2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

belkıde cnm alınganız ama bu kadar olmazkı yaa ben karsımdakı alıncak dıe konusmam bole seler bıde art nıyet olmasa ınsanda neden donsun desınkı senınde oğun oluyor gelının olck bılmem ne dıee....hem yaşanmışlıklarla alakası yokmudur bunun yaa ınsna kaynanasından goruyorsa gelınıne yapmaz donup bu soruyu bı ınsan soruyorsa art nıyetınden fesatlıgından şüpe ederım bn...bende şaşırdım kaynanasına annesıne kardesıne nasıl davranacagımdan bıktım bi huzur veren yok yemın ederim yaa...

Sende keşke ''ben gelinime kayınvalidemin bana davrandığı gibi davranmayacağım için sorun yaşamayız''deseydin.Kardeşin gelin olmayacakmı?O da anlar o zaman.İnsan yaşamadan bazı şeyleri anlamıyor.Sadece boşboğazlık yapıp konuşuyorlar canım.Bence oğlunla geçireceğin güzel günleri düşünüp biraz rahatlamayı dene.

haklisin cnm nie ole demediysem kendimede kiziyorum .. sacma sapan döndum bizler okumus insanlariz eskiler cahilmis ole konusup yapiyorlar dedim..bu sefer alindilar her okumusta adam olmuyor diyorlar allhim zihniyete bak:) gerci bole insanlarin senin gibi dwdigimdede verecegi cvp belli :)"buyuk konusma")))

FE-NER-BAH-ÇEEEEEEEEEEEEE :))))))))))))))))))))))))

Günaydın herkese. Akşam öldüm öldüm dirildim maçı izlerken. Çok şükür galibiyetle sonuçlandı. Bugün de detaylımız var:) Kızıma kavuşuyorum yaşasııııııııııınnn.

gunaydin kizlar...bizde dun saglik ocagina gittik asi olmayacaz diye form imzaladik hadi hayirlisi...bugunde idrar testi icin cagirdi saglik ocagi...ne kadar ilgili bu saglik ocaklari sizinkilerde boylemi...dunde kanimi aldi degerlere bakmak icin...

Günaydınnnn güneşli bursam'dan güzel anneler... Birazda içimiz ferahlasın güneş açsın, ama çok sıcak olmasın

kızlar size birşey soracağım.. Gebeliğimden bu yana nezaman burnumu silsem hep kanlı oluyor peçete.. Bıktım valla kan görmekten.. Az buz deil. baya kan parçası geliyor hatta.. sildikçe devam ediyor.. özellikle sabah çok fazla oluyor. Sanki gece burnumda birikiyor Başına böyle birşey gelen var mı??

Gebelikte olurmus endise etme. Benimde kaniyor ama asiri derecede degil. Yinede doktoruna danis istersen

Gunaydn canlarmmm.bn varimayni problm bndede var cnm sabh kan siliyrm burnmdan birikiyo gbi oyle normalde kanamiuo ama anlamadm

İyicene bi tuhaf oldumm.esm sehr disnda oldugndn annemde kldim.sabah. Korunde bi ruyayla uyandm aglaya aglaya esimi aradm bn seni cok sevyrm bilmem ne..o da garibm uykulu uykulu bde ben aglynca biseymi oldu diye kotktu..bu duygusallk olayi iyice sinirlari zorlamaya bsladi bnde

GÜNAYDIN TAZE ÇITIR ANNELER

Çayımı aldım,kahvaltı da yapamıyorum canım sadece ve sadece çay istiyor.Biraz peynir dürümü yaptım evde,zar zor onu yiyorum. Günlük 4-5 fincan çayımı içmeden rahat edemiyorum bir de burda elektrikli semaverle demliyorlar gözümün önünde fokurdarken dayanamayıp içiyorum.Akşam her eve gittiğimde kaç bardak çay içmişim diye hesaplıyorum 4ten aşağı hiç olmuyor şükür:))) Sonra da pişman oluyorum içtiğime bebeğim çok kafein aldı diye:18: Sonra eltim geliyor aklıma her bebeğinde sabahtan akşama kadar belki 2-3 çaydanlık çay içer akşama kadar(abartısız) ama bebekleri maşallah 4 kilodan aşağı doğmazyanakları al kırmızı olur. Onu düşününce biraz rahatlıyorum.Yani ben de böyle düşüncelerle beynimi yoruyorum.

GÜNÜMÜZ GÜZEL GEÇSİN İNŞALLAH

gunaydin kizlar...bizde dun saglik ocagina gittik asi olmayacaz diye form imzaladik hadi hayirlisi...bugunde idrar testi icin cagirdi saglik ocagi...ne kadar ilgili bu saglik ocaklari sizinkilerde boylemi...dunde kanimi aldi degerlere bakmak icin...

Canim gunaydin neden asi olmamaya karar verdin? Bende kararsizim da

Gunaydn canlarmmm.bn varimayni problm bndede var cnm sabh kan siliyrm burnmdan birikiyo gbi oyle normalde kanamiuo ama anlamadm

Benden de caNIM kan akmıyor ama silince baya bi kan geliyor bende anlamış deilim..

Gebelikte olurmus endise etme. Benimde kaniyor ama asiri derecede degil. Yinede doktoruna danis istersen

Saol canım, olurmuşta hergünmü oluyor ya kan kokusu gitmio burnumdan demir gibi koku gelio bidaha doktoruma herseferinde unutuyorum sormayı, not almama rağmen

ay şekerim aynı kaderi paylaşmışız. Benimde kocam şehir dışında annemde kaldım ama kısmetse bu akşam dönecekmiş.. bende hamileyken ilk kez eşimsiz yattım, zoruma gitti.. Normalde gittiğinde anneme giderdim ama koymazdı

günaydın annişlerrr

Evet canim istanbuldayim avrupa yakasi
hangi hastaneye gittiğini sorabilir miyim canım

bende de oluyor aynısı. hamilelikte normalmiş.

hepinize hayırlı cumalar kızlar
bugün benim oğlum çok sakin. hayırdır inşallah :44:

benim eşim hamile kaldığımı öğrenir öğrenmez netten uzman tvden hamilelikte cinsel ilişkiyi araştırmış maşallah.dr da haftada 2 deyince kim tutar. eşlerinizle ilgili yazdıklarınızı hayretle okudum.biz hiç ara vermedik. lohusalıkta Allah sabır versin kocama...

buarada biz kızımızı gördük çarşamba günü uyuyordu uykucu şirinemiz teyzeleri...doktor 257 gr olduğunu söyledi. 19+1e göre sanki zayıf kalmış yavrum taşınırken iyi bakamadım ona

Günaydın annişler:)

az önce doktordan geldim ve sizinle paylaşmak istedim hemen:) bebişim 20 cm ve 250 gram. hersey iyi dedi doktorumuz. yalnız su içiyomusun dedi? evet 2 lt dedim. guzel dedi. takılmam gerekiyomu suyumu az bilemedim? sonucta birşey söylemedi. haftaya cuma detaylı ultrasonumuz var. 20. hafta dolmuş olacak. sanki detaylı içinde erken ama dotorumuz öyle istedi, ne yapalım, boynumuz kıldan ince:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…