- 26 Eylül 2011
- 2.325
- 528
- 163
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #17.141
gunaydınnnn herkese....cnm pekı sureklı hıssedıyomusn...bn mesela dun aksama kadar pek bısey hıssetmedm aksam costu :)suandada sesı yok henuz...gun ıcınde sureklımu hıssedıyosun saatlerce sesı cıkmadıgı oluyomu mınıgının ben gene pıpırıklendımde :)
takvimimde çok fazla yorulmamaya dikkat edin diyor tabi bir haftadır ev topladığımdan cumartesi günü taşınacağımdan haberi yok :)
takvimimde çok fazla yorulmamaya dikkat edin diyor tabi bir haftadır ev topladığımdan cumartesi günü taşınacağımdan haberi yok :)
ben de aşı olanlardanımm :94:
aşıyı vuran ebe hemşire sen yükseköğrenim mezunusun, daha önce okuduğun okullarda mutlaka bir kere vurulmuştur aşı. sana tek doz yapıcaz, bir daha ta doğumdan sonra yapıcaz, dedi iyice kafam karıştı :44: doktorum 3 defa demişti, şimdi-doğumdan önce-doğumdan sonra şeklinde. söyledim doktorun söylediğini ama yineleyince diretmedim. öyleyse öyledir herhalde...
asıl benim kafam doktorumdan ötürü çok karışık
aslında bir sıkıntım olmadı bugüne kadar iyi gibi ilgili gibi hep ama malum bu kadın doğum doktorlarını insan ancak doğumda tanıyor, iyi mi değil mi...
doktorum özel hastanede ve kısa süredir burada 7-8 ay... hiç giden doğum yapan duymamıştım. burada mart annelerinin topiğinde okudum bir annenin yaşadığı sıkıntıları. doktora neler saydırıyor... güler yüzüne kandım diyor hep. çok kötü geçmiş her şey... ben aslında duyduğum her şeye inanıp da doktordan vazgeçmem, çünkü inanırım ki her doğum başkadır; bir sürü faktör var birbirinden ayıran doğumları. beklentiler de ona keza... ama doktorun yaptığını söylediği şeyler kafamı bulandırdı bi kereçok üzgünüm.
ilçede olduğumuzdan çok çok alternatif de yok. özel muayenehaneleri olan doktorlar var, onları soruşturuyorum şimdi. özel hastaneye onları getirtsem diye... tabi 1000 tl normal doğum, 1200 tl sezeryan ücreti iken bu sefer kim bilir ne olacak? iyi olacağını memnun kalacağını bilsen hadi onu da ver tamam. e memnun kalacağının da garantisi yok.
alt tarafı hiçbir müdahale olmadan (herhangi ciddi ve acil bir durum olmadığı müddetçe) nopnormal bir doğum istiyorum yahu, ne zor bu devirde bu! eskiden olsa ne güzel oh alternatif yokmuş, öylesi böylesi yokmuş. standartlar varmış. geliyormuş ebe sancın gelince doğuruveriyormuşsun.
hayatımızı kolaylaştırmaya çalışırken zorlaştırıyoruz da.
nerden girdim nerden çıktım. dertliyim napayım...
Yok canım sürekli hissetmiyorum o da uyuyodur herhalde gün içinde saatlerce hissetmediğim oluyor ya da 2 tık tık yapıyor sadece öyle durmadan tepinmiyor belki de biz belli başlı hareketlerini hissedebiliyoruzdur :)
o taşınma işi bende de olacka maalesef ve 7. ayımda olacak o da en iyi ihtimal bu mayıs tayin açıklanıyor bizim ev bulma işimiz eşimin buradaki ilişiği kesmesi haziran sonu falan tabi bu da en iyi ihtimal genelde temmuza sarkıyor ve bben o halimle evi buradan toplayıp kendi memlketime gideceğim eşim evi taşıtana kadar eşim evi taşıtınca artık 7 buçuk 8 aylık halimle yanına gidip yardım edebilir miyim yoksa annemlerde doğumumu beklerim bilemiyorum. hep kafamda soru işareti eşim evi istediğimiz gibi bulabilecek mi yerleştirebilecek mi ne bileyim düşünüp duruyorum. şimdiden kullanmadıklarımı kutuladım bile. eşim dert etme sen kurulu temizlenmiş eve geleceksin diyor ama temizlikçilerede güvenemiyorum ki bazen ne olursa olsun git bekle evin başında doğum çantan elinde hazır olsun doğuracaksanda kendi evinde doğur diyorum
bende 5 gün önce oldum tetenoz aşısını 2 gün çok ağırdı bende mecburen parol içtim hepimize geçmiş olsun.
Yok canım sürekli hissetmiyorum o da uyuyodur herhalde gün içinde saatlerce hissetmediğim oluyor ya da 2 tık tık yapıyor sadece öyle durmadan tepinmiyor belki de biz belli başlı hareketlerini hissedebiliyoruzdur :)[/QUOdogru cnm her hareketı hıssetmemz mumkun degıldr aslında ama ıste bz ıstıyoruzkı pıt pıt habıre vursunlar :)bu evhamla napıcazkı agustosa kadar :)
Dikkat et canım kendine eşine yaptır sen en iyisi :) Sabah takvimimdekini okuyup eşime mesaj attım takvimimde yorulmayın yazıyor evin bütün işlerini kocanız yapsın siz yatın yazıyor dedim :)Allah için baya gelişme var çamaşır bile seriyor artık kocam maşallah Geçen gün kendiliğinden çamaşırları toplayayım mı aşkım kurumuşsa dedi şok geçirdim...
günaydın kızlar,
bugünlerde ayılamıyorum bitürlü. çok uykum var. geceleri çarpıntı, kramp ve bazen de uykum kaçıyor. vitamin, demir vs. kullanmıyorum. sanırım bebiş artık büyüdüğü için bunların eksikliğini yaşıyorum. işler de aksine bugünlerde çok yoğun. rapor alasım var. verir mi acaba?
cnm gecen gun bendede oldu..esımle bebıse bısıler alıyoduk merdıvenden ınerken sol bacagım kıtlendı resmen..arabaya kadar nası yurudum bılmıyorum eve geldım kalcama cıktı agrı sabaha kadr agrıdıgünaydın kızlar, tetenoz asını benim doktorum çok gerekli görmüyor bi tane yaptır dedi ama sanki yaptırmasanda olur der gibi. siz simdi böle diyince korktum yaptırmam hiç belki. birde benim kalçamın sağ yanı dün fena ağrıdı resmen yürüyemedim nasıl bişeydi anlatamam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?