2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Maşallah iyi cesaret taaa maldivlere kadar gidiyorsun :) bikini değiştirmek daha kolay ve sağlıklı mayoda ıslak kalıyorsun ama mayo almayı düşünüyorsan ve istanbulda isen Cevahir avm de hamile kıyafetleri satan bir mağazada guzel mayolar var. Bu arada senle tahmini dogum tarihimiz aynı :)

annem sen maldivlere tatile gidiyosun da bikini mayo derdin mi var. kız bırak çıplak git hahahaa ilahi ayol fikri bile güzel sefan olsun...

Evet aynı tarihmişiz :) Çok teşekkür ederim, İstanbul'dayıım, Cevahir'e gidebilrim sanırım. Benimki cahil cesareti (ilk bebek Bu benim hayalimdi, çocuktan sonra gidilmez oralara diye daha karnımdayken cesaret ettik. Normal Zeki Trikoda filan bulunur mu öyle şeyler acaba?

Tüm dertler bitti bi bu kaldı yaw resmen. Sağol canım, siz de gelin sefamız olsun

ahhh keşke meleğim ama iş güç çok burda ha diyince gidemiyoruz bir de sağolsun benim kociş gayet sosyal bir insanken 180 derecelik bir dönüşle namaza başladı hepten yalan olur artık o gezmeler. hamile halimle birde kocişimin değişen psikolojisiyle boğuşuyorum

benim de annem öyle oldu. önceden de inançsız değildi ama fazla sosyaldi sonra birden imana geliverdi. Valla zor oluyor, aman abartmasın da.. Annem abarttı

Zeki ye bakmak lazım bilmiyorum bu arada benim doktorum bir konferans icin Venedik'e gidecektik 4 saatten fazla uçak yolculugu sakıncalı demişti iyice bir konus doktorunla istersen

Bikini al bence canım daha rahat edersin çıkarıp giymesi kolay olur. Mayolar bana sıkıyormuş gibi geliyor hamilelerde. Göbeğini kapatsın istersen tankini de bakabilirsin.

Kayinvalide_giller_ sorunsali kizlar ... uzmek istemiyorum minnosumu Rabbim cuma hurmetine isimizi rast getirir ins.... bebegim hep gulsun

Zeki ye bakmak lazım bilmiyorum bu arada benim doktorum bir konferans icin Venedik'e gidecektik 4 saatten fazla uçak yolculugu sakıncalı demişti iyice bir konus doktorunla istersen

Valla biz biletleri aldığımız için adamcağız bişey diyemedi. Ama sürekli olarak uzak olan lavaboya yürü dedi, yürümem konusunda uyardı beni yani. Bir de dalış konusunda uyardı o kadar. Daldığında vücuttaki basınç değişir, bebeği etkiler dedi.

ne kadar güzel namaza başlamak kadar güzel bişey olabilir mi??
İnsan hem namaz kılıp hem sosyal olabilir engel değil bence

Son düzenleme:
Bikini al bence canım daha rahat edersin çıkarıp giymesi kolay olur. Mayolar bana sıkıyormuş gibi geliyor hamilelerde. Göbeğini kapatsın istersen tankini de bakabilirsin.

Yok ya hiç kapatır mıyım, hayatımda en gere gere herkese gösterebileceğim göbeğe sahibim, göbek değil bebek nasıl olsa :) Bana da bikini mantıklı geliyor. Zaten haziran temmuzda burada da gireriz, mayoyu şimdi alırsam sonradan sıkar belki. Büyük alırsam da bol gelir rahat edemem muhtemelen.

herkese hayırlı cumlar:)

ben buradaki anneciklere birşey danışmak istiyorum.

alışveriş için dolaşmaya başlayan anneler var mı..hastane çıkışı fiyatları hangi aralıkta oluyor..

e-bebekte ikinci ürüne %50 indirim var..

funnababy 10 lu hastane çıkışı 99 lira
babykids 20 li hastane çıkışı 79 lira

ikisibirlikte alınınca 140 lira yapıyor..fiyat nasıl..

bir de funnababy den bir iki parça ürün aldım çok güzel ama babykids nasıl bilmiyorum...

funnababy yine internetten almıştım..

canım neden yalan olsun gezmeler namaz kılmak sosyalleşmeye engel değilki.Allah kabul etsin eşinin namazlarını darısı benim eşimin başına inşallah

mylovel beni hiç duyma o zaman, 6 Şubatta tanıştık, 23 şubat evlenme teklifi, 10 Nisan nişan, 5 haziran nikah,
4 ayımızı aldı bu süreç, tayin acelemzi vardı, ağustosta sudana tayine gidecektik:):) sonra bizim tayin o yıl iptal oldu, ama iyiki de acele etmişiz dedik:):)
bu evliliğimin 4.yılı, ve çok şükür bugüne kadar ciddi bir sorun yaşamadık, ruh ikizi meslesi sanırım bulunca kaçırmamak lazım:):)
diğer türlü yıllarca çıkıp 1 ayda boşananlar da oluyor... allah bozmasın mutluluklarımızı

canım süprmiş bayıldım, fiyatta bence çok uygun bu kaliteye, linki bana da atarmısın

canım ben e-bebeğin kendi magazasına gittim funnybaby kaliteli güzel babykids benim aldıgım 3lü uzunkollu çıtçıtlı badilerle patikli pijamaların malı çok iyi yumuşacıktı ama geçen pijama takımlarına baktım serttiler belkide boya farkı olabilir.ama oda güzeldir.hastahane çıkışları idilbaby aziz bebe ve bebettonunkiler çok güzel 80 le 125.00 arası gibi sanırım ben hastahane çıkışı hediye aldım bebetof marka fiyatı 60 tl 10lu parçalıdan onunda malı gayet güzeldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…