2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bende malesef süt içemeyenlerdenim yaaa (((

ben de içemiyorum hiççç..dr.da sormuyor zaten içiyo musun diye..daha önce de önemli olmadığını söylemişti sütün..sütte kalsiyum yokmuş öyle çok...asıl yoğurtta var...onu da 1 kase yiyorum her gün...kahvaltıda da peynir ve yumurta mutlaka...

ya bu devlet hastaneleri niye böyle yaa..adam gibi yapsalar herşeyi de oraya gitsek,böyle özellerde dünyanın parasını bayılmasak...detaylı da önemli bişey ya ne biliyim...üzüldüm valla...benim dr.da dedi devlet hastanesine hiç gitme bakmazlar doğru dürüst dedi..10 dk bakıyolarmış öyle diyo herkes dedim o kadar bile bakmazlar 2 dk dedi...

neyse sağlık olsun canım...

canım biz de yedi ay içinde evlendik. kendimi hızlı zannederdim ama siz daha hızlıymışsınız. birinci haftada evlenme teklifi mi ? süpermiş...

ben de bu ara eşime aşırı düşkün oldum. akşam eve gelmesini iple çekiyorum. sırtımı dönüp uyuyan ben,şimdi boğazına sıkı sıkı sarılıp uyuyorum. işteyken özlüyorum..
herkes böyleyse demek ki bunun hormonlarla bir ilgisi var ama çoook seviyorum.. Allah eşlerimizi başımızdan eksik etmesin. KV, Kayınpeder, görümce bilmem ne bilmem ne.. eşinizle aranız iyi olduktan sonra hepsi faso fiso kızlar..

kız anam bizim gibi katıp karıştırsaydın hastaneyi nasıl olsa bi daha gitmezsin hiç değilse namın yürür bu doktorları dövüyolarya dövmesinler çok ayıp ama doktorlarda insana insan gibi davranmıyorlar yahu bi ellerine düşmeye gör canına okuyorlar allah düşürmesin sanada geçmiş olsun :)

Kızlar hemoroid yani basur olan varmı aranızdaaa?? Moralim çok bozuk iki gündür kanamam oluyor büyük tuvaletimi yaparken sanırım çatlak oluştu uff hamileler için krem aldım onu sürdüm inşallah geçer geçmesse doktora gidicem..Bu sorunu yaşayan varsa yardımcı olursanız sevinirim kızlarrr :/

benimde ayrınlıtılıya gidesim yoktu sırf doktorum başka bi göz görsün dedi diye gittim önemli olan netice çok şükür herşey yolunda...
zaten doktorum renkli açıyo detaylı bakıyo o yüzden önemsemedim bende hiçç..

arkadaşlar bebek arabası olarak pierre cardin modelleri hoşuma gidiyor benim,sizce nasıl? kullanan var mı daha önce ?

en iyisi,en kullanışlısı hangi marka acaba? bir de bu baston tipi olanlar mı daha iyi yoksa diğerleri mi...bana diğer modeller daha şık geliyor ama...??

aynıyız desene canımmm bizde öle oldukkk tanışma söz nişan düğün 8 ay içinde oldu herşey

cnm tanıstık..ertesı gunu 40 yıldr tanıy gbıydım onu...1 hfta snra evlenme teklıf ettgınde hc terddut etmedn kabul ettm allahn ısın..ekımın 4unde tanıstık 30unda nısanlandık 4 mayıstada evlendık....bızım gbı hızlılar varmıs :)allah mutlulugunuzu daım etsn cnm:)

sıcak çok zorluyor tabi, biz zaten içerden ısıtmalı olduğumuz için :) bütün odaları dolaşıp en sonunda vantilatör karşısında uyuduğumu bilirim, benim sancım filan olmuyor , 39. hft da hiç sancısız sezeryan oldum 2011 8 ağustosta, biraz suyu fazlaydı

reflü çok oluyor, gece yanmayla uyanıyorsun, ilaç içmek istemediğim için soğuk süt, beyaz dondurma ve yoğurttan fayda gördüm, o yanmalar mahvetti beni, ama doğumdan sonra geçti şükür.
nefes darlığı tabiki, hem karnın büyüdüğü için, hemde sıcaktan. ama insana garip bir sabır ve iyilik hali geliyor ,bunlar gözüne pek gelmiyor, annelik içgüdüsü heralde :)
benim ayaklarımda çok şişmişti, 40 numara babetler , bazuka gibi bacaklar, basınca içine çöküyordu :) ama doğumdan sonra aa dedim bacaklarım ne inceymiş, birden zayıflayıverdim :)

Allah herkesin mutluluğunu daim etsin, bizde 6 mayıs ta tanışıp 29 temmuz da evlendik, demekki yazı kader dedikleri bu olsa gerek , Allahım uzuuun seneler ayırmasın inşallah, herkes yuvasında mesut olsun

öğleden sonraya kalmadan işimi hallettimya sakindim oyüzden çok takmadım yani önemli olan sonucu alıp doktoruma ulaştırmaktıı

Allah herkesin mutluluğunu daim etsin, bizde 6 mayıs ta tanışıp 29 temmuz da evlendik, demekki yazı kader dedikleri bu olsa gerek , Allahım uzuuun seneler ayırmasın inşallah, herkes yuvasında mesut olsun

amın cnm allah cocuklarımzla mutlu huzrlu olmayı nasıp etsn..yaslı ponpon teyzeler oldugmzdada yanımzda eslermz olsun ıns :)

oyyyyyhh ben senın suratını yerımm allhım nazarlardan korusun maşşallahhh çok tatlı annesııii allahım kucagına aldırsın saglıkla ınsallahh

Amiiin canim cok tesekkur ederim Rabbim cumlemizin bebislerini nazardann korusun hepimiz sag saglim kucagimiza alalim yavrulrimizi

Aynen öyle canım bende artık daha mesafeli davranacağım.

hormonlrdan canm sanırım:)dedıgn gbı esınle aran ıyıyse hersey bos..kapını kapattıgında herkes dısarda kalıyo

Kızlar bir sorum olacak. Biz yakında Maldivler'e tatile gidiyoruz. Eski bikinilerim olur mu bilmiyorum ama hamile mayosu diye birşey var sanırım. Doktorum yolun çok sorun olmayacağını ama asla ıslak mayoyla kalmamam gerektiğini söyledi. Bi sürü bikini almak lazım şimdi.. Mayo karnı ıslak bırakır değil mi? Daha önceki hamileliklerinde bunu yaşayan var mı? Mayo mu tercih edilmeli yoksa bikini mi, hangisi daha kolay olur?

neden devlet hstanelerıne gdılmıyo dıyolar..ya su rezaletle nasıl gdılır..turkıyenn her yernde durum aynı..ınsana ınsan gbı deger verılmıyo...snrada saglık sektorununn duzeltıldıgı soylenıyo...durum ortada...bebegınn saglıklıymıs masallh cnm onemlı olan o....bu da bı anı olmus..ılerde anltrsn cocuguna:)

amin canımmm hepimizinkinii daim etsin 10 aralık tanışma 22 nisan nişan 07 temmuz düğün maşallahhh rabbim herkese ruh eşini nasip etsin çok mutlu olsun herkescikler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…