2013 annelerinin bebeklerinin güzell cicilerii :))

Maaşallah hepsi çoook ciciler ya ne güzel baya alışveriş yapmışsın. Ben kışlıkları bekliyorum, o zaman daha çok alırım diyorum.

Evet dayanamıyoruz gördük mü alıyoruz valla Yeni doğan kıyafetleri genelde hep uzun kollu oluyor. Kışa kadar dayanamam diyorsan çıtçıtlı bodyleri zaten içine giyecek onlar çok lazım oluyor bol bol onlardan alabilirsin mesela

cnm aldıkların çok güzel güle güle kullan.. koltuğa bayıldım çok şık.. nerden aldın?
aynen öle ya içinde bi canlının olduğunu bilmek çok harika bir duygu allahım inşallah hepimize bebeğimizi sağlıkla kucağımıza alıp bu cicileri giydirmeyi nasip eder kızlar :) bende dayanamıorum bugün dışarı çıktım sadece dolaşmaya yine bişeler alıp geldim fotoğraflim yarın koycam.. herkes erken dio ama dayanamıom napim

evet canım belisin..ama e-bebekte gördüm ben..

e- bebekte gördüm deyince belisin ürünleri belki indirime girmiştir diye sevinmiştim.. ama baktım benim belisten almayı düşündüğüm büyüyen karyola listelerinde yok neyse bakalım burdaki mağazalarla pazarlığa girişcez artık

ayyy cidden çok güzeeellmişş değişik bi tasarım

ayşecim zaten bu markada modeller şahane ama fiyatlarda öle :) kurşunsuz boya kullanıolarmış bebeklere uygun.. uluslararası sertifikaları falan da var.. sanırım ondan fiyatları öle, gerçi yengem de yeğenime bu markadan almıştı beşiğini 5 yılda çok fiyatı artmamış dedi bi de satıcının yanında yenge dedim napıosun ben pazarlık yapcam sen fiyatı artmamış diosun dün biraz fiyat araştırması yaptık da yengecimle burda o markayı satan bebek mağazalarında.. 1200 liralık büyüyen karyolayı 800 e peşin bıraktı 950 ye de taksit yaparım dedi.. biraz tanıdık fiyatı oldu :) 900 den aşağı peşinde de vermioruz dedi firma onlara bazen indirim yapıomuş öle bişi olursa haber veririm sana dedi daha zamanın var nasılsa... pazarlık yapın yani netteki fiyatlarına aldanmayın :)

Son düzenleme:
dün kuzenimin eşiyle alışverişe gittik.. yengem tecrübeli olduğu için onu çağırdım saolsun kırmadı beni... soleyde çok güzel peluş battaniyeler var kızlar.. yumuşacık kalın tam kış bebişlerine göre.. hemde süslüler üzerleri nakışlı civcivli çok tatlılar ama bayramda istanbula geleceğim için orda da bakarım modellere die almadım.. bi de mutlaka iki tane penye battaniye olsun dedi yengem.. bazen uyumuo onla sarmalarsın kundak gbi rahat edio bebek ilk aylarda öle... biz yine dayanamadık kıyafetlere dadandık tabi..

bu kızımın converse delisi teyzesinin aldığı hediye.. doğana kadar renk renk alcakmış cadı teyze :)

bunlar da yengemin dün gezerken kızıma hediye aldığı ciciler :)

bunlar da benim dayanamayıp kızıma aldığım ciciler :)

bayıldım bayıldım bayıldım, harika, muhteşem :) :) içinde kızın çok güzel olacaktır eminim canım benim, o uğurböcekli body nasıl bişi öle, yerim ben onun totişini annesi :) Canım benim çok beğendim maaşallah, giydirmekte nasip olsun inşallah

hepsi harika, ne denebilir ki simdi bu minnos seyleree bayildim bayildimm.. insallah giydigi günleride görürsün annesii.... yalniz su ugur böcekli olan ve kelebekli olan elbiseye ayrica bittim. nerden aldigini söyleyebilir misin lütfen bir sakincasi yoksa, ben de türkiyeye gelince bebegimin alisverisini yapmak istiyorum, belki senin aldigin yerde ben de bulabilirim o zaman..

inşallah canım hepimiz görürüz sağlıkla kucağımıza alırız bebişlerimizi :) ne sakıncası olcak güzelim burda paylaşıyoruz ki birbirimize fikir verelim ne nerde uygun söyleyelim... canım ben samsundayım burdan bi yerden aldım.. sen nereye gelceksin? ama istanbulda da bulunur die tahmin ediorum.. bulamazsan msj atarsın bana ben burdan alıp kargoyla yollarım sana..

kızlar gerçekten aldıklarınız çok güzel ben gene bir kaç gündür mide bulantılarım yüzümden havanın serin olmasına rağmen bir yere çıkamıyhorum özellikle dün gece bütün gün çıkardım bugünde inanılmaz midem ağrıyor inşallah bizde oğluma haftasonu bişeyler almayı düşündük eğer benim mide sorunum geçip de dışarı çıkabilirsek

amin canım hepimize nasip olur inşallah :) o uğur böcekliye babası da bayıldı ısırırım onun poposunu ben deyip durdu bütün akşam :) kız olunca dayanamıo insan öle akıl çelici şeyler var ki mağazalarda girince zor çıkıoruz :)

ah ya bu bulantılar mahvedio gerçekten insanı... ben 3 kutu zofer bitirdim ilk üç ayda ona rağmen bulantılarım ve kusmalarım azalmadı.. dün biraz iyiydim bende gezdim, bu sabah senin gibi lavabodan geri gelemedim... inşallah düzelirsin canım..

aminnn inşallah canım inşallah geçer artık... normal hayatıma dönmek istiyorum artık. dışarı çıkıp gezip tozmak arkadaşlarımla vakit geçirmek iistiyorum. oğluma eşime alışveriş yapmak istiyorum tabi kendime de

sana da çok geçmiş olsun canım bende kullandım hiç faydası olmadı bıraktım bari ilaç kullanmayım dedim nasıl olsa çıkırarıyorum dedim. damardan destek aldım falan ama yok çıkarmadıkça rahatlamadım. şimdi daha iyiyim çok şükür ama hala tamamen geçmiş değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…