2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Canım bu bacaklardaki kramplar için ebe kadın beni uyarmıştı. Magnezyum eksikliğinden veya kalsiyum eksikliğinden oluyormuş. Bunların vitaminlerini kullanabilirsin yada badem, ceviz, mısır falan ye dedi. Bu aylarda oluyormuş genelde :18:

Yok canım
keşke sebebi olsa da çözsek
genel olarak böyledirler zaten
kimseyi arayıp sormazlar
ilgisizler

canım sanırım ben alıştım bu duruma bi ara çok takıyordum kafaya ama şimdi hep dua ediyorum Allahım ailemin bana yaşattıklarını ben yavruma yaşatmayayım hayırlı bir anne baba olalım diyorum.başkalarının anne babalarının ilgisini yardımını görünce kendimi kötü hissediyorum sadece. bak hamile ev taşıyorum kimse yok yanımda ihtiyacın var mı diyende yok.Allah hepimizi merhametli ve ilgili bir anne baba yapsın inşallah.üzme hiç kendini...

:) HAmilikeğimden bu yana sola yatmaya çalışırım. Uykuya dalınca döndüğüm oluyor ama öncelik solun :) Aşıyıda dalgınlıkla soluma vurdumdum. Şuan soluma hiç birşekilde yatamıyorum. Çok acıyor, yatmayı bırak koltuğa yan oturup yaslanınca kolumla sol tarafıma aaaa diye bi çığlık atıyorum :)ona göre şimdi düşün taşın

Ben Aşı Olduğum Günün Önceki Günü Sol Kolumdan Kan Vermiştim Biraz Morarıklık ve Ağrı Vardı, Aşıyı Sağ Koluma Yaptırmak İstedim Ama Soldan Yapılması Gerektiğini Söyledi Hemşire. Bize Seçim Bırakmıyorlar Sanırım. Hem Kan Alınması Hem Aşı Mahvetmişti Beni. Bu Hafta İkinci Doz İçin Gideceğim

Ayyy kilo alıyrum ya ne yaparsam yapayım dikkat ediyorum olmuyooo gelio kilolar..Bi gün biraz dikkat etmimi yandım bnm sonum nolacak ya pfffff

hadi yaaaa bundan haberim yoktu.. desene bidahaki dozda yandık valla eşime diyorum aşının acısını unutmuşum. Bunu korkmadan gittim yaptırdım, hatırlamıyorum tabi kaç senedir aşı olduğumuz mu var.. Birdahaki ay korkarım nasıl gidicem ben diyorum kızımız için gitceksin dio

senin hemşire saçmalamış tatlım illede sola vurulacak diye bi kural yok. bende vurdurdum sağa mı sola mı vuralım diye sordu. sağ kolumu kullandığım için sola vurdurdum. cidden bazen saçmalıyorlar

Allahın izniyle yolun yarısını bitirdik.Valla ben 20 haftanın nasıl geçtiğini anlayamadım bile.Hep düşünüyorum bu kadar daha geçerse bebeğim kollarımda olcak diye Keşke uyusak uyansakta 20 hafta geçmiş olsa. İyiki arkamda 2 evladım var yoksa ne yapardım görmeyenin bebeği olmuş derlerdi Neyse zaten sezeryan olcak ya benimki 40 haftayı beklememe de gerek yok. 2 hafta daha yırttık.Bu arada yarın sabah ayrıntılım var bugün bana sabah olmaz.İlk kez ayrıntılı yaptıracağım 2 çocuktan sonra....
Bugün bana sabah olmaz...Offf offff

Sanırım çocukları olan hamişlere zaman daha cabuk geciyor birde ilk defa anne olacaklara sorun şuan 23. haftadayım resmen 1 senedir hamilegim gibi geliyor zaman geçmiyorrr bebişim gelll artık gelll diyorum hergünnnnn

anne baba konusunda ben de çok dertliyim ,bir dokunsan 3 sayfa yazabilirim burada

eğer S.A.T.ı bilmiosan bebeğin gelişimine göre değişiyo haftalıklar yaaa.bende de oyle oldu ama ayrıntılı ultrasyonda bazı arkadaslarımız 18-19.haftada gırerken bazıları 22. haftada gırmısler anladıgım kadarıyla...:26: bende 23. haftada gırcemmm.. ama dedıklerı gıbı buyukken daha net görünür hersey

senin hemşire saçmalamış tatlım illede sola vurulacak diye bi kural yok. bende vurdurdum sağa mı sola mı vuralım diye sordu. sağ kolumu kullandığım için sola vurdurdum. cidden bazen saçmalıyorlar

ıyıde ben solagım..ıllakı soldansa benm ıcın hayat felc olur resmenvla okulda ası yaptıkları zmanları dusunuyorum sagdan cok yapıldı bana solak oldugum ıcın

Kızlar göbek deliği kararan var mı ? Benimkinde tuhaf bir karartı oldu kir gibi her banyoda deli gibi lifliyorum sinir oldum ...:88::88:

cnm bnde ne goruyosam annemden goruyorum...daha kaynanam bebegıme cop almadı onu gec hanı ınsann ıcınden gelır bı patık orer o da yok.. ıyıce soguttu kendınden...hepımızn derdı farklı farklı

bende senin gibiyim ne gördüysem annemden
şimdiden 2 yelek 1 süeter 1 ceket örmüş bile
hatta diyorumki anne örme yeter
zaten bişey almasını istemiyorum
hem maddi durumları iyi değil hemde ben istediğim şekilde aldım zaten hiç bi eksiği yok bebeğimin 3-6 ayı bile tamam
dün trendyolda crazybaby vardı 3-6 ay ve 6-9 ay aldım 3er tane çok şükür bi eksiğimiz kalmadı

kaynanam desen bi patik bile örmedi bi eksiğiniz varmı bile demedi
bişeyini istemiyorum zaten ama insan bekliyo
görümcelerin kızlarına kışın atkı bere takımlar ördü
benim kızıma örmedi
el gibi sanki
kuzum da dedi babanne niye bana bişey örmüyon
sen benim ördüğümü kullanmıyon dedi bende dedim kullanamıyo ördüğün bere kafadan geri çıkıyo
hiç seslenmedi ama gerçekten iyice soğudum kendisinden yüzünü dahi görmek istemiyorum

Son düzenleme:
Kızlar göbek deliği kararan var mı ? Benimkinde tuhaf bir karartı oldu kir gibi her banyoda deli gibi lifliyorum sinir oldum ...:88::88:

hehe lifleme boşuna geçmez
kararıyor evet
zamanla genital bölgen ve koltuk altında kararıyor
göbeğimin altındanda çizgim oluştu
kızım göbeğimi severken ıyyyyyyy anne göbeğin kirlenmiş diyor

Aynen canım bende de oldu öyle.Benim oğlumda hani yüze lekeler düşermiş ya benim karnım simsiyah oldu ben bile inanamadım yani öyle böyle değil resmen kazan karası sürmüş gibiydi.Gören kimse inanamadı pansuman yapan hemşireler bile gözlerine inanamadılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…