- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #19.301
merhaba güzel anneler
okuldan geldim, yorgumumm:85:
gelirken de a101'in önünden geçiyordum bröşür aldım, tam bizlik 11 nisan perşembe gelecek olanlarbebek battaniyesi, giderli bebek küveti, küvet filesi, bebek yorgan+yastığı set, çıtçıtlı zıbınlar vs.
siz de bi bakın derim: A 101 - Hoşgeldiniz
sevgili cici anne adayları,
bicogunuz detaylı ultrason sormuş. ben kendiminkinden çok memnun kaldığım için onermek istedim. kendi dr.umun hastanesinde prof. yapmasına ragmen, adını ve ilgisini cok duydugum buyukcekmece kolan hastanesindeki altan cebeci'ye gittim gecen c.tesi. kolan hastanesi pek sevmem ama anlattıkları kadar ilgili yumusak dilli sevecen bi dr.du.
incigine kdr bebisimizin heryerini gosterdi baya inceledi. goruntuleri cd ile de aldık. ben cok memnun kaldım. 280 tl odedik ssk karşılamıyo. umarım sizin bebişlerde sağlıklı huzurlu mutlu mesuttur.
Banada orayi onerdi memnun kaldinmi birde ucret nasil randevu alip mi gittin
maşallah Rabbim nazarlardan korusun .nerde çektirdin bunu hangi hastane??
bende perşembe günü gidicem altan beye seninki ne kadar sürdü acaba?
Geçmiş olsun canım sabahları aç karna 2 yemek kaşığı nar ekşisi iç keser ishalin haşlanmış patates ve yoğurt da iyi gelirKızlar cumartesiden beri ishal var bugünde bulantilarim başladı ishali tetiklicek yiceklerden uzak duruyorum ama yinede geçmedi ne yapabilirim bilgisi olan varmı ???
2 gece önce bebeğimin ilk defa tekmelerini hissettimmm ondan sonra net bişey hissetmedim akşamdan beri de duymadımm evham yapıyorummm başından beri sıkıntılı geçince hamileliğimmmm şükürler olsun işyerime yakın sağlık ocağına gittim hemen hemşire dinledi oğluşumm kasılmışş o yüzden hissetmemişimmmm duydum kalp atışını geldimm ohhh çikolata yedim çıktıktan sonra duyarım inş birazdan bendee tekmeleri tekrar
Kizlar kuvetletin acilip kapananlari var gecen gun bi magza gezerken gordum banyoda yer sıkıntim var oyle almayi dusunuyorum ben
Kuzumodası: Boon Katlanabilir Pratik Bebek Küveti
Bakin burada fiyatlari biraz tuzlu ama yikama acisindanda kolaylik saglayabilir sanki
Kızlar cumartesiden beri ishal var bugünde bulantilarim başladı ishali tetiklicek yiceklerden uzak duruyorum ama yinede geçmedi ne yapabilirim bilgisi olan varmı ???
Arkadaşlar merhaba bende yeni üyeyim.Bir süredir sizleri takip ediyordum üyeliğim aktifleşince hemen cetvelimi yapıp yanınıza koştum. :)
Bende geçtiğimiz c.tesi günü renkli ultrasyona girdim bebeğimizi gördük.Çok güzel bir duygu,çok şükür herşey yolundaydı.Rabbim isteyen herkese nasip etsin inş.
Bizlerde sağlıkla kucağımıza aldığımız günleri görürüz inş.
Herkese selamlarımı,sevgilerimi sunuyorum...
kızlarrr slmmm hepinize uzun zamandır sizi takip ediyorum ama geçmşi bitirip henüz yazabildim benim 13 yıl sonra 2. gebeliğim ilkinden daha fazla heyecanlıyım ilk bebeğim kız(13yaşında olan) oğlum olucak allahın izniyle doğum tarihimiz 27-08-2013 adımızda şayet değişmezse ata yılmaz olucak eklerseniz sevinirim ....görüşmek üzere:)
kızlar şu bebek küvet filesi varya ben kızımda normal küvet almıştım file almamıştım
şimdi bu fileden alsam mı diyorum bebeği onun üzerinde yıkayınca üşüyecek gibi geliyo sanki suyun içinde olmayacakya kullananlar söylesin bakaaamm kullanışlı bişeymi oyy yıkadıktan sonra ne güzel oluyolar gıııı öp öp öp öp doyamazsınnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?