2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Benim eşimde edirneli gerçi kesanli o :) o da baksın ya bende istiyorum

canım kırılma ama seninde eşin de bi tuhafmış ya, Allah yardımcın olsun, sende mesafeni koru ne yapacaksın bazı insanlar böyle garip oluyor, sen kendini ve bebeğini düşün, bu arada kansızlıkda insanı mutsuz isteksiz yapar, kadındoğumcudan çok fayda görmediysen hematolojiye git bence, en azından ileri araştırma yaparlar neden bu kadar kanın düşük diye veya hamilesin diye daha iyi tedavi verirler

canım her bebek farklı tabi ama paylaştığın gibi beşikten düştü benim oğlan

canım ben tek bebek kutulu kutunun içinde bebeğin altında mavi süsler var kutunun üzerinde de fiyonk var 10 cm avuç kadarmış bana tanesi 5,5 dediler 75 tane yaptırsam battım demektir

hafta sonu bebek şekeri siparişini verdik
önce sadece bebek şekeri satan bi mağazaya girdik tanesi yedi tl dedi kuzu şeklinde bişey 5 tl ye bıraktı sepete ise 60 tl dedi
eşim aldı ama benim içime sinmedi çok pahalı geldi
sonra dolaşırken tesadüfen nikah şekeri satan biyer gördüm sepeti bari burdan alıyım diye girdim
bi baktım en pahalı şeker 3 buçuk tl
diğer siparişi iptal ettim ve oradan aldım cumartesi teslim edecekler
kutu içerisinde şirin bir bebek tanesi 3.25
30 tane aldım hastane için yeterli olur sanırım
ve aynı sepet 20 tl
mevlüt içinse magnet olanlar var 1 tl falan onlar daha uygun olur kalabalık olacağı için..
öneri olsun diye yazıyorum :)
şeker için nikah şekeri yapan yerlere bakın :)

Evet bebekkafa sakın ihmal etme benim kan değerlerim normal olmasına rağmen doktorum her gun 1 adet maltofer kullandiriyor hatta doğumdan sonra 3 ay kullanacaksın dedi. Ablam zamanında hamile iken kullanmadı şimdi sürekli hasta kansiz

canım benim hiç bir fikrim yok.. Aslında pilav ile ayrana özeniyorum ama kayınvalidem olmaz, Burda poğaca ve meyve suyu veriliyor dedi. Sanırım öyle olacak.. birde tülbent dağıtırız demiş kendi anneme..

doktorların bu hatırlamama durumu bazen ilgisiz kalmaları beni delirtiyor... çok iyi yapmışsın sen içmeye başlamakla... napalım insan kendinin doktoru oluyor bazen böyle...

sadece sabunları alsak ambalajlarını arajmanlarını kendimiz yapsak daha uyguna gelirmiki acaba benim begendiğim seffaf kutuda altında mavi bişiyler var üzerindede bir fiyonk sadece sabun ne kadar diye sorsaydım keşke

Ahaha ben şimdi Edirneden bi firma aradım. Sadece uğur böceği yapıyolarmış meyve harici olarak.Fiyatı 1.25 miş. Durmak yok aramaya devam

bende bursada bi bayan buldum iletişime geçmedim eger atölyesi varsa gidip yakından bakarım renkli düşler atölyesi diye arattır bi bak bakalım canım

aaa bizde keşandayızzz
kızlar bu sabun fikri çok hoşuma gitti
uygun fiyatlı bi yer bulursanız bizimde haberimiz olsun yaaa

Herkesin kanına girdim Acaba bi imalathane kurup biz mi yapsak. Doğumdan sonra da devam ederiz. Diğer topiklere de satsak köşeyi döneriz.

bende bursada bi bayan buldum iletişime geçmedim eger atölyesi varsa gidip yakından bakarım renkli düşler atölyesi diye arattır bi bak bakalım canım

Git bi fiyat iste bakalım. Bize söylersin. Güzel bişeyler bulursan toplu olarak alırız belki daha ucuza gelir canım.

Sabun muhabbetine limon sıkıcam ama biz kocişle iyice kardeş gibi olduk sizlerdede durum aynı mı kardeş kardeş yatıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…