- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #19.081
Ya kızlar canım çok sıkıldı. Şimdi doktordan geldim. Ayrıntılı ultrason için. Eşimi almadılar. Hadi tamam dedim. Bide üztüne hiç birşey söylemedi eli ayağı nasıl sağlıklımı diye. 15 dk baktı nerdeyse. Doktorum kız dedi ama bide siz bakın dedim onu ben söyleyemem dedi. Ne sorduysam cevap vermedi. Bi de bazı yerler ulrtasonu cd olarak kaydediyomuş sizin öyle bir şansınız varmı dedim. Yok dedi sonradan biraz para verirseniz olur dedi şok oldum.
En son çıkarken bide soracağınız bişiy varmı dedi. Zaten hiçbir sorumu cevaplamadınız ki dedim bende. Sağlığı iyi mi dedim iyi dedi. Bu kadar. O kadar heyecanlanmıştım uzun zamandır görmüyorum bebişimi( Doğru dürüst göremedim bile (
Çok sinirliyim ya dokunsalar ağlıycam(
Eşime anlattın tutturdu doktoru bana bi göster diye hastaneden zor çıkardım(
açelya çok şükür canım herşey yolundaymış üzülme lütfen eger imkanın varsa özelde çektir istersen cd de verirler ozaman canım
haftada 2 gün balık yenmezse, haftada 2 balık yağı yeterlimi yani? ben o durumda hergün kullanılır diye düşünüyordum
nereye gitmiştin canımmm dr adı versende sen memnun kalmadıysan bizde gitmesek
.
e benimki 37. haftanın sonunda alınacak. doktorum öyle söylediinşallah topalak bir bebeğim olur mıncık mıncık yaparım onu
haftada 2 gün balık yenmezse, haftada 2 balık yağı yeterlimi yani? ben o durumda hergün kullanılır diye düşünüyordum
Nesi varmış canım , gecmis olsun , benimkini de o kadar bastan savma yaptı ki Dr , bisey atlamıştır diye endiseliyim , 10 dk sürdü , devlet hast gitmiştim Allah gerektirmesin gitmem bi daha. Bazen aklıma takılıyor kesin bastan savma yaptılar diye , istende izin almam zor , hayırlısı bakalım
Kızlar size bişey sorucam Eki Görüntüle 679544 BU BEBEK ARABALARININ YANINDAKİ PUSET VARYA BEBEK ARABASININ İÇİNE GİRİYOR MU ? BEN Mİ UYDURUYORUM YOKSA? SANKİ Bİ KAÇ BEBEK ARABSININ KOLTIUĞUUNU BÖYLE PUSET GİBİ GÖRDÜM DE:44:
Benim doktorumda haftada 2 gun iç dedi o da eğer balık yemediysem yersen ilaca gerek yok o hafta dedi.
Kızlar size bişey sorucam Eki Görüntüle 679544 BU BEBEK ARABALARININ YANINDAKİ PUSET VARYA BEBEK ARABASININ İÇİNE GİRİYOR MU ? BEN Mİ UYDURUYORUM YOKSA? SANKİ Bİ KAÇ BEBEK ARABSININ KOLTIUĞUUNU BÖYLE PUSET GİBİ GÖRDÜM DE:44:
Nesi varmış canım , gecmis olsun , benimkini de o kadar bastan savma yaptı ki Dr , bisey atlamıştır diye endiseliyim , 10 dk sürdü , devlet hast gitmiştim Allah gerektirmesin gitmem bi daha. Bazen aklıma takılıyor kesin bastan savma yaptılar diye , istende izin almam zor , hayırlısı bakalım
sevgili hamişler bana yardım edin yaa. şimdi bi tane arkadaşın kızının yüzünde pembe bir leke vardı. güle dokunmuş elini yüzüne sürmüş annesi. ya tamam olmaz demiyorum kesinlikle büyük konuşmuyorum ama ne dini nede biyolojik bir açıklamasını bulamadım ben bu işin. benimde eşim 14 şubatta bana gül almış o gülü kokladımda yüzümede değmştir saatlerce dolaştım ben o gülle. olmaz dimi bişey. çevrenizde bunun olmadığına dair örnekler var mı??? birileri beni rahatlatırsa sevinirim
hangisini kullanıyorsun? marincap mı?
canım sen ankaradaydın demi zekai tahirdemi yaptırdın ayrıntılıyı ?
evet ztahirde ,radyoloji uzmanıymış, kadındı üstelik , erkekler daha anlayışlı
Kizlaaar ozledim sizi yahunasilsiniz guya ben detayli in esimle erzuruma geldimadam muayee yerime gel dedi rrsmen bakmadi bile ultrasonda sanirim.hepimiz dertliyiz cok uzuldum bende 250 lira istedi sekreteride sinirle ciktim veremeyecek durumd degiliz sukur ama.insan ultrasona bakmadanyerime gel der mi ne ayip yaaa. Yarin gidecegim mecbur aksam 5te :-( bu arada bebde dikkat etneye calsiyordum hamilikte kiloya iki gundur dibine vurduk yemenin cok guzel bebis cicileri var insan dayanamiyor yaaaa
Hayir canım ocean kullanıyorum.benim doktorun verdigi ilaçlar bakiyorumda burada genelde sizlere verilenlerden farklı vitaminde previt positive, Demir icin maltofer kullanıyorum. İthal hepsi galiba demekki doktorum Amerikan ilaçlarını daha çok benimsemiş sanirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?