- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #17.181
Günaydın arkadaşlar ben dün akşam detaylı ultrasona gittim doktor bir daha gel dedi sen 20 haftalık değilsin 19 haftalıksın bazı şeyleri göremedim dedi halbuki bir önceki gittiğim de söylediği haftaya göre 20 haftalık hamileyim kafam çok bulandı bugün kadın doğum doktoruma randevum vardı ona da gidemeyeceğim ultrason raporlarım olmadığı için.
benimde uykum var ama gece bir tartışma yaşamadım.
güçlü olmalısın herzaman her evde bu tarz tartışmalar oluyorr ee birde bizde hormonlar tavan ytaptığı için eşler bunu anlayamayabiliyor.
üzme kendini ve bebişini annesi
bizimde bu akşam 5 te dr.randevumuz var oğlumu göreceğim inş.benimki öyle çok kıpır kıpır değil neden acaba yaa
günde 1 sefer :2:falan ancak hşssedebiliyorum.bugün iyi olduğunu göresemde rahatladam
benimde öyle biliyor musun annemden ben zaten pek öyle birşey görmedim ilgiye dahil zaten. ama kayınvalidemle normalde aramız hiç iyi değildi sürekli ihtiyacın varsa benim kart nomu vereyim sen kendi gönlüne göre al dedi bir sürü şey aldı şimdiden bebeğe ama işte birde annemi kıyaslıyorum bazen kendi annem hiç umursamıyor bile ay geçsin aramıyor. kayınvalidemde annemin bana bu tavrından biraz güç alıp ezmedi değil o da ama bizim annemle durumumuz çok başka çok sorunlar yaşadık normal anne kız gibi düşünme bizi
benimde öyle biliyor musun annemden ben zaten pek öyle birşey görmedim ilgiye dahil zaten. ama kayınvalidemle normalde aramız hiç iyi değildi sürekli ihtiyacın varsa benim kart nomu vereyim sen kendi gönlüne göre al dedi bir sürü şey aldı şimdiden bebeğe ama işte birde annemi kıyaslıyorum bazen kendi annem hiç umursamıyor bile ay geçsin aramıyor. kayınvalidemde annemin bana bu tavrından biraz güç alıp ezmedi değil o da ama bizim annemle durumumuz çok başka çok sorunlar yaşadık normal anne kız gibi düşünme bizi
Günaydın kızlarrrrr ... Ben de kötü bir akşam geçirdim sayılır eşimle saçma sapan bir nedenle tartıştık ben biraz onu kırdım galiba bizim tartışmalarımız kısa sürer hemen unutulur ama ben onu kırınca kendimi affedemiyorum işte... O yüzden sabaha kadar abuk subuk rüyalar gördüm bir tanesi o kadar gerçekçiydi ki sabah uyanır uyanmaz dışarı baktım gerçekten olmuş mu diyeAh bu bebekler neler yapıyor bize
cnm bnde ne goruyosam annemden goruyorum...daha kaynanam bebegıme cop almadı onu gec hanı ınsann ıcınden gelır bı patık orer o da yok.. ıyıce soguttu kendınden...hepımızn derdı farklı farklı
sorun birşey alma değil
ben zaten sevmem kimsenin hediye almasını
çünkü beğenmem
annem sevgisini gösteren biri olmadı hiç
bu yaştan sonra da değişmez.
Dışardan anlamazsın ama yaşayan bilir derler ya öyle işte
sadece arasınlar merak etsinler istiyorum
kayınvalidem her konuda çok iyidir allah razı olsun
ama kendi anneme olan kızgınlığımdan onun hakkını yiyorum bazen allah affetsin.
merhaba lokum anneler
ay sabah sabah başıma gelmeyen kalmadı. kızımı okula bıraktım bende işe gidicektim ama benim karnımdaki ufaklık kasıklarımda dolaşmayı pek sevdiği için yürütmedi beni. 5dk süren yolu 15 dk zor yürüdüm,dün aşı olduğum için gece saçma sapan bir uyku uyudum nedense sürekli uyanıktım. neyse eşimi aradım napıyosun ne var ne yok diye,sesimin kötü geldiğini bişeyden mi korktuğumu canımın bişeye mi sıkıldığını sordu. bende hayır sadece kasıklarım çok ağrıyor birde kolum şişti ateşim var dedim. işe gitmemi istemedi,lütfen eve git dinlen,hiç bişeye karşıma acıkınca yemek siparişi ver uyu keyfine bak dedi. eve geçerken pastaneden bişeyler aldım yukarı çıktım,içeri girdim ki karşı komşum seslendi gel bende çay içelim dedi ve ben bunak hamiş,kapıyı çektim anahtarım içerde kaldı
çift kapı var içerdeki tahta dışardaki çelik. sadece tahta kapı kapalı olduğu için baya uğrştım açılmadı tekme omuz şişle deneme çalışmaları hiçbiri kar etmedi.bu arada aşıyı sol koluma yaptırdım ki daha az zarar görsün ama ben kapıya sol omuzla yüklenince.... o acı anlatılmaz yaşanır8.katta bir amca oturuyor adam aldı takımları geldi uğraş didin yok ,kapı açılmıyor! herif çelik kapıyı takır takır açıyo kitliyo tahta olan açılmıyo. çare yok eşimi aradım "gelde anahtarınla kapıyı aç"dedim, çıktı geldi veee bingo ben anahtarı kapının üstüne takmışım öyle çekmişim tabi ki kapı anahtarla da açılmadı bu yüzden.
o da uğraştı tornavida vs bi sürü yok kapı açılmıyor ben tam bir saattir apartmandayım,ağrım var sinirlerim bozuk ve kendime çok kızgınım.çilingir gelince kapıyı kırar diye düşünüyoruz bir de göbek deliği değişecek falan filan diye düşündük ilk başta ama mecburen çağırdık çilingiri . adam geldi sadece 30 sn içinde kapıyı açtı. kudurdum sinirden bu kadar kolaysa biz neden yapamadık. 40 tl aldı gitti.
özetle güne bu şekilde merhaba dedim bari kalan kısmı güzel geçsin
sorun birşey alma değil
ben zaten sevmem kimsenin hediye almasını
çünkü beğenmem
annem sevgisini gösteren biri olmadı hiç
bu yaştan sonra da değişmez.
dışardan anlamazsın ama yaşayan bilir derler ya öyle işte
sadece arasınlar merak etsinler istiyorum
kayınvalidem her konuda çok iyidir Allah razı olsun
ama kendi anneme olan kızgınlığımdan onun hakkını yiyorum bazen Allah affetsin.
cnm bnde ne goruyosam annemden goruyorum...daha kaynanam bebegıme cop almadı onu gec hanı ınsann ıcınden gelır bı patık orer o da yok.. ıyıce soguttu kendınden...hepımızn derdı farklı farklı
Tünaydın kızlar, henüz geçmişi okuyamadım ama herkes keyiflidir umarım.
Dün çok beklediğim dolaplarım geldi. O kadar beklediğime değseydi bari. Yamuk yapmışlar dolaplarıAdam bi de soruyo, yenge nasıl dolaplar çok güzel olmuş di mi diyo. Hee hee dedim harika olmuşlar Şakıtmışsınız!! Bebeğim için marangoza bebek odası yaptıracaktım güya ama kesinlikle vazgeçtim bu durumu görünce hazır ne varsa alırım artık. Hoş küçük yer olduğu için pek model çeşidi de yok ama mecbur aralarından seçicez bi tane.
Bu arada sabah bi uyandım, mutfak tezgahımın üstü karınca istilasına uğramış. Oturdum izledim eni konu nerden çıkıyolar acaba diye. Anam bi baktım mutfak tezgahının üstündeki prizin altından kazı yapmışlar ordan çıkıyolar 4 lü gruplar halindeolm dedim karınca dediğin yerden çıkar, ne işiniz var sizin prizin içinde. Bunlar ya anarşist karınca düzene boyun eğmiyolar ya da karınca cumhuriyetince elektrikli idama çarptırıldılar Aklı başında karınca ne arar prizin içinde, paşa paşa kazar toprağı ordan çıkar. Tey allam yaa.
Neyse kızlar biraz işlerim var. Sonra uğrar geçmişi okurum. Öptüm hepinizi. Şimdilik byeee
bir de bana ve anneme sor üzüntüyü...derin mevzular...keşke ben de sizin gibi sadece hamilelik ve bebekle meşgul olabilsem...ben hamileliğimden,bebeğimden bile bişey anlamıyorum...mutsuz,sıkıntılı,çaresiz,şoklarda,halsiz,güçsüz vs bir sürü şey var..bebek için alışveriş yapasım bile yok........................
bir de bana ve anneme sor üzüntüyü...derin mevzular...keşke ben de sizin gibi sadece hamilelik ve bebekle meşgul olabilsem...ben hamileliğimden,bebeğimden bile bişey anlamıyorum...mutsuz,sıkıntılı,çaresiz,şoklarda,halsiz,güçsüz vs bir sürü şey var..bebek için alışveriş yapasım bile yok........................
merhaba lokum anneler
ay sabah sabah başıma gelmeyen kalmadı. kızımı okula bıraktım bende işe gidicektim ama benim karnımdaki ufaklık kasıklarımda dolaşmayı pek sevdiği için yürütmedi beni. 5dk süren yolu 15 dk zor yürüdüm,dün aşı olduğum için gece saçma sapan bir uyku uyudum nedense sürekli uyanıktım. neyse eşimi aradım napıyosun ne var ne yok diye,sesimin kötü geldiğini bişeyden mi korktuğumu canımın bişeye mi sıkıldığını sordu. bende hayır sadece kasıklarım çok ağrıyor birde kolum şişti ateşim var dedim. işe gitmemi istemedi,lütfen eve git dinlen,hiç bişeye karşıma acıkınca yemek siparişi ver uyu keyfine bak dedi. eve geçerken pastaneden bişeyler aldım yukarı çıktım,içeri girdim ki karşı komşum seslendi gel bende çay içelim dedi ve ben bunak hamiş,kapıyı çektim anahtarım içerde kaldı
çift kapı var içerdeki tahta dışardaki çelik. sadece tahta kapı kapalı olduğu için baya uğrştım açılmadı tekme omuz şişle deneme çalışmaları hiçbiri kar etmedi.bu arada aşıyı sol koluma yaptırdım ki daha az zarar görsün ama ben kapıya sol omuzla yüklenince.... o acı anlatılmaz yaşanır8.katta bir amca oturuyor adam aldı takımları geldi uğraş didin yok ,kapı açılmıyor! herif çelik kapıyı takır takır açıyo kitliyo tahta olan açılmıyo. çare yok eşimi aradım "gelde anahtarınla kapıyı aç"dedim, çıktı geldi veee bingo ben anahtarı kapının üstüne takmışım öyle çekmişim tabi ki kapı anahtarla da açılmadı bu yüzden.
o da uğraştı tornavida vs bi sürü yok kapı açılmıyor ben tam bir saattir apartmandayım,ağrım var sinirlerim bozuk ve kendime çok kızgınım.çilingir gelince kapıyı kırar diye düşünüyoruz bir de göbek deliği değişecek falan filan diye düşündük ilk başta ama mecburen çağırdık çilingiri . adam geldi sadece 30 sn içinde kapıyı açtı. kudurdum sinirden bu kadar kolaysa biz neden yapamadık. 40 tl aldı gitti.
kızlar bide bana yardım edin küçüğüm bir türlü göstermedi kendini cinsiyetini hala öğrenemedikoğlumda çok net hissetmiştim erkek olacağını ama bunda bir kız gibi geliyor bir erkek gibi. rüyalarımda bir gün kızım oluyor bir gün oğlum. ilk hamileliğimde çok rahattım ne bulantı ne sancı hiçbişey yoktu bunda çok ağır geçti şu zamana kadar. öncelikle sağlıklı olsun ama artık göstersin kendini
kızlar bide bana yardım edin küçüğüm bir türlü göstermedi kendini cinsiyetini hala öğrenemedikoğlumda çok net hissetmiştim erkek olacağını ama bunda bir kız gibi geliyor bir erkek gibi. rüyalarımda bir gün kızım oluyor bir gün oğlum. ilk hamileliğimde çok rahattım ne bulantı ne sancı hiçbişey yoktu bunda çok ağır geçti şu zamana kadar. öncelikle sağlıklı olsun ama artık göstersin kendini
teşekkür ederim..hayır üzecek hiç bişey yazmadınız tabi ki...aksine desteğiniz için teşekkürler..haklısınız sonuna kadar,elimden geleni yapıyorum güçlü olmak,güçlü durmak için ama çok tükenmiş durumdayım..hem bedensel hem ruhsal...çok ağır bi hamilelik dönemi geçirdim ilk 3 ay..hala da toparlayamadım...serumlar,hastaneler,6-7 kilo verdim vs çok uzun hikaye...üzerine bir de manevi anlamda bir sürü sıkıntı,üzüntü ve şok yaşadım..aşırı halsizim ayakta duramıyorum...aslında yaşadıklarımla ilgili konu açsam mı diyorum burda ama vazgeçiyorum...hem herşeyi yeni baştan yaşamak istemiyorum yzarken hem de gücüm yok...Allah'a dua etmekten başka bişey yapamıyorum şu an..
dediğiniz gibi doğum ve sonrası var daha...kim bilir o zaman neler yaşıycam...onları düşündükçe de bazen Allah'ın gücüne gitmesin ama intihar edesim geliyosonra bebeğimi düşünüp oturuyorum...
biliyorum onun bana ihtiyacı var..ve çok üzülüyorum buna da...hiç bişey anlamıyorum hamileliğimden...hayatımda hiç bu kadar üzüntü yaşayıp bu kadar mutsuz hissetmemiştim...umarım sorunlar hallolur bile diyemiyorum,ümitsiz,çaresiz,mutsuzum...
merhaba lokum anneler
cnm senn bebıs bıraz ınatcı gostermıyo naz yapıyo annesıne heralde:)bdakı kntrolde gosterır ıns cnm
al bi cinsiyetzede dahabende net bi şekilde öğrenemedim tatlım bekleticek bizi bu sıpalar. ultrasona girmeden çikolata ye istersen hareketlensin bende denicem bu sefer. rüya görmüyorum artık ama bende öyleydim bi kız bi erkek görüyordum ve evet benimde bu gebeliğim ilkinden çok farklı geçiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?