- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #18.521
benim dr.da öyle olmaya başladı...belimin ağrısından ölüyorum..yatakta sağa sola dönemiyorum,oturduğum-yattığım yerden kalkarken bağıra bağıra zar zor kalkıyorum...adama söyledim olur öyle yürüyüş yap diyor banaki bi önceki cümlede halsizlikten öldüğümü söylediğim halde...yok yok ben dr.u değiştircem ya ama nereye gidicemmmm offfff ((( bu gidişle evde doğurucammmm
bu arada sizde de oluyor mu,benim mide bağırsak gazı çok fenaaa...balon gibi şiş karnım....semsert...kalbim sıkışıyor resmen...nefes alamıyorum...bunu da söyledim az az sık sık ye diyor e zaten öyle yapıyorum dedim...normal diyo geçiyo...kafayı yiycem yaa...her günüm ızdırap yemeklerden sonra....
Benim midem de öyle akşamları çok gaz oluyor mideyi rahatlatıcı çay falan var mı acaba içsek. Maden suyu hiç rahatlatmıyor aksine şişip kalıyorum iyice nasıl bir gaz anlamadım. Bazı sıkıntılarımızın olması çok normal doktorun haklı yani aslında ama üslubu seni rahatsız ediyorsa o kadar para veriyorsun başka birini de bulabilirsin.
canım sen kaç haftalık hamilesin 5 ay biticek demişssinde takvimde dikkatimi çekti 26/08/2013 te bekliyomuşşsun meleğini ben mi yanlış hesaplama içindeyim acaba 17/08/2013 te bekliyorumda meleğimi
Benim midem de öyle akşamları çok gaz oluyor mideyi rahatlatıcı çay falan var mı acaba içsek. Maden suyu hiç rahatlatmıyor aksine şişip kalıyorum iyice nasıl bir gaz anlamadım. Bazı sıkıntılarımızın olması çok normal doktorun haklı yani aslında ama üslubu seni rahatsız ediyorsa o kadar para veriyorsun başka birini de bulabilirsin.
20.haftamizin icindeyiz canim
aynıyız :))
senin cinsiyeti neydi cnm
ben oldum cnm
bebeğe ne zararı olacak ki.
ameliyat sırasındaki risklere karşı olan bir aşı bu
aaa
evet canım
aynı gün görünüyormuşuz
sen söyleyince farkettim.
benimki erkek kısmetse
sen istanbulda mısın
Bi oglumuz olcak ins. Teyzosu. ..sizin?
İyi gezmeler canım maşallah baya geziyorsun :) Hava yine yağışlı dikkat et kendine
Korkma canım sakin ol uyuyordur bugün miskinliği tutmuştur annesi. Kendimizi çok geriyoruz bazen sürekli hareket bekliyoruz.
Merhaba anneler..
Dun detayli ultrasonumuz cekildi kizimin bir problemi yokmus masallah. Cok tatliydi bacaklarni arkadan poposuyla bir gordumhele minik burnu Rabbime sukurler olsun. 440 gr olmus ufaklik. Eki Görüntüle 676445
Gebelik şekeri diye bişey var canım ve her gebenin yaptırması gerekiyor. Önce aç karnına kanın alınıyor, ardından şekerli su içiyorsun yine aç oluyorsun ve 1 saat bekliyorsun, sonra tekrar kanın alınıyor. İşlem bu kadar. Sanırım aile hekimine gidersen onlar da yaparlar. Doktoruna ne zaman yaptırman gerektiğini sor. Normalde 24. haftada isteniyor ama bazen erken de isteyebiliyor doktor. Bende erken istedi.
bende ayın 17 sinde giricem şeker yüklemesine... herkese yapıyorlar diye biliyorum.. 25. haftada olucam o hafta şeker değerine falan bakacaklar işte aç karnına gidilip şekerli su içcekmişiz..
Bazen uyuyorlar, bazen de uyuşuk oluyorlarmışküçük oldukları için de sürekli pozisyon değiştiriyorlar ve bazı pozisyonlarda daha az hissediliyor.
gün içinde yoğunken de hissedilmiyor. akşamları şöyle uzandığımda,ya da rahat rahat otururken başlıyor..
sen yerinde oturamayınca tabi o da ninni gibi sallanınca uyuyuveriyor kuzucuk ne yapsın
canımız dayak istiyor doğru diyorsuntekmelerinden canımız yandığı günler gelince bu günleri hatırlarız artık inşallah
Gelinimizi babamızda gösterdik annesimasallah yavrum benim minik burnunu yesinler
arasta bende tam evde nasıl sabun yapılır ona bakıyordumkalıpları falan ne kadar diye ama kendi huyumu biliyorum sıkılıp bunalırım ben.ben bi kadınlar konuşayım bakayım eşime gösterdim oda çok begendi dedimki fiyatıda bu eger çok istiyorsan alalım dedi ama çok yaa 3 tl falan olsa yine düşünücemde 4,5 -5,5 çooookkkkk sayı fazla olunca epey tutacak.
Kızlar benim göbeğim büyüdükçe göbek deliğim sağ tarafa kaydı:)
Merhaba guzel anne adaylari cevrenizde epidural normal dogum yapan var mi? Benim aci esigim cok dusukYurtdisinda bi sorun yoksa sezeryan yapmiyorlar bende kismet olursa epidural normal dogum yapicam hic birsey hissetmiyor muyuz o zaman?
Merhaba guzel anne adaylari cevrenizde epidural normal dogum yapan var mi? Benim aci esigim cok dusukYurtdisinda bi sorun yoksa sezeryan yapmiyorlar bende kismet olursa epidural normal dogum yapicam hic birsey hissetmiyor muyuz o zaman?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?