2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

cnm nası heyecanlandım smdı...cok az kalmış allahm bı avazda kurtarsnn :) mıs gıbı kokla yavrunu doğunca hemen :) bızım daha zamanımız var....sağlıkla kucağımıza alalım hepımız bebıslerımızı ıns :)

Annem beni delirtiyor hiç bişey aldırmıyor. Erkenmiş; ya bebeği kaybedersekmiş,o zaman üzülmezmiymişiz. Zamanı gelince alınırmış.doğumum adana sıcağında 50 dereceye denk gelecek ben 8. Ayda zaten dışarı çıkıp o havada dolaşamam demek ki şimdiden hazırlık yapmak lazım.
Komşusunun kızı doğuma 10 gün kala bebeği karnında ölmüş. Hey allahım yaa! çok boşboğazlar çokkk cinnet geçiriyor insan. Bir de bana istersen o ölen bebeğin eşyalarını alalım zaten elden çıkarmak istiyorlar demez mi? Ya sabır...

Son düzenleme:

Canlar bebek için sentetik hiçbirşey uygun değil... Bir tekstilci olarak söylüyorum, eve sentetik hiçbir tekstil maddesini sokmayın... Hatta kimse için uygun değil... Pamuktan şaşmayalım derim... İnanın ben o bebek bezlerinden bile nefret ediyorum Bebeciğin tenine değen bir sürü kimyasal ıvır zıvır.. Mümkün olsada annelerimiz gibi pamuk bez bağlasak... Düşünüyorumda annelerimiz ne çok emek çekmişler ama herşey doğalmış...

Merhaba arkadaşlar uzun zamandır takip etmeme rağmen ilk defa yazıyorum ben de Ağustos annesi olucam inşallah oğlum olacak kısmetse arkadaşlar bebeği aşağıda hissetmekten bahsetmiş geçmiş günlerde bende aşağıda hissediyordum annemle ablamoğlan çocuğu aşağıda olur dedi. Geçen hafta hafif bi lekelenmem oldu kahverengi doktora gittik bebek gerçekten aşağıdaymış ve rahim ağzı uzunluğu (serviks) kısaymış .ilk gebeliğim olduğu için hemen dikiş atmadılar yatak ıstırahati verdi doktor. Erken doğum riskimiz var ( umarım sizinki benim gibi değildir.

Canım seni o kadar iyi anlıyorum ki sinir olmakta haklısın. Ben annemle ezelden beri anlaşamadıgimdan o.a hic birsey danisman bunu aliyorum alacagim bile demiyorum en son agzimdan macirdim tulumaldim diye ne gerek var falan sacma sapan insanin icinde birakiyor. Bende sana ne anne sana mi soracagim ne alacagimi kendi isine ak sen karisma dedim kapattim. Benim annem anne ama iyi bir insan degil dedikodu cimrilik arkadan konusma saygisizlik ne ararsan var olan bir kadin oldugu icin onu irmak bni uzmuyor tek dilegim beden omur boyu uzak olun ne onu bana ne beni ona muhtac etmesin.

Sen alacaklarini al bakma millete keyfini cikar hamileligin bence

cnm bn 16. hftada gıttıgımde plesenta assagıda ama duzelır cınsel ılıskı kendını cok yormak yasak dedı...ben korktum bıraz..snrakı gıttıgımde cıkmıstı...ben ayrıntılıya gıttıgm doktorada sordumm cıkmıs olması gereken yerde dedı ıcım rahat ettı...sennkıde çıkar bnce 24e kadar cıkıyomus cnku...bol bol dınlen cnmm gecmıs olsun

cm gızlı al sendee ben ole yapıyorumm geldıklerındede saklıyorumm boş boş konusup herkez delı edıyorr cünküü...onlara kalsa hala oturuyorlar oleecee kalmıs surda 3 ay son ay ıptalız ztn anlamıyorum bu rahatlıklarını o yuzden demeyeceksın kımseye bn bunu anladım ısım kargaşası yaşadığımızdan beri...bebek odasınıda kendımız alcaz kımseye sormayacagım kım ne alıomus umrumda degıl artık bnmde eşimle borçharç yapcaz kendımızz allah buyukk

Allah sana sabır versin canım yaa ben burda sinirden delirdim

Teşekkür ederim canım. benim plesenta değil bebek aşağıda kafası kasıklarımda duruomuş bende 16. Hafta da ayrıntılı ultrasona girmiştim yeğenim suçiçeği geçirdiği için doktor erken gönderdi perinatolağa o zaman bi sıkıntı yoktu. Ama şuan aşağı inmiş doğum zamanı inmesi gerekirmiş.

ya aynen hem bencil hem ukala hem de kaprisli. yanyana geldiğimiz zaman sanki aradan görünmez bir elektrik hattı geçiyor öyle geriliyoruz ki anlatamam. benim bildiğim beşiğine ne bileyim kıyafetlerine falan yardım etmeleri lazım ama ne gezer. babam yardım etmek istediği zamanda "bırak herkesin işine karışma paraları varsa alırlar bize düşmez aile işine karışmak" der bu arada babam gayet saygın ve bilinen bir iş adamıdır buralarda.maddi anlamda hiç bir sıkıntıları yok ama annem o kadar parayı mezarına götüreceği için böyle davranıyor zavallı babamda ne yapsın. malında mülkünde gözüm yok bari huzurumu kaçırmasın...

kızlar 3-4 gündür akşam yattığımda gece wc ye kalktığımda vajinam ağrıyor zorlanıyorum yataktan kalkarken :S sizlerdede oluyormu ?

cnm bende uyandıgımda baskı oluyor aşşagıya yataktan kalkerken zorlanıom top gıbı yuvarlanıp kalkıom .. karnımın içi çürümüş gibi oluyor ağrıyor, bıraz hareket edınce gecıyorr basket topu gıbı agır gelıo karnım uzun oturunca, uzun yatınca fln agrı oluyorr (dr sordum haftasonu normal dedı bu tur seyler)

Ben İstanbul'dayım canım.Anadolu yakasında 2 mağazası var bana yakın onlardan birine gideceğim.Hemen alışveriş yapmayabilirim sadece fikrim olsun istiyorum ve geziyorum.

Ivytheme teşekkür ederim hepimiz sağlıkla yavrularımıza kavuşalım inş.

yaşamayı seviyorum maşallah canım bir sürü şey almışsın sağlıkla giydiği günleri görmen dileğiyle listen banada fikir verecek sağol

beyazçekirge anketi oyladım benide listeye eklermisin canım
suba85 İstanbul ilk bebişim 04.08.2013 erkek Barış

Biz ne kadar olmadı diye üzülsek,ağlasakta vakti zamanı gelmeden olmuyor.Çok yakınım 12 yıldır evli ve bebeği olmuyor.Sorun psikolojikmiş inanamıyorum nasıl psik.olmaz diye ama işte Rabbimin var bir bildiği,yazdığı herzaman herkonuda hakkımızda hayırlısı ne ise onu yaşayalım inş.

kızlar benim gögüslerim çok sızlıyor birde gögüslerimden bi sıvı geliyor sizinde böylemi?

canım gebeliğin kaç haftalık. 16 haftadan beri süt geliyor benim göğüslerimden. sadece temiz tut ve sıkma. geniş sütyenler tak. ama akan sıvı iltihaplı bi sıvı mı yoksa süt mü önce onu ayırt etmek lazım.

Canım benide eklermisin istanbuldan katılıyorum :) 02/08/2013 tahmini doğum cinsiyeti erkek isim rüzgar

Hoş bulduk canım,Aydın'dan katılıyorum :) nasipse 14 Ağustos.RABBİM hepimize vakti geldiğinde sağlıkla kavuştursun yavrularımızı güzelliklerimizi...

benim de oğluşum olucakkkkk eklermisiniz listeyee istanbul/ arda / 17.08.2013 ilk bebeğimm hayırlısıyla

Hepinizi ekledim

Canım çok geçmiş olsun umarım düzelir, allah yardımcın olsun. Bol bol dua et içini ferah tut, bebişlerimiz sağlıkla kucaklayacağız inşallah

süt değil ama iltihaplı sıvımı bilmiyorumki 21. haftadayım canım internetten baktım sıvının gelmesi normal diyor bide buraya sorayım dedim

Kızlar göğüsten sıvı gelince penye sütyenler iyi geliyor sentetikler de yapıyor bence ben değiştim artık penye ve rahat çamaşır giyiyorum aklınızda bulunsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…