2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

yok canım normal kılıyorum. çünkü benim komşum ve eltim hep normal namaz hareketleriyle kıldılar son dakikaya kadar elhamdülillah nur topu gibi ikisininki de. ama tabi daha yavaş hareket ediyorum.

Ben kiliyorum ama oturarak kilmiyorum cok sukur cok sikinti cekmiyorum kilabildigim kadarda normal kilmaya devam edicem ins bebisimin secde etmesi hosuma gidiyor

Ben de normal ama bazen o kadar şişkin oluyorum ki düşünüyorum oturarak mı kılsam diye... Ama o hareketlerinde mutlaka şifa olduğunu düşünüyorum inş. İşin garip tarafı bizim uykucu namaz kılarken hareketleniyor ben de diyorum babası namaza baya erken başladı bizim ki :)))

Ben de doğum için annemin yanına gidicem çok uzak değil 1 saat mesafe var hastanelerde de çok fazla fiyat farkı yoktur ama bence en iyi annelerimiz anlar dilimizden o yüzden anamın yanındayım doğumda :))

Ne kadar şanslısın canım, benim annem de kayınvalidem de çok uzak... Saolsunlar ikisi de çağırıyor ama benim gözüm hiç kesmiyor... Biri Bartın da biri Hatay da.... Akdeniz Karadeniz kaldım bende ortada

Bir de eşimin gelme imkanı yok, hadi ben izne çıkacağım, 1 hafta erken çıkarım, ama gidersem eğer, eşim son zamanlarda yanımda olamayacak
Bir de Allah korusun birşey olsa eşime nasıl hesap veririm, kızı şimdiden çok kıymetli valla, ben pabucum çoktan dama fırladı

canım bu battaniyenin aynısı gördüm cinsiyet belli olunca almaya gittim kalmadı dedi inan ki cok uzuldum lutfen nerden aldığını söyler misin cok begendim cokkk

Bizimki de öyle eşim üzüldü annemin yanına gideceğim dediğim için ama çok da diretmedi sonuçta benim sağlığım daha önemli zaten doğsun inşallah normal doğum olur toparlanıp hemen gelirim ama annemin yanımda olması çok önemli zaten kontrollere de İskenderun a gidiyorum annem orada :)) Sanırım anne olsak da annemizin minik kızıyız halen ona çok ihtiyaç duyuyorum bazen özlediğimde oturup çocuk gibi ağladığımı da bilirim... Ayhhh neyse kızlar ben kaçıyorum mesaim bitti nihayet hepinizi öpüyorum bebişlere iyi bakın :))

ALLAH razı olsun canım ya yaşadığın yer nekadar uygunmuş valla burda bizi sömürüyorlar, bizde eli mahkum buna izin veriyoruz..

konu anne ve çocuk olunca böyle oluyor maalesef. ben bugün hamile külodu almak için bir mağazaya girdim 20 tl dedi. alınca da 3-4 tane almak lazım,eşim ne kadar pahalı dedi kadın;" ee anne olmak kolay değil harcayacaksınız" dedi. pahalı diyip çıktım. bu devirde kadına ve çocuğa yatırım yapacaksın valla yıkılmaz sektör evlat diyince akan sular duruyor sonuçta.

kızlar ölmüş bitmiş durumdayım şu an 3 saatlik misafir serüvenim dehşetti aman tanrım Allha gözümüzü korkutmasın ama onlar ne çocuktu öyle ne laf anladılar ne dinlediler deli ettiler annelerini kadın çıldıracaktı ya tabi aynı zamanda da ben. anne olmak ne zormuş dedim kadın sinirden öldü kendi çocuğuna yaaa.

belim çok ama çok ağrıdı kızlar yaaaa mecalim kalmadı bu akşam

kızlar bu kanında pıhtılaşma olanlar nerden öğrendi? kan tahlilinde mi çıktı? bir de neden şüphelenipte bakılıyor ona?

canım o doktordan doktora değişiyor, herhangi bir şüphe yoksa yapmıyorlar genelde,
benim ilk doktor direkt hiç şüphe yokken istemişti o testi yaptırmamı, ikinci gittiğim ve halen doktorum olan prof. sa o testi ilk hamileliği 30 yaş ve üstünde olanlara yaptırdıklarını ve bana yaptırmaya gerek olmadığını söylemişti,
ben şimdi içim rahat etsin diye yaptırcam yine de.

çok zor...çocuk olunca hatta olmadan bir sürü masraf zaten oluyor bir de bunlardan bu kadar para istenmesi...özel sigortam olmadığı için çok pişmanım ben de...sonradan yaptırmak istedik hamilelik olunca ama meğerse 2-3 sene önceden yapılması gerekiyormuş..önceden başlar başlamaz ödeme yapıyormuş sigorta ama şimdi öyle değilmiş sanırım...o yüzden her halta para deli gibi...medicana ankarada kan tahlillerinden bile 1000-1500 lira istiyor biz de dışarda yaptırıyoruz haliyle..ne o öyle...ayrıntılıyı nerde yaptırıcam onu bilmiyorum işte...

ben de hep oğlum olsun istemişimdir ama büyük ihtimal kız dedi dr..haftaya kesinleşecek..ben de baştan senin gibi diyordum sonrada üzülüyordum :) şimdi kız fikrine alıştım...Allah sağlık versin herşeyden önce...hayırlısı...

15 lira mı??? özel hastanede ?? sezeryan 400 ??? şaka gibi....keşke burda da öyle olsa..

sorma canım yaaa burda özeller uçmuş ankara acıbademde doğum 15.000 miş yuuuhhhh

resmen soygun ! tam acıbadem olmuş gerçekten !

keşke herkes annenin kızına böyle zamanlarda ne kadar yardım edebildiğini kızın da annesine ne kadar ihtiyaç duyduğunu anlayabilse !

Böyle bir fiyat var mı yahu

seyyah var gerçekten ben de biliyorum, benim çalıştığım yerde de çoğu arkadaşım 10.000 ve benzeri fiyatlara doğum yaptılar ankaradaki çeşitli hastanelerde geçen senelerde,
insnalardan sürekli bu rakamları duyunca bi hastane 4000-5000 fiyat verdiğinde eşimle endişeleniyoruz ya acaba iyimidir diye,
ama bunlar tamamen abartı bence, ben asla yapmam böyle birşey, ben evde doğmuşum ebeyle çok da sağlıklı doğmuşum.

anladım cnm sağol :)

benimde yaşım 31,32 olucam şimdilik bişey istenmedi öyle ama bakalım...

ayy ölüyorum ben halsizlikten yaaa ((

kızlar ben yine nezle oluyorum sanırım. eşim sağolsun bana nezle bulaştırmak konusunda bir uzman. mendile hapşırmasını öğretemedim bir türlü. boğazımda bişey takılı sanki,başımda hafif bi ağrı var bir de çok hapşuuu yapıyorum. bir de ben bugün tetanoz aşısı oldum aşı olduğumda sabah saatleriydi ama yeni yeni hafif bir ağrı başladı kolumda. bu gece uzun olacak ya hadi hayırlısı

hımmm şimdi gördümmmmm tavşan kulaklıııı dimiiii fiyatı nedir acaba

Evet canım tavşanlı çok güzel demi :13: fiyatı : 25 tl + kargo bana çok uygun geldi ...
Az önce de kargodan msj geldi, yarın elimde olacakmış, epeyde hızlılarmış. Gelince size haber veririm kızlar

Evet canım birkaç yıl önceden yaptırmak gerekiyor, enaz 1 yıl önceden... Benim 7 yıldır var, poliçe limitlerimde yüksekmiş epeyce, rahat rahat yaptırıyorum herşeyi. Ödemeye kalksak mahvolurduk valla, ayrıca bir bütçe gerekiyor.... Bebek işin içine girince fiyatlar niye bu kadar fırlıyor ya , insanları resmen sömürüyorlar....
Bebeğim doğsun hemen onuda yaptıcağım özel sigorta inşallah...

aynı sıkıntıyı bende yaşıyorum. Boğazım kaç gündür acıyor, yutkunamıyorum. Ara ara bi hapşuruk. Gözlerim, burnum akıyor. Grip olmuşum gibi. Hafiften sesimde değişiyor.. Gebeliğimin ilk zamanlarında büyük bir grip atlatmıştım ama ömrümden ömür gitmişti. Korkuyorum şimdi öyle olmaktan.. Dün bende tetenoz aşımı oldum o nasıl bir yanma ya Gün içinde yavaş yavaş ağrılar zonklamalar oldu. Akşam üsütne dogru agrım cogaldı boynuma vurdu. parol içtim dayanamayıp ama banamısın demedi Gecede soluma hiç yatamadım. uyku sersemi yatmaya kalkmışım acıdan bi bağırdım. Eşim noldu die dürtüo kolum kolummm die bağrınıodum Bugünde dokunuorum aşı yerine acıyor.

evet evet çokkk güzell pembe olanını mı aldın sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…