2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

arkadaşlar bu arada dün C&A mağazasından 5 li badi aldım .24 tl idi sanırım fiyatı ve kalitesi çok uygun geldi.çinde üretilmiş o ayrı ama çinde kalite kalite üretiyor biliyorsunuz.7 li mama önlükleri vardı bayıldım.onlarda 24 tü.fiyatlar uygun geldi.uğramanızı tavsiye ederim

Ben özellikle yemek yedikten sonra oğlum maşallah çok hareketleniyor.
Akşam babası gelince elini koyuyor göbişime ama pek hissedemiyor.Ben koyunca pıt pıt vuruyor.Kurban olsun annesi :)

hoşgeldin benimde oğlum olcak doğum 4 ağustos inşallah senin gibi :) benim eşimde hissedemiyor sinir oluyorum ben elimi koyunca güm güm vuruyor eşim ben hiç bişey hissetmiyorum diyo anlayamadım acaba biz içten hissettiğimiz içinmi öyle geliyo:)

Hoşbuldum canım teşekkürler.
Ne güzel aynı gün tarihlerimiz.Oğluşunun ismi bellimi canım? :)
Ben kocişe seni tanımıyor diye dalga geçiyorum :) kızıyor sonuçta senin içinde tabiki sen hissedeceksin diyor.
Gerçi akşamları çok hareketlendiği için bu durumda da oğlum seni çok özlüyor sesini duyunca hareketleniyor diyorum. :))
Çok güzel duygular.Ben 1.5 senelij bir uğraştan sonra kavuştum oğluma.6 yıllık evliyim.

Canm bu konuda benimde kafam cok karisiyodu ama her cinde uretilen cin mali degilmis genelde hersey cinden geliyor cunku orda ucuza clisiyolar mesala bir alman markasi almanyada degilde cinde fabrika aciyo daha ucuzagetirmek icin mallarda cinden gelmis oluyo :)

poli banada bebek ıslak filede üşür gibi gelirdi bizimki gerçi yaz bebeleri ama birde küvet minderleri çıkmış onlarıda incele istersen geçen e bebekte görmüştüm

evet canımmmm yormasın kendini paşa ben iyi olduğunu biliyimdee ben sıkıntılı zamanlar geçirdim o yüzden biraz pimpirikliyim işteee rabbim evlatlarımızı bize bağışlarsın inşAllahh

Güzelim dünyanın en büyük markalarının hepsi çinde üretim yaptırıyor işçilik ucuzluğu yüzünden.parasına göre kalite farkı oluyor.ben bildiğim büyük mağazalardan almaya çalışıyorum.kıyafetin kalitesi elleyerek az çok anlıyoruz da kimyasal olayı işte onda da firma büyük deyip geçiyoruz. yoksa hiçbirşey yemeyip içmeyip evimize hiç birşey sokmamamız lazım.c&A daki badilerde çinde üretilmiş diyor.mothercare de hindistanda.pek de farkı yok.çok fazla incelememek lazım sanırım:)

Kızlar cumartesiden beri ishal var bugünde bulantilarim başladı ishali tetiklicek yiceklerden uzak duruyorum ama yinede geçmedi ne yapabilirim bilgisi olan varmı ???

canım bol bol sıvı almaya dikkat et. vücudun susuz kalmasın.

benim eşimde hissedemiyor
galiba biz içten hissetmiğimiz için bize o kadar yoğun geliyor

bazen bir an önce o da hissetsin istiyorum
bazende bu hamilelik hiç bitmesin

Ben şimdiye kadar netten hiç alışveriş yapmadım.Nasıl geleceğini bilemiyorsun,ürünü önceden dokunup,incelemek isterim ben. :)
Cuma günü e-bebek mağazasına gideceğim çook eksiğimiz var Allah yardımcımız olsun. :)

Sevi Bebe Çok Fonksiyonlu Bebek Yıkama Filesi&Minderi

Filenin içerisinde , tek kullanımlık sıcak çay bardaklarında ve yemek tabaklarında da kullanılacak kadar sağlıklı olan (boncuk) strafor kullanılmıştır.

Üç farklı şekilde kullanılabilir:

* Bebek küvetinin içine minder şeklinde konulabilir (0-4 ay)

*Bebek küvetinin içine hamak şeklinde takılabilir (0-7 ay)

*Bebek küvetinde , bebeğinizi oturtarak da yıkayabilirsiniz.(7-24 ay)

ALINTI

Ooof of kızlar sabahın köründe iş için manisadaki bir şirkete gittim öğleden sonra döndüm. Boşu boşuna onca yolu teptim bu halimle Gitmeme gerek olmadığını söylememe rağmen gönderdiler. Şimdi de 2 saat kalmış benden acil iş yetiştirmemi istiyorlar insaf yahu kafa mı kaldı bende sankiiiii.

Kizlar benim bu zamana kadar aldiklarimi yazayim fiyatlarla sizde eksigim falan varsa yazin bana
1 tane 10lu hastane çıkışı
2 tane 6lı zibin takımı
3 tane 3lu zibin takımı
15 tane çıt çıt bady (yapısı uzun yapısı kısa kol) crazy bebe
12 tane alt pijama crazy bebe
7 tane tulum carters
2 tane dışarı takımı crazy bebe
2 yelek
15 çorap bebetto
30 ağız mendili (penye ve havlu karışık ) bebetto
3 tane havlu bebetto
4 tane penye battaniye bebetto
2 tane fermuarli kundak battaniye bebetto
7 tane patik
5 tane bere
3 tane elbise carters
Küvet seti kova masrafa file bebefix
Bebek bakım seti nivea
pişik kremi şampuan sabun bebe yağı islak mendil
Anne bebek kol cantasi stylo
Port bebe taşıyıcı stylo
Ana kucagi stylo
2 tane alt degistirme silinebilir örtü nivea
1 tane alt degistirme yatırma minderi bebeto
1 tane yan yatırma yastigi bebefox
1 tane boğulma önleyici yastık bebefox
1 tane göbek bakım seti bebedor
Biberon chicco
emzik chicco
Biberon temizleyici bebedor
Emzik askısı bebedor
Emzik kutusu bebedor
Tarak seti chicco
Banyo süngeri bebedor
Tirnak makasi seti chicco
Banyo termometresi bebedor
Göğüs pedi bebedor
Göğüs koruyucu kalkan silikon bebedor
Emzirme sutyeni nbb
Burun aspiratörü chicco

hepsi 1100 lira tuttu

Bu ay alacaklarim
5 pijama takımı
5 yelek
1 kozmonot tulum
5 dışarı çıkarma kiyafeti
Göğüs pompası
Süt saklama poseti
Bebek bezi

Kendime
2 lohusa pijaması
1 gecelik
1 terlik
Ped
Bebek şekeri
Kapı süsü

En son ay alacaklarim tasinacagiz çünkü
Park yatak
Bebek arabası
Dolap
Şifonyer
Perde
Hali

bende illa görüp dokunup alacagım hadi güzelmiş alayım bunları dedim onda da net deli etti beni ebebek bursa magazasına gittim dogru düzgün tekstil ürünü yoktu diger tüm bakım eşyalarından arabalara kadar biçok çeşit var bazı şeylerin fiyatı iyi bazıları fazla sen nerdekine gideceksin canım

Bu işyerleri bizi mahvediyor valla ben de bugün için izin alacaktım patron önce tamam dedi sonra da önemli bir proje olduğunu çizim yapmamız gerektiğini söyledi ben de işe geldim halen onun gelmesini bekliyorum stress başka bir şey değil

Canım Hollanda dan organik bebek ürünleri satan bir mağazadan almıştım onu, yorgan, altında uyku pedi ve minik yastığı da var. İçi %100 organik pamuk doldurma dış kumaşıda mikrofiber. Hepsine toplam 60 euro vermiştim ve uygun gelmişti bana. Internetten yazsan Türkiye de vardır kesin özellikle organik ürünler satan yerlerde... Yoksa ben sana internetten bulmaya çalışırım belki online siteleri falan vardır.

Hoşgeldin :) sağlıkla kucağına alırsın yavrunu inşallah...

Canım bana herkes bebeğin yıkanırken suda kalması gerektiğini söyledi, bu filelerde bebeğin yattığı file ıslak oluyor ve vucudu suyun içinde kalmadığı için hemen üşütüyor diye duydum bende. Fileler gevşetilip, biraz daha suyun içine sokuluyorsa kullanışlıdır ancak küvetin üstünde gergin kalması bana pek sağlıklı gelmiyor. Youtube dan profesyonellerin (hemşire ebe v.s.) bebek yıkama videoları var, orda da bebekler hep suyun içinde :) ona dayanarak da bana file pek mantıklı gelmiyor...

Canım çin malı ile çin üretimi şeyler farklı. Ürün çinde diktirilmiş, fabrika lokasyonu Çin dir kesin. C&A in birçok ürünü gayet kaliteli oluyor...Zaten biz Türk kadınları dokununca hissederiz kumaşın kalitesini, dikişlerinin nasıl olduğunu falanda hemen gözümüze çarpar. Güle güle içine sine sine giydir bebeğini inşallah.

Kizlar benim bu zamana kadar aldiklarimi yazayim fiyatlarla sizde eksigim falan varsa yazin bana
.
.
.
.
.
.
.
1 tane yan yatırma yastigi bebefox
1 tane boğulma önleyici yastık bebefox
.
.
.
.
.
.

Hepsini güzel günlerde kullanın cnm inşallah, benim alışveriş konusunda kafam karışık ve plansız gittiğim için önerim yok ancak sorum olacak, boğulma önleyici yastık ile yan yatırma yastığı aynı değil mi? Boğulma önleyici yastık ne oluyor acaba ben hiç duymamıştım sanırım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…