- 28 Haziran 2012
- 1.784
- 279
- 163
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #18.561
Canım bizde biraz alınganız.Belki normalde bu kadar kafaya takmayız ama şimdi ruh halimiz çok farklı.Bizde biraz önce msj.da kardeşimle tartıştım.Bu akşamda ağlatmayı başardılar.Oda annem ve ablam gibi düşünüyormuş.Bunu yeni anladım.Sürekli 2 kardeşimde aramam için çağrı bıralıyorlar.Bende sürem yok.Çağrı bırakıp durmayın dedim.Aman allhım senmisin diyen.Annemlere 3 kuruşun hesabını yapıyorlar diye kızıyormuşum ama bende aynısını yapıyormuşum.10-20 tl yle insan batmazmış.Hadi beeeee borcunuz varmış.Borcu olan insan ona göre davranırmış...Acaba nasıl davranmamızı bekliyorlar.Valla artık şaşırdım nasıl davranmamız gerekiyor.Bende ''insanların hakkımızda ne düşündüğü böyle tartışmalarda belli oluyor'' dedim.Acaba biz nasıl bir hayat yaşıyoruzda onlar böyle düşünüyorlar.
belkıde cnm alınganız ama bu kadar olmazkı yaa ben karsımdakı alıncak dıe konusmam bole seler bıde art nıyet olmasa ınsanda neden donsun desınkı senınde oğun oluyor gelının olck bılmem ne dıee....hem yaşanmışlıklarla alakası yokmudur bunun yaa ınsna kaynanasından goruyorsa gelınıne yapmaz donup bu soruyu bı ınsan soruyorsa art nıyetınden fesatlıgından şüpe ederım bn...bende şaşırdım kaynanasına annesıne kardesıne nasıl davranacagımdan bıktım bi huzur veren yok yemın ederim yaa...
Sende keşke ''ben gelinime kayınvalidemin bana davrandığı gibi davranmayacağım için sorun yaşamayız''deseydin.Kardeşin gelin olmayacakmı?O da anlar o zaman.İnsan yaşamadan bazı şeyleri anlamıyor.Sadece boşboğazlık yapıp konuşuyorlar canım.Bence oğlunla geçireceğin güzel günleri düşünüp biraz rahatlamayı dene.
kızlar size birşey soracağım.. Gebeliğimden bu yana nezaman burnumu silsem hep kanlı oluyor peçete.. Bıktım valla kan görmekten.. Az buz deil. baya kan parçası geliyor hatta.. sildikçe devam ediyor.. özellikle sabah çok fazla oluyor. Sanki gece burnumda birikiyorBaşına böyle birşey gelen var mı??
kızlar size birşey soracağım.. Gebeliğimden bu yana nezaman burnumu silsem hep kanlı oluyor peçete.. Bıktım valla kan görmekten.. Az buz deil. baya kan parçası geliyor hatta.. sildikçe devam ediyor.. özellikle sabah çok fazla oluyor. Sanki gece burnumda birikiyorBaşına böyle birşey gelen var mı??
gunaydin kizlar...bizde dun saglik ocagina gittik asi olmayacaz diye form imzaladik hadi hayirlisi...bugunde idrar testi icin cagirdi saglik ocagi...ne kadar ilgili bu saglik ocaklari sizinkilerde boylemi...dunde kanimi aldi degerlere bakmak icin...
Gunaydn canlarmmm.bn varimayni problm bndede var cnm sabh kan siliyrm burnmdan birikiyo gbi oyle normalde kanamiuo ama anlamadm
Gebelikte olurmus endise etme. Benimde kaniyor ama asiri derecede degil. Yinede doktoruna danis istersen
İyicene bi tuhaf oldumm.esm sehr disnda oldugndn annemde kldim.sabah. Korunde bi ruyayla uyandm aglaya aglaya esimi aradm bn seni cok sevyrm bilmem ne..o da garibm uykulu uykulu bde ben aglynca biseymi oldu diye kotktu..bu duygusallk olayi iyice sinirlari zorlamaya bsladi bnde
hangi hastaneye gittiğini sorabilir miyim canımEvet canim istanbuldayim avrupa yakasi
Bizde de ilk zamanlar vardı bu sorun, kanamam oldu 1 ay uzak kaldık. Baktım ki adam yanaşmıyor doktorumun yanında söyledim. Eşim korkuyor, zarar vereceğini düşünüyor bebek bundan etkilenir mi vs dedim. Doktor açıklamasını yapınca sonunda inandı. Haftada 2 defa serbest bu demek oluyor 3 günde 1Hatta doğum yakın ilişkiyi öneriyor doktorlar, rahim açılsın kolay olsun diye Valla kardeş gibi durulmaz, bana yanaşmaz gider başkasına yanaşır kafasını dağıtırımmm ulennn İnternette var hamilelik pozisyonları bunları uygulamak daha mantıklı ve daha gönül rahat ediyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?