2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Sorma canim ...5 ay bitecek bu hafta ins ..dikine mi buyuyo nedir anlamadimbide isyerindeki kadinlarin moral bozan laflari yok mu acayip kotu oluyorum..halbuki ne grek var sureli kiyaslamalarina anlamuyorum

kızlar ben kimsenin lafını takmıyorum. çünkü insanlarla baş edilmez. karnın çıksa, daha erken bu gidişle ne yapacaksın derler. Karnım çıkmasa, kilo almasam, kendine bebeğine bakmıyorsun ne biçim 5 aylık hamilesin derler. benim için önemli olan kendi içimin rahatlığı. bi konuda içim rahatsa, kimsenin dediğini umursamıyorum. gülüp geçiyorum.

Kizlar hazir toplanmisken bisi daha sorucam beni yrn tetanoz icin cagirdilar olsam mi bilemiyorum.. olan var olmayan var acaba nedenleriniz ne, bebege zarari var mi bana yardimci olur musunuz?

canım ben yaptırdım bebeğe hiç bir zararı yok aksine bu seni ve onu koruma amaçlı bişey. diğer dozlarını da yaptırıcam çünkü hastane şartları ne kadar iyi olursa olsun ne olacağı belli olmaz. bünyemiz bu dönem çok hassas. düşün ki bir hayvan tırmaladı ve ya eline paslı bişey battı kanından bebeğe geçti,ya da hastane de iyi sterilize edilmemiş bir alet kullanıldı. küçücük bir iğne bence yaptır.

Yanit icin sagol canim..yaptircam gibi duruyo ama ister istemez dusunuyo insan. .

Benim göbeğim artık yukarı çıkmaya başladı önceden daha aşağıda çıkıntı oluyordu şimdi daha yukarıda sanki :) Beni hergün görenler göbişin çıktı diyorlar ama hamileliğimi bilmeyenler anlamıyor. Bebek mağazası gezerken hep hediye bakıyoruz sanıyorlar. Ben de sinir oluyordum ama ne yaptımmm gittim göbişten pileli 3 gömlek aldım kendime Onları giyiyorum bu hafta daha çok hamile gibiyim çok şeker

ayyyy koptum yaaa eşim aramış bebek ne zaman gelir izin ayarlıyıcam diyorrr...önceden belirlemeleri gerekiyormuşşş.. deli oldum dedim bu saatmi kurayımm kızlar normal dogum 14 ağustos görünüyor büyük ihtimal tüp bebek oldugu için 38 hafta sonunda alınıcak die düşünom etrafımda gorduklerımden şimdi ben bu adama ne dıyeyımdeli oldum ayD

benim çıktı epey ama hazımsızlıktan dolayı şişkinlikte oluyor...5.aydayım ama özellikle akşamları 6-7 aylık gibi görünüyor...bebeğin bizim kilo almamızla ya da karnın çok çıkmasıyla bi ilgisi yokmuş evet,benim dr.da öyle dedi..önemli olan senin kilo alman değil bebeğin gelişmesi dedi..o gelişiyorsa senin kilo alman gerekmez dedi zaten çok alınmasını da istemiyoruz dedi...iyidir merak etme..kontrole gitmiyor musun,dr.ne diyor?

ayrıca ben de iştahsızım,elimden geldiğince yiyorum ama öyle diğer hamileler gibi iştahlı iştahlı ondan da yiyim bundan da yiyim yok...halsizlik ben de de var çok fenaa..kanım 9.8 e düşmüş...senin kaç ?

yuhhhh fiyatları kesss... benim muayenem 35tl doğumum herşey dahil sez. 400. özel hastane Eki Görüntüle 676380 Eki Görüntüle 676382 Eki Görüntüle 676383 Eki Görüntüle 676384 bunlarda fotoları

bu fiyatlara inanamıyorum ben de :) keşke burda da öyle olsa bedava deriz nerdeyse...ben foto bulamadım çok medicanın ama kendi sitesinde sanal gezi yapılabiliyor..bulabildiklerim bunlar

canım o bahsettiğim güven hastanesinin fiyatları,ben oraya gitmiyorum..medicanaya gidiyorum..ama o da pahalı,muayene 187 lira,sezeryan 3000

geçen sene öyleyse şimdi de aşağı yukarı öyledir ya da daha pahalıdır...medicana da öyle işte..aslında evet ank.da en uygun bunlar..bayındır çok fenaymış zaten...
hrs yi bi sorar mısın cnm arkdaşlarına detaylı,zahmet olmazsa...

güveni herkes çok iyi diyor ama işte fiyatları anormal...

bu arada benim kız canım evet...

Evt cnm dayanamadm kalbini duydm rahtladm sukurher an tekme bkliyrz minnacik seylerdn onlarin gucleri neyde daha ama gel bunu bze anlat

ben kızımın cinsiyetini öğrenmeden peg perego piko siyahlı pembeli arabasını aldım hepsi burada comdan 930 tl 290 inmişti birgün indi bende fırsatı yakaladım geçen sene inmişti bikere arkadaşım almıştı eğer o inmeseydi peg perego oh comletio vardı indirimde hepsi buradada onu almayı düşünüyordum ama benimki kadar indirimli değildi ben beğendim çok kaliteli duruyor

Allah bagislasin sizi fistiga fistigi size ins...bu arada esim kiz bebek beklediginizi duysa hemen talip olurdu fistigakimin kizi olcagini duysa gelinime iyi bakin diyo

Bzm babamzda tam kiz babasi moduna grdi ..genc kiz olunca pesnde gezicem devir kotu diyip duruyodogduda genc kiz bile yapti yani bebisi

BEBEKKAFA cim, dr son kntrolde bebek iyi demisti.ben 54 le hamile kaldim 5 ay bitiyo simdi 52.5 falanim..kan degerlermede bu hafta erken gidip kontrole baktirmayi dusunuyorum. ..dr a kalsa 6.aydan once ek bisi vermiyomus elevit disinda.normalde cok iyi bi dr ama bazen cok aksi oluyo boyle bebekle ilgili ust uste bisey sorcak olsam bisey olmsz diyip konuyi kapiyo ee haliyle bende endiseli maya devam ediyorum.dr larida anlamiyorum ben yasadigim her ani ilk kez tecrube ediyorum o ise surekli rahat olmami istiyo nasol olcak bilmem

Kizlar hazir toplanmisken bisi daha sorucam beni yrn tetanoz icin cagirdilar olsam mi bilemiyorum.. olan var olmayan var acaba nedenleriniz ne, bebege zarari var mi bana yardimci olur musunuz?

Cnm yaptr tbiki..bende dun yptrdm.asi yeri aciyo ustune yatamiyosn ama hersey bebislerimz icn

Bnmkide ckti cnm.zaten bebisin hareketlrndede anliyrm kasikta degil artik...bnmki fzla buyudu sanirm bilen bilmeyen herkes soruyo:-gobek deligimn gerilmesndn anliyrm surekli sisiyrzmasallh masallh bebislerimize

Ne guzel iste bayiliyorum sadece karni cikan hamislere :) ben de genel bir kalinlasma var

bende bitek benimki mi naz yapıyo diyodum meğer aynıymışım oh rahatladım :)

ben oldum cnm
bebeğe ne zararı olacak ki.
ameliyat sırasındaki risklere karşı olan bir aşı bu

tesekkurler teyzesi sizinle ayni dogumumuz cinsiyeti ne sizin?
aaa
evet canım
aynı gün görünüyormuşuz
sen söyleyince farkettim.
benimki erkek kısmetse

sen istanbulda mısın

Anneeemmm bebeğimin kaşları oluşacakmış 2 gün içinde bu aralar bol bol babasına bakayım da kaşları ona benzesin :) Benim çok kaşım yok babasının kaş şekli çok güzel almasına bile gerek kalmaz kızımın

benim dr.da öyle olmaya başladı...belimin ağrısından ölüyorum..yatakta sağa sola dönemiyorum,oturduğum-yattığım yerden kalkarken bağıra bağıra zar zor kalkıyorum...adama söyledim olur öyle yürüyüş yap diyor bana ki bi önceki cümlede halsizlikten öldüğümü söylediğim halde...yok yok ben dr.u değiştircem ya ama nereye gidicemmmm offfff ((( bu gidişle evde doğurucammmm

bu arada sizde de oluyor mu,benim mide bağırsak gazı çok fenaaa...balon gibi şiş karnım....semsert...kalbim sıkışıyor resmen...nefes alamıyorum... bunu da söyledim az az sık sık ye diyor e zaten öyle yapıyorum dedim...normal diyo geçiyo...kafayı yiycem yaa...her günüm ızdırap yemeklerden sonra....

slm kizlar bende bugun pazara gittim okadar yurudumki zor attim kendimi eve ama cok guzel bebek kiyafetleri vardi chicco bile vardi pazarda ya valla magazalara cok para odemeyin kizlarr

Sorma canim ...5 ay bitecek bu hafta ins ..dikine mi buyuyo nedir anlamadimbide isyerindeki kadinlarin moral bozan laflari yok mu acayip kotu oluyorum..halbuki ne grek var sureli kiyaslamalarina anlamuyorum

canım sen kaç haftalık hamilesin 5 ay biticek demişssinde takvimde dikkatimi çekti 26/08/2013 te bekliyomuşşsun meleğini ben mi yanlış hesaplama içindeyim acaba 17/08/2013 te bekliyorumda meleğimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…