- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #19.041
dün eşimde mangalda balık pişirdi ama ben yarı vejeteryanım yemedim. bir de nedense gebelik döneminde ürkütüyor beni tavuk balık yemek. ya bozuksa,ya ilaçlarla ters etki yaparda zehirlerse. büyük geçmiş olsun canım.
Eki Görüntüle 679242
umarım tetanoz aşını yaptırmışsındır. işte benim sürekli anlatmak istediğim şey bu, aşı yaptırmak istemeyenler umarım bunu görürler. sadece ameliyat sırasında değil,öncesinde ve sonrasında da lazım olabiliyor bu aşının koruması. geçmiş olsun.
valla kilo konusuna dikkat edenleri anlıyorum,doğumdan sonra zorluk oluyor fazla kilo almak ama bu kadarı da bencillik ya. sen annesin içinde bir can taşıyosun toplamda 8 kilo aldıysa,bebek,bebeğin eşi ve amniyo sıvısı kaç kiloydu? yazık bebişe.
bn ası olunması gerektıgını dusunuyorum hamıleleıkte asımı gecen hafta oldummm
aşını olmuştun canım korkma birşeycik olmaz..Kanaması daha iyi
benimde dünden beri mide yanmalarım ve reflüm başladı, malesef çikolataya veda etmem gerekiyor heraldegene bol sütlü günler gelecek..benimki yukarı çıktı heralde, erken bile oldu galiba, midemi yukarı doğru ittiğine göre, göbeğimin üstünde tekmeliyor, aceleci olacak heralde bu sefer
doğuma 16 hft filan kaldı heralde, az kalmış. :)
saol bebegımmm :)
Benimki de 1,5 hafta kadar oldu yukarı çıkalı ultrasonda yukarıdan baktı çünkü doktorumuz hep kasık civarında gezdiriyordu bu kez göbek deliği hizası ve biraz yukarısındaydı. Yukarı çıkışından beri dönmelerini daha net hissediyorum ben. İç organlara baskıdan dolayı sanırım. Annesinin minik balığı ya çok özledim kuşumu
geçmiş olsun arkadaşım beni aşı için çağırmadılar doktorumda söylemedi neden acaba ?
cnm hareketlernden anlasılıyo...bn artık yukarda hıssedıyrm gobek delıgım ve cok cok az altı hızasnda vuruyo...dahs once cok assaydı...
nasılsın canım, bebek tekmeliyormu, en son endişeliydin
Selam hatunlar
Hafta sonu koşuşturmacayla misafirle geçti. Bu ara ilk defa bir hırka ördümO da inşallah bebişe kısmet olacak. Normalde tığ işini severim şişle örmekten pek anlamam ama internette tarif bulunca dayanamadım denedim. Vallahi de becerdim
Hızımı alamadım şimdi başka ne yapsam diye dolanıyoruım
Pazar günü aşırı kalp çarpıntım oldu. Tırsmadım değil. Uyuyayım biraz dedim baktım 4 saat uyumuşum aralıksız
Geçmişi henüz okuyamadım, sanırım 2 gün falan sürer benim size yetişmem, aranızda tansiyon ya da çarpıntı sorunu yaşayan var mı başka? Dönemsel değişimler mi yaşıyoruz yoksa benim mi sağlığım bozuldu acaba....
Okul da çok yoruyor artık. Çocuklar çok yaramazlar bu sıralar. Aklım çıkıyor emanet hepsi... Gücüm kalmadı artık, çok zorlanıyorum... Kazasız belasız versek şu karneleri...
Evet daha önce sürekli kasıkta hatta daha aşağılardaydı vuruşlar :) Bazen baya yan tarafımda hissediyorum böbrekleri seyirir mi insanın yoksa bu bıcırık oralara tekme mi atıyor? Tekme mi değil mi çok anlaşılmıyor ama oralarda bişeyler oluyor kimi zaman :)
merhaba;
benim bebişin tekmeleri de hep sol taraftan geliyodu. dr'lar sola yatın kan akışı daha iyi olur dedi diye hep sol tarafıma yattım. şimdi sol böbrek damarlarımda daralma olmuş bebiş sıkıştırmış böbreğimi, o yüzden çok şiddetli böbrek ağrıları çekiyorum. aynı doğum sancısı gibi.
şimdi dr kesinlikle sola yatmamı yasakladı ama çok geç dikkat edin sizde sürekli aynı yöne yatmayın :)
ellerine sağlık canım ne güzel elinden geldikten sonraa ohhhh...
Geçmiş olsun aynı sıkıntı bana oluyor.. Bugün iim diyorsam ertesi günü ani bir kalp çarpıntısı tansiyon düşüklüğü yaşıyorum illa.. Bugünde ara ara içim boşalıyor sanki kalp çarpıntılarım oluyor. Sabah oldu, az önce gene oldum. Yerimden kalkıtığım an boğazıma çıkıo sanki kalbim orda atıomuş gibi çok kötü oluyorum..
merhaba;
benim bebişin tekmeleri de hep sol taraftan geliyodu. dr'lar sola yatın kan akışı daha iyi olur dedi diye hep sol tarafıma yattım. şimdi sol böbrek damarlarımda daralma olmuş bebiş sıkıştırmış böbreğimi, o yüzden çok şiddetli böbrek ağrıları çekiyorum. aynı doğum sancısı gibi.
şimdi dr kesinlikle sola yatmamı yasakladı ama çok geç dikkat edin sizde sürekli aynı yöne yatmayın :)
benimki de göbeğimi tekmeliyor ve malesef mide asitim fena durumda. bu erken doğum sebebi mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?