- 21 Kasım 2011
- 1.928
- 5
- 108
- Konu Sahibi tugbaemrah
-
aminnn inşallah canım inşallah geçer artık... normal hayatıma dönmek istiyorum artık. dışarı çıkıp gezip tozmak arkadaşlarımla vakit geçirmek iistiyorum. oğluma eşime alışveriş yapmak istiyorum tabi kendime de
sana da çok geçmiş olsun canım bende kullandım hiç faydası olmadı bıraktım bari ilaç kullanmayım dedim nasıl olsa çıkırarıyorum dedim. damardan destek aldım falan ama yok çıkarmadıkça rahatlamadım. şimdi daha iyiyim çok şükür ama hala tamamen geçmiş değil.
inşallah canım hepimiz görürüz sağlıkla kucağımıza alırız bebişlerimizi :) ne sakıncası olcak güzelim burda paylaşıyoruz ki birbirimize fikir verelim ne nerde uygun söyleyelim... canım ben samsundayım burdan bi yerden aldım.. sen nereye gelceksin? ama istanbulda da bulunur die tahmin ediorum.. bulamazsan msj atarsın bana ben burdan alıp kargoyla yollarım sana..
maşallah canım çok güzel örmüşsün hiç de acemi işi gibi durmuo walla :) güle güle giysin minnoşun :)
acemi mi? bence çok güzel yamışsın canım, eline sağlık, şapkasına bayıldım
dün kuzenimin eşiyle alışverişe gittik.. yengem tecrübeli olduğu için onu çağırdım saolsun kırmadı beni... soleyde çok güzel peluş battaniyeler var kızlar.. yumuşacık kalın tam kış bebişlerine göre.. hemde süslüler üzerleri nakışlı civcivli çok tatlılar ama bayramda istanbula geleceğim için orda da bakarım modellere die almadım.. bi de mutlaka iki tane penye battaniye olsun dedi yengem.. bazen uyumuo onla sarmalarsın kundak gbi rahat edio bebek ilk aylarda öle... biz yine dayanamadık kıyafetlere dadandık tabi..
bu kızımın converse delisi teyzesinin aldığı hediye.. doğana kadar renk renk alcakmış cadı teyze :)
Eki Görüntüle 477881
bunlar da yengemin dün gezerken kızıma hediye aldığı ciciler :)
Eki Görüntüle 477886 Eki Görüntüle 477883
bunlar da benim dayanamayıp kızıma aldığım ciciler :)
Eki Görüntüle 477888 Eki Görüntüle 477889 Eki Görüntüle 477890 Eki Görüntüle 477891 Eki Görüntüle 477892 Eki Görüntüle 477893 Eki Görüntüle 477894
15 küsürlerdesin herhalde canım.. 16 hafta bitince rahatladım bende.. eskisine göre çok çok iyiyim şükür.. günde beş altı kez çıkardıktan sonra bu sabahki normal bile geldi inanır mısın.. inşallah çabucak düzelirsin canım sende...
gercekten mi sevindim.. ne bileyim baska arkadaslarinkini görünce benimki cok acemi isi gibi görünüyor.. tek bildigim örme modelide bunlar zaten. bi ters bi yüz evirir cevirir bu modelden örerim artik
ben istanbula gidicem kismetse ama bunu teklif etmen bile cok güzel cok tesekkür ederim. istanbulda bakayim eger bulamazsam sana mesaj yollarim canim
gercekten mi sevindim.. ne bileyim baska arkadaslarinkini görünce benimki cok acemi isi gibi görünüyor.. tek bildigim örme modelide bunlar zaten. bi ters bi yüz evirir cevirir bu modelden örerim artik
senin aldığın ciciler de çookk güzeell kızlarınkiler daha güzel oluyor pembişş pembiş çok severim pembeyiAnne koltuğunu eşim ya modokodan ya da maskodan aldı.
on beş bitti 16 ya girdik benim de çok şükür eskiye göre çok çok iyiyim ama hala tam rahatlamış değilim. mutfakta yemek yeyip lavobaya yetişemeyeceğimi anlayıp mutfak çöpüne çıkarmışlığım bile varbi tane maşrafa ayarladık sürekli yanımdaydı ne zaman kafamı yastıktan kaldırsam çıkarırdım. wc gidene kadar bile çıkarırdım tam rezillikti benimki 5 kiloya yakın vermiştim şimdi bir kilo almışım daha eski kiloma gelmedim bile diye kendimi teselli ediyorum
ne demek canım bişey değil.. bi anne adayı bişeyi beğenmiş minik kızına bulamasın mı yani.. ben bulamazsam gözüme uyku girmez deli gibi ararım onu.. bende bayramda gidicem canım istanbula orda da bakıcam miniğime bişeler ordan aldıklarımın yerlerini de yazarım dönünce bakarsın beğendiğin olursa.. bulamazsan gerçekten msj yolla ben alırım sana :)
gerçekten çok güzel örmüşsün canım elin yatkın bi iki denemeden sonra bence farklı modeller de çıkarabilirsin dene mutlaka
isin ilginc yani biz henüz cinsiyetini ögrenemedik, göstermiyor kendini :) ama kiz olursa da almayi cok istiyorum. ben de kismetse bayramda ordayim, bi de bakmissin eminönünde falan ayni dükkana girmisiz
ultrasona girmeden yarım saat önce çikolata ye tatlım.. o zmn kıpır kıpır oluo bebiş dönüo falan gösterio kendini :) ben giderken çikolata yemiştim doktor dedi hareketli bu gösterio aferim bende dedim çikolata yedim ... ooooooo dio doktor şimdiden rüşvete alıştırmışsınnapim dedim merak ediom cinsiyetini bende havuzlu hana gidicem eminönünde ferdaerd de önermişti bak oraya die bakarsın karşılaşırız
rüsvet he haha ayy cok güldümhakli, rüsvete alistiriyoruz simdiden. ben de yedim canim son kontrolden bir yarim saat kadar önce kipir kipirdi yavrum ama ellerini kollarini baglamis, bacaklarinida havaya kaldirmis, göstermedi anliycan cok inatci olcak besbelli, annesi inatci babasi inatci, cocukta kime cekecek anne babaya cekecek
aa ben de ferdaerdden ögrendim oraya gidicem kismetse, benim belki bayramdan hemen sonrada olabilir tam belli degil tarih, tatile göre degisek ama belli mi olur belki bi bakmissin iki göbekli hatun girmisiz birlikte iceri
canım ya benim durum da aynıydı :) bende 6 kilo verdim daha 1 kilosunu geri aldım bende öle teselli ediom kendimi :) gecenin on iki buçuğunda asansöre çıkarmışlığım bile war dierlerini saymıyorum bile artık aynıymışız senle :) o gece saat bire kadar eşimin ağzını bağlayıp çamaşır sularıyla asansör temizlemişliği de war tabi görülmeye değer bir manzaraydıramazan adam oruç tutuo bu saatte çağırılmaz die apartman görevlisini çağırmadı kendi temizledi :) üst kattan komşular inio asansör nie gelmio die bizimki dio ki abi yaklaşma inflak bölgesi hanım hamile dayanamadı eve kadar
kizlar bunlarda benim minnosuma ördüklerim, nasil olmus bi söyleseniz? cok acemiyim bu konuda
Eki Görüntüle 478075 Eki Görüntüle 478076
gezinirken denk geldi, çok beğendimm...diğer mobilyalardan farklı gözüktü gözüme
Eki Görüntüle 477357 Eki Görüntüle 477358 Eki Görüntüle 477359 Eki Görüntüle 477360
dün kuzenimin eşiyle alışverişe gittik.. yengem tecrübeli olduğu için onu çağırdım saolsun kırmadı beni... soleyde çok güzel peluş battaniyeler var kızlar.. yumuşacık kalın tam kış bebişlerine göre.. hemde süslüler üzerleri nakışlı civcivli çok tatlılar ama bayramda istanbula geleceğim için orda da bakarım modellere die almadım.. bi de mutlaka iki tane penye battaniye olsun dedi yengem.. bazen uyumuo onla sarmalarsın kundak gbi rahat edio bebek ilk aylarda öle... biz yine dayanamadık kıyafetlere dadandık tabi..
bu kızımın converse delisi teyzesinin aldığı hediye.. doğana kadar renk renk alcakmış cadı teyze :)
Eki Görüntüle 477881
bunlar da yengemin dün gezerken kızıma hediye aldığı ciciler :)
Eki Görüntüle 477886 Eki Görüntüle 477883
bunlar da benim dayanamayıp kızıma aldığım ciciler :)
Eki Görüntüle 477888 Eki Görüntüle 477889 Eki Görüntüle 477890 Eki Görüntüle 477891 Eki Görüntüle 477892 Eki Görüntüle 477893 Eki Görüntüle 477894
Eki Görüntüle 477275 Eki Görüntüle 477276 Eki Görüntüle 477277 Eki Görüntüle 477278 Eki Görüntüle 477279
hafta sonu aldığımız cicişlerimizbattaniye ve yatak seti de var ama onu bazanın altına kaldırdık tek başıma ordan çıkaramayacağım için resimlerini çekemedim, onlar da çok ciciler.. Anne koltuğunu 1,5 ay önce falan almıştık bebişimizin odası için aldığımız ilk şeydi. Şaka gibi yaaa içimde bir canlı var ve daha sonra doğup bunları giyecek inanamıyorum hala rüyada gibiyim
Ay bayıldım cnm yaptıklarına özellikle şapkaya hiçde acemi işi olmamış valla baya ustaca olmuş:) Şapka çok şirin ama ya bende hemen öreyim o şapkadan umarım yapabilirim,yada canım bi ara nasıl yapıldığı filan kısaca anlatırsan sevinirim.Ellerine sağlık bu arada iyi günlerde giysin yavrun....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?