- Konu Sahibi tugbaemrah
-
Maaşallah hepsi çoook ciciler ya ne güzel baya alışveriş yapmışsın. Ben kışlıkları bekliyorum, o zaman daha çok alırım diyorum.
Eki Görüntüle 477275 Eki Görüntüle 477276 Eki Görüntüle 477277 Eki Görüntüle 477278 Eki Görüntüle 477279
hafta sonu aldığımız cicişlerimizbattaniye ve yatak seti de var ama onu bazanın altına kaldırdık tek başıma ordan çıkaramayacağım için resimlerini çekemedim, onlar da çok ciciler.. Anne koltuğunu 1,5 ay önce falan almıştık bebişimizin odası için aldığımız ilk şeydi. Şaka gibi yaaa içimde bir canlı var ve daha sonra doğup bunları giyecek inanamıyorum hala rüyada gibiyim
gezinirken denk geldi, çok beğendimm...diğer mobilyalardan farklı gözüktü gözüme
Eki Görüntüle 477357 Eki Görüntüle 477358 Eki Görüntüle 477359 Eki Görüntüle 477360
gezinirken denk geldi, çok beğendimm...diğer mobilyalardan farklı gözüktü gözüme
Eki Görüntüle 477357 Eki Görüntüle 477358 Eki Görüntüle 477359 Eki Görüntüle 477360
belis in modeli di mi bu? sitesine baktığımda görmüştüm sanki böle bişey..
evet canım belisin..ama e-bebekte gördüm ben..
ayyy cidden çok güzeeellmişş değişik bi tasarım
dün kuzenimin eşiyle alışverişe gittik.. yengem tecrübeli olduğu için onu çağırdım saolsun kırmadı beni... soleyde çok güzel peluş battaniyeler var kızlar.. yumuşacık kalın tam kış bebişlerine göre.. hemde süslüler üzerleri nakışlı civcivli çok tatlılar ama bayramda istanbula geleceğim için orda da bakarım modellere die almadım.. bi de mutlaka iki tane penye battaniye olsun dedi yengem.. bazen uyumuo onla sarmalarsın kundak gbi rahat edio bebek ilk aylarda öle... biz yine dayanamadık kıyafetlere dadandık tabi..
bu kızımın converse delisi teyzesinin aldığı hediye.. doğana kadar renk renk alcakmış cadı teyze :)
Eki Görüntüle 477881
bunlar da yengemin dün gezerken kızıma hediye aldığı ciciler :)
Eki Görüntüle 477886 Eki Görüntüle 477883
bunlar da benim dayanamayıp kızıma aldığım ciciler :)
Eki Görüntüle 477888 Eki Görüntüle 477889 Eki Görüntüle 477890 Eki Görüntüle 477891 Eki Görüntüle 477892 Eki Görüntüle 477893 Eki Görüntüle 477894
hepsi harika, ne denebilir ki simdi bu minnos seyleree bayildim bayildimm.. insallah giydigi günleride görürsün annesii.... yalniz su ugur böcekli olan ve kelebekli olan elbiseye ayrica bittim. nerden aldigini söyleyebilir misin lütfen bir sakincasi yoksa, ben de türkiyeye gelince bebegimin alisverisini yapmak istiyorum, belki senin aldigin yerde ben de bulabilirim o zaman..dün kuzenimin eşiyle alışverişe gittik.. yengem tecrübeli olduğu için onu çağırdım saolsun kırmadı beni... soleyde çok güzel peluş battaniyeler var kızlar.. yumuşacık kalın tam kış bebişlerine göre.. hemde süslüler üzerleri nakışlı civcivli çok tatlılar ama bayramda istanbula geleceğim için orda da bakarım modellere die almadım.. bi de mutlaka iki tane penye battaniye olsun dedi yengem.. bazen uyumuo onla sarmalarsın kundak gbi rahat edio bebek ilk aylarda öle... biz yine dayanamadık kıyafetlere dadandık tabi..
bu kızımın converse delisi teyzesinin aldığı hediye.. doğana kadar renk renk alcakmış cadı teyze :)
Eki Görüntüle 477881
bunlar da yengemin dün gezerken kızıma hediye aldığı ciciler :)
Eki Görüntüle 477886 Eki Görüntüle 477883
bunlar da benim dayanamayıp kızıma aldığım ciciler :)
Eki Görüntüle 477888 Eki Görüntüle 477889 Eki Görüntüle 477890 Eki Görüntüle 477891 Eki Görüntüle 477892 Eki Görüntüle 477893 Eki Görüntüle 477894
hepsi harika, ne denebilir ki simdi bu minnos seyleree bayildim bayildimm.. insallah giydigi günleride görürsün annesii.... yalniz su ugur böcekli olan ve kelebekli olan elbiseye ayrica bittim. nerden aldigini söyleyebilir misin lütfen bir sakincasi yoksa, ben de türkiyeye gelince bebegimin alisverisini yapmak istiyorum, belki senin aldigin yerde ben de bulabilirim o zaman..
kizlar bunlarda benim minnosuma ördüklerim, nasil olmus bi söyleseniz? cok acemiyim bu konuda
Eki Görüntüle 478075 Eki Görüntüle 478076
bayıldım bayıldım bayıldım, harika, muhteşem :) :) içinde kızın çok güzel olacaktır eminim canım benim, o uğurböcekli body nasıl bişi öle, yerim ben onun totişini annesi :) Canım benim çok beğendim maaşallah, giydirmekte nasip olsun inşallah
kizlar bunlarda benim minnosuma ördüklerim, nasil olmus bi söyleseniz? cok acemiyim bu konuda
Eki Görüntüle 478075 Eki Görüntüle 478076
kızlar gerçekten aldıklarınız çok güzelben gene bir kaç gündür mide bulantılarım yüzümden havanın serin olmasına rağmen bir yere çıkamıyhorum özellikle dün gece bütün gün çıkardım bugünde inanılmaz midem ağrıyor inşallah bizde oğluma haftasonu bişeyler almayı düşündük eğer benim mide sorunum geçip de dışarı çıkabilirsek
ah ya bu bulantılar mahvedio gerçekten insanı... ben 3 kutu zofer bitirdim ilk üç ayda ona rağmen bulantılarım ve kusmalarım azalmadı.. dün biraz iyiydim bende gezdim, bu sabah senin gibi lavabodan geri gelemedim... inşallah düzelirsin canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?