2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

nereye gitmiştin canımmm dr adı versende sen memnun kalmadıysan bizde gitmesek

.

e benimki 37. haftanın sonunda alınacak. doktorum öyle söyledi inşallah topalak bir bebeğim olur mıncık mıncık yaparım onu

Canım doktorun neden öyle söyledi tıbbi bir gereklilik mı? Benimkide sezeryana olursa 10 gun once alırız dedi. Benimde aklıma çok takıldı bu konu aslında bazilari bebeğin anne karninda 1 gun bile durması önemli diyor sırf bu yüzden hic aklımda yokken normal bile dogurabilirim diye düşünmeye başladım.[/QUOTE]

senin daha da az kalmış ozaman, hadi hayırlısı,
tüp bebekmi, neden 37 de alacaklar
benimki 3. diye belki 39 u beklemezler ama ben durabildiği kadar dursun istiyorum, 2.de rahim duvarı inceldi suyu çok filan dediler ama 39 u doldurduk şükür[/QUOTE]
benim 2.gebeliğim ilki sezaryen. ilk bebeğimide 38.haftada aldılar 3.700 doğdu maşallah çok sağlıklıydı,bunda da ilkinin sez.olması ve karın kas yoğunluğumun fazla olması (daha evvelde bi yerde yazmıştım sporcu olduğum için karın kaslarım fazla gelişkin ve sert) açılması çok zor oluyor. sanırım sebepleri bunlar.

sevgili hamişler bana yardım edin yaa. şimdi bi tane arkadaşın kızının yüzünde pembe bir leke vardı. güle dokunmuş elini yüzüne sürmüş annesi. ya tamam olmaz demiyorum kesinlikle büyük konuşmuyorum ama ne dini nede biyolojik bir açıklamasını bulamadım ben bu işin. benimde eşim 14 şubatta bana gül almış o gülü kokladımda yüzümede değmştir saatlerce dolaştım ben o gülle. olmaz dimi bişey. çevrenizde bunun olmadığına dair örnekler var mı??? birileri beni rahatlatırsa sevinirim

canım ben özele gittiğim için yarım saat sürdü. çok detaylı inceledi. annem,teyzem ve eşim hep beraber izledik. parmaklarını saydık.santim santim ölçtü. kalbinde beyaz bir nokta tespit etti. çok normal bir durummuş bir çok bebekte olurmuş. doğuma kadar geçer dedi. birde beyinde bir sıvı birikmesi tespit edildi. buda normal bir durum doğuma kadar küçülür kaybolur dedi ama ikisi aynı anda olunca şüphelendi. yani gebelikte birinin olması normalmiş. sonra tedbir amaçlı bebeğin kalbini kontrol ettirelim dedi. bunu sadece üniv.hastaneleri yapabiliyomuş. istanbul da bile sayılı dr varmış. bebeğe fetal ekokardiyografi yaptırmamız gerekli dedi. tabi üniv. hastanelerini biliyorsunuz. günlerdir perişan olduk randevu alabilmek için hiç bir tahlilimi kabul etmiyolar. detaylı ultrason sonuçlarını bile kabul etmediler. sanki kendileri çok inceliyor gibi:) herşeyi tekrar yaptırmam gerekcek

bizimkine içine oturur demişlerdi ama ben hiç öyle kullanmadım, bir de eski benimki, 6 yıl önce almıştım . tersinden koyuyorsun çocuğun yüzü sana bakacak şekilde , puset bebek arabasının içine oturuyor diye biliyorum ben

evet canımmmm hem oto koltuğu olarak kullanıyosun hemde evde de kullanabiliyosun rahat oluyo

Kizlaaar ozledim sizi yahu nasilsiniz guya ben detayli in esimle erzuruma geldimadam muayee yerime gel dedi rrsmen bakmadi bile ultrasonda sanirim.hepimiz dertliyiz cok uzuldum bende 250 lira istedi sekreteride sinirle ciktim veremeyecek durumd degiliz sukur ama.insan ultrasona bakmadanyerime gel der mi ne ayip yaaa. Yarin gidecegim mecbur aksam 5te :-( bu arada bebde dikkat etneye calsiyordum hamilikte kiloya iki gundur dibine vurduk yemenin cok guzel bebis cicileri var insan dayanamiyor yaaaa

canım sen ankaradaydın demi zekai tahirdemi yaptırdın ayrıntılıyı ?

ben çok gül kokladım ilk hamileliğimde bişey olmadı valla

hangisini kullanıyorsun? marincap mı?

Hayir canım ocean kullanıyorum.benim doktorun verdigi ilaçlar bakiyorumda burada genelde sizlere verilenlerden farklı vitaminde previt positive, Demir icin maltofer kullanıyorum. İthal hepsi galiba demekki doktorum Amerikan ilaçlarını daha çok benimsemiş sanirim

erzurumda biraz bu durumlar fazla heralde. benimde annem erzurumlu.,1 ay süründük apandisiti anlayamadılar, özelde kadın hastalıklarından ameliyat edeceklerdi nerdeyse , sonra farkedildi ki apandisitmiş patlamış tehlikeliymiş, yani muayenehaneye gitmeden işler yürümüyor <Allaha emanet heralde

kalp carpintisi olan arkadas muhakkak soyle doktoruna demir ilacinin dozunu artirir bende de oluyordu iki tane ic dedi sabah aksam sen muhakkak sor ve bol sivi tuket. Bende yarin detayliya alsam 5te gidecegim bakalim ne diyecek kizlar dua edin bana olur mu 250 lirayida o adam vermek uzecek ama daha kotusundn korusun Allah

benim multivitamin elevit, demire yeni başladı gyno ferro sanol. omega 3 içinde efa daily verdi ama balık yemezsen başla dedi. haftada 2 balık yemeye calıştığım için başlamadım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…