- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #18.261
50 tane bize yetmez de seni bilmem canım. Napsak acaba yaa. Ben Edirneliyim sabunumuz meşhurdur firma bakıyorum şimdi. Belki daha uygun bişeyler bulurum. Araştırmadayım. Edirnede hep meyve sabunu yapıyolar bakalım böyle bi öneride bulunsam ne diycekler. Koca üzüm salkımı şeklinde sabunu 2 liraya yapıyolar. Ben lohusa tacımı ve kızımın bandanasını kiraz şeklinde aldım. Ağustos bebeğiler tam kiraz zamanı acaba öyle bişey mi yaptırsam. Kararsızım.
aynen öyle...ilk evlendiğimiz zamanlarda ben de yaptım aynı hatayı annemle paylaşıyodum bazı sıkıntılarımı ama sonra pişman oldum...eşimde bana kızıyodu o zaman anlatma ,biz aileyiz,bizim aramızda herşey vs diye..hoş anlattığımda annem asla beni kışkırtmamıştır kimseye karşı hatta beni sakinleşitirmiştir hep...ama eşim bana kızarken bana derken meğer kendisi herşeyi annesine ve hatta ablasına bile anlatmış...o kadar kızdım ki...tabi onlarda dolduruşa gelmiş olmuş...eşim hatasının farkında şimdi,ama ne çare...ya başka bi sürü mevzu var,uzun uzun detaylı anlatamıyorum..bir de bütün bunların hamilelik dönemine hele ki böyle zorlu geçen hamilelik dönemine denk gelmesi çok yıpratıcı...
bir de üstüne işte daha önce bahsettiğim kv tarafından yalancı iftiracı yapılmam,şimdiye kadar söylediği herşeyi inkar etmesi gözümün içine baka baka...bir de üstüne eşimle annem baştan beri uzaklar,sorunlar oldu baştan beri,ben de eşimin bu konuda baştan beni üzdüğünü söyleyince kv nin "e niye yaptın o çocuğu o zaman,yapmasaydın" diye çok çirkin ve saldırgan bir tavırla bana çıkışması,yapmasaydın boşanırdınız demek istedi yani ! ya çok şey var çok..neyse....eşimle herşeyi konuştuk hatalarının farkında,benim nelere tepkili olduğumu da biliyor ve haklı olduğumu da biliyor...bundan sonra kimseyle uğraşacak halim yok,benim suçum günahım da yok ama ben günah keçisi gibi oldum eşim sayesinde...ablasının eşi hakkında bile beni dolduruşa getiren kendisi olmuştu başından beri..ben hep niye öyle yapıyosun iyi çocuk vs derken o kadar çok şey konuştu ki hakkında benim bile bakış açımı değiştirdi...sonrada benim tamamen iyi niyetle ve eşimin ailesini ailem ablasını kardeşim gibi görüşümden kaynaklı,çocuğun söylediği bi lafa çok sinirlendim eşime söyledim sırf onun beni kışkırtmasından dolayı..hatamı evet hata,belkide tek hatam bu ama bunu da onları kendi ailem gibi görmemden dolayı aileye edilmiş bi laf vardı ortada o yüzden sinirlendim,bunu bile gitmiş ailesine anlatmış,e noldu ben kötü oldum..ama gerçekten umrumda değil artık hiç kimse...yeter bu kadar sıkıntı çektiğim...
benim de hatalarım olmuştur ama eşim kadar değil asla...ortalığı bu kadar karıştıran o olmuş...
neyse bunların yeri de bu topik değil aslında,anlatmaya kalksam ayrı bi topik açmam lazım,burda kimsenin keyfini de kaçırmak istemiyorum artık ....
merhaba canım. ben de seninle aynı dertten muzdaribim. karyola,beşik,park yatak arasında gidip geliyorum. ne yapacağımı şaşırdım. bebek bir süre yatak odamızda bizimle kalacağı için sallanan ve basit bir şey istiyorum. ama bebek odası da dizmek istiyorum.park yataklardan nefret ediyorum.çok basit geliyor. yanıma şu beşiği baktım.mantıklı geldi.hem uygun hem kullananlar memnun .
Metalia GM 156 Bebek & Çocuk Odası | hızlıal.com
bebek odasına da sallanmayan senin 4. ve 5. modelin gibi bir şey istiyorum ama bebek odasına geçene kadar zaten biraz büyüyeceği için bunun kenarları çıkanını istiyorum. ikeada var.paylaşmıştın hatta. ya da ikeadaki 70*160 ebatlarındaki çocuk karyolalarından alacağım. en son böyle düşündüm.off çok zor(
canım ben tek bebek kutulu kutunun içinde bebeğin altında mavi süsler var kutunun üzerinde de fiyonk var 10 cm avuç kadarmış bana tanesi 5,5 dediler 75 tane yaptırsam battım demektir
canım kırılma ama seninde eşin de bi tuhafmış ya, Allah yardımcın olsun, sende mesafeni koru ne yapacaksın bazı insanlar böyle garip oluyor, sen kendini ve bebeğini düşün, bu arada kansızlıkda insanı mutsuz isteksiz yapar, kadındoğumcudan çok fayda görmediysen hematolojiye git bence, en azından ileri araştırma yaparlar neden bu kadar kanın düşük diye veya hamilesin diye daha iyi tedavi verirler
evet canımbizde hem bebek şekeri hemde erkekse bebek havlusu kızsa tülbent dağıtılıyor zaten 4-5 tl ye gelir bu ikisi ortalama bende iyice bi araştıracagım canım ikramlık ne düşünüyorsun mevlütünde
demir vermedi dr.um bu zamana kadar..bulantılarım çoktu diyee..ama son tahlilim yaklaşık 2 ay önce,10,5 çıkmıştı yine vermemiştişimdi dahada düşmüş haliye....ben kendim gyno ferroya başladım 15 gündür allahtan,demek ki onu da içmeden önce 9 larda falandı..bugün görüştüm sonuçlar çıkınca , 2 ye çıkar demiri dedi...dün gittik kontrole bi de bana demir içiyor musun diyo,dedim vermediniz ki..ama ben 15 gündür içiyorum kendim dedim bugün de 2 ye çıkar dedi işte ama demir olarak ne içtiğimi bile sormadı
Eki Görüntüle 675457 şu 3 lira imiş. Kanatlı bebek 7 lira
Hemen fiyat isteyelim. Bunlar da çok güzel yaaa. Ben şeker istemiyorum sabun istiyoruuuum.
arasta girdin kanımaişi gücü bıraktım sabun bakıyorum
Benim eşimde edirneli gerçi kesanli o :) o da baksın ya bende istiyorum
Ahaha ben şimdi Edirneden bi firma aradım. Sadece uğur böceği yapıyolarmış meyve harici olarak.Fiyatı 1.25 miş. Durmak yok aramaya devam
aaa bizde keşandayızzz
kızlar bu sabun fikri çok hoşuma gitti
uygun fiyatlı bi yer bulursanız bizimde haberimiz olsun yaaa
aaa bizde keşandayızzz
kızlar bu sabun fikri çok hoşuma gitti
uygun fiyatlı bi yer bulursanız bizimde haberimiz olsun yaaa
bende bursada bi bayan buldum iletişime geçmedim eger atölyesi varsa gidip yakından bakarım renkli düşler atölyesi diye arattır bi bak bakalım canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?