2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ben bayılıyorum yumurtaya sabahları iki tane yiyorum hemen acıkmamak işe gelince için tok tutuyor :) Sütü de pek severim bir ara tiksinmiştim onda da üstüne tarçın serptim öyle içtim tarçın ve mezeki sakızı güzel oluyor sütle istersen dene ama sakızın erimesi için sütü ısıtmak lazım

Ya unnado ya baby jeans ürünleri gelmiş çoktandır bakıyordum kendi sitesinden ama daha satışı yoktu , birazcık tuzlu geldi bana fiyatlar evde kendim dikmeyi planlıyordum kot kumaştan bir patik , bir şapka ve bir don Poposunu yerim ben onun

oh ne güzel yiyebildikten sonra ben bir taneyi yemek olsunda diye rafadan pişiriyorum anca öyle severim.. Cocukken sütü yumurtayı çok tüketmişim. Ondan tiksindim heralde... Sıcakk süt mü ben hiç denemesem daha iyi olcak sanırım saol canım

bnm esımde bna tekrar asık oldun sen dıyo:)vla ılk cıkmaya bsladıgımz gunlerdekı gbıyım:)zaten tanıstıgımzn 1.haftasnda evlenme teklıfı ettı.30.gununde nısanlandk:)7.ayında evlendık...cok hızlı bı cıfftık bız :)ıyıkı benım kocısım ya..bak gene kanım kaynadı :=)

keşke herkes bizim gibi öyle ince düşünebilse...ben de bi laf ederken düşünürüm alınır mı eder mi,yanlış mı olur diye...ama karşıdaki dikkat etmiyorsa ve hatta kasten yapıyorsa ona da anladığı dilden konuşmak gerekiyor....

( öyle valla...zor işimiz zorr....

ben de almadım bişey doğru dürüst...eşime söyledim sıcaklar gelmeden almak lazım diye amaan daha var bakarız diyor...:)

bende üzüldüğümde,snirli ve stresli olduğumda hiç hareket etmiyor

18.hfta erken tbıkı...20.hftada kalp kapakcıgı gelısıyo cnku gıttıgm prof bana gosterdı anlttı rapordada yazıyo...her doktorun tarzı farklı demmekkı cnm :)

demek ki canım...

evet canım çok pahalı...elinden geliyorsa ne güzel.. Dikince bizimlede paylaşırsın

evet canım çok pahalı...elinden geliyorsa ne güzel.. Dikince bizimlede paylaşırsın

Iıııı aslında pek elimden geldiği söylenemez ama annem yardımcı olur eminim :)) Bu arada bebek şekerlerinin yanına yakın arkadaşlarımıza vermek için minik patikler işleyeceğiz annemle hoş olur bence bir çift patik

Maşallah kuzum ne hızlısınız sizzzz :) bebiş de hızlı gelmiş Allah mutluluğunuzu daim etsin

Oyyy sen böyle anlatınca kafamda canlandırdım kızıma çok yakışır Lastikli don şeklinde belinden fırfırlı alt, askılı badi bir de yuvarlak çeneden bağlamalı şapkaaa. Kayınvalideme anlatayım da diksin bari çok şeker olur

aynıyız desene canımmm bizde öle oldukkk tanışma söz nişan düğün 8 ay içinde oldu herşey

bende malesef süt içemeyenlerdenim yaaa (((

kucuk agzıyla esnıyo teyzesı kızım:)bana benzıyodu dermısım :)babasıda ona benzedıgını ıddaa edıyo:)

bizede doktorumuz renkli ultrAsonda yüzünü gösterdi eşim direk bana benziyor diyor.erkeklerde takıntı galiba bu benzeme mevzusu. neyse benim için önemli değil. inşallah Rabbim ikimizinde en güzel özelliklerini alıp bizden daha güzel daha iyi bir kul yaratır.

aynıyız desene canımmm bizde öle oldukkk tanışma söz nişan düğün 8 ay içinde oldu herşey

Bizim de 9 ay içinde oldu bu saydıkların aslında eşimle okadar tasadüf bir yaşantımız varmış ki anlatınca herkesss aaaaa diyor öncelikle bizim şuan oturduğumuz ev onların eviymiş. İlk onlar oturmuş. Sonra başkasına satıyorlar o başkasından da biz alıyoruz. Alt katta amcası oturuyor. Sürekli gelip gidiyor ve biz karşılaşmıyoruz. hatta kapı önünde arabamın önüne bi motor yanaştırıyor ve ben herseferinde o motoru yanaştırana yağlıyorum kim derki yarın öbürgün o kişi eşin olacak ve onu çokkk seveceksin :) Amcasının kızının düğününde bende bulunuyorum ama birbirimizden bi haber kısmet işteeeee nerden nereyee

slm kızlarrrr dün ayrıntılıya girdimm herşey yolunda çok şükür ama size sgk hastane maceramı anlatmadan duramıycamm...

sabah randevuyla gittim kadın doğumcuya doktorun odasına girdim hemşire bana sen ilk defa geliyosun galiba bizim yanda gebe takip yerimiz var randevusuz gelebilirsin dedi oraya götürdü beni aman alahımm bi tane kadın karnı burnunda yatmış masaya nst yapılıyor takır takır sesler içerde başka birine ultrasonla bakılıyor yatağın üzerinde 2 bayan oturmuş sıra bekliyor ben saf saf etrafa bakıyorummm kadınlarda bana bakıyorr kendimi çok zavallı hissettim hepsi mutsuz görünüyodu birisi 52 yaşında 10. çocuğa hamile 1 tanesi 7 aylık ama ilk defa doktora gelmiş köyde oturduğu için beraber yaşadığı evde 1 çocuk kızamıkmış bana bulaşırmı diyo beni arıyolar inekler sağılacakmış işim daha uzun sürer mi diyoooo prenseslik yok orda yanii..
sıra bana geldi
doktor ultrasona baktı beni detaylıya gönderdi kadın doğum D blokta detaylı ultrason A Blokta offff
neyse gittim lütfen beni bugün alın ben işten yarım gün izin aldım dedim bekle 12 ye kadar dedi kadın bekle ama neyi randevuyunu içeri girmeyi mi..
bekleyelim bakalım 10 dk sonra beni çağırdılar girdim içeri yat karnını aç ...
bakmaya başladı ama ekran kendine dönük habire bakıyo çıt yokk bak elleri diyo ekranı çeviriya bana hemen geri çekiyo falan sorun var mı diyorum bakıyoum canım daha bitmedi diyo sonra hemen kalkıp çıkıyo odadan ben şok kalıyorum öylece
dışarı çıkıyorum hemşire tamam canım senin iş bitti sonuçlar çıkar birazdan diyoo eee alabilirmiyim sizden diyorum hayır doktorundan alabilirsin diyo yanii haydiii tekrar A bloğa saat 11:45 15 dk var yoksa öğleden sonraya kalıcam aynı levent kırcanın parodileri geliyor aklıma..
A bloğa geliyorum içeri giriyorum hastalar bitsin sonra sonuç diyo .....
neyseki son anda giriyorum ve sonuçlar normal diyor ve bitiriyor olayı 1 ay sonra yine gel diyo

çokkkk beklersinnnnn

uzun lafın kısası özelde yapılan detaylıdaki cdler resimler sgkda yok kendini prenses gibi hissettiren yok halimize şükredelim Allah bizi sgk kapılarında süründürmesin gidenlerede Allah sabır versin...

benimkinin ilk tepkisi kızım aynı sen ya burna ağza bakkk naptın sen hep kendine mi baktın sözleriydi arabaya bindik resmini yüzüme tutuyor yan pozlu aynı sen yaa diip durdu

Günaydın fıstıklar
Ne güzel tanışma hikayeleriniz var öyle maşallah sizlere allah bozmasın. Bebeğime bakayım bi.

film gibii bir sabah geçirmişsin ilahi ya çok güldürdün beni anlatışına bayıldım

Aminnnnnn kesinlikle katılıyorum sana.. Neyse ki bunun arkasından en güzel haberini almışsın çok şükür

evt cnm bız bıraz hızlıyız herkes oyle dıyo :)bız ılk bırbırımızı gordugumz an asık olduk gerısı geldı:)allah hepımızı eslerımzle bebıslerımızle mutlu etsın :) bnm 1 yasındayken falna her elbısemın aynı kumastan fırfırlı bde donu varmıs annem gosterıyo smdı onları bana bayılıyorum :)babannem terzıydı bnm o acayıp gzel elbıseler dıkerdı o mınıcık donlarıda o dıkmıs ..gıydrcem bnde onları kızıma :)

aynı şeyleri yaşadım canım yaa, tamam benim 3. bebeğim ayrıntılı usg filan çok önemli değil benim için ama 1 kere ekranı döndürüp göstereydinya, işten zaten zar zor izin almışım, daha da görmeye gidemem ki Allahım gerektirmesin ama daha da devlet hast . ne gitmem bi daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…