- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #19.061
Selam hatunlar
Hafta sonu koşuşturmacayla misafirle geçti. Bu ara ilk defa bir hırka ördümO da inşallah bebişe kısmet olacak. Normalde tığ işini severim şişle örmekten pek anlamam ama internette tarif bulunca dayanamadım denedim. Vallahi de becerdim
Hızımı alamadım şimdi başka ne yapsam diye dolanıyoruım
Pazar günü aşırı kalp çarpıntım oldu. Tırsmadım değil. Uyuyayım biraz dedim baktım 4 saat uyumuşum aralıksız
Geçmişi henüz okuyamadım, sanırım 2 gün falan sürer benim size yetişmem, aranızda tansiyon ya da çarpıntı sorunu yaşayan var mı başka? Dönemsel değişimler mi yaşıyoruz yoksa benim mi sağlığım bozuldu acaba....
Okul da çok yoruyor artık. Çocuklar çok yaramazlar bu sıralar. Aklım çıkıyor emanet hepsi... Gücüm kalmadı artık, çok zorlanıyorum... Kazasız belasız versek şu karneleri...
Evet canim tekmeliyor allaha şükür bazen cok bazen az ama hissediyorum artık cok şükür ne büyük bi stresmis hamilelik
Yanlız Benim oğlan hala cok assagida sanırım çünkü bazen vajinada hissediyorum vuruşunu korkuyorumda ama normal sanırım yarın kontrolüm var bakalım ne dicek doktor
Bazende alt karında baskı hissediyorum sizdede varmı bu
kızlar detaylı ultrasona girmek şartmı ben girmeyen arkadaşlarımı da duydum sizler kendi isteğinizle mi yoksa doktorunuzun önermesiyle mi gidiyorsunuz
Ya kızlar canım çok sıkıldı. Şimdi doktordan geldim. Ayrıntılı ultrason için. Eşimi almadılar. Hadi tamam dedim. Bide üztüne hiç birşey söylemedi eli ayağı nasıl sağlıklımı diye. 15 dk baktı nerdeyse. Doktorum kız dedi ama bide siz bakın dedim onu ben söyleyemem dedi. Ne sorduysam cevap vermedi. Bi de bazı yerler ulrtasonu cd olarak kaydediyomuş sizin öyle bir şansınız varmı dedim. Yok dedi sonradan biraz para verirseniz olur dedi şok oldum.
En son çıkarken bide soracağınız bişiy varmı dedi. Zaten hiçbir sorumu cevaplamadınız ki dedim bende. Sağlığı iyi mi dedim iyi dedi. Bu kadar. O kadar heyecanlanmıştım uzun zamandır görmüyorum bebişimi( Doğru dürüst göremedim bile (
Çok sinirliyim ya dokunsalar ağlıycam(
Eşime anlattın tutturdu doktoru bana bi göster diye hastaneden zor çıkardım(
dün eşimde mangalda balık pişirdi ama ben yarı vejeteryanım yemedim. bir de nedense gebelik döneminde ürkütüyor beni tavuk balık yemek. ya bozuksa,ya ilaçlarla ters etki yaparda zehirlerse. büyük geçmiş olsun canım.
Ya kızlar canım çok sıkıldı. Şimdi doktordan geldim. Ayrıntılı ultrason için. Eşimi almadılar. Hadi tamam dedim. Bide üztüne hiç birşey söylemedi eli ayağı nasıl sağlıklımı diye. 15 dk baktı nerdeyse. Doktorum kız dedi ama bide siz bakın dedim onu ben söyleyemem dedi. Ne sorduysam cevap vermedi. Bi de bazı yerler ulrtasonu cd olarak kaydediyomuş sizin öyle bir şansınız varmı dedim. Yok dedi sonradan biraz para verirseniz olur dedi şok oldum.
En son çıkarken bide soracağınız bişiy varmı dedi. Zaten hiçbir sorumu cevaplamadınız ki dedim bende. Sağlığı iyi mi dedim iyi dedi. Bu kadar. O kadar heyecanlanmıştım uzun zamandır görmüyorum bebişimi( Doğru dürüst göremedim bile (
Gerçekten sinirinin bozulacağı kadar var nerde yaptırdın canım sen?
Kızlar size bişey sorucam Eki Görüntüle 679544 BU BEBEK ARABALARININ YANINDAKİ PUSET VARYA BEBEK ARABASININ İÇİNE GİRİYOR MU ? BEN Mİ UYDURUYORUM YOKSA? SANKİ Bİ KAÇ BEBEK ARABSININ KOLTIUĞUUNU BÖYLE PUSET GİBİ GÖRDÜM DE:44:
canım senin gittiğin yer özel değildi sanırım.. Devlet bu anlattıklarını yapıyormuş çünkü..
Aynen canım. Kendim ünv. hastanesinde çalışıyorum. o yüzden doktorum yaptır sonuçları getir dedi. Ama çok üzüldüm yaa. Her dokjtorda aynısını yapmıyor. Bana gelen aksi çıktı(
Bebeğimi özledim göremedim bile
Tekrar gitmek istiyorum kendi doktoruma. Ultrasıonda fazlası zararlı bilmiyorum ne zaman gitcem(
ben cd ve renkli resim veriyorlar diye yaptırmak istedim.randevu aldım gittim tam yaptırcam.cd yazıcı çalışmıyor arızalı cd veremicez dediler. bir sürü para verip, cd alamayacak olmak üzdü beni,bende ozaman yaptırmam dedim :) ikili testim iyi çıktı diye dr üçlü teste gerek duymamıştı. herşey çok normal ilerliyordu. hiçbir sorun yoktu. sonra dr aradım. ben yaptırmaktan vazgeçtim dedim. Dr da bana kızdı, olaya görsel olarak bakma önemli olan bebeğin sağlığı cd nin ne önemi var dedi. mecbur geri dönüp yaptırdım. ama iyiki yaptırmışım. bebekte bazı sorunlar tespit edildi. şimdiden tedbiri almış olucaz. gerekli ilaçları kullanıcam ve daha iyi takip edilecek. çok geç olmadan :)
kıyamamYa kızlar canım çok sıkıldı. Şimdi doktordan geldim. Ayrıntılı ultrason için. Eşimi almadılar. Hadi tamam dedim. Bide üztüne hiç birşey söylemedi eli ayağı nasıl sağlıklımı diye. 15 dk baktı nerdeyse. Doktorum kız dedi ama bide siz bakın dedim onu ben söyleyemem dedi. Ne sorduysam cevap vermedi. Bi de bazı yerler ulrtasonu cd olarak kaydediyomuş sizin öyle bir şansınız varmı dedim. Yok dedi sonradan biraz para verirseniz olur dedi şok oldum.
e benimki 37. haftanın sonunda alınacak. doktorum öyle söylediErken dogum sebebi değilde , aceleci bu sefer galiba , öbür gebeliklerimde daha geç olmuştu . Birde Dr ların söylediği 40 haftaya gore , tahmini 39 hft da doğsa , 16 hft kalmış amanın :))
Yani canım. Bi düşün kendi eşi olsa böyle mi yapar. Neyse çok gerdim kendimi. Ama doktoruma gidip kızımı görmek istiyorumCanım sıkma canını önemli olan saglıgı diyeceğim ama seni cok iyi anlıyorum , bende göremedim bile , kadın tamam bitti kalkın dedi sok oldum, bisey de diyemedim , normal gittiğim zamanlar bundan daha iyi muayene olduk daha ayrıntılı , gerçi devlet hastanesine gittim cok beklentim olmamalıydı ama insan sinirleniyor iste
Malesef canım. Bende öyle düşünüyorum. Baya etkilendim çünkü. Sonuçlarımı gösterirken konuşurum artık.ay canım benim ya ne hayallerle yatıyorsun oraya neyle karşılaşıyorsun. Kimisi nalet oluyor aksi birine denk gelmesin insan.. Üzüldüm senin adına, çünkü ultrasona girdiğinde bebeğini daha net görmek çok güzell.. Doktorunla görüş birdaha girmende sorun yoksa baktır canım içinde kalmasın bence. SOnrada keşke demeyesin.
kıyamaminsan ne hayallerle bekliyo onca zaman sonra öküz herifin biri hevesini kursağında bırakıyo. sıkma canını bebeğinin sağlıklı olduğunu düşün en azından bunu biliyorsun.
QUOTE]
Evet canım kendimi bebişimin sağllıklı olmasıyla teselli ediyorum da Tam bişey söylemeyince ondan bile şüphem var ama neyse hele bi sonuşlar çıksın.
teşekkür ederim canım
havalar ısınıyor artık yemem artık bende
en iyisi haftada 2 defa marincap'a devam napalım artık :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?