- 24 Aralık 2012
- 4.308
- 758
- 173
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #17.221
Kızlar göbek deliği kararan var mı ? Benimkinde tuhaf bir karartı oldu kir gibi her banyoda deli gibi lifliyorum sinir oldum ...:88::88:
günaydın kızlarrr... bugün babamız işe giderken uyandım bi ara su içtim boş boş geri çıkardım..sabah uyanıncada boşkarna kusmahissi yaşadım böğürdüm durdum ama hiç bişey yok ..anlamadım bu nedır:44::44:
ben çukurambarda Müge Aksoya gidiyorum takip için ikiliyi hrsde yaptırdım 3lüyü doktorumun anlaşmalı laboratuarında ilk testleri zübeyde hanımda benimki karışık biraz özel sigorta limitim doğuma kadar kalsın diye resmen cambazlık yapıyorum sırf doğumu müge yaptırsın diye..doğumuda tobbda yaptıracak Allahın izniyle
sende durumlar nasıl ??? özel mesaj için 100 mesajı doldurman lazım sanırım...
kesinlikle huggiesi tavsiye ederim bende kızımda kullandım asla sızdırmıyodu primayı sevmedim ben idrarını sızdırdı hepp şimdi nasıl bilmem belki düzelmişir..:26:
bende senin gibiyim ne gördüysem annemden
şimdiden 2 yelek 1 süeter 1 ceket örmüş bile
hatta diyorumki anne örme yeter
zaten bişey almasını istemiyorum
hem maddi durumları iyi değil hemde ben istediğim şekilde aldım zaten hiç bi eksiği yok bebeğimin 3-6 ayı bile tamam
dün trendyolda crazybaby vardı 3-6 ay ve 6-9 ay aldım 3er tane çok şükür bi eksiğimiz kalmadı
kaynanam desen bi patik bile örmedi bi eksiğiniz varmı bile demedi
bişeyini istemiyorum zaten ama insan bekliyo
görümcelerin kızlarına kışın atkı bere takımlar ördü
benim kızıma örmedi
el gibi sanki
kuzum da dedi babanne niye bana bişey örmüyon
sen benim ördüğümü kullanmıyon dedi bende dedim kullanamıyo ördüğün bere kafadan geri çıkıyo
hiç seslenmedi ama gerçekten iyice soğudum kendisinden yüzünü dahi görmek istemiyorum
hem maddi durumları iyi değil hemde ben istediğim şekilde aldım zaten hiç bi eksiği yok bebeğimin 3-6 ayı bile tamam
dün trendyolda crazybaby vardı 3-6 ay ve 6-9 ay aldım 3er tane çok şükür bi eksiğimiz kalmadı
benim kızıma örmedi
el gibi sanki
sen benim ördüğümü kullanmıyon dedi bende dedim kullanamıyo ördüğün bere kafadan geri çıkıyo
hiç seslenmedi ama gerçekten iyice soğudum kendisinden yüzünü dahi görmek istemiyorum
Kızının söylediği şeyi okuyunca birden çocukluğumu hatırladım :) Benim annem de ne kendi annesinden ne de kayınvalidesinden birşey görmemiş hep yalnız kalmış her durumda. Babannemi çok hatırlamıyorum ama anneannem bariz bir şekilde dayımın çocuklarını giydirir hep onlara birşeyler alırdı ben çocuk aklımla çok sorardım bana neden hiç almadın diye :) Hatta bir keresinde dayımın kızına gülen yüz küpe almıştı ben de küçüğüm gördüm anneannemin verdiğini kulağına taktığını, bana söz vermişti sana da alacağım aynısından demişti. Yıllarca bir umut bekledim gözünün içine baktım her gittiğimizde... Çok safmışımŞimdi anneanneme annem bakıyor Allah biliyor ya anneannem annemin hakkını ödeyemez ağlıycam ben nerdeyse
ya kızlar canımı çok sıkan bir durum var
kızımın 2 adı var
ilki kv adı ve ben onu kullanmıyorum kızımda arkadaşlarıda kullanmıyo
şimdi eşim karnımı severken babasının adıyla seviyo
onun adını koyacağını söylüyo ama ben istemiyorum
onun anasının babasının adını koyayım diyemi doğuruyorum ben ya
çok üzülüyorum koymam dediğimde ben tek erkek çocuğum ve bizden bekliyolar oldu yanıtı
kavga etmeyelim üzülürüm diye cevap vermedim ama istemiyorum işte
kvden her ne kadar soğuksam tam tersi kp'i çok severim sayarım çok iyi bir insandır dar zamanımda bana hep yardım etti eşimden bile fazla destek oldu
ama bu adını koymamımı gerektiriyo?
benim kızıma örmedi
el gibi sanki
böyle evlat ve torun ayrımı yapan insanlardan nefret ediyorum ya eninde sonunda onalra muhtaç oluyorlar ama.
ama Allah büyük ben Ona havale ettim
benim kızıma örmedi
el gibi sanki
Kızının söylediği şeyi okuyunca birden çocukluğumu hatırladım :) Benim annem de ne kendi annesinden ne de kayınvalidesinden birşey görmemiş hep yalnız kalmış her durumda. Babannemi çok hatırlamıyorum ama anneannem bariz bir şekilde dayımın çocuklarını giydirir hep onlara birşeyler alırdı ben çocuk aklımla çok sorardım bana neden hiç almadın diye :) Hatta bir keresinde dayımın kızına gülen yüz küpe almıştı ben de küçüğüm gördüm anneannemin verdiğini kulağına taktığını, bana söz vermişti sana da alacağım aynısından demişti. Yıllarca bir umut bekledim gözünün içine baktım her gittiğimizde... Çok safmışımŞimdi anneanneme annem bakıyor Allah biliyor ya anneannem annemin hakkını ödeyemez ağlıycam ben nerdeyse
Benim de kaynanam ve de kayınbabam Allah razı olsun sizden de onlardan da çok iyilerdir.Vallahi benim annem yok ama annem olsaydı da bu kadar severdim galiba.Eşimden çok ben ararım onları.Onlarda eşimden çok beni ararlar.Geçenlerde eşimle konuştular gelinimi ver öyle kapat demiş eşime eşim anlamamış kapatmış tekrar aradılar hemen kızımla konuşmadım diye benlede yarım saat konuştular.Zaten Ankaraya bakmaya o gelecek bana doğumumda.Şimdiden örgüler örmeye başlamış o işlerin çokluğunda yani kadıncağız köyde kalıyor ve köyde hiç işleri bitmiyor.Koyunlar inekler tarla tavuklar VS. O arada beni düşünüyor. Öz babamı da en son geçen ay aramıştım hiç te arayasım yokböyle evlat ve torun ayrımı yapan insanlardan nefret ediyorum ya eninde sonunda onalra muhtaç oluyorlar ama.
ama Allah büyük ben Ona havale ettim
........................
ya kızlar canımı çok sıkan bir durum var
kızımın 2 adı var
çok üzülüyorum koymam dediğimde ben tek erkek çocuğum ve bizden bekliyolar oldu yanıtı
kvden her ne kadar soğuksam tam tersi kp'i çok severim sayarım çok iyi bir insandır dar zamanımda bana hep yardım etti eşimden bile fazla destek oldu
Kızlar şu süt pompasıyla ilgili deneyimlerinizi paylaşır mısınız? Eşim araştırıp wollex çok iyi diye duymuş ama Mandela diyenler de var. Wollex Elektrikli Süt Pompası kullanmış olan var mı aramızda? Memnun musunuz tavsiye eder misiniz?
Medelayı da duydum, ancak emin olamıyorum.
Önerilerinizi ve tecrübelerinizi yazarsanız çok sevinirim.
Yakılmış mı Angelcnm bnm gobek delıgım gerıldı ıyıce :)bde bnm gobegm dusunce kanaması durmamıs yakılmısss ..sıyah sıyah bısıler vardı gobegımde smdı onlar barz ortada utanıyorum yanı doktordan :)
Canım bence kesinlikle gerektirmiyor bizde de kp adı konusu geldi işte ilk erkek torun falan filan ben de dedim senin annen baban varsa benim de var ben de isterdim annemin babamın koymayı ama olmaz ayrıca bence sevgi saygı böyle ifade edilmez çok saçma ... Her sevip saydığımızın adını koymak istesek ohhhoooooooya kızlar canımı çok sıkan bir durum var
kızımın 2 adı var
Günaydın kızlarrrrr ... Ben de kötü bir akşam geçirdim sayılır eşimle saçma sapan bir nedenle tartıştık ben biraz onu kırdım galiba bizim tartışmalarımız kısa sürer hemen unutulur ama ben onu kırınca kendimi affedemiyorum işte... O yüzden sabaha kadar abuk subuk rüyalar gördüm bir tanesi o kadar gerçekçiydi ki sabah uyanır uyanmaz dışarı baktım gerçekten olmuş mu diyeAh bu bebekler neler yapıyor bize
Gerçekten yaa dün akşam bende eşimle tartştım,tartışma akşamıydı heralde ama benimkisi yumuşakvicdanı rahat etmedi hemen gelip barıştı oğluşum üzülmesin diyebu gece herkese bişey olmuş sanırım bende eşimle tartıştım sabahın dördünde dikildim ayağa. dolunaydan mı oldu acaba
merhaba lokum anneler
ay sabah sabah başıma gelmeyen kalmadı. kızımı okula bıraktım bende işe gidicektim ama benim karnımdaki ufaklık kasıklarımda dolaşmayı pek sevdiği için yürütmedi beni. 5dk süren yolu 15 dk zor yürüdüm,dün aşı olduğum için gece saçma sapan bir uyku uyudum nedense sürekli uyanıktım. neyse eşimi aradım napıyosun ne var ne yok diye,sesimin kötü geldiğini bişeyden mi korktuğumu canımın bişeye mi sıkıldığını sordu. bende hayır sadece kasıklarım çok ağrıyor birde kolum şişti ateşim var dedim. işe gitmemi istemedi,lütfen eve git dinlen,hiç bişeye karşıma acıkınca yemek siparişi ver uyu keyfine bak dedi. eve geçerken pastaneden bişeyler aldım yukarı çıktım,içeri girdim ki karşı komşum seslendi gel bende çay içelim dedi ve ben bunak hamiş,kapıyı çektim anahtarım içerde kaldı
çift kapı var içerdeki tahta dışardaki çelik. sadece tahta kapı kapalı olduğu için baya uğrştım açılmadı tekme omuz şişle deneme çalışmaları hiçbiri kar etmedi.bu arada aşıyı sol koluma yaptırdım ki daha az zarar görsün ama ben kapıya sol omuzla yüklenince.... o acı anlatılmaz yaşanır8.katta bir amca oturuyor adam aldı takımları geldi uğraş didin yok ,kapı açılmıyor! herif çelik kapıyı takır takır açıyo kitliyo tahta olan açılmıyo. çare yok eşimi aradım "gelde anahtarınla kapıyı aç"dedim, çıktı geldi veee bingo ben anahtarı kapının üstüne takmışım öyle çekmişim tabi ki kapı anahtarla da açılmadı bu yüzden.
o da uğraştı tornavida vs bi sürü yok kapı açılmıyor ben tam bir saattir apartmandayım,ağrım var sinirlerim bozuk ve kendime çok kızgınım.çilingir gelince kapıyı kırar diye düşünüyoruz bir de göbek deliği değişecek falan filan diye düşündük ilk başta ama mecburen çağırdık çilingiri . adam geldi sadece 30 sn içinde kapıyı açtı. kudurdum sinirden bu kadar kolaysa biz neden yapamadık. 40 tl aldı gitti.
özetle güne bu şekilde merhaba dedim bari kalan kısmı güzel geçsin
Ayyy kilo alıyrum ya ne yaparsam yapayım dikkat ediyorum olmuyooo gelio kilolar..Bi gün biraz dikkat etmimi yandım bnm sonum nolacak ya pfffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?