- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #17.161
uyku bende de oluyor cnm ama kendimi bırakmazsam işe güce verirsem kendimi uyumadan atlatıyorum
madem bukadar şikayetlerin var neden demir, vitamin falan kullanmıyorsun ki ??? yani diyosan ki ben süper besleniyorum ölçüler tam o başka
Yaa kızlar benim bebek hareketi diye adlandırdığım şeyler dün öğleden beridir yokçok canım sıkkın bu sebepten.sanki çok çok hafiften hisseder gibi oluyorum ama anlayamıyorum.salı günü ayrıntılı ultrasonum var o güne kadar nasıl sabredicem.şimdi gideyim desem hem işyerinden problem olacak hemde annemle eşim bu panik atak durumuma kızıyorlar.ne yapsam yaa birşey olmamıştır demi bebeğe..
keşke herkes annenin kızına böyle zamanlarda ne kadar yardım edebildiğini kızın da annesine ne kadar ihtiyaç duyduğunu anlayabilse !
canım bu senin ilk hamileliğin ise henüz hareketli hissetmyebilirsin.Bide şimdi çok düzenli hareket etmiyorlar bazı günler daha hareketli bazen hiç hareket olmuyor.İlk çocuğumda ancak 5 ayın sonuna doğur hissetmiştim.bunda daha tecrubeli olduğum için belki erkenden hisetmeye başladım.Bide benim rahmin biraz öne doğu çıkmış.Daha kızken öyleydi ne kdar zayıftı bir görsen ama rahim bir elem kadar görünüyordu.Hamilelliğimde çok çabuk beli oluyor.Sanırım ondan da bebek hareketleri daha erken hissetmeye başladım.Yaa kızlar benim bebek hareketi diye adlandırdığım şeyler dün öğleden beridir yokçok canım sıkkın bu sebepten.sanki çok çok hafiften hisseder gibi oluyorum ama anlayamıyorum.salı günü ayrıntılı ultrasonum var o güne kadar nasıl sabredicem.şimdi gideyim desem hem işyerinden problem olacak hemde annemle eşim bu panik atak durumuma kızıyorlar.ne yapsam yaa birşey olmamıştır demi bebeğe..
Yaa kızlar benim bebek hareketi diye adlandırdığım şeyler dün öğleden beridir yokçok canım sıkkın bu sebepten.sanki çok çok hafiften hisseder gibi oluyorum ama anlayamıyorum.salı günü ayrıntılı ultrasonum var o güne kadar nasıl sabredicem.şimdi gideyim desem hem işyerinden problem olacak hemde annemle eşim bu panik atak durumuma kızıyorlar.ne yapsam yaa birşey olmamıştır demi bebeğe..
günaydın kızlar,
bugünlerde ayılamıyorum bitürlü. çok uykum var. Geceleri çarpıntı, kramp ve bazen de uykum kaçıyor. Vitamin, demir vs. Kullanmıyorum. Sanırım bebiş artık büyüdüğü için bunların eksikliğini yaşıyorum. Işler de aksine bugünlerde çok yoğun. Rapor alasım var. Verir mi acaba?
endişelenme canım
yoktur birşey Allahın izniyle
yaa kızlar saçma bu yazacaklarım belki ama
siz yazıyorsunuz ya annem öyle böyle falan diye
ben kötü oluyorum
ben ailemi 2 haftadır görmedim
o kadar ilgisizler ki
gelmelerini geçtim
hiç arayıp nasılsın demediler bile
düşünsenize bebek düşse (Allah göstermesin) falan filan
haberleri bile olmayacak
aksine kayınvalidem de öyle ilgili ki
kendi ailemden görmediğim ilgiyi ondan görünce ona haksızlık ediyorum bazen
aileme kırgınlığımı ondan çıkarıyorum galiba
yüzüne birşey demiyorum da arkasından çok ilgisinden bunalıyorum diye söyleniyorum.
kimseye anlatmıyordum. size anlattım rahatladım
al benden de okadar uykularım hafifleşti zırt pırt uyanıyorum.bacaklarıma kramp giriyor. Ayaklarıma huy giriyor.
Ben de hepsini kullanıyorum. Kalsıyumda alırıyorum ama faydası yok sanki.
cnm bnmkı tam ev hanımı oldu :)dun aksam camasrları cıkardı makıneden astı ben yattım uyudum kalktıgımda baktım nası guzel asmıs benden ıyı su anda :)masallah masallah kocalarımıza :) bu arada bebısım artık duyuyomus benı bol bol konusucam eylüşümlee :)
canım direk söylemelisin biraz daha fazla ilgi istedini söyle belkide onlar senden bekşiyor araman.Senin ailen sonuçtan herkesten seni en çok seven merak eden onlardır.Bir sebebi var belki ama konuşmadan bilemezsin sadece boşun aüzülüyorsundur belki.
Canım yaa çok üzüldüm şimdi senin adına(
endişelenme canım
yoktur birşey Allahın izniyle
yaa kızlar saçma bu yazacaklarım belki ama
siz yazıyorsunuz ya annem öyle böyle falan diye
ben kötü oluyorum
ben ailemi 2 haftadır görmedim
o kadar ilgisizler ki
gelmelerini geçtim
hiç arayıp nasılsın demediler bile
düşünsenize bebek düşse (Allah göstermesin) falan filan
haberleri bile olmayacak
aksine kayınvalidem de öyle ilgili ki
kendi ailemden görmediğim ilgiyi ondan görünce ona haksızlık ediyorum bazen
aileme kırgınlığımı ondan çıkarıyorum galiba
yüzüne birşey demiyorum da arkasından çok ilgisinden bunalıyorum diye söyleniyorum.
kimseye anlatmıyordum. size anlattım rahatladım
yaa kızlar benim bebek hareketi diye adlandırdığım şeyler dün öğleden beridir yokçok canım sıkkın bu sebepten.sanki çok çok hafiften hisseder gibi oluyorum ama anlayamıyorum.salı günü ayrıntılı ultrasonum var o güne kadar nasıl sabredicem.şimdi gideyim desem hem işyerinden problem olacak hemde annemle eşim bu panik atak durumuma kızıyorlar.ne yapsam yaa birşey olmamıştır demi bebeğe..
Canım yaa çok üzüldüm şimdi senin adına(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?