- 24 Aralık 2012
- 4.308
- 758
- 173
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #18.621
nasıl peki annesi, kime benzediği bellimi renklilerde :)
Telefonuma not alayımda akşam bana hatırlatsınbu unutkanlık bigün kendimi unutucam :)
Ya sütü hiç sevmem, zorki öğrerek içiyordum. Doktora böyle deince kıyamam sana öğürüyorsan içmeni istemem dediiçime su serpti. Onun yerine yumurta peynir yoğurt bol bol tüket dedi. Yoğurdu çok severdim. Yumurtayı da eh işteeee gebelik önceside bende bel ağrısı oluyordu canım gebelik tetikledi daha çok..
Ben bayılıyorum yumurtaya sabahları iki tane yiyorum hemen acıkmamak işe gelince için tok tutuyor :) Sütü de pek severim bir ara tiksinmiştim onda da üstüne tarçın serptim öyle içtim tarçın ve mezeki sakızı güzel oluyor sütle istersen dene ama sakızın erimesi için sütü ısıtmak lazım
bir günüde devirdik şükür günaydın güzel annecikler.
geçmişi okudum yazayım bari dedim burun kanamaları normal bende de oluyor.
CEMİLEYD lütfen şu kardeşlerinin annenin seni üzüp ağlatmalarına izin verme işim var görmedim duymadım ben iki haftada bir haftada bir ancak konuşurum 3 dkyı geçmez diğer türlü böyle herşeye karışıp burnunu sokuyorlar çünkü.
ANGEL canım hayırlara çıksın rüyan merak etme bende eşime sarılıp sarılıp seni çok seviyorum ben diyorum küçük bebeklere dömüş benim aşkım bende seni diyor ama halime üzülüyor belli kıyamam ya eşime ayyy bak yine sevesim geldi
aynen cnm benım kardesımde öyle ...o degıl benı mat etmek ıster gıbı tavırları var demek ıcınde yasadıgı bısıyler olabılırr , ablasıyım bn en cokta kardesım yapınca üzülüyorum..bu arada dedııgn gıbı cnm içimde lafları sıralıyorum bu şunu derse sunu derım, ederım dıee kendımı paralıyorum,hazır cvp olamadııgm ıcın sonradan vermedegım cvplara daha cok uzuluceğım ıcın onceden sıralamaya calısıyorum cumlelerı ama yıne basarılı olamıyorum:/ çünkü kötü olamıyorum karsımdakı yanlıs anlarmı uzermıyım edermıyım dıeboşvermek lazım da yapabılsek
halin olsada o ağrılardan acıalrdan hareket edemiyorsun canım. İş yerindeyim şuan, ayağa kalkınca adım atamıyorum belim kasıyor kuyruk sokumumdan sanki. Önceden cok yürüyünce kasardı şimdi yerimden kalktıgım gibi. Biz napıcağız böyle bilmiyorum..
sizlere bişey itiraf etmek istiyorummmmmmmm ben daha oğluşuma bişey almadım ya siz ne güzel hazırlamışsınız herşeyii kıskandımmm ama bennnnn :) oğlumda kıskandı galibaaa tekme filan atmıyoooooo :))
Kızlar üzülünce bebek kıpırdamıyor resmen bir kaç gün önce canım çok sıkkındı hiç kıpırdamadı bebeğim o yüzden moralimizin yüksek olması lazım ben eşimle sürekli konuşuyorum annenin durumu olduğu gibi bebeğe yansır diye o da dikkatli artık :)
18.hfta erken tbıkı...20.hftada kalp kapakcıgı gelısıyo cnku gıttıgm prof bana gosterdı anlttı rapordada yazıyo...her doktorun tarzı farklı demmekkı cnm :)
Ya unnado ya baby jeans ürünleri gelmiş çoktandır bakıyordum kendi sitesinden ama daha satışı yoktu , birazcık tuzlu geldi bana fiyatlar evde kendim dikmeyi planlıyordum kot kumaştan bir patik , bir şapka ve bir donPoposunu yerim ben onun
evet canım çok pahalı...elinden geliyorsa ne güzel.. Dikince bizimlede paylaşırsın
bnm esımde bna tekrar asık oldun sen dıyo:)vla ılk cıkmaya bsladıgımz gunlerdekı gbıyım:)zaten tanıstıgımzn 1.haftasnda evlenme teklıfı ettı.30.gununde nısanlandk:)7.ayında evlendık...cok hızlı bı cıfftık bız :)ıyıkı benım kocısım ya..bak gene kanım kaynadı :=)
Ya unnado ya baby jeans ürünleri gelmiş çoktandır bakıyordum kendi sitesinden ama daha satışı yoktu , birazcık tuzlu geldi bana fiyatlar evde kendim dikmeyi planlıyordum kot kumaştan bir patik , bir şapka ve bir donPoposunu yerim ben onun
bnm esımde bna tekrar asık oldun sen dıyo:)vla ılk cıkmaya bsladıgımz gunlerdekı gbıyım:)zaten tanıstıgımzn 1.haftasnda evlenme teklıfı ettı.30.gununde nısanlandk:)7.ayında evlendık...cok hızlı bı cıfftık bız :)ıyıkı benım kocısım ya..bak gene kanım kaynadı :=)
Ben bayılıyorum yumurtaya sabahları iki tane yiyorum hemen acıkmamak işe gelince için tok tutuyor :) Sütü de pek severim bir ara tiksinmiştim onda da üstüne tarçın serptim öyle içtim tarçın ve mezeki sakızı güzel oluyor sütle istersen dene ama sakızın erimesi için sütü ısıtmak lazım
kucuk agzıyla esnıyo teyzesı kızım:)bana benzıyodu dermısım :)babasıda ona benzedıgını ıddaa edıyo:)
aynıyız desene canımmm bizde öle oldukkk tanışma söz nişan düğün 8 ay içinde oldu herşey
bizede doktorumuz renkli ultrAsonda yüzünü gösterdi eşim direk bana benziyor diyor.erkeklerde takıntı galiba bu benzeme mevzusu. neyse benim için önemli değil. inşallah Rabbim ikimizinde en güzel özelliklerini alıp bizden daha güzel daha iyi bir kul yaratır.
slm kızlarrrr dün ayrıntılıya girdimm herşey yolunda çok şükür ama size sgk hastane maceramı anlatmadan duramıycamm...
sabah randevuyla gittim kadın doğumcuya doktorun odasına girdim hemşire bana sen ilk defa geliyosun galiba bizim yanda gebe takip yerimiz var randevusuz gelebilirsin dedi oraya götürdü beni aman alahımm bi tane kadın karnı burnunda yatmış masaya nst yapılıyor takır takır sesler içerde başka birine ultrasonla bakılıyor yatağın üzerinde 2 bayan oturmuş sıra bekliyor ben saf saf etrafa bakıyorummm kadınlarda bana bakıyorr kendimi çok zavallı hissettim hepsi mutsuz görünüyodu birisi 52 yaşında 10. çocuğa hamile 1 tanesi 7 aylık ama ilk defa doktora gelmiş köyde oturduğu için beraber yaşadığı evde 1 çocuk kızamıkmış bana bulaşırmı diyo beni arıyolar inekler sağılacakmış işim daha uzun sürer mi diyoooo prenseslik yok orda yanii..
sıra bana geldi
doktor ultrasona baktı beni detaylıya gönderdi kadın doğum D blokta detaylı ultrason A Blokta offff
neyse gittim lütfen beni bugün alın ben işten yarım gün izin aldım dedim bekle 12 ye kadar dedi kadın bekle ama neyi randevuyunu içeri girmeyi mi..
bekleyelim bakalım 10 dk sonra beni çağırdılar girdim içeri yat karnını aç ...
bakmaya başladı ama ekran kendine dönük habire bakıyo çıt yokk bak elleri diyo ekranı çeviriya bana hemen geri çekiyo falan sorun var mı diyorum bakıyoum canım daha bitmedi diyo sonra hemen kalkıp çıkıyo odadanben şok kalıyorum öylece
dışarı çıkıyorum hemşire tamam canım senin iş bitti sonuçlar çıkar birazdan diyoo eee alabilirmiyim sizden diyorum hayır doktorundan alabilirsin diyo yanii haydiii tekrar A bloğa saat 11:45 15 dk var yoksa öğleden sonraya kalıcam aynı levent kırcanın parodileri geliyor aklıma..
A bloğa geliyorum içeri giriyorum hastalar bitsin sonra sonuç diyo .....
neyseki son anda giriyorum ve sonuçlar normal diyor ve bitiriyor olayı 1 ay sonra yine gel diyo
çokkkk beklersinnnnn
uzun lafın kısası özelde yapılan detaylıdaki cdler resimler sgkda yok kendini prenses gibi hissettiren yok halimize şükredelim Allah bizi sgk kapılarında süründürmesin gidenlerede Allah sabır versin...
Maşallah kuzum ne hızlısınız sizzzz :) bebiş de hızlı gelmiş Allah mutluluğunuzu daim etsin
Oyyy sen böyle anlatınca kafamda canlandırdım kızıma çok yakışırLastikli don şeklinde belinden fırfırlı alt, askılı badi bir de yuvarlak çeneden bağlamalı şapkaaa. Kayınvalideme anlatayım da diksin bari çok şeker olur
slm kızlarrrr dün ayrıntılıya girdimm herşey yolunda çok şükür ama size sgk hastane maceramı anlatmadan duramıycamm...
sabah randevuyla gittim kadın doğumcuya doktorun odasına girdim hemşire bana sen ilk defa geliyosun galiba bizim yanda gebe takip yerimiz var randevusuz gelebilirsin dedi oraya götürdü beni aman alahımm bi tane kadın karnı burnunda yatmış masaya nst yapılıyor takır takır sesler içerde başka birine ultrasonla bakılıyor yatağın üzerinde 2 bayan oturmuş sıra bekliyor ben saf saf etrafa bakıyorummm kadınlarda bana bakıyorr kendimi çok zavallı hissettim hepsi mutsuz görünüyodu birisi 52 yaşında 10. çocuğa hamile 1 tanesi 7 aylık ama ilk defa doktora gelmiş köyde oturduğu için beraber yaşadığı evde 1 çocuk kızamıkmış bana bulaşırmı diyo beni arıyolar inekler sağılacakmış işim daha uzun sürer mi diyoooo prenseslik yok orda yanii..
sıra bana geldi
doktor ultrasona baktı beni detaylıya gönderdi kadın doğum D blokta detaylı ultrason A Blokta offff
neyse gittim lütfen beni bugün alın ben işten yarım gün izin aldım dedim bekle 12 ye kadar dedi kadın bekle ama neyi randevuyunu içeri girmeyi mi..
bekleyelim bakalım 10 dk sonra beni çağırdılar girdim içeri yat karnını aç ...
bakmaya başladı ama ekran kendine dönük habire bakıyo çıt yokk bak elleri diyo ekranı çeviriya bana hemen geri çekiyo falan sorun var mı diyorum bakıyoum canım daha bitmedi diyo sonra hemen kalkıp çıkıyo odadanben şok kalıyorum öylece
dışarı çıkıyorum hemşire tamam canım senin iş bitti sonuçlar çıkar birazdan diyoo eee alabilirmiyim sizden diyorum hayır doktorundan alabilirsin diyo yanii haydiii tekrar A bloğa saat 11:45 15 dk var yoksa öğleden sonraya kalıcam aynı levent kırcanın parodileri geliyor aklıma..
A bloğa geliyorum içeri giriyorum hastalar bitsin sonra sonuç diyo .....
neyseki son anda giriyorum ve sonuçlar normal diyor ve bitiriyor olayı 1 ay sonra yine gel diyo
çokkkk beklersinnnnn
uzun lafın kısası özelde yapılan detaylıdaki cdler resimler sgkda yok kendini prenses gibi hissettiren yok halimize şükredelim Allah bizi sgk kapılarında süründürmesin gidenlerede Allah sabır versin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?