2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

off bi pazar dolastim yoruldum kizlarya nie bole yorgunluk oluo normalmi? bide bole yuruyunce bebise bisy olurmu ? off korkular bitmio

kızlar hepsiburada da huggies bezde kampanya var epey hesaplı yaklaşık 30 tl karlı oluyorsunuz ben aslında prima düşünüyordum ama yakınlarımın ve nette yapılan yorumlara baktım hepsi de bebeğin özellikle kakasında sızdırma yaptığından yakınmışlar huggiesi baya övmüşler yanında 2 paket ıslak mendiled hediye onun ıslak mendili tek geçiyorlar

çok geçmiş olsun sana da bu benim 3. nezlem olacak ilkinde yüksek ateş nedeniyle kordonlarım kanama yaptı 3gün düşmedi yoğun bakıma hastaneye yattım,bebeği kaybediyorduk. ikincisini evde atlattım bu beni korkutuyor çok güçsüz hissediyorum kendimi. Allah yardımcımız olsun.
tetenoz asisi yaptirmasak olmazmi ya ben istemiorum yaptirmak varmi yaptirmayan
canım bana sorarsan yaptır,ameliyathanede kullanılan iyi temizlenmemiş bir alet ya da steril olmayan bir ortamdan kapılan tetanoz mikrobu hem bebeği hemde seni çok kötü etkiler. her zaman en kötüsünü düşünüp tedbir almak lazım. şimdi canın biraz acısın sorun olmaz,ya ilerde daha çok acırsa? o zaman daha çok üzülürsün. yine de sen bilirsin tabi.

Eger bi kere gittiysen daha oncelerden mehtsp hnmin eski hastasiyim de yapiyorlar

bir arkadas sormus yurumek cok iyi canim sadece hizli kasiklarini agritacak sekilde olmasin doktor istirht falan vermediyse yuru bence korkma bebisine hic biseycik olmaz

ben de aşı olanlardanımm :94:

aşıyı vuran ebe hemşire sen yükseköğrenim mezunusun, daha önce okuduğun okullarda mutlaka bir kere vurulmuştur aşı. sana tek doz yapıcaz, bir daha ta doğumdan sonra yapıcaz, dedi iyice kafam karıştı :44: doktorum 3 defa demişti, şimdi-doğumdan önce-doğumdan sonra şeklinde. söyledim doktorun söylediğini ama yineleyince diretmedim. öyleyse öyledir herhalde...

asıl benim kafam doktorumdan ötürü çok karışık

aslında bir sıkıntım olmadı bugüne kadar iyi gibi ilgili gibi hep ama malum bu kadın doğum doktorlarını insan ancak doğumda tanıyor, iyi mi değil mi...
doktorum özel hastanede ve kısa süredir burada 7-8 ay... hiç giden doğum yapan duymamıştım. burada mart annelerinin topiğinde okudum bir annenin yaşadığı sıkıntıları. doktora neler saydırıyor... güler yüzüne kandım diyor hep. çok kötü geçmiş her şey... ben aslında duyduğum her şeye inanıp da doktordan vazgeçmem, çünkü inanırım ki her doğum başkadır; bir sürü faktör var birbirinden ayıran doğumları. beklentiler de ona keza... ama doktorun yaptığını söylediği şeyler kafamı bulandırdı bi kere çok üzgünüm.

ilçede olduğumuzdan çok çok alternatif de yok. özel muayenehaneleri olan doktorlar var, onları soruşturuyorum şimdi. özel hastaneye onları getirtsem diye... tabi 1000 tl normal doğum, 1200 tl sezeryan ücreti iken bu sefer kim bilir ne olacak? iyi olacağını memnun kalacağını bilsen hadi onu da ver tamam. e memnun kalacağının da garantisi yok.

alt tarafı hiçbir müdahale olmadan (herhangi ciddi ve acil bir durum olmadığı müddetçe) nopnormal bir doğum istiyorum yahu, ne zor bu devirde bu! eskiden olsa ne güzel oh alternatif yokmuş, öylesi böylesi yokmuş. standartlar varmış. geliyormuş ebe sancın gelince doğuruveriyormuşsun.

hayatımızı kolaylaştırmaya çalışırken zorlaştırıyoruz da.

nerden girdim nerden çıktım. dertliyim napayım...

Son düzenleme:
Eger bi kere gittiysen daha oncelerden mehtsp hnmin eski hastasiyim de yapiyorlar

mehtap hanımla telefonda konuştum o yaşamdan gelecek olan hastalarına indirim yaptırıyormuş ben yaşamdan değilim o yüzden yaparlarmı bilmem dedi ama saolsun baya ilgilendi çok tatlı bir bayan ho16şuma gitti şimdilik

keşke herkes annenin kızına böyle zamanlarda ne kadar yardım edebildiğini kızın da annesine ne kadar ihtiyaç duyduğunu anlayabilse ! [/QUOTE]
Canım yaa çok üzüldüm şimdi senin adına (
Canım sen Türkiye de mi doğum yapacaksın ??

Çok yaşaaaa

iyi geceler arkadaşlar ben foruma yeni üye oldum bende ağustos annesi olacağım kısmetse. ikinci hamileliğim bir oğlum var ama şuan ilkinden daha çok heyecan yaşıyorum :) 19+5 olduk şuana kadar çok problemliydi inşallah bundan sonra daha iyi olur. bide meleğim hala cinsiyetini göstermedi çok meraklıyım ve bir kızım olsun çok istiyorum benim gibi hala öğrenemeyen var mı acaba?

bencede al çünkü prima pişik yapıyor ben huggies kullandım oğluma çok iyi bir marka

günaydınnnn :) olun gitsin aşı...sonradan pişman olmayında..benm ağrım yok çok şükürr çok hafif ..herkeste farklıdır...Allah koruusn ilerde bi çiwi bişi batar yine olmak zorunda kalırsınızz şimdi zamanıyken olun derim

Günaydın hamişler.. Bugün benimde aşı günüm :94:

Bir de kızıma battaniye başlamıştım, baya da oyalayıcı ilerlemeyen bir örnek Çalışınca da malum zaman kısıtlı Bugün örgü öremeyeceğim yani

Canım aşı konusunda kafan karışmasın ben doktorumu aramıştım 2 gün önce aşıya çağırdılar gidiyorum diye tamam sadece bir tane dedi 2. ye çağırırlarsa gerek yok doktorum izin vermedi dersin dedi,doktor konusuna gelince şüphelerin olduğu sürece bocalayacaksın canım şurda son 1 aya kadar bende senin gibiydim doktorum iyiydi ama insanlar süekli yok doğuma o kadar para mı verilir yok para tuzağı yok para için sezeryana alıyolar tabi açılma olduğu halde adam seni niye sezeryana alsın yaa,daha neler neler eşime dedim ben hastaneyi değiştiricem herkes bişey söylüo hastanamde acıbadm hastanesi saçmalam burda başladık burda bitiricez doktorun da iyi önce buna kendini inandır ona güvenecez dedi vereceğimiz parada onların cebinden mi çıkacak kimseyi ilgilendirmez dedi o gün bugündür kafamdan silip attım şüpheleri dediğin gibi çok zormuş gerçekten önceleri annelerimiz gider doğum hastanesinde doğuruverirmiş,sende sıkma canını boşver

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…