- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #19.361
kızlar şu doğum izninin 6 aya çıkma olayı neoldu yabilgisi olan varmı? inşallah bize yetişir yoksa yandım ((
amin inşallah
hepimiz hayırlısıyla kucağımıza alırız yavrularımızı
ben ailemden uzaktayım herseyi kendim yapmak zorunda kaldım
bide ilk olduğu için tecrübesizlikte vardı
liste çıkardım bebek için kendim için
fikrim olsun diye ..
bazıları pamuk yorgan daha iyi diyo ama sıcak evlerdede pamuk terletebilir. zaten 3-4 aylıktan once yorganları kullanamayız ama bende emin olamıyorum microfiber elyaf uygunmudur bebişler için diye. bilgisi olan bizi aydınlatsa cok iyi olur gercekten :)
Merhaba arkadaşlar uzun zamandır takip etmeme rağmen ilk defa yazıyorum ben de Ağustos annesi olucam inşallah oğlum olacak kısmetse arkadaşlar bebeği aşağıda hissetmekten bahsetmiş geçmiş günlerde bende aşağıda hissediyordum annemle ablamoğlan çocuğu aşağıda olur dedi. Geçen hafta hafif bi lekelenmem oldu kahverengi doktora gittik bebek gerçekten aşağıdaymış ve rahim ağzı uzunluğu (serviks) kısaymış .ilk gebeliğim olduğu için hemen dikiş atmadılar yatak ıstırahati verdi doktor. Erken doğum riskimiz var( umarım sizinki benim gibi değildir.
Annem beni delirtiyor hiç bişey aldırmıyor. Erkenmiş; ya bebeği kaybedersekmiş,o zaman üzülmezmiymişiz. Zamanı gelince alınırmış.doğumum adana sıcağında 50 dereceye denk gelecek ben 8. Ayda zaten dışarı çıkıp o havada dolaşamam demek ki şimdiden hazırlık yapmak lazım.
Komşusunun kızı doğuma 10 gün kala bebeği karnında ölmüş. Hey allahım yaa! çok boşboğazlar çokkk cinnet geçiriyor insan. Bir de bana istersen o ölen bebeğin eşyalarını alalım zaten elden çıkarmak istiyorlar demez mi? Ya sabır...
Annem beni delirtiyor hiç bişey aldırmıyor. Erkenmiş; ya bebeği kaybedersekmiş,o zaman üzülmezmiymişiz. Zamanı gelince alınırmış.doğumum adana sıcağında 50 dereceye denk gelecek ben 8. Ayda zaten dışarı çıkıp o havada dolaşamam demek ki şimdiden hazırlık yapmak lazım.
Komşusunun kızı doğuma 10 gün kala bebeği karnında ölmüş. Hey allahım yaa! çok boşboğazlar çokkk cinnet geçiriyor insan. Bir de bana istersen o ölen bebeğin eşyalarını alalım zaten elden çıkarmak istiyorlar demez mi? Ya sabır...
cnm bn 16. hftada gıttıgımde plesenta assagıda ama duzelır cınsel ılıskı kendını cok yormak yasak dedı...ben korktum bıraz..snrakı gıttıgımde cıkmıstı...ben ayrıntılıya gıttıgm doktorada sordumm cıkmıs olması gereken yerde dedı ıcım rahat ettı...sennkıde çıkar bnce 24e kadar cıkıyomus cnku...bol bol dınlen cnmm gecmıs olsun
Canım seni o kadar iyi anlıyorum ki sinir olmakta haklısın. Ben annemle ezelden beri anlaşamadıgimdan o.a hic birsey danisman bunu aliyorum alacagim bile demiyorum en son agzimdan macirdim tulumaldim diye ne gerek var falan sacma sapan insanin icinde birakiyor. Bende sana ne anne sana mi soracagim ne alacagimi kendi isine ak sen karisma dedim kapattim. Benim annem anne ama iyi bir insan degil dedikodu cimrilik arkadan konusma saygisizlik ne ararsan var olan bir kadin oldugu icin onu irmak bni uzmuyor tek dilegim beden omur boyu uzak olun ne onu bana ne beni ona muhtac etmesin.
Sen alacaklarini al bakma millete keyfini cikar hamileligin bence
kızlar 3-4 gündür akşam yattığımda gece wc ye kalktığımda vajinam ağrıyor zorlanıyorum yataktan kalkarken :S sizlerdede oluyormu ?
Ben İstanbul'dayım canım.Anadolu yakasında 2 mağazası var bana yakın onlardan birine gideceğim.Hemen alışveriş yapmayabilirim sadece fikrim olsun istiyorum ve geziyorum.bende illa görüp dokunup alacagım hadi güzelmiş alayım bunları dedim onda da net deli etti beniebebek bursa magazasına gittim dogru düzgün tekstil ürünü yoktu diger tüm bakım eşyalarından arabalara kadar biçok çeşit var bazı şeylerin fiyatı iyi bazıları fazla sen nerdekine gideceksin canım
Biz ne kadar olmadı diye üzülsek,ağlasakta vakti zamanı gelmeden olmuyor.Çok yakınım 12 yıldır evli ve bebeği olmuyor.Sorun psikolojikmiş inanamıyorum nasıl psik.olmaz diye ama işte Rabbimin var bir bildiği,yazdığı herzaman herkonuda hakkımızda hayırlısı ne ise onu yaşayalım inş.ne yazıkki isim konusunda çok kararsızımeşimle bir türlü uyuşamadık onun istediğini ben beğenmiyorum benimkini de o :) yavrum isimsiz kalacak diye korkuyorum:)
bende 2 yıl kadar bekledim canım bu bebeğiçok umutsuzluklara kapıldım çok korktum çocuğum olmayacak diye. tam ümitlerimi tükettiğim bir zamanda geldi oğluşum öyle büyük bir sürpriz olduki hala inanamıyorum.
alınanlar listesine baktımda inanamadım valla. ne kadar çok şey var. Allah yardımcımız olsun....
kızlar benim gögüslerim çok sızlıyor birde gögüslerimden bi sıvı geliyor sizinde böylemi?
kızlar benim gögüslerim çok sızlıyor birde gögüslerimden bi sıvı geliyor sizinde böylemi?
Canım benide eklermisin istanbuldan katılıyorum :) 02/08/2013 tahmini doğum cinsiyeti erkek isim rüzgar
Hoş bulduk canım,Aydın'dan katılıyorum :) nasipse 14 Ağustos.RABBİM hepimize vakti geldiğinde sağlıkla kavuştursun yavrularımızı güzelliklerimizi...
benim de oğluşum olucakkkkk eklermisiniz listeyee istanbul/ arda / 17.08.2013 ilk bebeğimm hayırlısıyla
Merhaba arkadaşlar uzun zamandır takip etmeme rağmen ilk defa yazıyorum ben de Ağustos annesi olucam inşallah oğlum olacak kısmetse arkadaşlar bebeği aşağıda hissetmekten bahsetmiş geçmiş günlerde bende aşağıda hissediyordum annemle ablamoğlan çocuğu aşağıda olur dedi. Geçen hafta hafif bi lekelenmem oldu kahverengi doktora gittik bebek gerçekten aşağıdaymış ve rahim ağzı uzunluğu (serviks) kısaymış .ilk gebeliğim olduğu için hemen dikiş atmadılar yatak ıstırahati verdi doktor. Erken doğum riskimiz var( umarım sizinki benim gibi değildir.
canım gebeliğin kaç haftalık. 16 haftadan beri süt geliyor benim göğüslerimden. sadece temiz tut ve sıkma. geniş sütyenler tak. ama akan sıvı iltihaplı bi sıvı mı yoksa süt mü önce onu ayırt etmek lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?