2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bende 5 gün önce oldum tetenoz aşısını 2 gün çok ağırdı bende mecburen parol içtim hepimize geçmiş olsun.

Ne demekmiş o! Hemen şikayet et hiç bekleme!!!!

eşim dedi ben daha devam edicem yönetime kadar gidicem ya boşver dedim zaten gelmem bi daha dedim çıktık şimdi hizmet hastanesine gitmeye karar verdim evime yakın diye ordada normal doğum 2300 biraz pahalı gibi ama eşim buraya git bi daha oraya gitme diyince bakıcaz düşünüyorum hala

evet evet çokkk güzell pembe olanını mı aldın sen

yok canım krem rengi olanını aldım. Sitede renk seçeneğinde "ekru" diye yazıyor... İnşallah sorunsuz gelir canım.
Bunun gibi birde krem rengi düz battaniye almıştım, takım gibi olacaklar

bende pembe rengini aldıııııııım ayyy ne güzel yaaaa güle güle kullansın bebişlerimiz geldi benimkiler elime geçen hafta almıştım çok beğendim ben

arkadaşlar bu arada bugün doktora çıktım kızım olacakmış :) 3lü tarama testi için kan aldılar 10 gün sonra sonucu alacağım ayrıca ayrıntılı ultrasyonada girdim bir sorun çıkmadı çok şükür maşallah ..

Ben orda yaptırıcam. iyi çıkar inş sonuçlar

memorialde 748 lirayı duyunca burası uygun geldi

istanbul dışında olanlar ne şanslı. burda hastanelerde herşey pahalı :44:

mulberry ben kadikoy sonomedi aradim orasida cok iyidir sadece arastirma yapiyor bilirsin belki...ve 450 tylmis ordada ama 150 ye yapicaklar istersen sende orda yaptir...ben butun testlerimi yaptirdim sonomedte..

Bi yanlisin olmasin bize okdr fiyatlar vermediler dogum icin

aşı oldummm geldimmm...yapan hemşirede hamileydi..çok ağrıomuş dedim ben 4 gün çektm walla dedi..ama ben şuan iyiyim Allaha şükür hafif bi ağırlık war..korkmayınnn :) kalp atışı dinledk ...bebişim pıt pıt :)) en kötüsüüü hızlı gitmişsin çok kilo almşsın dikkat et dedi( 7 kilo aldmda ..bende karnım doymuo dedim ama artık dikkat ediyorum dedim :)

kıyamam vallahi yaaa ama hem senin hem bebeğin sağlığı için dikkat etmen gerekiyor canım benim aklımıza kötü getirmeyelim ama çok kilo alınan hamileliklerde gebelik zehirlenmesi daha sık görülüyormuş ayrıca . meyve sebze süt ürünleri bol ye ekmeği kes canım benim

Kızlar Merhaba,

Sanırım burada başka mecralardan link paylaşamıyoruzdur, ancak youtube'da arama kısmına ''İnsan İzlemeye Kıyamıyor( İzlemeye Değer)'' yazıp, çıkan bebek yıkama videosunu izlemenizi tavsiye ederim... Daha önce paylaşıldıysa kusura bakmayın...

Mehtap hnimami sordunuz hastaneyemi acaba bide muayneye ne kadar odediniz

hayır mehtap hanım bu gün erken ayrılmış hasta olmuş muhasebeyle konuştum doktorunuz bu hastanedeyse 2300 dedi mehtap hanım farklı bir fiyat söyleme hakkkı varmı muayene ücretide 110 ne desemde indirim yapsalar çok bu fiyatlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…