- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #18.501
Sorma canim ...5 ay bitecek bu hafta ins ..dikine mi buyuyo nedir anlamadimbide isyerindeki kadinlarin moral bozan laflari yok mu acayip kotu oluyorum..halbuki ne grek var sureli kiyaslamalarina anlamuyorum
Kizlar hazir toplanmisken bisi daha sorucam beni yrn tetanoz icin cagirdilar olsam mi bilemiyorum.. olan var olmayan var acaba nedenleriniz ne, bebege zarari var mi bana yardimci olur musunuz?
canım ben yaptırdım bebeğe hiç bir zararı yok aksine bu seni ve onu koruma amaçlı bişey. diğer dozlarını da yaptırıcam çünkü hastane şartları ne kadar iyi olursa olsun ne olacağı belli olmaz. bünyemiz bu dönem çok hassas. düşün ki bir hayvan tırmaladı ve ya eline paslı bişey battı kanından bebeğe geçti,ya da hastane de iyi sterilize edilmemiş bir alet kullanıldı. küçücük bir iğne bence yaptır.
Merhaba kizlar. ..ya bisey sorcam gobekleriniz ne alemde benim hic yokherkes bisiler diyo. Acaba bebegim iyi gelisiyo mu endiseliyim dr. Kilo almaman onenli degil bebek iyi diyo ama siz bide bana sorun..cok istahsiz ve halsizim..hareketlerinide cok hissedemiyorum bazen tum gun bisey yok bazen 2 pit pit...canim melegim iyidir ins...
yuhhhh fiyatları kesss... benim muayenem 35tl doğumum herşey dahil sez. 400. özel hastane Eki Görüntüle 676380 Eki Görüntüle 676382 Eki Görüntüle 676383 Eki Görüntüle 676384 bunlarda fotoları
canım o dert bende de var doktorum içimi rahatlattı sonunda şu an itibariyle hamilelik öncesi 45 kiloydum şimdi 49 kiloyum ve öbek falan minnacık dikkatli bakmasan anlamazsın o kadar bende hep senin gibi gelişiyor mu büyüyor mu diye korkuyordum doktor gayet sağlıklı sadece bebek suyu vs kilo az almışsın aferin dedi
BEBEKKafa senin hastahane felkaet pahalı benim anlaştığım doktorum memleketimde inşallah haziran gibi gideceğim zaten evi taşırken eşim orada kalacağım sopnra eşimde gelecek hastahanemizde normal 400 sezeryan ya 500 ya 600dü 2 gece kalışda dahil dediler bu da resimleri sadece odanın koydum hastahane doktorlar çok iyi ahhh bir gitseydim bir an önce buradan eşimle
Eki Görüntüle 676412 Eki Görüntüle 676413 Eki Görüntüle 676414
dayanamadı bizim annecik en iyisini yaptım canım için rahat etti bizim kızlar biraz nazlı
senin kızmıydı canım,
bu arada benim 3 arkadaşım ankarada hrs de doğum yaptı, fiyatlar geçen sene 2,5-3 civarıydı,
ankaradki pek çok hastaneye göre çok çok uygun, ve çok da memnun kaldılar, birisi sezeryan, diğer ikisi epidural normal oldular,
canım bir de güven gerçekten çok çok iyi bir hastane, ilgi falan süper, o kadarki ziyaretçilerle bile çok iyi ilgileniyorlar,
aslında 5000 tl ankaraya göre normal bir fiyat
bayındırda geçtiğimiz kasımda 10000 tlye sezeryan doğum yaptı çok yakın arkadaşım, bayındır ve güvenin yeni doğan acil bakım ünitesi var, hrs de varmdırı o bilmiyorum.
canım o dert bende de var doktorum içimi rahatlattı sonunda şu an itibariyle hamilelik öncesi 45 kiloydum şimdi 49 kiloyum ve öbek falan minnacık dikkatli bakmasan anlamazsın o kadar bende hep senin gibi gelişiyor mu büyüyor mu diye korkuyordum doktor gayet sağlıklı sadece bebek suyu vs kilo az almışsın aferin dedi
BEBEKKafa senin hastahane felkaet pahalı benim anlaştığım doktorum memleketimde inşallah haziran gibi gideceğim zaten evi taşırken eşim orada kalacağım sopnra eşimde gelecek hastahanemizde normal 400 sezeryan ya 500 ya 600dü 2 gece kalışda dahil dediler bu da resimleri sadece odanın koydum hastahane doktorlar çok iyi ahhh bir gitseydim bir an önce buradan eşimle
Eki Görüntüle 676412 Eki Görüntüle 676413 Eki Görüntüle 676414
dayanamadı bizim annecik en iyisini yaptım canım için rahat etti bizim kızlar biraz nazlı
Canim cok tesekkur ederim cevabin icin. Concord neo bence de cok guzel ama fiyati1700 tl kerde sanirim. Siz ortalama ne kadar fiyat aldiniz acaba.. Cunku bu fiyat bizim icin cok pahali max 700-800 tl dusunuyoruz. Bu pegperegoyu cok methettiler ve ana kucagi ile fiyati 780 di normalde sadece araba 1200 tl civarindaymis ondan dolayi cok ikilemde kaldim.
Allah bagislasin sizi fistiga fistigi size ins...bu arada esim kiz bebek beklediginizi duysa hemen talip olurdu fistigakimin kizi olcagini duysa gelinime iyi bakin diyo
Kizlar hazir toplanmisken bisi daha sorucam beni yrn tetanoz icin cagirdilar olsam mi bilemiyorum.. olan var olmayan var acaba nedenleriniz ne, bebege zarari var mi bana yardimci olur musunuz?
Benim göbeğim artık yukarı çıkmaya başladı önceden daha aşağıda çıkıntı oluyordu şimdi daha yukarıda sanki :) Beni hergün görenler göbişin çıktı diyorlar ama hamileliğimi bilmeyenler anlamıyor. Bebek mağazası gezerken hep hediye bakıyoruz sanıyorlar. Ben de sinir oluyordum ama ne yaptımmm gittim göbişten pileli 3 gömlek aldım kendimeOnları giyiyorum bu hafta daha çok hamile gibiyim çok şeker
kuzum ben 58 kilo ile hamile kaldım şu anda 61 kiloyum. boyumda 168 ama göbüşüm çıktı be yaagerçi halen gören 5.5 aylık gibi değil daha küçük duruyor diyor ama eski kıyafetlerime sadece bacaklarım giriyor. karnımdan başka bi yerim kilo almadı ha bir de memiklerim büyüdü. süt geliyo 16. haftadan beri. benim 2. gebelik acep ondan mı göbüşüm büyüdü?
bizim babamız da ilk defa dün hissetti. baktım yavaş yavaş yavaş hareketleniyor uzandım koydum elini karnıma.. babasına naz yapıyor işte hiç vurmuyor derken pat pat vurmaya başladı.. nasıl sevindi nasl gözlerinin içi güldü canım kocişimin
Merhabalar herkeseeeeee artık ben de sağlam tekme yiyenlerdenim çok mutluyum sabah karşı 3 te tekmeledi benim oğlum elimi koydum hissettim ne güzel bir duygu Allah isteyen herkese tattırsın :))
aaatesekkurler teyzesi sizinle ayni dogumumuz cinsiyeti ne sizin?
BEBEKKAFA cim, dr son kntrolde bebek iyi demisti.ben 54 le hamile kaldim 5 ay bitiyo simdi 52.5 falanim..kan degerlermede bu hafta erken gidip kontrole baktirmayi dusunuyorum. ..dr a kalsa 6.aydan once ek bisi vermiyomus elevit disinda.normalde cok iyi bi dr ama bazen cok aksi oluyo boyle bebekle ilgili ust uste bisey sorcak olsam bisey olmsz diyip konuyi kapiyo ee haliyle bende endiseli maya devam ediyorum.dr larida anlamiyorum ben yasadigim her ani ilk kez tecrube ediyorum o ise surekli rahat olmami istiyo nasol olcak bilmem
Sorma canim ...5 ay bitecek bu hafta ins ..dikine mi buyuyo nedir anlamadimbide isyerindeki kadinlarin moral bozan laflari yok mu acayip kotu oluyorum..halbuki ne grek var sureli kiyaslamalarina anlamuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?