• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar benım henuz mıdem neden bulanmıyorrr bıraz bulansın ıstıyorum daha doktora gıtmedım goremedım bebısımıı de kesesınıde:S 29da cagırdı doktorum bu arada bazı belırtıler yasayımda orda oldugunu hıssedııyım dıyorum ama bende ne mıde bulandısı ne bısey sagdceıstahım açık bunu yasıyorum bıtek.nasıl dayanıcam 18 gun dahaaaaaaaaaaa :1::1:

İyi akşamlar anne adayları.Kızlar hamile kaldınız artık çok şey okuyup kendinizi korkutmayın ne olursunuz.Rainsun aklına kötüşeyler getirme cnm tüpler rahim çok yakın zaten bebişin şu anda yerini yapıyor annesi :emir_bebek:

ah canım benim,sağolasın,herkes yaşıyo galiba bunları.....içimin rahatlamasına çok ihtiyacım var...

kızlar benım henuz mıdem neden bulanmıyorrr bıraz bulansın ıstıyorum daha doktora gıtmedım goremedım bebısımıı de kesesınıde:S 29da cagırdı doktorum bu arada bazı belırtıler yasayımda orda oldugunu hıssedııyım dıyorum ama bende ne mıde bulandısı ne bısey sagdceıstahım açık bunu yasıyorum bıtek.nasıl dayanıcam 18 gun dahaaaaaaaaaaa :1::1:

İsteme bence , bende kızıma hamile kaldığımda aynen senin gibi soyluyordum "neden bende bulanti gibi şikayetler yok" 6 haftayı doldurduğumda bulantilarim bir başladı resmen canımdan bezdim basımı kaldiramiyordum her şey ama her şey dayanılmaz derecede kotu kokuyordu, sabun bile kullanamaz olmuştum ki parfüm ve kremleri zaten hayatımdan çıkardım , yemeklere hiç değinmiyorum bahsi geçse fenalık geliyordu. Anlayacağın hiç istenecek bir şey değil bulantısiz gebelik geçirenlere hayranım.

herkese merhaba...bende hamileyimm :))) ilk bebeğimm olcak inş. beta hcg 2464 çıktı muhtemelen 4-5 haftalık bu prş dr gidicemm çook heyecanlıyımm sol kasığımda hep ağrı war bebeğimi hissediyorum sanki :) burdaym dio..

ben hıc ıcmıorum ya zorlasamda ıcemıorum :18:

canım su içmek kasık ve rahim ağrılarını da azaltıyomuş, düşük riskini azaltıyomuş, mutlaka içmeliyiz. google a hamilelikte su alımı falan yazdım öyle yazılar çıktı ki, yani çok içmemiz bizim faydamıza. zorla kendini iç.

canım ben de aynı şeyi düşünüyorum. çok istediğimden değil bulantı ama boş gebelik durumlarında kasık ağrısından başka belirti olmuyormuş. acayip korkuyorum. 19 unda gideceğim ama zaman durdu sanki ... inşallahhhhhhh hepimizin bebişi çok çokkkk iyidir.

canım ben de aynı şeyi düşünüyorum. çok istediğimden değil bulantı ama boş gebelik durumlarında kasık ağrısından başka belirti olmuyormuş. acayip korkuyorum. 19 unda gideceğim ama zaman durdu sanki ... inşallahhhhhhh hepimizin bebişi çok çokkkk iyidir.

Bende belki rahatlatırım diye yazmıştım bu hissettiklerinizi bende yasamıştım çünkü şimdi deneyimli bir anne olarak bildiklerimi paylaşmak istiyorum. Bosuna endişelenmeyin çünkü bulantılarinizin başlaması icin henüz erken 6 haftayı doldurduktan sonra başlıyor genelde .

bende ağustos annesiyim :) öğreneli 15 gün kadar oluyor.hiç kan testi yaptırmadım geçen hafta keseyi gördük , ama beta hcg testi yapmadık şart mı acaba?

Bu arada Allah herkese sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin...

kızlar tüp bebekte boş gebelik olabılıyormuki :44::44::53: offf içim hiç rahat etmeyecek dr gıdene kadarrrr:50:

kızlar tüp bebekte boş gebelik olabılıyormuki :44::44::53: offf içim hiç rahat etmeyecek dr gıdene kadarrrr:50:

cnm tüp bebekde daha sık kontrol etmiyorlarmı sen niye çok bekliyorsun.tüp bebekde boş gebelik olmaz heralde sonuçta iyileri seçilmiyormu .ben hiç duymadım.olmadı git dr.a başkasıda olabilir kendi dr.una gitmek istemiyorsan

cnm tüp bebekde daha sık kontrol etmiyorlarmı sen niye çok bekliyorsun.tüp bebekde boş gebelik olmaz heralde sonuçta iyileri seçilmiyormu .ben hiç duymadım.olmadı git dr.a başkasıda olabilir kendi dr.una gitmek istemiyorsan

cnm doktorum.5 inde ilk gebelık bhg istedi yaptırdım, 2 gunsonra tekrar ıstedı tekrar yaptırdım kan oranı ıkıye katlanmıs tekrar gerek gormedi kan tahlılıne öyle oluncada 21gun 3 hafta sonra muayneye ultrason için çağırdı kese kalp atışı için anlamadım gitti ben cok sabırsızlanıyorum orası ayrı.evet 5ci gün emrıosu koydular cnm seçerek yaptılar mıkroenjeksıyonla tup bebek yaptırdım inşallah herşey yolundadır die diliyorum...

kimbilir gelecek haftalarda ben nasıl olucam, umarım düzelirsin cnm.

Merhaba arkadaşlar ben mayıs anneleindenim yeni hamile arkadaşlarımızı tebrik ederim. Benimde zor geçti bulantılar6. Haftada başladı 15. Haftaya kadr sürdü bulantılar için kesinlikle kızartmadan domatesli aşırı şekrli yiyeceklerden uzak durun derim kuru gıdalar ayva iyi geliyor. Ben metpamit kullandom birde dayanılmaz oldu çnkü şu an çok iştahım varr sizinde öyle olucak birdaha hiç yemk yiyemicem sanarken yemekten büyük zevk alıyorum:) hepinize hayırlı olsun

kızlar bişey sorucam biraz özel ama :26:
cinsel ilişki konusunu doktorla konuştunuz mu benimki bebek bi tutunsun ozamana kadar yok dedi şimdilik :30:

Merhaba arkadaşlar ben mayıs anneleindenim yeni hamile arkadaşlarımızı tebrik ederim. Benimde zor geçti bulantılar6. Haftada başladı 15. Haftaya kadr sürdü bulantılar için kesinlikle kızartmadan domatesli aşırı şekrli yiyeceklerden uzak durun derim kuru gıdalar ayva iyi geliyor. Ben metpamit kullandom birde dayanılmaz oldu çnkü şu an çok iştahım varr sizinde öyle olucak birdaha hiç yemk yiyemicem sanarken yemekten büyük zevk alıyorum:) hepinize hayırlı olsun

Benim 4+4 oldu. Soğuk mu aldım bilmiyorum hafif mide bulantısı başladı dün, bugun devam ediyor, baş ağrısı korkunç. Ama dediğin gibi geçer bi gün. :))

kızlar bişey sorucam biraz özel ama :26:
cinsel ilişki konusunu doktorla konuştunuz mu benimki bebek bi tutunsun ozamana kadar yok dedi şimdilik :30:

bencede cnm biraz beklemekte yarar var yada çok abartmadan :17: yapmak lazım dr.a gitmediysen zaten bekle bazen kesenin bulunduğu yer hamileliği riskli yapabiliyor o zamanda drlar yasak koyuyor

Back
X