- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #18.661
Kızlar bir sorum olacak. Biz yakında Maldivler'e tatile gidiyoruz. Eski bikinilerim olur mu bilmiyorum ama hamile mayosu diye birşey var sanırım. Doktorum yolun çok sorun olmayacağını ama asla ıslak mayoyla kalmamam gerektiğini söyledi. Bi sürü bikini almak lazım şimdi.. Mayo karnı ıslak bırakır değil mi? Daha önceki hamileliklerinde bunu yaşayan var mı? Mayo mu tercih edilmeli yoksa bikini mi, hangisi daha kolay olur?
günaydın annişlerrr
hangi hastaneye gittiğini sorabilir miyim canim
Medipol megaya gidiyorum canim sen?
aa canım bende oraya gidiyorum hangi doktora gidiyorsun
Kızlar bir sorum olacak. Biz yakında Maldivler'e tatile gidiyoruz. Eski bikinilerim olur mu bilmiyorum ama hamile mayosu diye birşey var sanırım. Doktorum yolun çok sorun olmayacağını ama asla ıslak mayoyla kalmamam gerektiğini söyledi. Bi sürü bikini almak lazım şimdi.. Mayo karnı ıslak bırakır değil mi? Daha önceki hamileliklerinde bunu yaşayan var mı? Mayo mu tercih edilmeli yoksa bikini mi, hangisi daha kolay olur?
Maşallah iyi cesaret taaa maldivlere kadar gidiyorsun :) bikini değiştirmek daha kolay ve sağlıklı mayoda ıslak kalıyorsun ama mayo almayı düşünüyorsan ve istanbulda isen Cevahir avm de hamile kıyafetleri satan bir mağazada guzel mayolar var. Bu arada senle tahmini dogum tarihimiz aynı :)
annem sen maldivlere tatile gidiyosun da bikini mayo derdin mi var. kız bırak çıplak git hahahaailahi ayol fikri bile güzel sefan olsun...
Tüm dertler bitti bi bu kaldı yaw resmen. Sağol canım, siz de gelin sefamız olsun
ahhh keşke meleğim ama iş güç çok burda ha diyince gidemiyoruz bir de sağolsun benim kociş gayet sosyal bir insanken 180 derecelik bir dönüşle namaza başladı hepten yalan olur artık o gezmeler. hamile halimle birde kocişimin değişen psikolojisiyle boğuşuyorum
Evet aynı tarihmişiz :) Çok teşekkür ederim, İstanbul'dayıım, Cevahir'e gidebilrim sanırım. Benimki cahil cesareti (ilk bebekBu benim hayalimdi, çocuktan sonra gidilmez oralara diye daha karnımdayken cesaret ettik. Normal Zeki Trikoda filan bulunur mu öyle şeyler acaba?
aa canım bende oraya gidiyorum hangi doktora gidiyorsun
belgin hanima gidiyorum sen?
Zeki ye bakmak lazım bilmiyorum bu arada benim doktorum bir konferans icin Venedik'e gidecektik 4 saatten fazla uçak yolculugu sakıncalı demişti iyice bir konus doktorunla istersen
ahhh keşke meleğim ama iş güç çok burda ha diyince gidemiyoruz bir de sağolsun benim kociş gayet sosyal bir insanken 180 derecelik bir dönüşle namaza başladı hepten yalan olur artık o gezmeler. hamile halimle birde kocişimin değişen psikolojisiyle boğuşuyorum
Bikini al bence canım daha rahat edersin çıkarıp giymesi kolay olur. Mayolar bana sıkıyormuş gibi geliyor hamilelerde. Göbeğini kapatsın istersen tankini de bakabilirsin.
canım biz de yedi ay içinde evlendik. kendimi hızlı zannederdim ama siz daha hızlıymışsınız. birinci haftada evlenme teklifi mi ? süpermiş...
ben de bu ara eşime aşırı düşkün oldum. akşam eve gelmesini iple çekiyorum. sırtımı dönüp uyuyan ben,şimdi boğazına sıkı sıkı sarılıp uyuyorum. işteyken özlüyorum..
herkes böyleyse demek ki bunun hormonlarla bir ilgisi varama çoook seviyorum.. Allah eşlerimizi başımızdan eksik etmesin. KV, Kayınpeder, görümce bilmem ne bilmem ne.. eşinizle aranız iyi olduktan sonra hepsi faso fiso kızlar..
herkese hayırlı cumlar:)
ben buradaki anneciklere birşey danışmak istiyorum.
alışveriş için dolaşmaya başlayan anneler var mı..hastane çıkışı fiyatları hangi aralıkta oluyor..
e-bebekte ikinci ürüne %50 indirim var..
funnababy 10 lu hastane çıkışı 99 liraEki Görüntüle 677279
babykids 20 li hastane çıkışı 79 lira
ikisibirlikte alınınca 140 lira yapıyor..fiyat nasıl..
bir de funnababy den bir iki parça ürün aldım çok güzel ama babykids nasıl bilmiyorum...
funnababy yine internetten almıştım..
herkese hayırlı cumlar:)
ben buradaki anneciklere birşey danışmak istiyorum.
alışveriş için dolaşmaya başlayan anneler var mı..hastane çıkışı fiyatları hangi aralıkta oluyor..
e-bebekte ikinci ürüne %50 indirim var..
funnababy 10 lu hastane çıkışı 99 liraEki Görüntüle 677279
babykids 20 li hastane çıkışı 79 lira
ikisibirlikte alınınca 140 lira yapıyor..fiyat nasıl..
bir de funnababy den bir iki parça ürün aldım çok güzel ama babykids nasıl bilmiyorum...
funnababy yine internetten almıştım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?