- 26 Eylül 2011
- 2.325
- 528
- 163
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #18.601
Günaydın kızlar yarın benimde ayrıntılı ultrasyon randevum var çok heycanlıyım :) ya benim sorunum masa başı çalışıyorum çok oturmaktan kalçam ağrıyor
kızlar size birşey soracağım.. Gebeliğimden bu yana nezaman burnumu silsem hep kanlı oluyor peçete.. Bıktım valla kan görmekten.. Az buz deil. baya kan parçası geliyor hatta.. sildikçe devam ediyor.. özellikle sabah çok fazla oluyor. Sanki gece burnumda birikiyorBaşına böyle birşey gelen var mı??
bende de hamileleğimin başından beri var canımmm ara ara oluyo ama annem abimde 9 ay çekmiş normal bakıyolar bunaa
Günaydın annişler:)
az önce doktordan geldim ve sizinle paylaşmak istedim hemen:) bebişim 20 cm ve 250 gram. hersey iyi dedi doktorumuz. yalnız su içiyomusun dedi? evet 2 lt dedim. guzel dedi. takılmam gerekiyomu suyumu az bilemedim? sonucta birşey söylemedi. haftaya cuma detaylı ultrasonumuz var. 20. hafta dolmuş olacak. sanki detaylı içinde erken ama dotorumuz öyle istedi, ne yapalım, boynumuz kıldan ince:)
mmlkk canım olayı bilmiyorum geçmişe bakmadım ama bende senin gibiyimdir.hazırcevap olamadım hiçbir zaman laflar bogazıma dolanır birde ben sürekli laf sokmalardan hiç hoşlanmıyorum.benimde canı sagolsun kardeşim çok laf sokar sürekli herşeyimi eleştirir.benim değil herkesin herşeyini eleştirir.ben onun adına çok üzülüyorum içinde demekki çok mutsuzki etrafınada hep negatif bakış açısıyla bakıyor.boşver kendi içinde hiç lafları sıralama ancak kendimizi üzüyoruz kimseye bişey olmuyor
o sorun bende de var. Artık oturmaktanmı kalçalarım çürümüş gibi acı ve ağrı karışık. Yerimden kalkarken orda bi baskı oluyor gibi. Birde kuyruk sokumu ağrısı var.. Bel tutulması falann offff...
herkese merhaba meleklerimiz biz ve sevdiklerimiz için güzel bir gün olsun inşallah
dün çok canımı sıkan bişeyler oldu ama bu sabah moralim yerine geldi çok şükür.sabah yeğenime doğum günü hediyesi almak için kanz a uğradım.oradaki bayan benimde bebişim için ürünler gösterdi indirime girmiş kızlar tamda istediğim gibi bayıldım hepsine ben erkek çocuğunda gri kırmızı lacivert renklerini çok beğenirim bir tane çizgili merserize süeter aldım krem lacivert içinede krem badi tam adam kıyafeti bide 3lü takım vardı kırmızıgri çizgili hırkası içide beyazlı grili altı gri çok güzel yaa erkek çocukları içinde artık gerçekten hoş şeyler bide meleğim sağlam bi tepik atsa tam moralim yerine gelecek en son dün akşam hissettim oda belli belirsizdi
mmlkk canım olayı bilmiyorum geçmişe bakmadım ama bende senin gibiyimdir.hazırcevap olamadım hiçbir zaman laflar bogazıma dolanır birde ben sürekli laf sokmalardan hiç hoşlanmıyorum.benimde canı sagolsun kardeşim çok laf sokar sürekli herşeyimi eleştirir.benim değil herkesin herşeyini eleştirir.ben onun adına çok üzülüyorum içinde demekki çok mutsuzki etrafınada hep negatif bakış açısıyla bakıyor.boşver kendi içinde hiç lafları sıralama ancak kendimizi üzüyoruz kimseye bişey olmuyor
kızlarrr bızdığımın odası bitmiş. Eşimi aramışlar hazır getirelim die. Eşimde ay sonuna doğru haber veririz demiş. Beni bi heyecan sardı şimdiodasındaki petek başka duvara çekilcek sonra boyası badanası derken mobilyamız gelicekkk... kıyafetlerini yıkayıp ütüleyip dolabına asıcammmm... Çokkkkkkkkkkk heyecanlandımm. Biran önce işlerimiz bitsinn.. Sonrada kızıma kavuşma tarihim yaklaşsın bızdığım benimmm
doktor değilim bilemem tabi,dr.nuz öyle demiş ama biz de haftaya cumartesi gibi gidicez detaylıya,prof.bi adam çok iyiymiş,aslında bize de dr.um bu hafta ya da öbür hafta dedi ama prof.20.hafta dolsun demiş...kalp kapakçığına da bakıcam o zaman anca gelişiyor demiş...ben bunu bilmiyordum tabi ama bence de detaylı için acele etmemek gerek...20-22.haftalarmış zaten normali...burda 18.haftada detaylıya girenleri okudum...bilemiyorum...
güzel tespit...kendisi mutsuz,kıskanç,fesat olan insanlarda böyle bi herkese sinsice bakma,laf sokma,alaylı konuşma tarzları falan farkediyorum ben de...bakışları bile belli ediyor kendini...
aynı beni tarif etmişsin...ölüyorum bel,kalça ve kuyruk sokumu ağrısı,acısından...halim olsa hareket edicem,yürüyüş yapıcam ama 9.8 kanla pek mümkün olmuyor işte...
sizlere bişey itiraf etmek istiyorummmmmmmm ben daha oğluşuma bişey almadım ya siz ne güzel hazırlamışsınız herşeyii kıskandımmm ama bennnnn :) oğlumda kıskandı galibaaa tekme filan atmıyoooooo :))
ohh maşşlah darısı bizlerinde başına canım
Kızlar üzülünce bebek kıpırdamıyor resmen bir kaç gün önce canım çok sıkkındı hiç kıpırdamadı bebeğim o yüzden moralimizin yüksek olması lazım ben eşimle sürekli konuşuyorum annenin durumu olduğu gibi bebeğe yansır diye o da dikkatli artık :)
canımmm aynı gün bekliyoruz desene bebeklerimiz inşAllah benimkide en kısa zamanda atar tekmesini yaaaaa
kesinlikle öyle bir gazetede annem okumuş ve bana verdi. hatta fotosunu çekip size göndereceğim hep unutuyorum.. Anne üzüldüğünde bebek anlamazmış neye üzüldüğünü ama hissedermiş üzgünlük belirtisini. Ağlamayıp içine attığında hissediyormuş. Mutlaka ağlayın içinize atmayın dışarıya vurun bebek için daha ii olacak falan yazıyordu. Aklımda kalanlar.. İnşallah unutmamda sizle paylaşırım o yazıyı
doktor değilim bilemem tabi,dr.nuz öyle demiş ama biz de haftaya cumartesi gibi gidicez detaylıya,prof.bi adam çok iyiymiş,aslında bize de dr.um bu hafta ya da öbür hafta dedi ama prof.20.hafta dolsun demiş...kalp kapakçığına da bakıcam o zaman anca gelişiyor demiş...ben bunu bilmiyordum tabi ama bence de detaylı için acele etmemek gerek...20-22.haftalarmış zaten normali...burda 18.haftada detaylıya girenleri okudum...bilemiyorum...
güzel tespit...kendisi mutsuz,kıskanç,fesat olan insanlarda böyle bi herkese sinsice bakma,laf sokma,alaylı konuşma tarzları falan farkediyorum ben de...bakışları bile belli ediyor kendini...
aynı beni tarif etmişsin...ölüyorum bel,kalça ve kuyruk sokumu ağrısı,acısından...halim olsa hareket edicem,yürüyüş yapıcam ama 9.8 kanla pek mümkün olmuyor işte...
Paylaş canım ne öğrensek kâr , bir de bel ağrısı olan arkadaşlar yeterince kalsiyum alıyor musunuz ? Ben de önceden bel ağrısı oluyordu ama şimdi sabah akşam koca bir bardak süt içiyorum kahvaltıda bol peynir öğlen ve akşam yemeklerinden sonra da bir kase yoğurt yiyorum pek öyle belirgin bir ağrı kalmadı :))
Hissedersin canım.ben de iki gün hissetmedim. hiç uğramadı annesine. sonra dönüşü muhteşem oldu kuzumun.öyle tekmeler attı, dönüp dolaştı ki, dışardan izledim karnımın hareketlerini.
ben de kırmızı ve laciverti çok seviyorum erkekte. Bir de krem rengi. H&M'de de çok güzel şeyler gördüm erkek bebekler için. kot pantolonlar , trikolar.. sanki küçük adam kıyafetleri :))
henüz erken diye almamıştım ama haftasonu tekrar uğrayacağım inşallah :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?