2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Slm Kızlar geçmişi ancak bitirebildim. Haftasonu giremeyince epeyce birikmiş. Neyseki herkes iyi maşallah Kızımla bende iyiyiz , öpüyoruz hepinizi

Canım benimde kalp çarpıntılarım 1 aydan fazladır var, birçok kişinin şikayetleri başlamış zaten. Aslında hamilelikte normalmiş ama benim çok erken başladığı için doktorum kalp ekg si istedi, onu çektirdim bir sorun çıkmadı, bende hipotiroid olduğu için kullandığım ilaçta ağır geliyormuş tabi bunun da etkisi var. İlacın dozunu da değiştirdik ama çarpıntılarım hala devam ediyor ne yazıkki, fazla yürümek evde birşeyler yapmak bana çok zor artık, dayanamıyorum bazen....:18: Ayın 20sinde kontrolüm var doktroum kalp ekosu da çektirelim dedi, mecburen onu da yaptıracağım, tedbir olsun diye.
Çarpıntısı olanlar öncelikle tiroidlerinize baktırın, sonrasında da kalbe, ne olur ne olmaz

Bebekkafa"cım ;

Bahsettiğim pierre cardinin arabası bunun gibi, sadece bu bir üst modeli 2013. Ama görüntü ve özellik aynı,ben mağazada baktım ve çok beğendim, hem fiyat olarak çok makul diğerlerine göre hemde çok kaliteli ve kullanım son derece rahat. ben kısa boylu oldupum için yüksek ve çok hantal büyük arabaları sevmiyorum buna bayıldım. İnternette bunu bulabildim şuan, ama 380 tl ye kadar fiyat olan siteler vardı biraz daha araştırınca bulunur mutlaka.
Bu fiyata hem travel hemde pierre cardin benim son kararım bu şahsen
http://www................/travel-s...avel-sistem-bebek-arabasi-puset-new-2013.html

Kızlar size bişey sorucam BU BEBEK ARABALARININ YANINDAKİ PUSET VARYA BEBEK ARABASININ İÇİNE GİRİYOR MU ? BEN Mİ UYDURUYORUM YOKSA? SANKİ Bİ KAÇ BEBEK ARABSININ KOLTIUĞUUNU BÖYLE PUSET GİBİ GÖRDÜM DE:44:

Bazen sanki çıkacakmış gibi baskı oluyor, alt tarafta. Normal ama ağırlık yapıyor

kızlar detaylı ultrasona girmek şartmı ben girmeyen arkadaşlarımı da duydum sizler kendi isteğinizle mi yoksa doktorunuzun önermesiyle mi gidiyorsunuz

ben cd ve renkli resim veriyorlar diye yaptırmak istedim.randevu aldım gittim tam yaptırcam.cd yazıcı çalışmıyor arızalı cd veremicez dediler. bir sürü para verip, cd alamayacak olmak üzdü beni,bende ozaman yaptırmam dedim :) ikili testim iyi çıktı diye dr üçlü teste gerek duymamıştı. herşey çok normal ilerliyordu. hiçbir sorun yoktu. sonra dr aradım. ben yaptırmaktan vazgeçtim dedim. Dr da bana kızdı, olaya görsel olarak bakma önemli olan bebeğin sağlığı cd nin ne önemi var dedi. mecbur geri dönüp yaptırdım. ama iyiki yaptırmışım. bebekte bazı sorunlar tespit edildi. şimdiden tedbiri almış olucaz. gerekli ilaçları kullanıcam ve daha iyi takip edilecek. çok geç olmadan :)

selam kızlar
öğlen canım ekşi ekşi bişeyler çekti
yemekte kuru fasülye vardı
napsam napsam diye düşünürken
kuru fasülyeye limon sıkıp kuru soğan eşliğinde yedim
nasıl bi mideye dönüştü yahu bu mide
sonra eşime anlatırken gülmekten çatladı oda midesiz diye

Gerçekten sinirinin bozulacağı kadar var nerde yaptırdın canım sen?

teşekkür ederim canım
havalar ısınıyor artık yemem artık bende
en iyisi haftada 2 defa marincap'a devam napalım artık :)

canım senin gittiğin yer özel değildi sanırım.. Devlet bu anlattıklarını yapıyormuş çünkü..

Gerçekten sinirinin bozulacağı kadar var nerde yaptırdın canım sen?

Ünv hastanesi canım.
İki arkadaş girdik yan yana odalarda ona giren doktorda her ayrıntısını anlatmış. Bebeğin parmaklarını bile saymış. Bütün organlarını inceledikçe yorum yapmış. Bana denk gelen sıkıntılı çıktı.
Offf 1 saat sonra sonuçlar çıkacak. Doktoruma gösterirken anlatıcam.

canım senin gittiğin yer özel değildi sanırım.. Devlet bu anlattıklarını yapıyormuş çünkü..

Aynen canım. Kendim ünv. hastanesinde çalışıyorum. o yüzden doktorum yaptır sonuçları getir dedi. Ama çok üzüldüm yaa. Her dokjtorda aynısını yapmıyor. Bana gelen aksi çıktı (
Bebeğimi özledim göremedim bile
Tekrar gitmek istiyorum kendi doktoruma. Ultrasıonda fazlası zararlı bilmiyorum ne zaman gitcem (

Canım sıkma canını önemli olan saglıgı diyeceğim ama seni cok iyi anlıyorum , bende göremedim bile , kadın tamam bitti kalkın dedi sok oldum, bisey de diyemedim , normal gittiğim zamanlar bundan daha iyi muayene olduk daha ayrıntılı , gerçi devlet hastanesine gittim cok beklentim olmamalıydı ama insan sinirleniyor iste

ay canım benim ya ne hayallerle yatıyorsun oraya neyle karşılaşıyorsun. Kimisi nalet oluyor aksi birine denk gelmesin insan.. Üzüldüm senin adına, çünkü ultrasona girdiğinde bebeğini daha net görmek çok güzell.. Doktorunla görüş birdaha girmende sorun yoksa baktır canım içinde kalmasın bence. SOnrada keşke demeyesin.

Nesi varmış canım , gecmis olsun , benimkini de o kadar bastan savma yaptı ki Dr , bisey atlamıştır diye endiseliyim , 10 dk sürdü , devlet hast gitmiştim Allah gerektirmesin gitmem bi daha. Bazen aklıma takılıyor kesin bastan savma yaptılar diye , istende izin almam zor , hayırlısı bakalım

kıyamam insan ne hayallerle bekliyo onca zaman sonra öküz herifin biri hevesini kursağında bırakıyo. sıkma canını bebeğinin sağlıklı olduğunu düşün en azından bunu biliyorsun.
Erken dogum sebebi değilde , aceleci bu sefer galiba , öbür gebeliklerimde daha geç olmuştu . Birde Dr ların söylediği 40 haftaya gore , tahmini 39 hft da doğsa , 16 hft kalmış amanın :))
e benimki 37. haftanın sonunda alınacak. doktorum öyle söyledi inşallah topalak bir bebeğim olur mıncık mıncık yaparım onu

açelya çok şükür canım herşey yolundaymış üzülme lütfen eger imkanın varsa özelde çektir istersen cd de verirler ozaman canım

.

e benimki 37. haftanın sonunda alınacak. doktorum öyle söyledi inşallah topalak bir bebeğim olur mıncık mıncık yaparım onu [/QUOTE]

Canım doktorun neden öyle söyledi tıbbi bir gereklilik mı? Benimkide sezeryana olursa 10 gun once alırız dedi. Benimde aklıma çok takıldı bu konu aslında bazilari bebeğin anne karninda 1 gun bile durması önemli diyor sırf bu yüzden hic aklımda yokken normal bile dogurabilirim diye düşünmeye başladım.

Yani canım. Bi düşün kendi eşi olsa böyle mi yapar. Neyse çok gerdim kendimi. Ama doktoruma gidip kızımı görmek istiyorum

Malesef canım. Bende öyle düşünüyorum. Baya etkilendim çünkü. Sonuçlarımı gösterirken konuşurum artık.

[e benimki 37. haftanın sonunda alınacak. doktorum öyle söyledi inşallah topalak bir bebeğim olur mıncık mıncık yaparım onu [/QUOTE]

senin daha da az kalmış ozaman, hadi hayırlısı,
tüp bebekmi, neden 37 de alacaklar
benimki 3. diye belki 39 u beklemezler ama ben durabildiği kadar dursun istiyorum, 2.de rahim duvarı inceldi suyu çok filan dediler ama 39 u doldurduk şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…