2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba guzel anne adaylari cevrenizde epidural normal dogum yapan var mi? Benim aci esigim cok dusukYurtdisinda bi sorun yoksa sezeryan yapmiyorlar bende kismet olursa epidural normal dogum yapicam hic birsey hissetmiyor muyuz o zaman?

canım benim arkadaşım oğlunuda kızınıda epidural normal doğum yaptı çok memnun kaldı gene olsa gene yaparım diyor. ama herkeste aynı olmayabilir tabi bünyeyle yapıyla alakalı sanırım

iyi akşamlar kızlar nasılsınız? uzun zamandır giremiyordum nete takip edemedim. bugün doktora gittim ve uzun süreden sonra 21. haftada nihayet cinsiyetimizi öğrendik. ikinci prensimiz geliyormuş :)) bütün belirtiler takvimler tahminler vs yalan oldu hiçbiri tutmadı

slm kizlar uzun zamandir sizleri takip ediyorum anca uye olabildim 6 yil sonunda hamile kaldim ve dunde cinsiyetini gecde olsa ogrenebildik bir kizimiz olacak ins adini ecem koymayi dusunuyoruz 1 agustos dogum tarihi listeye ekleyebilirsiniz benide

canım hayırlı olsun sağlıkla doğsun inşallah. bizde cinsiyeti geç öğrendik ve tüm kız olacak hayalleri suya düştü :)))

Canım neler aldın, fiyatlar nasıl?Bende oradan alış veriş yapmayı düşünüyorum.Çok çeşit var.

Kizlar birsey sormak istiyorum dun 3lu ultrason yapildi dr bebegin normalinden biraz zayif oldugunu 4 hafta sonra kendi dr umunda kilosunu kontrol etmesini soyledi biraz uzuldum ama internette de baktim biraz normal gibi dun 23 haftanin son gunuydu bebegim 500 gr di sizde nasil benim haftamda olup bilgisi olan varmi

canım biz 21. haftadayız bugün doktor 465 gr dedi ama her bebek bir olmuyor. bence üzme kendini

kızlar bebegm dun cok hareketlıydı...daha bugun hc sesı yok...korkmaya bsladm

canım benimde aynen anlattığın gibi oluyor
hareketlerinde bu haftalarda tutarlılık beklemeyin diyor doktorlar ben araştırdım bunu...23-24. haftalardan sonra hareketleri daha hissedilir ve tutarlı olacakmış canım :)

canım biz 21. haftadayız bugün doktor 465 gr dedi ama her bebek bir olmuyor. bence üzme kendini

Ama ben 23.haftayi bitirdim zaten bu haftaya kadar kendimde 2 kilo aldim o kadarda dikkat etmiyorum aslinda guzel besleniyorum ama anlamadim ins bisey olmaz bebegime onu cook bekledik pazartesi kendi dr umuz ne diyecek bakalim

Canım neler aldın, fiyatlar nasıl?Bende oradan alış veriş yapmayı düşünüyorum.Çok çeşit var.

Fiyatlar piyasa ile genelde aynı bazi urunler daha ucuz ornegin e- bebekte 7 lira olan bir badi 6 lira ek olarak nakitte yüzde on indirim oluyor 5 e geliyor Aziz bebeden bir hastane çıkışı aldım dışarıda 105 tl dil Burda 95 lira üzerinden %10 indirim oldu

Ben 1 tane lohusa pijaması, 1 hastane çıkışı ,bir Triko bir penye battaniye ,1 emzirme 1 yan yatma yastığı ,atlet emzirme sütyeni ,6 çorap ,bir patik ayakkabı ,eldiven ,12 li ağız mendili ,2 pijama ,gazını çıkarırken kusmugu kıyafete gelmesin diye önlük, 7 tane bady,3 tane alt zibin, 1 elbise, 3 tane kısa kollu tulum , 1 alt acma bezi aldım ( eksik değildir umarım yazdıklarım :))

Toplam 500 tl tuttu

Son düzenleme:

Evet istemezsen vermiyorlar doktorlar normal dogumdan yana sezeryana kimse yanasmiyor dogal dogum olsun istiyorlar

Ama ben 23.haftayi bitirdim zaten bu haftaya kadar kendimde 2 kilo aldim o kadarda dikkat etmiyorum aslinda guzel besleniyorum ama anlamadim ins bisey olmaz bebegime onu cook bekledik pazartesi kendi dr umuz ne diyecek bakalim

doktorada gidecekmişsin zaten bence içini ferah tut...kilo kişiden kişiye değişir, bebeğin kilosuda farklılıklar gösterebilir bence rahat ol... maşallah küçük kızına :) benimde kızım olacak

Belli bi acikliga kadar sanciyi cekiyorsun 4 cm di sanirim sonra vuruyorlar.Vakumla cekmesi de hic bisey hissetmedigi icin ikinamamis olabilir

doktorada gidecekmişsin zaten bence içini ferah tut...kilo kişiden kişiye değişir, bebeğin kilosuda farklılıklar gösterebilir bence rahat ol... maşallah küçük kızına :) benimde kızım olacak

Allahim insallah miniklerimizi sagliklisiyla hayirlisiyla kucagimiza almayi nasip etsin...

kötü nıyetlı ınsanlardan nefret edıyorum şimdi oğlum olacak yaa.....kaynanamdan ıkı dertlensem benı alt etmek ıcın kötü nıetlı kardesım bıle donup sende erkek anası olacaksın hoşuna gıdermı gelının senı dınlemese dıoo salak yaa sankı bnm ne yasadıgımı bılıyorlarr bugunde annemın komsusuu aynı seyı dıyor boyle dediklerinde ne cavap vermelıyım sızceee???? akıl verın kızlarrrr doğmamıs cocugum uzerınden don biçiliyor deliriyorum arkadas yaa ....gecenlerdede kaynanam aynısını yaptııı eşime oğluşum der eşim kızar deme bana ole dıeee sevmıyor adam oyle denmesını,neyse bebeıgmın cınsıyetı bellı oldu onlara gıttık bı komsusu vardı kaynanamın oğlusun oluyormus kızım tebrıkler dedı evet oğluşum olacak allah zıın verırse dedım kaynanam hemen oğluşum deme sonraa kızar dıe laf sokusturduu nedır bu yaaa mıllet ne ıstıo bızdenn yeter cok sınırlendım bugun kardesımle annemın komusuuna hayır herkesı gectım kardesıme noluyorrrrrrr içten ıce fesatlıkmı yapıyor bana anlamadım:99::105:

bıktım yaaa çok dertlıyım suan bır bılsenızz hamılelıktenmı boleyım suan delırcem isim konusunda delirtirler yok şu yüzden delirtirlerrr bıktım ya melek olmaktan kanatlarım çıkıcak yakında mıllete kusmak istiyorum konusarak suss suss şişiyorum

Canım Allah güle güle, güzel günlerde sağlıkla kullanmayı nasip eder inşallah.

Canım bizde biraz alınganız.Belki normalde bu kadar kafaya takmayız ama şimdi ruh halimiz çok farklı.Bizde biraz önce msj.da kardeşimle tartıştım.Bu akşamda ağlatmayı başardılar.Oda annem ve ablam gibi düşünüyormuş.Bunu yeni anladım.Sürekli 2 kardeşimde aramam için çağrı bıralıyorlar.Bende sürem yok.Çağrı bırakıp durmayın dedim.Aman allhım senmisin diyen.Annemlere 3 kuruşun hesabını yapıyorlar diye kızıyormuşum ama bende aynısını yapıyormuşum.10-20 tl yle insan batmazmış.Hadi beeeee borcunuz varmış.Borcu olan insan ona göre davranırmış...Acaba nasıl davranmamızı bekliyorlar.Valla artık şaşırdım nasıl davranmamız gerekiyor.Bende ''insanların hakkımızda ne düşündüğü böyle tartışmalarda belli oluyor'' dedim.Acaba biz nasıl bir hayat yaşıyoruzda onlar böyle düşünüyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…