2013 annelerinin bebeklerinin güzell cicilerii :))

bu arada size anneannemizin ördüğü cicileri yükleyecektim ama fotolar büyükmüş yükleyemedim netbook a yeni format atmıştım bazı programları kurmamıştım onları en kısa zamanda kurup veya eşimin bilgisayardan yükleyecem inşallah

15 küsürlerdesin herhalde canım.. 16 hafta bitince rahatladım bende.. eskisine göre çok çok iyiyim şükür.. günde beş altı kez çıkardıktan sonra bu sabahki normal bile geldi inanır mısın.. inşallah çabucak düzelirsin canım sende...

ben istanbula gidicem kismetse ama bunu teklif etmen bile cok güzel cok tesekkür ederim. istanbulda bakayim eger bulamazsam sana mesaj yollarim canim

maşallah canım çok güzel örmüşsün hiç de acemi işi gibi durmuo walla :) güle güle giysin minnoşun :)

gercekten mi sevindim.. ne bileyim baska arkadaslarinkini görünce benimki cok acemi isi gibi görünüyor.. tek bildigim örme modelide bunlar zaten. bi ters bi yüz evirir cevirir bu modelden örerim artik

senin aldığın ciciler de çookk güzeell kızlarınkiler daha güzel oluyor pembişş pembiş çok severim pembeyi Anne koltuğunu eşim ya modokodan ya da maskodan aldı.

on beş bitti 16 ya girdik benim de çok şükür eskiye göre çok çok iyiyim ama hala tam rahatlamış değilim. mutfakta yemek yeyip lavobaya yetişemeyeceğimi anlayıp mutfak çöpüne çıkarmışlığım bile var bi tane maşrafa ayarladık sürekli yanımdaydı ne zaman kafamı yastıktan kaldırsam çıkarırdım. wc gidene kadar bile çıkarırdım tam rezillikti benimki 5 kiloya yakın vermiştim şimdi bir kilo almışım daha eski kiloma gelmedim bile diye kendimi teselli ediyorum

gercekten mi sevindim.. ne bileyim baska arkadaslarinkini görünce benimki cok acemi isi gibi görünüyor.. tek bildigim örme modelide bunlar zaten. bi ters bi yüz evirir cevirir bu modelden örerim artik

çok güzel canım ellerine sağlık... inşallah sağlıkla huzurla ghiydirirsin evladına da internetten bak yapılışıyla birlikte çok güzel modeller var. biz hep netten bulduk ördük.. yapabilirsin becerikli anne

ben istanbula gidicem kismetse ama bunu teklif etmen bile cok güzel cok tesekkür ederim. istanbulda bakayim eger bulamazsam sana mesaj yollarim canim

ne demek canım bişey değil.. bi anne adayı bişeyi beğenmiş minik kızına bulamasın mı yani.. ben bulamazsam gözüme uyku girmez deli gibi ararım onu.. bende bayramda gidicem canım istanbula orda da bakıcam miniğime bişeler ordan aldıklarımın yerlerini de yazarım dönünce bakarsın beğendiğin olursa.. bulamazsan gerçekten msj yolla ben alırım sana :)

gerçekten çok güzel örmüşsün canım elin yatkın bi iki denemeden sonra bence farklı modeller de çıkarabilirsin dene mutlaka

senin aldığın ciciler de çookk güzeell kızlarınkiler daha güzel oluyor pembişş pembiş çok severim pembeyi Anne koltuğunu eşim ya modokodan ya da maskodan aldı.

çok saol canım :) sorma kız kıyafetleri adamı yoldan çıkarıo :) hepsini almak istiosun :) saol canım bakıcam o koltuktan hoşuma gitti

canım ya benim durum da aynıydı :) bende 6 kilo verdim daha 1 kilosunu geri aldım bende öle teselli ediom kendimi :) gecenin on iki buçuğunda asansöre çıkarmışlığım bile war dierlerini saymıyorum bile artık aynıymışız senle :) o gece saat bire kadar eşimin ağzını bağlayıp çamaşır sularıyla asansör temizlemişliği de war tabi görülmeye değer bir manzaraydı ramazan adam oruç tutuo bu saatte çağırılmaz die apartman görevlisini çağırmadı kendi temizledi :) üst kattan komşular inio asansör nie gelmio die bizimki dio ki abi yaklaşma inflak bölgesi hanım hamile dayanamadı eve kadar

isin ilginc yani biz henüz cinsiyetini ögrenemedik, göstermiyor kendini :) ama kiz olursa da almayi cok istiyorum. ben de kismetse bayramda ordayim, bi de bakmissin eminönünde falan ayni dükkana girmisiz

isin ilginc yani biz henüz cinsiyetini ögrenemedik, göstermiyor kendini :) ama kiz olursa da almayi cok istiyorum. ben de kismetse bayramda ordayim, bi de bakmissin eminönünde falan ayni dükkana girmisiz

ultrasona girmeden yarım saat önce çikolata ye tatlım.. o zmn kıpır kıpır oluo bebiş dönüo falan gösterio kendini :) ben giderken çikolata yemiştim doktor dedi hareketli bu gösterio aferim bende dedim çikolata yedim ... ooooooo dio doktor şimdiden rüşvete alıştırmışsın napim dedim merak ediom cinsiyetini bende havuzlu hana gidicem eminönünde ferdaerd de önermişti bak oraya die bakarsın karşılaşırız

rüsvet he haha ayy cok güldüm hakli, rüsvete alistiriyoruz simdiden. ben de yedim canim son kontrolden bir yarim saat kadar önce kipir kipirdi yavrum ama ellerini kollarini baglamis, bacaklarinida havaya kaldirmis, göstermedi anliycan cok inatci olcak besbelli, annesi inatci babasi inatci, cocukta kime cekecek anne babaya cekecek
aa ben de ferdaerdden ögrendim oraya gidicem kismetse, benim belki bayramdan hemen sonrada olabilir tam belli degil tarih, tatile göre degisek ama belli mi olur belki bi bakmissin iki göbekli hatun girmisiz birlikte iceri

yaa sorma rüşvet, ama seninkinin inadı da maşallah ayyy bende çok inatçıyım, herhalde bana çekmedi kızım, hep dua ediodum zaten huyu babasına benzesin uslu olsun die haha belli olmaz canım belki de dediğin gbi olur

çok iyi anlıyorum seni rabbim yardımcımız olsun bu günümüze de çok şükür canım

kızlar ben tatlı yiyemiyorum maalesef hatta çikolatanın özellikle şerbetli tatlının görüntüsüne bile tahammül edemhiyorum bende çözümü portakal suyunda dondurmada meyve de buldum... 12. haftada gittik ikili test için %95 erkek dedi bir hafta önce gittiğimizde göstermedi çok uğraştık belki 10 dakika cinsiyetini görmek için baktık ama göremedik hafataya gidecez inşallah tekrar 3 lü taramalar için inşallah gösteririr. geçen hafta gittiğimde uyuyordu. uyandırıyorduk pozisyon değiştirip geri uyuyordu öncekinde de gecenın 2.30 gibi gittik doktor nöbetçiydi gece gelin dedi o saatte takla atıyordu ense kalınlıpını yakalamak için yarım saat uğraşmıştık günlerii günlerini tutmuyor birazda bize bağlı sanırım o gün yediklerimiz yorgunluğumuz falan önemli sanırım miniklerimizin hareketi konusunda

kizlar bunlarda benim minnosuma ördüklerim, nasil olmus bi söyleseniz? cok acemiyim bu konuda
Eki Görüntüle 478075 Eki Görüntüle 478076

Ay bayıldım cnm yaptıklarına özellikle şapkaya hiçde acemi işi olmamış valla baya ustaca olmuş:) Şapka çok şirin ama ya bende hemen öreyim o şapkadan umarım yapabilirim,yada canım bi ara nasıl yapıldığı filan kısaca anlatırsan sevinirim.Ellerine sağlık bu arada iyi günlerde giysin yavrun...
gezinirken denk geldi, çok beğendimm...diğer mobilyalardan farklı gözüktü gözüme

Eki Görüntüle 477357 Eki Görüntüle 477358 Eki Görüntüle 477359 Eki Görüntüle 477360

Çok güzelmiş renkleri ama benim ev çok geniş deil ve kendi evimizde olmadıgından bebek odası yapamıcam ama evim geniş olsaydı böle bişiyi düşünürdüm çünkü renklerine ve şekline bayıldım...Diğer gördüklerimden çok farklı geldi bu model..

Ay Allahımmm yaaaa zaten kız cicilerine herzaman hastaydım.Bebek düşünmediğimizde bile bebek mağazalarını gezer kız cicilerine bakardım öylesine:) Şimdi kızım olmasına daha çok seviniyorum.Hele de senin bu cicilerden sonra hepsi bi harika ve bunlar gibi değişik görmemiştim hiç.Güle güle sağlıkla kullansın inş bebeğin canım...

Çok güzeller hepside canım.Anne koltuguda harikaymış.Bende öyle rüyada gibiyim hala.Allah sağlıklı kucağımıza almayıda nasip etsinde güzel,iyi günlerde giydirelim bunları....

tesekkürler canim:)) tabii anlatirim nezaman istersen, yeter ki örmek iste, cok basit zaten yapilisi, hemen bitirirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…