- Konu Sahibi tugbaemrah
-
kuzum haftasonu gidip tüm ürünleri yerinde gördüm :)) hansvık olan beşik ve dolap çok kullanışlı ama alt değiştirme ünitesi çok basitti ve bana çok gereksiz geliyo ayrıca çok tatlı bi cibinlikte gördüm sanırım 35 tl falandı :)) bende hansvık karyola ve dolabı almayı düşünüyorum :)) 2, bebeğimide düşünürek :))
merhaba güzel anneler ve bebişleri..nasılsınız? hafta sonu bebişime ciciler aldım cinsiyetini bilmesemde dayanamadım artık:) mothercare de indirim var arkadaşlar bilginiz olsun. aldıklarımı akşama yükleyeceğim inşallah..
evet canım %30 indirim var hafta sonu biz de mothercare' e gittik bayağı birşeyler aldık daha sonra ekleyeceğim hepsini çok zevkli oluyor yaaa alması
ben çok alamadım yaa.. cinsiyetini bilmiyorum ki daha.. yavrum sarı yeşil giymekten bogulacak:)
bizim doktorumuz 10. haftada erkeğe benzettim dedi ilk cicişleri maviş maviş aldık şimdi de göstermemekte ısrar ediyor emin değil doktor dabiz de kahve, sarı, yeşil, beyaz aldık bu sefer
Eki Görüntüle 476368 Eki Görüntüle 476369 Eki Görüntüle 476370 Eki Görüntüle 476371
bunlar da benim bebişimin cicileriii..
Amanda maşallah pek güzelmiş.
Sağlıkla giysin inşallah canım :)
Eki Görüntüle 477275 Eki Görüntüle 477276 Eki Görüntüle 477277 Eki Görüntüle 477278 Eki Görüntüle 477279
hafta sonu aldığımız cicişlerimizbattaniye ve yatak seti de var ama onu bazanın altına kaldırdık tek başıma ordan çıkaramayacağım için resimlerini çekemedim, onlar da çok ciciler.. Anne koltuğunu 1,5 ay önce falan almıştık bebişimizin odası için aldığımız ilk şeydi. Şaka gibi yaaa içimde bir canlı var ve daha sonra doğup bunları giyecek inanamıyorum hala rüyada gibiyim
çok güzeelllerrrrinşallah sağlıkla giydirmekte nasip olur
biz dışrı çıkamıyoz çıkamadığımzı için bir şey alamıyoruz ama çok imrendim hemen çıkıp oğluma bişeyler alasım geldi sizinkileri görünce
eşime deyim de bigün dışarda iftara gidelim ordan da alışveriş falan yapalım ... bizde dün yurt dışından sürekli alışveriş yaptığımız bir site var orda fisher price in bi salıncağını gördük çok beğendik onu almayı düşündük çok kullanışlı bişey gibi görünüyor mağazaya gidip bakacam beğenirsem netten alacaz inşallah
Babygear Product
burdan bakabilirsiniz dediğim salıncağa...
Eki Görüntüle 477275 Eki Görüntüle 477276 Eki Görüntüle 477277 Eki Görüntüle 477278 Eki Görüntüle 477279
hafta sonu aldığımız cicişlerimizbattaniye ve yatak seti de var ama onu bazanın altına kaldırdık tek başıma ordan çıkaramayacağım için resimlerini çekemedim, onlar da çok ciciler.. Anne koltuğunu 1,5 ay önce falan almıştık bebişimizin odası için aldığımız ilk şeydi. Şaka gibi yaaa içimde bir canlı var ve daha sonra doğup bunları giyecek inanamıyorum hala rüyada gibiyim
aldiklariniz gercekten cok hoss:)))) insallah saglikla hayirla giyer hepsini bebegin..
ben daha detayli alisveris yapmadim, ufak tefek seyler aldik nefsinimizi gidermek icinonlarida burda paylasmistim zaten. türkiyeye gidince insallah istanbuldan alisverisini yaparim bebegimin.. bir de cinsiyetini gösterse:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?