- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #17.201
cnm gecen gun bendede oldu..esımle bebıse bısıler alıyoduk merdıvenden ınerken sol bacagım kıtlendı resmen..arabaya kadar nası yurudum bılmıyorum eve geldım kalcama cıktı agrı sabaha kadr agrıdı
inşallah gönlümüze göre sağlıklı bebeklerimiz olurbir hafta geçmez artık bana
Yok canım
keşke sebebi olsa da çözsek
genel olarak böyledirler zaten
kimseyi arayıp sormazlar
ilgisizler
tünaydın hamişler önümüzdeki hafta aşı olucam sağamı yaptırsam solamı diye düşünüyom bide ben solağım :) ama geceleri hep sağa yatıyom fark ettiğim an sola dönüyom sizlerde durumlar nasıl
:) HAmilikeğimden bu yana sola yatmaya çalışırım. Uykuya dalınca döndüğüm oluyor ama öncelik solun :) Aşıyıda dalgınlıkla soluma vurdumdum. Şuan soluma hiç birşekilde yatamıyorum. Çok acıyor, yatmayı bırak koltuğa yan oturup yaslanınca kolumla sol tarafıma aaaa diye bi çığlık atıyorum :)ona göre şimdi düşün taşın
Ben Aşı Olduğum Günün Önceki Günü Sol Kolumdan Kan Vermiştim Biraz Morarıklık ve Ağrı Vardı, Aşıyı Sağ Koluma Yaptırmak İstedim Ama Soldan Yapılması Gerektiğini Söyledi Hemşire. Bize Seçim Bırakmıyorlar Sanırım. Hem Kan Alınması Hem Aşı Mahvetmişti Beni. Bu Hafta İkinci Doz İçin Gideceğim
Ben Aşı Olduğum Günün Önceki Günü Sol Kolumdan Kan Vermiştim Biraz Morarıklık ve Ağrı Vardı, Aşıyı Sağ Koluma Yaptırmak İstedim Ama Soldan Yapılması Gerektiğini Söyledi Hemşire. Bize Seçim Bırakmıyorlar Sanırım. Hem Kan Alınması Hem Aşı Mahvetmişti Beni. Bu Hafta İkinci Doz İçin Gideceğim
bende kayınvalidemden çok çektim 3 senede anlatsam roman olur sinir krizleri geçirtti bana eşim kendi annesinden soğudu bana yaptıklarını görünce izin zamanı kavga etti annesiyle o kadar çirkin şeyler yaptı ki anltamam ama torununu görmek sevmek hakkı diye hamile kaldığımdan beri arıyor soruyor bende mesafeli şekilde söylüyorum durumunu sağolsun ihtiyaç var mı diye falanda sordu ilk defa. ama annem soğuktur hep aynı en nefret ettiğim şey bir insan birşey konuşurken dinlenemsidir annem o kadar saygısız yani bize karşı hep öyle oldu mesela doğuma mecburen tayin taşınma yüzünden memlekete gidicem ama annem yüszünden sinirlerim tepeme çıkıyor gitmek istemyorum hiç sçama sapna triplere girer kavga çıkarır burnundan getirir herşeyi en son kendine çok kötü kzıdığımdan beri korkuyor benden karışamıyor artık yoksa çocuğu olmama rağmen zerre dikkate almazdi beni kavga kötü ama artık etmem gerekiyordu bir yardımını annemin hiç görmedim ben anca konuşur bende onu artık konuşturmuyorum dediğim gibi bizim durum çok farklı sevgi falan yok aramızda.kayınvalidem de ondan aşağı kalmaz eşime ama bayram seyrn hastalık diye konuşuruz mesafeli kapatırız teli rahatsızlık etmeye çekiniyor artık zamanında çok yalanlarını yakaladık onunda biraz yüz versen anında bıçak gibi kesip atar aramızı bozar eşimle o yüzden eşim çok temkinliailesine karşı dakika başı eşim aramadığı sürece arayamazlar mesela birde çok sert işi sebbeiylede onlarda eşimden çekiniyor. ama inan kimsenin karışmaması çok güzel bir evliliğe kendi ailen falan farketmez biz kuzenlerimizdne erken gördük ders çıkarılması gereken durumları ama uygulama işi biraz aman aldı
güle güle kullan yinede canım el işçiliklerinde olabiliyor böyle durumlar yaaa bazen sırf o yüzden hazır almak daha çok işime geliyor birde eve geliş süresi uzuyor daha çok deli ediyor o insanı. çok güzel bebek odaları var boşver yaptırmayo onlara git gez beğendiğin olur muhakkak hadi kolay gelsin sana
Günaydın arkadaşlar ben dün akşam detaylı ultrasona gittim doktor bir daha gel dedi sen 20 haftalık değilsin 19 haftalıksın bazı şeyleri göremedim dedi halbuki bir önceki gittiğim de söylediği haftaya göre 20 haftalık hamileyim kafam çok bulandı bugün kadın doğum doktoruma randevum vardı ona da gidemeyeceğim ultrason raporlarım olmadığı için.
senin hemşire saçmalamış tatlım illede sola vurulacak diye bi kural yok. bende vurdurdum sağa mı sola mı vuralım diye sordu. sağ kolumu kullandığım için sola vurdurdum. cidden bazen saçmalıyorlar
cnm bnde ne goruyosam annemden goruyorum...daha kaynanam bebegıme cop almadı onu gec hanı ınsann ıcınden gelır bı patık orer o da yok.. ıyıce soguttu kendınden...hepımızn derdı farklı farklı
Kızlar göbek deliği kararan var mı ? Benimkinde tuhaf bir karartı oldu kir gibi her banyoda deli gibi lifliyorum sinir oldum ...:88::88:
Kızlar göbek deliği kararan var mı ? Benimkinde tuhaf bir karartı oldu kir gibi her banyoda deli gibi lifliyorum sinir oldum ...:88::88:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?