2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Benim midem de öyle akşamları çok gaz oluyor mideyi rahatlatıcı çay falan var mı acaba içsek. Maden suyu hiç rahatlatmıyor aksine şişip kalıyorum iyice nasıl bir gaz anlamadım. Bazı sıkıntılarımızın olması çok normal doktorun haklı yani aslında ama üslubu seni rahatsız ediyorsa o kadar para veriyorsun başka birini de bulabilirsin.

Kızlar bu istanbulun gercekten çivisi çıkmış Eminönü'nden Mecidiyeköy'e (yani 15 dk olması gereken yol) tam 2 saatte geldim. Elimde poşetler çok yoruldum belim ağrıyor. Çıldırdım ya şimdi odum patlıyor tekrar kanamam olur diye 7. Hafta ve 13. Haftada kanamam oldu ciddi düşük tehlikesi geçirdim. Korktum ya

cnm bn gaz sorunum bagrsaklarmda..saat kurulmus gbı aksam belırlı bı saatte baslıyo...1 aydr boyle nerdeyse...cok rahtsz edıyo ama yapıcak bısey yok

canım sen kaç haftalık hamilesin 5 ay biticek demişssinde takvimde dikkatimi çekti 26/08/2013 te bekliyomuşşsun meleğini ben mi yanlış hesaplama içindeyim acaba 17/08/2013 te bekliyorumda meleğimi

20.haftamizin icindeyiz canim

maden suyunu denemedim bile cesaret edemedim..çünkü çok eskiden yani bekarken 1 kere birinin tavsiyesiyle içmiştim ölücem sandım dediğin gibi daha beter şiştimmm....şimdi hele hiç içemem diye denemiyorum :) cnm evet normal biliyorum ama bendekiler aşırı gibi geliyor ya inan kalbim sıkışıyor nefes alamıyorum gazdan...zaten mide problemim vardı benim yıllarıdr..reflüm var,hazımsızlık sorunum var ilaç kullanırdım hep...hamilelikte bunlarda tavan yapıyor tabi....bilemiyorum valla...

bu arada sizlere tahlillerinizde şekere,b12 ye fln bakılıyor mu?

biriniz herhangi bir tahlilini paylaşabilir mi burda mümkünse?

Evet canim istanbuldayim avrupa yakasi

Merhaba guzel anne adaylari cevrenizde epidural normal dogum yapan var mi? Benim aci esigim cok dusukYurtdisinda bi sorun yoksa sezeryan yapmiyorlar bende kismet olursa epidural normal dogum yapicam hic birsey hissetmiyor muyuz o zaman?

Ben gezmeyim de kimler gezsin toprağım.. Kardeşim çalışıyo evlenecek taşınma işim var ha bire bişeylere bakmaya annemle çıkıyoz.
Allah böyle tatlı telaşlar versin hepimize.. Tam zamanında işten ayrılmışım ama sıkıcı ev. Oğlum bi olsun hayırlısıyla yeniden çalışırım diyorum ama bakalım nasip..

Merhaba anneler..
Dun detayli ultrasonumuz cekildi kizimin bir problemi yokmus masallah. Cok tatliydi bacaklarni arkadan poposuyla bir gordum hele minik burnu Rabbime sukurler olsun. 440 gr olmus ufaklik. Eki Görüntüle 676445

Gelinimizi babamızda gösterdik annesi masallah yavrum benim minik burnunu yesinler

bende ayın 17 sinde giricem şeker yüklemesine... herkese yapıyorlar diye biliyorum.. 25. haftada olucam o hafta şeker değerine falan bakacaklar işte aç karnına gidilip şekerli su içcekmişiz..

canımız dayak istiyor doğru diyorsun tekmelerinden canımız yandığı günler gelince bu günleri hatırlarız artık inşallah

arasta birr verdiğiniz bilgiler için çook teşekkür kızlar.

mylovel inşallah canım güzel hatıralarımızda yerlerini alırlar ananı böle tepmiştin şöyle korkmuştum diyecem sıpama:))

Kizlar aman dikkat, renklendiricisi, katilastiricisi, kokusu falan derken sabun yapiyoruz diye sagliginizi bozmayin... Onun insanin cigerlerine isleyen, agiz tadini degistiren bir kokusu var, bir donem yapmistim, sabundan ne olacak diyoruz ama baya katki maddesine maruz kaliyoruz.

Kızlar benim göbeğim büyüdükçe göbek deliğim sağ tarafa kaydı:)

Benimde sag tarafa kaydi ve ici koyulasti gibi... Benim bebegim sol tarafimda duruyor o yuzden cnm gonek deligim saga kaydi buyurken, seninde demekki solda :)

Merhaba guzel anne adaylari cevrenizde epidural normal dogum yapan var mi? Benim aci esigim cok dusukYurtdisinda bi sorun yoksa sezeryan yapmiyorlar bende kismet olursa epidural normal dogum yapicam hic birsey hissetmiyor muyuz o zaman?

Peki cnm acaba yurt disinda epudral alman istege bagli mi? Bunun icinde bir kural var mi acaba biliyormusun?

evet canım iki kişiden epidural doğum hikayesini dinlemiştim.
Birincisi epidural iğnesini vurana kadar bütün sancıyı çektim. bana bi faydası olmadı demişti.
ikincisi de epidural olunca sancısı bitmiş vakum kullanmak zorunda kalmışlar.

benim doktor bana önermemişti. uygunluğu kişiden kişiye değişebilir. belli bir açılmadan sonra yapılıyor. belki gerek bile kalmaz bi haykırışta doğar gelir kucağına :) iyi düşünmek gerekiyor. yani doğum sancısı o kadar öldün bittin bişey değil. sonuçta geçeceğini biliyorsun.

Benimde sag tarafa kaydi ve ici koyulasti gibi... Benim bebegim sol tarafimda duruyor o yuzden cnm gonek deligim saga kaydi buyurken, seninde demekki solda :)

Evet CANIM benim sıpamda solda, ayakları sag tarafa uzanmış

slm kizlar uzun zamandir sizleri takip ediyorum anca uye olabildim 6 yil sonunda hamile kaldim ve dunde cinsiyetini gecde olsa ogrenebildik bir kizimiz olacak ins adini ecem koymayi dusunuyoruz 1 agustos dogum tarihi listeye ekleyebilirsiniz benide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…