2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canım güle güle kullanın
maşallah ne çok şey almışsın
bana fazla alıyorsun diye kızıyordu arkadaşlarım ama seninkileri görünce az mı aldım dedim

12 pijama altını görünce şok oldum

Son düzenleme:
canım aldıklarını güle güle kullansın bebeşin ben daha bu aldıklarının 10 da 1 ini ancak almışımdır bu listeye göre 1100 tl iyi tutmuş ben çokmu pahalı alıyorum bazı şeyleri acaba :26:

kızlar 3-4 gündür akşam yattığımda gece wc ye kalktığımda vajinam ağrıyor zorlanıyorum yataktan kalkarken :S sizlerdede oluyormu ?

sevgili Ağustos anneleri
Allah sağlıkla bebeklerinize kavuşmayı nasip ederi inşallah
nasipse ben de nisan annesi olacağım son günlerim artık
Aralık ayında başladım alışverişe
ve hala ay şu da eksik bu da eksik diyorum :)
hiç bitmiyor eksikler ihtiyaçlar
Allah kolaylık versin

canım aldıklarını güle güle kullansın bebeşin ben daha bu aldıklarının 10 da 1 ini ancak almışımdır bu listeye göre 1100 tl iyi tutmuş ben çokmu pahalı alıyorum bazı şeyleri acaba :26:

bende aynı şeyi düşündüm
baya ekonomik bir alışveriş olmuş
güle güle kullanmak nasip olsun

hayırlısıyla gerçekleşir inşallah doğumun
bebeğini sağlıkla kucağına almanı dilerim.
ayyy ne güzel heyecanlısındır şimdi

rabbim sağlıklı şekilde kucağına almayı nasip eder inşallah :)

vallahi ablamın kızının tüm mavi yeşil turuncu beyaz bebeklik kıyafetlerini aldım eksiğim kalmadı tek hastane çıkışı ve battaniye aldım :)

Maşallah canım yaa hangi arada derede aldın bunları? ben daha uşağıma topu topu 2 don 1 tulum aldım güle güle ii günlerde kullanın hepsini

Canım merhaba,bizide eklermisin listeye ismim hicran bebeğim inşallah vakti geldiğinde sağlıkla dünyaya gelsin ismi nasipse Hüseyin.bu arada listeye ulaşamadım

Aramıza hoşgeldin canım, yarışmaya nereden katılıyorsun ve de tahmini doğum tarihini de yazarsan listeye ekleyeyim seni, listemizin güncel hali de

http://www.kadinlarkulubu.com/anket...-annelerinin-bebeklerinin-cinsiyetleri-6.html bu topikte var.

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Umarım kolay bi doğumun olur, haydi bakalım bir avazda inşallah

amiin inşallah..

zaman çok çabuk geçiyor

heyecan , korku , panik tüm duygular birarada yaşanıyor :)

ne yazıkki isim konusunda çok kararsızım eşimle bir türlü uyuşamadık onun istediğini ben beğenmiyorum benimkini de o :) yavrum isimsiz kalacak diye korkuyorum:)
bende 2 yıl kadar bekledim canım bu bebeği çok umutsuzluklara kapıldım çok korktum çocuğum olmayacak diye. tam ümitlerimi tükettiğim bir zamanda geldi oğluşum öyle büyük bir sürpriz olduki hala inanamıyorum.
alınanlar listesine baktımda inanamadım valla. ne kadar çok şey var. Allah yardımcımız olsun....

inşallah.. :)

nasipse normal doğum olacak ve ilk bebeğim

cumartesi günü çatı muayenesi yapıldı

hani annelerimiz hep der ya ; anne olunca anlarsınız diye

hakikaten öyle daha doğmadan anneme çook hak verdim

hakkı ödenmez ...

Canım benide eklermisin istanbuldan katılıyorum :) 02/08/2013 tahmini doğum cinsiyeti erkek isim rüzgar

amin inşallah

hepimiz hayırlısıyla kucağımıza alırız yavrularımızı

ben ailemden uzaktayım herseyi kendim yapmak zorunda kaldım

bide ilk olduğu için tecrübesizlikte vardı

liste çıkardım bebek için kendim için

fikrim olsun diye ..

Sağolun kızlar bayağı fiyat araştırması yapıyorum alırken mecbur ev taşıyacak olunca bütçe önemli oluyor :)

Boğulma önleyici yastık delikli delikli oluyor canım benim düz oluyor yuz üstü yatırınca nefes almayı engellemiyor

Kızlar güzel lohusa pijama ve geceligi bulursanız nette haber verin olur mu
eksikleri erken tamamliyorum yoksa birden yukleniyorum maaşa )

Hoş bulduk canım,Aydın'dan katılıyorum :) nasipse 14 Ağustos.RABBİM hepimize vakti geldiğinde sağlıkla kavuştursun yavrularımızı güzelliklerimizi...

arkadslar ben nası uyumuşum gecede böyle uyusamm ya bı ayağım tuvalet:)aramıza yenı katılan annısler hosgeldınız :)

Teşekkür ederim bilgi için, hiç duymamıştım bende listeye ekleyeyim bunu bakalım bulabilecekmiyim burada :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…