle...ayrıntılıyı nerde yaptırıcam onu bilmiyorum işte..
kızlar ben yine nezle oluyorum sanırım. eşim sağolsun bana nezle bulaştırmak konusunda bir uzman. mendile hapşırmasını öğretemedim bir türlü. boğazımda bişey takılı sanki,başımda hafif bi ağrı var bir de çok hapşuuu yapıyorum.bir de ben bugün tetanoz aşısı oldum aşı olduğumda sabah saatleriydi ama yeni yeni hafif bir ağrı başladı kolumda. bu gece uzun olacak ya hadi hayırlısı
Evet canım tavşanlı çok güzel demi :13: fiyatı : 25 tl + kargo bana çok uygun geldi ...
Az önce de kargodan msj geldi, yarın elimde olacakmış, epeyde hızlılarmış. Gelince size haber veririm kızlar
Evet canım birkaç yıl önceden yaptırmak gerekiyor, enaz 1 yıl önceden... Benim 7 yıldır var, poliçe limitlerimde yüksekmiş epeyce, rahat rahat yaptırıyorum herşeyi. Ödemeye kalksak mahvolurduk valla, ayrıca bir bütçe gerekiyor.... Bebek işin içine girince fiyatlar niye bu kadar fırlıyor ya , insanları resmen sömürüyorlar....
Bebeğim doğsun hemen onuda yaptıcağım özel sigorta inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?