2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı


Yok canım sürekli hissetmiyorum o da uyuyodur herhalde gün içinde saatlerce hissetmediğim oluyor ya da 2 tık tık yapıyor sadece öyle durmadan tepinmiyor belki de biz belli başlı hareketlerini hissedebiliyoruzdur :)
 
takvimimde çok fazla yorulmamaya dikkat edin diyor tabi bir haftadır ev topladığımdan cumartesi günü taşınacağımdan haberi yok :)

Dikkat et canım kendine eşine yaptır sen en iyisi :) Sabah takvimimdekini okuyup eşime mesaj attım takvimimde yorulmayın yazıyor evin bütün işlerini kocanız yapsın siz yatın yazıyor dedim :) Allah için baya gelişme var çamaşır bile seriyor artık kocam maşallah Geçen gün kendiliğinden çamaşırları toplayayım mı aşkım kurumuşsa dedi şok geçirdim...
 
Günaydın kızlarrrrr ... Ben de kötü bir akşam geçirdim sayılır eşimle saçma sapan bir nedenle tartıştık ben biraz onu kırdım galiba bizim tartışmalarımız kısa sürer hemen unutulur ama ben onu kırınca kendimi affedemiyorum işte... O yüzden sabaha kadar abuk subuk rüyalar gördüm bir tanesi o kadar gerçekçiydi ki sabah uyanır uyanmaz dışarı baktım gerçekten olmuş mu diye Ah bu bebekler neler yapıyor bize
 
Günaydın kızlar oğlumla başbaşa güzel bir kahvaltı yaptık :) kendisi şu an yediklerinin enerjisini harcamakla meşgul.
Ay maşallah yavruma çok hareketli anasının miniminnacık kuzusu. Bazen çıksın da koklayayım artık diyorum. Ya içimdeyken bile özlüyorum ben yavrumu dokunmak istiyorum. Ayak topuklarını, küçük parmaklarını öpmek istiyorum .
Banyosunun yaptırıp buruşuk tenine bebeyağı sürmek istiyorum. Istiyorum da istiyorum yavrucağımı kollarıma almak istiyorum...
 
takvimimde çok fazla yorulmamaya dikkat edin diyor tabi bir haftadır ev topladığımdan cumartesi günü taşınacağımdan haberi yok :)

o taşınma işi bende de olacka maalesef ve 7. ayımda olacak o da en iyi ihtimal bu mayıs tayin açıklanıyor bizim ev bulma işimiz eşimin buradaki ilişiği kesmesi haziran sonu falan tabi bu da en iyi ihtimal genelde temmuza sarkıyor ve bben o halimle evi buradan toplayıp kendi memlketime gideceğim eşim evi taşıtana kadar eşim evi taşıtınca artık 7 buçuk 8 aylık halimle yanına gidip yardım edebilir miyim yoksa annemlerde doğumumu beklerim bilemiyorum. hep kafamda soru işareti eşim evi istediğimiz gibi bulabilecek mi yerleştirebilecek mi ne bileyim düşünüp duruyorum. şimdiden kullanmadıklarımı kutuladım bile. eşim dert etme sen kurulu temizlenmiş eve geleceksin diyor ama temizlikçilerede güvenemiyorum ki bazen ne olursa olsun git bekle evin başında doğum çantan elinde hazır olsun doğuracaksanda kendi evinde doğur diyorum
 
Son düzenleme:
Merhaba kızlarrr ..Nasılsınız iyisiniz inşallah bnm bebiş maşallahı var kızlar meksika dalgası yapıyor içerde kıpır kıpır evledımmmm:)
 
Canım sen Türkiye de mi doğum yapacaksın ??



Seyyahcım evet inşallah bir aksilik çıkmazsa İzmire gelicem. Yani gelirken uçakta falan doğurmam umarım:):)
Öyle olursa bedavaya gelir:):)
İzmirde biraz soruşturduk fiyatları. İzmirde öyle 15.000 gibi uçuk fiyat söyleyen yer olmadı.
 

cnm ne alakaymış bende üniversite mezunuyum ama en son lise 1 de bi aşı olmuştuk öle hatırlıyorum yani o da ne aşısı bilmiyorum bana ebe anlattı istersek 5 doza kadar vurunabiliyomuşuz 2. çocuk oluncada koruyomuş ama 2 doz 1 çocuk için yeterliymiş bende 2 doz vuruncam allah korusun bi yerim falan kesilir riske atmamak lazım

Yok canım sürekli hissetmiyorum o da uyuyodur herhalde gün içinde saatlerce hissetmediğim oluyor ya da 2 tık tık yapıyor sadece öyle durmadan tepinmiyor belki de biz belli başlı hareketlerini hissedebiliyoruzdur :)

cnm kafana takma her hareketini hissedemyorz buda çok normal çünkü bebek suyun içinde ve karnımız kaç kat, ben ultrasonda kıpır kıpır olduğunu gördüm ama hiissetmiyordum doktor dediki her hareketini hissetmeniz mümkün değil o zaman yerinizde duramazdınız dedi
 

Allah yardımcın olsun arkadaşım zormuş kutula kutula bitmiyor. evin her yeri kutu şuanda. tam diyosun çoğu bitti bi bakıyorsun çekmecesiydi, balkonuydu, toplan toplan bitiremedik. yazık benimde eşim topluyor çoğunu ben gece 12de pes edip yattım o 3e kadar falan devam etmiş ev toplamaya. hayırlısıyla bi atlatsak şu taşınma işini.günüm o kadar koşuşturmalı geçiyor ki bebeğimin hareket edip etmediğini bile dinleyemiyorum.ben yeni ev,eski ev, okul, eğitim, çarşı 5lisi arasında koştururken oda mışıl mışıl uyuyordur :) gecede onun hareketlerini ben yorgunluktan hissedemiyorumdur.



buarada rüyamda bebişimi gördüm rüyası bile mükemmeldi. onu sevdim emzirdim. yeni aldığım zıbınlarını giydirdik.çok güzeldi ya hep böyle rüyalar görsem keşke.
 
Son düzenleme:
günaydın kızlar,
bugünlerde ayılamıyorum bitürlü. çok uykum var. geceleri çarpıntı, kramp ve bazen de uykum kaçıyor. vitamin, demir vs. kullanmıyorum. sanırım bebiş artık büyüdüğü için bunların eksikliğini yaşıyorum. işler de aksine bugünlerde çok yoğun. rapor alasım var. verir mi acaba?
 
günaydınlar
yarın çok sevdiğim bir arkadaşım aşılama olacak.hamilelerden 41 ayetel kursi toplayalım istedik.okuyanlar beğeni tıklayabilir mi sayabilmem açısından kolaylık olacak
şimdiden teşekkür ediyorum Allah razı olsun hepinizden
 
bende 5 gün önce oldum tetenoz aşısını 2 gün çok ağırdı bende mecburen parol içtim hepimize geçmiş olsun.

günaydın kızlar, tetenoz asını benim doktorum çok gerekli görmüyor bi tane yaptır dedi ama sanki yaptırmasanda olur der gibi. siz simdi böle diyince korktum yaptırmam hiç belki. birde benim kalçamın sağ yanı dün fena ağrıdı resmen yürüyemedim nasıl bişeydi anlatamam.
 
 

cnm bnmkı tam ev hanımı oldu :)dun aksam camasrları cıkardı makıneden astı ben yattım uyudum kalktıgımda baktım nası guzel asmıs benden ıyı su anda :)masallah masallah kocalarımıza :) bu arada bebısım artık duyuyomus benı bol bol konusucam eylüşümlee :)
 

uyku bende de oluyor cnm ama kendimi bırakmazsam işe güce verirsem kendimi uyumadan atlatıyorum
madem bukadar şikayetlerin var neden demir, vitamin falan kullanmıyorsun ki ??? yani diyosan ki ben süper besleniyorum ölçüler tam o başka
 
cnm gecen gun bendede oldu..esımle bebıse bısıler alıyoduk merdıvenden ınerken sol bacagım kıtlendı resmen..arabaya kadar nası yurudum bılmıyorum eve geldım kalcama cıktı agrı sabaha kadr agrıdı
 
GUNAYDIN HANIMLAR ÇOKTAN GELEMİYORUM birkaç ay sonra işten ayrılcağım için işlerim çok yoğun herşey düzgün bırakmak istiyorum.Bide haberim var bir tane oğlum daha olcak.Büyük olum çok mutlu futbol oyanyabilcek bir kardeşi olcağı için seviniyoru.Adı da alican olsun anne diyor.Kreşteki en seviği arkdaşının adı bu:))))))))))yoğunluktan hamilelliğimi pek anlyamıyordum şimdiya kadar ama bebeiş güçlendi hızlı tekmler atıyor bana kendi varlığını hatırlatmaya başladı bana.Bide kaçınca haftata haıtlamıyorum ama sanırım artık duyabiliyor geçen gün müzük dinliyordum onu da hissetmeliydiniz nasıl da tekmeler attı:)))))))))bebişlerimizle konuşmaya başladınızmı.Tekmelemer atmaya başlayın konuşmaya çalışın nasıl sakinlemesini göreceksiniz.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…