2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

tüp bebekler hamile kalanlar hangi ilaçlara devam ediyorsunuz?ben kalp atışını da duydum,8. haftam bitti ama 12. haftanın sonuna kadar estrofem tb e devam et dedi doktorum...günde 3 defa....coraspin 100 günde bir,progestan 200 mg fitil günde 3 defa...7. haftadan itibaren de folik yerine decavite başladım,multivitamin....siz neler kullanıyorsunuz?bir de üçüncü ay dolunca egzersiz yapmayı düşünüyor musunuz?ben şimdiden 68 kiloyumyürüyş..vs yapmam şart....

Ben estrofem tablet 2x1, crinone jel 1x1, clexane 0.4 1x1, folbiol 1x1 kullaniyorum. Egzersiz yapmak simdilik yasak ama 3. aydan sonra belki olabilir bilemiyorum.

merhaba bende 2013 ağustos annesiyim galiba :)daha 4 haftalık sanırım kese görünmedi heycanla bekliyorum allah kucağımıa almayı nasip eder inşallah:)aşermem falan yok dahalık sizin başlamışmıydı 4. haftada?

günaydın kızlarrrr nasılsınız bakim ? dun gece berbat gectı benım ya ateşim 38.5 olup olup düştü yuzum gözum bembeyaz oldu cok fenaydım

daha çok erken aş erme için bence tatlım ben 6+3 olana kadar hamile olduğumu bile anlamadım test aldım pozitif çıktı inanmadım bidaha aldım sonuç aynı çok şaşırmıştım şükürler olsun daha hiç kusmadım ben ama çoğu anne bu konudan dertli sadece çok halsizlik oluyor bende rabbim saglıkla kucagımıza almayı nasip etsin inşallah hepimizinki ni
günaydın kızlarrrr nasılsınız bakim ? dun gece berbat gectı benım ya ateşim 38.5 olup olup düştü yuzum gözum bembeyaz oldu cok fenaydım
çok geçmiş olsun tatlım bu kadar ateş normalmi bi doktora gitseydin keşke

Benim de metroda başım döndü zor attım kendimi dışarı biraz oturdum geçti tansiyonum düştü galiba. Sanırım sürekli atıştırmak mideyi boş bırakmamak gerek. Geçmiş olsun canım

Mide bulantısı yaşayan arkadaşlar polo şekerin cok iyi geldiğini duydum siZlerle paylaşmak istedim bi deneyin isterseniz umarım bi faydası olurrr

KIZLAR GÖBÜŞÜMÜN ÜSTÜ,DERİM PUL PUL OLDU NEDEN ACABA KREMMİ KULLANSAM HANgi krem kullanılmalı kızlar bebek yağı sürmenin zararı olurmu acabaa???

kızlar bugün nihayet edremitte çok iyi bi dr. buldum ismail keser adı,, ben çok memnun kaldım.. kullandığı ciza son teknoloji ve yüksek çözünürlüklü

körfezin göremediği yolk sac kesemizi gördük artık korkacak bişey yok değil mi hemşireler bana yolk u gördükten sonra korkulavak bişey yok dediler bebek vardır artık dediler

ters bi durum olmaz değilmi??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…