- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #17.121
Kedideki olgunluğa bak :)) Bebeğin masum olduğunu biliyor ya onlar o yüzden ellemiyor sanırım :))
Bebek ne tatlı ya, korku diye bişey yok bebeklerde :))
ben de aşı olanlardanımm :94:
aşıyı vuran ebe hemşire sen yükseköğrenim mezunusun, daha önce okuduğun okullarda mutlaka bir kere vurulmuştur aşı. sana tek doz yapıcaz, bir daha ta doğumdan sonra yapıcaz, dedi iyice kafam karıştı :44: doktorum 3 defa demişti, şimdi-doğumdan önce-doğumdan sonra şeklinde. söyledim doktorun söylediğini ama yineleyince diretmedim. öyleyse öyledir herhalde...
asıl benim kafam doktorumdan ötürü çok karışık
aslında bir sıkıntım olmadı bugüne kadar iyi gibi ilgili gibi hep ama malum bu kadın doğum doktorlarını insan ancak doğumda tanıyor, iyi mi değil mi...
doktorum özel hastanede ve kısa süredir burada 7-8 ay... hiç giden doğum yapan duymamıştım. burada mart annelerinin topiğinde okudum bir annenin yaşadığı sıkıntıları. doktora neler saydırıyor... güler yüzüne kandım diyor hep. çok kötü geçmiş her şey... ben aslında duyduğum her şeye inanıp da doktordan vazgeçmem, çünkü inanırım ki her doğum başkadır; bir sürü faktör var birbirinden ayıran doğumları. beklentiler de ona keza... ama doktorun yaptığını söylediği şeyler kafamı bulandırdı bi kereçok üzgünüm.
ilçede olduğumuzdan çok çok alternatif de yok. özel muayenehaneleri olan doktorlar var, onları soruşturuyorum şimdi. özel hastaneye onları getirtsem diye... tabi 1000 tl normal doğum, 1200 tl sezeryan ücreti iken bu sefer kim bilir ne olacak? iyi olacağını memnun kalacağını bilsen hadi onu da ver tamam. e memnun kalacağının da garantisi yok.
alt tarafı hiçbir müdahale olmadan (herhangi ciddi ve acil bir durum olmadığı müddetçe) nopnormal bir doğum istiyorum yahu, ne zor bu devirde bu! eskiden olsa ne güzel oh alternatif yokmuş, öylesi böylesi yokmuş. standartlar varmış. geliyormuş ebe sancın gelince doğuruveriyormuşsun.
hayatımızı kolaylaştırmaya çalışırken zorlaştırıyoruz da.
nerden girdim nerden çıktım. dertliyim napayım...
Ben yaptırmadımZaten içimden gelmiyordu, doktorda evde doğum vb gibi steril olmayan koşullar için gerekli yoksa gerek yok dedi... Kuzenimin doktoruda yaptırma demiş...
Günaydın arkadaşlar ben dün akşam detaylı ultrasona gittim doktor bir daha gel dedi sen 20 haftalık değilsin 19 haftalıksın bazı şeyleri göremedim dedi halbuki bir önceki gittiğim de söylediği haftaya göre 20 haftalık hamileyim kafam çok bulandı bugün kadın doğum doktoruma randevum vardı ona da gidemeyeceğim ultrason raporlarım olmadığı için.
günaydın arkadaşlar ben dün akşam detaylı ultrasona gittim doktor bir daha gel dedi sen 20 haftalık değilsin 19 haftalıksın bazı şeyleri göremedim dedi halbuki bir önceki gittiğim de söylediği haftaya göre 20 haftalık hamileyim kafam çok bulandı bugün kadın doğum doktoruma randevum vardı ona da gidemeyeceğim ultrason raporlarım olmadığı için.
günaydın güzel anneler
uykusunu alamadan işe gelmiş ve hala benim gibi daha açılamamış olanlar var mı
bıraksalar akşama kadar uyusam
akşamda fındık kabuğunu doldurmıcak bişiden eşimle tartıştık o susmamı istedi olmadığı kadar sinirlendi
bende neden susuyoruz konuşcaz die üstüne gittim çünkü konuşulsun kapansın istedim
tabi bi yandan ağlıyorum gecenin bi körüne kadar ağladım uyumadım
eşimin alışkın olmadığım bu kadar tepkisine sinirine çok kırıldım sonra bebeğimide huzursuz ettim
üzdüm die daha da çok üzüldüm onun hareketlerini hissettikçe hıçkıra hıçkıra ağladım engel olamadım kendime
eşimde kendimi üzüyorum die daha çok kızdı sonra
öle uyumuşum kalmışım sabah nasıl kalktım allah kerim
kendimi çok güçsüz hissettim anne olucaz daha ne zorluklarla karşılaşıcaz elbette
bu kadar salmamam lasım kendimi die çok kızdım ama hepsi yaşandı bi şekilde
akşama gidince nasıl oluruz bilmiyorum
allah herkesin evinden huzuru mutluluğu eksik etmesin 40 yılda bir olsa bile böle tartışınca hemen salıyorum kendimi
bütün gün sürer geçer böle artık bendeki bu bunalım pufffff
mulberry ben kadikoy sonomedi aradim orasida cok iyidir sadece arastirma yapiyor bilirsin belki...ve 450 tylmis ordada ama 150 ye yapicaklar istersen sende orda yaptir...ben butun testlerimi yaptirdim sonomedte..
ben de aşı olanlardanımm :94:
aşıyı vuran ebe hemşire sen yükseköğrenim mezunusun, daha önce okuduğun okullarda mutlaka bir kere vurulmuştur aşı. sana tek doz yapıcaz, bir daha ta doğumdan sonra yapıcaz, dedi iyice kafam karıştı :44: doktorum 3 defa demişti, şimdi-doğumdan önce-doğumdan sonra şeklinde. söyledim doktorun söylediğini ama yineleyince diretmedim. öyleyse öyledir herhalde...
asıl benim kafam doktorumdan ötürü çok karışık
aslında bir sıkıntım olmadı bugüne kadar iyi gibi ilgili gibi hep ama malum bu kadın doğum doktorlarını insan ancak doğumda tanıyor, iyi mi değil mi...
doktorum özel hastanede ve kısa süredir burada 7-8 ay... hiç giden doğum yapan duymamıştım. burada mart annelerinin topiğinde okudum bir annenin yaşadığı sıkıntıları. doktora neler saydırıyor... güler yüzüne kandım diyor hep. çok kötü geçmiş her şey... ben aslında duyduğum her şeye inanıp da doktordan vazgeçmem, çünkü inanırım ki her doğum başkadır; bir sürü faktör var birbirinden ayıran doğumları. beklentiler de ona keza... ama doktorun yaptığını söylediği şeyler kafamı bulandırdı bi kereçok üzgünüm.
ilçede olduğumuzdan çok çok alternatif de yok. özel muayenehaneleri olan doktorlar var, onları soruşturuyorum şimdi. özel hastaneye onları getirtsem diye... tabi 1000 tl normal doğum, 1200 tl sezeryan ücreti iken bu sefer kim bilir ne olacak? iyi olacağını memnun kalacağını bilsen hadi onu da ver tamam. e memnun kalacağının da garantisi yok.
alt tarafı hiçbir müdahale olmadan (herhangi ciddi ve acil bir durum olmadığı müddetçe) nopnormal bir doğum istiyorum yahu, ne zor bu devirde bu! eskiden olsa ne güzel oh alternatif yokmuş, öylesi böylesi yokmuş. standartlar varmış. geliyormuş ebe sancın gelince doğuruveriyormuşsun.
hayatımızı kolaylaştırmaya çalışırken zorlaştırıyoruz da.
nerden girdim nerden çıktım. dertliyim napayım...
gunydin anneler ve guzel yavrulari kipirtilar ne alemde benimki masallah sabahin korunde basliyo ve uyandiriyo beni bu sabah 6.30da basladi debelenmeye :)
Sen nereye gidiyorsun takibe Canım , ben daha karar veremedim doguma
Birde özelden msj atmak icin ne olması gerekiyor , ben daha atamıyormusum
kızlar hepsiburada da huggies bezde kampanya var epey hesaplı yaklaşık 30 tl karlı oluyorsunuz ben aslında prima düşünüyordum ama yakınlarımın ve nette yapılan yorumlara baktım hepsi de bebeğin özellikle kakasında sızdırma [COLOR=[/COLOR]yaptığından yakınmışlar huggiesi baya övmüşler yanında 2 paket ıslak mendiled hediye onun ıslak mendili tek geçiyorlar
Günaydın arkadaşlar ben dün akşam detaylı ultrasona gittim doktor bir daha gel dedi sen 20 haftalık değilsin 19 haftalıksın bazı şeyleri göremedim dedi halbuki bir önceki gittiğim de söylediği haftaya göre 20 haftalık hamileyim kafam çok bulandı bugün kadın doğum doktoruma randevum vardı ona da gidemeyeceğim ultrason raporlarım olmadığı için.
gunydin anneler ve guzel yavrulari kipirtilar ne alemde benimki masallah sabahin korunde basliyo ve uyandiriyo beni bu sabah 6.30da basladi debelenmeye :)
benimde uykum var ama gece bir tartışma yaşamadım.
güçlü olmalısın herzaman her evde bu tarz tartışmalar oluyorr ee birde bizde hormonlar tavan ytaptığı için eşler bunu anlayamayabiliyor.
üzme kendini ve bebişini annesi
bizimde bu akşam 5 te dr.randevumuz var oğlumu göreceğim inş.benimki öyle çok kıpır kıpır değil neden acaba yaa
günde 1 sefer :2:falan ancak hşssedebiliyorum.bugün iyi olduğunu göresemde rahatladam
günaydın güzel annelerben dün gece yatakta dön dön bir rahatımı bulamadım yüz üstü yatmaya alıştığım için şimdi uyuyamıyorum ayaklarıma falan nasıl sıcak basıyor menapoza girmiş kadınlara döndüm.
Ben bu sabah kalkar kalkmaz hissedebildiğim için çok mutlu oldum :) Dün yaşadığım panikten sonra iyi geldi. Benimkinin tekmeleri uyandıracak kadar kuvvetli değil. Sadece takla atarken bariz belli oluyor onun dışında hafif hafif tepikler :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?