2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canım hiç çalışmak istemiyorrr heryerim agrıyor bu arada benimde dün acayip mide bulantım oldu rennie almak zorunda kaldım ne yapsamda kendime gelsem

Benimki de 1,5 hafta kadar oldu yukarı çıkalı ultrasonda yukarıdan baktı çünkü doktorumuz hep kasık civarında gezdiriyordu bu kez göbek deliği hizası ve biraz yukarısındaydı. Yukarı çıkışından beri dönmelerini daha net hissediyorum ben. İç organlara baskıdan dolayı sanırım. Annesinin minik balığı ya çok özledim kuşumu

cnm hareketlernden anlasılıyo...bn artık yukarda hıssedıyrm gobek delıgım ve cok cok az altı hızasnda vuruyo...dahs once cok assaydı...

geçmiş olsun arkadaşım beni aşı için çağırmadılar doktorumda söylemedi neden acaba ?

cnm doktorum banada asıdan bhsetmedı..ayrıntılıya gttgm doktora sordm bu hfta yptr dedı...saglık ocagndanda aradılr..gcen hfta oldum..sen gt saglık ocagına ol asını...bnm dıgerıde 3 mayısta

cnm hareketlernden anlasılıyo...bn artık yukarda hıssedıyrm gobek delıgım ve cok cok az altı hızasnda vuruyo...dahs once cok assaydı...

Evet daha önce sürekli kasıkta hatta daha aşağılardaydı vuruşlar :) Bazen baya yan tarafımda hissediyorum böbrekleri seyirir mi insanın yoksa bu bıcırık oralara tekme mi atıyor? Tekme mi değil mi çok anlaşılmıyor ama oralarda bişeyler oluyor kimi zaman :)

nasılsın canım, bebek tekmeliyormu, en son endişeliydin

Evet canim tekmeliyor allaha şükür bazen cok bazen az ama hissediyorum artık cok şükür ne büyük bi stresmis hamilelik
Yanlız Benim oğlan hala cok assagida sanırım çünkü bazen vajinada hissediyorum vuruşunu korkuyorumda ama normal sanırım yarın kontrolüm var bakalım ne dicek doktor
Bazende alt karında baskı hissediyorum sizdede varmı bu

Selam hatunlar

Hafta sonu koşuşturmacayla misafirle geçti. Bu ara ilk defa bir hırka ördüm O da inşallah bebişe kısmet olacak. Normalde tığ işini severim şişle örmekten pek anlamam ama internette tarif bulunca dayanamadım denedim. Vallahi de becerdim

Hızımı alamadım şimdi başka ne yapsam diye dolanıyoruım

Pazar günü aşırı kalp çarpıntım oldu. Tırsmadım değil. Uyuyayım biraz dedim baktım 4 saat uyumuşum aralıksız
Geçmişi henüz okuyamadım, sanırım 2 gün falan sürer benim size yetişmem, aranızda tansiyon ya da çarpıntı sorunu yaşayan var mı başka? Dönemsel değişimler mi yaşıyoruz yoksa benim mi sağlığım bozuldu acaba....

Okul da çok yoruyor artık. Çocuklar çok yaramazlar bu sıralar. Aklım çıkıyor emanet hepsi... Gücüm kalmadı artık, çok zorlanıyorum... Kazasız belasız versek şu karneleri...

ellerine sağlık canım ne güzel elinden geldikten sonraa ohhhh...

Geçmiş olsun aynı sıkıntı bana oluyor.. Bugün iim diyorsam ertesi günü ani bir kalp çarpıntısı tansiyon düşüklüğü yaşıyorum illa.. Bugünde ara ara içim boşalıyor sanki kalp çarpıntılarım oluyor. Sabah oldu, az önce gene oldum. Yerimden kalkıtığım an boğazıma çıkıo sanki kalbim orda atıomuş gibi çok kötü oluyorum..

kızlar 23 haftalık hamileyim, çene bölgemde dudak etrafımda kırmızı-kahverengimsi lekeler arttı,zaten hafif vardı ama son 2 gündür aşırı bariz...50 fakttör güneş koruyucu ve nemlendirici kullanıyorum...bu görüntü beni çok rahatsız ediyor...cilt doktoruna giderim belki(((hamileliğin de etkisi ile ya kalıcı olursa

merhaba;

benim bebişin tekmeleri de hep sol taraftan geliyodu. dr'lar sola yatın kan akışı daha iyi olur dedi diye hep sol tarafıma yattım. şimdi sol böbrek damarlarımda daralma olmuş bebiş sıkıştırmış böbreğimi, o yüzden çok şiddetli böbrek ağrıları çekiyorum. aynı doğum sancısı gibi.
şimdi dr kesinlikle sola yatmamı yasakladı ama çok geç dikkat edin sizde sürekli aynı yöne yatmayın :)

Arkadaşım çok teşekkürler görüp de yazdığın için :) Dikkat ederim artık dediğin gibi sıkıştırıyor olabilir geç olmadan dengeyi kurayım.

Geçmiş olsun... Benim şimdiye kadar hep düşüyordu ama sanırım artık yükseliyor tansiyonum. Dikkat ettim biraz tuzlu yediysem (daha doğrusu abarttıysam ) çarpıntı oluyor. Ah bu bebişler, neler çektiriyorlar annelerine...

Geçmiş olsun. Çok değerli bir bilgi paylaşmışsın. Teşekkürler...

kızlar ben bazen karnımn altında ve belımle kalcamın arasnda agrılar hıssedıyrm..bnm gbı olan varmı aranızda

Ya kızlar canım çok sıkıldı. Şimdi doktordan geldim. Ayrıntılı ultrason için. Eşimi almadılar. Hadi tamam dedim. Bide üztüne hiç birşey söylemedi eli ayağı nasıl sağlıklımı diye. 15 dk baktı nerdeyse. Doktorum kız dedi ama bide siz bakın dedim onu ben söyleyemem dedi. Ne sorduysam cevap vermedi. Bi de bazı yerler ulrtasonu cd olarak kaydediyomuş sizin öyle bir şansınız varmı dedim. Yok dedi sonradan biraz para verirseniz olur dedi şok oldum.
En son çıkarken bide soracağınız bişiy varmı dedi. Zaten hiçbir sorumu cevaplamadınız ki dedim bende. Sağlığı iyi mi dedim iyi dedi. Bu kadar. O kadar heyecanlanmıştım uzun zamandır görmüyorum bebişimi ( Doğru dürüst göremedim bile (
Çok sinirliyim ya dokunsalar ağlıycam (
Eşime anlattın tutturdu doktoru bana bi göster diye hastaneden zor çıkardım (

benimki de göbeğimi tekmeliyor ve malesef mide asitim fena durumda. bu erken doğum sebebi mi?

Erken dogum sebebi değilde , aceleci bu sefer galiba , öbür gebeliklerimde daha geç olmuştu . Birde Dr ların söylediği 40 haftaya gore , tahmini 39 hft da doğsa , 16 hft kalmış amanın :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…