2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

yok cnm ya, iyi beslenmek kim ben kim.. vitamin kullanırken aşırı kabızlık çekmiştim. bıraktırmıştı dr. demire de yine sıkıntı yaşarım diye 6. aydan sonra başlayalım demişti.

Yaa kızlar benim bebek hareketi diye adlandırdığım şeyler dün öğleden beridir yok çok canım sıkkın bu sebepten.sanki çok çok hafiften hisseder gibi oluyorum ama anlayamıyorum.salı günü ayrıntılı ultrasonum var o güne kadar nasıl sabredicem.şimdi gideyim desem hem işyerinden problem olacak hemde annemle eşim bu panik atak durumuma kızıyorlar.ne yapsam yaa birşey olmamıştır demi bebeğe..

endişelenme canım
yoktur birşey Allahın izniyle

yaa kızlar saçma bu yazacaklarım belki ama
siz yazıyorsunuz ya annem öyle böyle falan diye
ben kötü oluyorum
ben ailemi 2 haftadır görmedim
o kadar ilgisizler ki
gelmelerini geçtim
hiç arayıp nasılsın demediler bile

düşünsenize bebek düşse (Allah göstermesin) falan filan
haberleri bile olmayacak

aksine kayınvalidem de öyle ilgili ki

kendi ailemden görmediğim ilgiyi ondan görünce ona haksızlık ediyorum bazen
aileme kırgınlığımı ondan çıkarıyorum galiba

yüzüne birşey demiyorum da arkasından çok ilgisinden bunalıyorum diye söyleniyorum.

kimseye anlatmıyordum. size anlattım rahatladım

keşke herkes annenin kızına böyle zamanlarda ne kadar yardım edebildiğini kızın da annesine ne kadar ihtiyaç duyduğunu anlayabilse !

Canım yaa çok üzüldüm şimdi senin adına (

[/QUOTE]

bir de bana ve anneme sor üzüntüyü...derin mevzular...keşke ben de sizin gibi sadece hamilelik ve bebekle meşgul olabilsem...ben hamileliğimden,bebeğimden bile bişey anlamıyorum...mutsuz,sıkıntılı,çaresiz,şoklarda,halsiz,güçsüz vs bir sürü şey var..bebek için alışveriş yapasım bile yok........................

günaydın kızlar hepimiz ve bebişlerimiz için güzel bir gün olsun inşallah bende işyerinde çok verimli çalışamıyorum evde zaten üstün körü kendime gelmem lazım bir türlü üzerimdeki miskinliği atamıyorum vitaminlerimide aksatmamaya çalışıyorum ama nedense üzerimde bi bitkinlik var.kendi kendime bugün şunu yapcam bunu yapcam dediğim herşey yarım yamalak yapılmadan kalıyor sinirlerimi bozuyor bu durumum canım sagolsun bebişim sagolsun diyorum ama yinede kafama takılıyor

canım bu senin ilk hamileliğin ise henüz hareketli hissetmyebilirsin.Bide şimdi çok düzenli hareket etmiyorlar bazı günler daha hareketli bazen hiç hareket olmuyor.İlk çocuğumda ancak 5 ayın sonuna doğur hissetmiştim.bunda daha tecrubeli olduğum için belki erkenden hisetmeye başladım.Bide benim rahmin biraz öne doğu çıkmış.Daha kızken öyleydi ne kdar zayıftı bir görsen ama rahim bir elem kadar görünüyordu.Hamilelliğimde çok çabuk beli oluyor.Sanırım ondan da bebek hareketleri daha erken hissetmeye başladım.
panikleencek bir şey yok rahat ol.Biraz sabret bundan sonra ne uturmana ne uyumana izin vercek afacan.bu sakin günlerin tadını çıkart:)

" Bebeğinizle konuşmayı deneyin. Bebeğiniz artık sizi duyabiliyor." diyor takvimimde ( yavrum benimm duyuyor mu benii...ağlamamı,üzüntülerimi,kızgınlıklarımı... off off

cnm korkma ...hepımız aynı tedırgınlıklerı yasıyoruz...saatlerce hıssedemedıgımz oluyo..bırazda kafaya taktıgımzdan kendımızı oraya odakladıgımızdan sanırım..panık oluyorz hemen ..bebısın cok ıyıdr annesı merak etme sen ıcını ferah tut

al benden de okadar uykularım hafifleşti zırt pırt uyanıyorum.bacaklarıma kramp giriyor. Ayaklarıma huy giriyor.
Ben de hepsini kullanıyorum. Kalsıyumda alırıyorum ama faydası yok sanki.

canım direk söylemelisin biraz daha fazla ilgi istedini söyle belkide onlar senden bekşiyor araman.Senin ailen sonuçtan herkesten seni en çok seven merak eden onlardır.Bir sebebi var belki ama konuşmadan bilemezsin sadece boşun aüzülüyorsundur belki.

al benden de okadar uykularım hafifleşti zırt pırt uyanıyorum.bacaklarıma kramp giriyor. Ayaklarıma huy giriyor.
Ben de hepsini kullanıyorum. Kalsıyumda alırıyorum ama faydası yok sanki.

dr bana multivitamninler ve demir verdi.Bence artık hepimiz almamız gerek.Beişler hızlı büyümeye başladı ve gerekenleri bizden alıyorlar.Heleki kalsuyum yeterince almıyorsak bebeişler biizm kemiklerimizden alacaktır.

Ona masal kitabı okumaya başlasam mı acaba geceleri :) Çok eğlenceli olur hem alışmış olurum

Canım sıkma kendini birşey yoktur ben de dün öyleydim. Çok zor durumda kalırsan akşam acile git için rahat etsin.

Yok canım
keşke sebebi olsa da çözsek
genel olarak böyledirler zaten
kimseyi arayıp sormazlar
ilgisizler

bir de bana ve anneme sor üzüntüyü...derin mevzular...keşke ben de sizin gibi sadece hamilelik ve bebekle meşgul olabilsem...ben hamileliğimden,bebeğimden bile bişey anlamıyorum...mutsuz,sıkıntılı,çaresiz,şoklarda,halsiz,güçsüz vs bir sürü şey var..bebek için alışveriş yapasım bile yok........................[/QUOTE]

neler yaşadıgınızı bilemiyorum ama kendi tecrübemden yola çıkarak bişeyi aktarmak istedim ben kızımda kötü bi hamilelik geçirdim yani şartlarım itibariyle kötü bi hamilelikti hayatımda hiç bişiy yolunda gitmiyordu maddi manevi heraçıdan zor bi dönemdi çogu zaman hamile oldugumu bile hatırlamıyordum olayların gidişatından dolayı bişekilde dokuz ay tamamlanıp dogum gerçekleştiğinde zaten psikolojik olarak çok dayanıksız bi haldeydim üzerine birde bir bebeğin sorumlulugu eşler arasındaki ister istemez yaşanan gerginlikler ailemden uzak oluşum derken kaçınılmaz son depresyona girmiştim uzunca bir süre kendimle biyandanda bebeğimle uğraştım Allahım kimseye yaşatmasın amacım bunları anlatıp canınızı sıkmak değil lütfen yanlış anlamayın ama eger şimdi yaşadıgınız herneyse bişekilde yoluna koyamazsanız dogumdan sonraki süreç çok zor olabiliyor kızım 8 yaşında hala o günleri hatırladıgımda aglarım kızıma karşı suçluluk hissini atamıyorum içimden.haddime değil ama size tafsiyem yaşadıgınız sıkıntılarla başetmek için bi uzmandan yardım alabilirsiniz gerçekten çok iyi gelebiliyor belki olaylara çözüm değil ama siz bi şekilde başetmeyi ögreniyorsunuz umarım sizi üzecek bişeyler yazmamışımdır inşallah enkısa sürede sıkıntılarınız geçer

benimde öyle biliyor musun annemden ben zaten pek öyle birşey görmedim ilgiye dahil zaten. ama kayınvalidemle normalde aramız hiç iyi değildi sürekli ihtiyacın varsa benim kart nomu vereyim sen kendi gönlüne göre al dedi bir sürü şey aldı şimdiden bebeğe ama işte birde annemi kıyaslıyorum bazen kendi annem hiç umursamıyor bile ay geçsin aramıyor. kayınvalidemde annemin bana bu tavrından biraz güç alıp ezmedi değil o da ama bizim annemle durumumuz çok başka çok sorunlar yaşadık normal anne kız gibi düşünme bizi

günaydın kızlarrr... bugün babamız işe giderken uyandım bi ara su içtim boş boş geri çıkardım..sabah uyanıncada boşkarna kusmahissi yaşadım böğürdüm durdum ama hiç bişey yok ..anlamadım bu nedır:44::44:

canım banada bikere öle olmulştu endişelenmiştim.
Akşam geç saatte devlete git kadın doğum acil oluyor hemen bakıyorlar. Sen de sancım var harketlerınıde hısstmıyorum bı bakarmısnız dersın .

bir de bana ve anneme sor üzüntüyü...derin mevzular...keşke ben de sizin gibi sadece hamilelik ve bebekle meşgul olabilsem...ben hamileliğimden,bebeğimden bile bişey anlamıyorum...mutsuz,sıkıntılı,çaresiz,şoklarda,halsiz,güçsüz vs bir sürü şey var..bebek için alışveriş yapasım bile yok........................[/QUOTE]

cnm ne yasıyosun bılmıyorum ama snı derınden etkıledıgı kesın...bnce ıhtıyacın olan gucu ıcındekı mınıcık bebısınde bulucaksın..suanda onun sana sennde ona ıhtıyacın var bebegın ıcın guclu olmalısın..o senn her ruh halınden etkılenıyo sen mutluysan o mutlu sen mutsuzsan o da mutsuz..umarım sorunlarını bır an once halledersn cnm nolursa olsun bu en guzel donemını kımsenn bozmasına ızın verme ve tadını cıkarmaya calıs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…