2013 annelerinin bebeklerinin güzell cicilerii :))

canım bende gıttım gordum zaten sık sık gideriz :)

alt değiştirme unıteısnı alt değiştirme harıcınde oyuncakl kıtap koyma vs die aldım ben :)

yanı cok amaçlı :)

evet canım %30 indirim var hafta sonu biz de mothercare' e gittik bayağı birşeyler aldık daha sonra ekleyeceğim hepsini çok zevkli oluyor yaaa alması

evet canım %30 indirim var hafta sonu biz de mothercare' e gittik bayağı birşeyler aldık daha sonra ekleyeceğim hepsini çok zevkli oluyor yaaa alması

ben çok alamadım yaa.. cinsiyetini bilmiyorum ki daha.. yavrum sarı yeşil giymekten bogulacak:)

ben çok alamadım yaa.. cinsiyetini bilmiyorum ki daha.. yavrum sarı yeşil giymekten bogulacak:)

bizim doktorumuz 10. haftada erkeğe benzettim dedi ilk cicişleri maviş maviş aldık şimdi de göstermemekte ısrar ediyor emin değil doktor da biz de kahve, sarı, yeşil, beyaz aldık bu sefer

bizim doktorumuz 10. haftada erkeğe benzettim dedi ilk cicişleri maviş maviş aldık şimdi de göstermemekte ısrar ediyor emin değil doktor da biz de kahve, sarı, yeşil, beyaz aldık bu sefer

aynı bizde.. sarı yeşil kahve:) çook merka ediyorum ya cuma gidicez bakalım inş. öğreniriz cinsyetini..

maşallah maşallah çok tatlı kızlar cicileriniz kimbilir ne kadar yakışacak o minik vücuda ya rabbim hepiniz sağlık huzur ve mutlulukla giydirin inşallah çok zevklisiniz valla iyi fikir oluyo biizm gibi çömezlere tşkler:)

hafta sonu aldığımız cicişlerimiz battaniye ve yatak seti de var ama onu bazanın altına kaldırdık tek başıma ordan çıkaramayacağım için resimlerini çekemedim, onlar da çok ciciler.. Anne koltuğunu 1,5 ay önce falan almıştık bebişimizin odası için aldığımız ilk şeydi. Şaka gibi yaaa içimde bir canlı var ve daha sonra doğup bunları giyecek inanamıyorum hala rüyada gibiyim

çok güzeelllerrrr inşallah sağlıkla giydirmekte nasip olur
biz dışrı çıkamıyoz çıkamadığımzı için bir şey alamıyoruz ama çok imrendim hemen çıkıp oğluma bişeyler alasım geldi sizinkileri görünce
eşime deyim de bigün dışarda iftara gidelim ordan da alışveriş falan yapalım ... bizde dün yurt dışından sürekli alışveriş yaptığımız bir site var orda fisher price in bi salıncağını gördük çok beğendik onu almayı düşündük çok kullanışlı bişey gibi görünüyor mağazaya gidip bakacam beğenirsem netten alacaz inşallah

Babygear Product

burdan bakabilirsiniz dediğim salıncağa...

Biz de daha 2 kere çıktık dışarı bulantı ve kusmalar yüzünden ama 2 seferde de elimiz boş dönmedik. Salıncağa baktım gerçekten çok güzelmiş, ben yeğenimin salıncağını alacağım henüz yeni zaten çok da kullanılmadı. Millet 7. - 8. ayda başlar almaya bizler çok sabırsızız hemen başladık Bebişlerimiz güzel günlerde giyerler inşallah cicilerini

aldiklariniz gercekten cok hoss:)))) insallah saglikla hayirla giyer hepsini bebegin..
ben daha detayli alisveris yapmadim, ufak tefek seyler aldik nefsinimizi gidermek icin onlarida burda paylasmistim zaten. türkiyeye gidince insallah istanbuldan alisverisini yaparim bebegimin.. bir de cinsiyetini gösterse:44:

Teşekkür ederim.. İnşallah canım önemli olan sağlıklı ve hayırlı evlat olmaları. Söz de biz de öylesine bakmaya gidiyoruz ama dayanamıyoruz kasaya geldiğimizde bi bakıyoruz yığılmış aldıklarımız orda yine de bu frenlemiş halimiz az kalsın eşim bebek arabasını da alacaktı neyse dedi onu da anneannesine aldırtırız. Cinsiyet göstermemekte ısrar ediyorlar zaten bizimki resmen dalga geçiyor bizimle totosuna totosuna vurucam doğunca

Maaşallah hepsi çoook ciciler ya ne güzel baya alışveriş yapmışsın. Ben kışlıkları bekliyorum, o zaman daha çok alırım diyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…