- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #19.321
Ben özellikle yemek yedikten sonra oğlum maşallah çok hareketleniyor.
Akşam babası gelince elini koyuyor göbişime ama pek hissedemiyor.Ben koyunca pıt pıt vuruyor.Kurban olsun annesi :)
hoşgeldin benimde oğlum olcak doğum 4 ağustos inşallah senin gibi :) benim eşimde hissedemiyor sinir oluyorum ben elimi koyunca güm güm vuruyor eşim ben hiç bişey hissetmiyorum diyoanlayamadım acaba biz içten hissettiğimiz içinmi öyle geliyo:)
arkadaşlar bu arada dün C&A mağazasından 5 li badi aldım .24 tl idi sanırım fiyatı ve kalitesi çok uygun geldi.çinde üretilmiş o ayrı ama çinde kalite kalite üretiyor biliyorsunuz.7 li mama önlükleri vardı bayıldım.onlarda 24 tü.fiyatlar uygun geldi.uğramanızı tavsiye ederim
Geçmiş olsun canım sabahları aç karna 2 yemek kaşığı nar ekşisi iç keser ishalin haşlanmış patates ve yoğurt da iyi gelir
Ben 4 nisanda elimle hissetmiştim kuzumu o günden beri bir daha o kadar şiddetli tekme hissetmedim ve tedirginim kalbini dinliyorum her sabah hareketlerini de hissediyorum çok hafif ama ama insan korkuyor işte aklıma bir sürü şey geliyor da düşünmek istemiyorum :) Biliyorum bebeğim çok iyi belki kendini çok yormak istemiyordur
suba85 hoşgeldin aramıza
Canm bu konuda benimde kafam cok karisiyodu ama her cinde uretilen cin mali degilmis genelde hersey cinden geliyor cunku orda ucuza clisiyolar mesala bir alman markasi almanyada degilde cinde fabrika aciyo daha ucuzagetirmek icin mallarda cinden gelmis oluyo :)
Kızlar cumartesiden beri ishal var bugünde bulantilarim başladı ishali tetiklicek yiceklerden uzak duruyorum ama yinede geçmedi ne yapabilirim bilgisi olan varmı ???
hoşgeldin benimde oğlum olcak doğum 4 ağustos inşallah senin gibi :) benim eşimde hissedemiyor sinir oluyorum ben elimi koyunca güm güm vuruyor eşim ben hiç bişey hissetmiyorum diyoanlayamadım acaba biz içten hissettiğimiz içinmi öyle geliyo:)
Ben şimdiye kadar netten hiç alışveriş yapmadım.Nasıl geleceğini bilemiyorsun,ürünü önceden dokunup,incelemek isterim ben. :)
Cuma günü e-bebek mağazasına gideceğim çook eksiğimiz var Allah yardımcımız olsun. :)
Ooof of kızlar sabahın köründe iş için manisadaki bir şirkete gittim öğleden sonra döndüm. Boşu boşuna onca yolu teptim bu halimleGitmeme gerek olmadığını söylememe rağmen gönderdiler. Şimdi de 2 saat kalmış benden acil iş yetiştirmemi istiyorlar insaf yahu kafa mı kaldı bende sankiiiii.
tabi muhtemelen bende ilk 6 ay ne yastık ne yorgan kullanıcam. zaten bizim ev kışında baya sıcak oluyo. şu " içi organik pamuk dışı mikrofiber kaplama (kullanılan lifler %100 organik yine)" yorganı nerden aldın. kulağa bile cok sağlıklı geliyo :))
Arkadaşlar merhaba bende yeni üyeyim.Bir süredir sizleri takip ediyordum üyeliğim aktifleşince hemen cetvelimi yapıp yanınıza koştum. :)
Bende geçtiğimiz c.tesi günü renkli ultrasyona girdim bebeğimizi gördük.Çok güzel bir duygu,çok şükür herşey yolundaydı.Rabbim isteyen herkese nasip etsin inş.
Bizlerde sağlıkla kucağımıza aldığımız günleri görürüz inş.
Herkese selamlarımı,sevgilerimi sunuyorum...
kızlar şu bebek küvet filesi varya ben kızımda normal küvet almıştım file almamıştım
şimdi bu fileden alsam mı diyorum bebeği onun üzerinde yıkayınca üşüyecek gibi geliyo sanki suyun içinde olmayacakya kullananlar söylesin bakaaamm kullanışlı bişeymi oyy yıkadıktan sonra ne güzel oluyolar gıııı öp öp öp öp doyamazsınnnnn
arkadaşlar bu arada dün C&A mağazasından 5 li badi aldım .24 tl idi sanırım fiyatı ve kalitesi çok uygun geldi.çinde üretilmiş o ayrı ama çinde kalite kalite üretiyor biliyorsunuz.7 li mama önlükleri vardı bayıldım.onlarda 24 tü.fiyatlar uygun geldi.uğramanızı tavsiye ederim
Kizlar benim bu zamana kadar aldiklarimi yazayim fiyatlarla sizde eksigim falan varsa yazin bana
.
.
.
.
.
.
.
1 tane yan yatırma yastigi bebefox
1 tane boğulma önleyici yastık bebefox
.
.
.
.
.
.
http://www.kadinlarkulubu.com/anket...-annelerinin-bebeklerinin-cinsiyetleri-6.html
Kızlar yeni listeyi buraya ekledim, bakmak isteyenler burdan bakabilir.... Aramıza yeni katılanlar veya hala ankete katılmamış anneler için anketimizi de hatırlatalım
Pipiler hala önde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?