- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #18.541
Merhaba guzel anne adaylari cevrenizde epidural normal dogum yapan var mi? Benim aci esigim cok dusukYurtdisinda bi sorun yoksa sezeryan yapmiyorlar bende kismet olursa epidural normal dogum yapicam hic birsey hissetmiyor muyuz o zaman?
slm kizlar uzun zamandir sizleri takip ediyorum anca uye olabildim 6 yil sonunda hamile kaldim ve dunde cinsiyetini gecde olsa ogrenebildik bir kizimiz olacak ins adini ecem koymayi dusunuyoruz 1 agustos dogum tarihi listeye ekleyebilirsiniz benide
Selam kızlar biz anne kiz alışverişi bitirdik havuzlu handa eve donüyoruz. Gercekten güzelmiş hersey bir arada var. Trafikte kaldık çok fena beklerken sikilacagimiza size yazalım dedik :)
Lohusa geceliği aldım bir tane satış yapan kiz benim 5 aylık olduğuma inanmadı daha büyükmüş karnım napalim yani 3 aydan sonra büyüdü hemen karnım sınır oldum kadına.
Ya bide al al bitmiyor bu cadının ihtiyacları daha çok yorulcaz biz alışverişlerde anlaşılan.
Benim ev 3. Kat 4 kat gibi ama nasıl taşıyacam aldıklarımı onu düşünüyorum alırken az gibi geldi ama şimdi yorulunca pek ağırlaştı
Kizlar birsey sormak istiyorum dun 3lu ultrason yapildi dr bebegin normalinden biraz zayif oldugunu 4 hafta sonra kendi dr umunda kilosunu kontrol etmesini soyledi biraz uzuldum ama internette de baktim biraz normal gibi dun 23 haftanin son gunuydu bebegim 500 gr di sizde nasil benim haftamda olup bilgisi olan varmi
kızlar bebegm dun cok hareketlıydı...daha bugun hc sesı yok...korkmaya bsladm
canım biz 21. haftadayız bugün doktor 465 gr dedi ama her bebek bir olmuyor. bence üzme kendini
Canım neler aldın, fiyatlar nasıl?Bende oradan alış veriş yapmayı düşünüyorum.Çok çeşit var.
Kizlar aman dikkat, renklendiricisi, katilastiricisi, kokusu falan derken sabun yapiyoruz diye sagliginizi bozmayin... Onun insanin cigerlerine isleyen, agiz tadini degistiren bir kokusu var, bir donem yapmistim, sabundan ne olacak diyoruz ama baya katki maddesine maruz kaliyoruz.
Benimde sag tarafa kaydi ve ici koyulasti gibi... Benim bebegim sol tarafimda duruyor o yuzden cnm gonek deligim saga kaydi buyurken, seninde demekki solda :)
Peki cnm acaba yurt disinda epudral alman istege bagli mi? Bunun icinde bir kural var mi acaba biliyormusun?
canım benim arkadaşım oğlunuda kızınıda epidural normal doğum yaptı çok memnun kaldı gene olsa gene yaparım diyor. ama herkeste aynı olmayabilir tabi bünyeyle yapıyla alakalı sanırım
Ama ben 23.haftayi bitirdim zaten bu haftaya kadar kendimde 2 kilo aldim o kadarda dikkat etmiyorum aslinda guzel besleniyorum ama anlamadim ins bisey olmaz bebegime onu cook bekledik pazartesi kendi dr umuz ne diyecek bakalim
evet canım iki kişiden epidural doğum hikayesini dinlemiştim.
Birincisi epidural iğnesini vurana kadar bütün sancıyı çektim. bana bi faydası olmadı demişti.
ikincisi de epidural olunca sancısı bitmiş vakum kullanmak zorunda kalmışlar.
benim doktor bana önermemişti. uygunluğu kişiden kişiye değişebilir. belli bir açılmadan sonra yapılıyor. belki gerek bile kalmaz bi haykırışta doğar gelir kucağına :) iyi düşünmek gerekiyor. yani doğum sancısı o kadar öldün bittin bişey değil. sonuçta geçeceğini biliyorsun.
bizim de kız :) Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah....
doktorada gidecekmişsin zaten bence içini ferah tut...kilo kişiden kişiye değişir, bebeğin kilosuda farklılıklar gösterebilir bence rahat ol... maşallah küçük kızına :) benimde kızım olacak
Fiyatlar piyasa ile genelde aynı bazi urunler daha ucuz ornegin e- bebekte 7 lira olan bir badi 6 lira ek olarak nakitte yüzde on indirim oluyor 5 e geliyor Aziz bebeden bir hastane çıkışı aldım dışarıda 105 tl dil Burda 95 lira üzerinden %10 indirim oldu
Ben 1 tane lohusa pijaması, 1 hastane çıkışı ,bir Triko bir penye battaniye ,1 emzirme 1 yan yatma yastığı ,atlet emzirme sütyeni ,6 çorap ,bir patik ayakkabı ,eldiven ,12 li ağız mendili ,2 pijama ,gazını çıkarırken kusmugu kıyafete gelmesin diye önlük, 7 tane bady,3 tane alt zibin, 1 elbise, 3 tane kısa kollu tulum , 1 alt acma bezi aldım ( eksik değildir umarım yazdıklarım :))
Toplam 500 tl tuttu
kötü nıyetlı ınsanlardan nefret edıyorum şimdi oğlum olacak yaa.....kaynanamdan ıkı dertlensem benı alt etmek ıcın kötü nıetlı kardesım bıle donup sende erkek anası olacaksın hoşuna gıdermı gelının senı dınlemese dıoo salak yaa sankı bnm ne yasadıgımı bılıyorlarr bugunde annemın komsusuu aynı seyı dıyor boyle dediklerinde ne cavap vermelıyım sızceee???? akıl verın kızlarrrr doğmamıs cocugum uzerınden don biçiliyor deliriyorum arkadas yaa ....gecenlerdede kaynanam aynısını yaptııı eşime oğluşum der eşim kızar deme bana ole dıeee sevmıyor adam oyle denmesını,neyse bebeıgmın cınsıyetı bellı oldu onlara gıttık bı komsusu vardı kaynanamın oğlusun oluyormus kızım tebrıkler dedı evet oğluşum olacak allah zıın verırse dedım kaynanam hemen oğluşum deme sonraa kızar dıe laf sokusturduu nedır bu yaaa mıllet ne ıstıo bızdenn yeter cok sınırlendım bugun kardesımle annemın komusuuna hayır herkesı gectım kardesıme noluyorrrrrrr içten ıce fesatlıkmı yapıyor bana anlamadım:99::105:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?