- Konu Sahibi tugbaemrah
-
Bursa Pazarı kumaşçı var ya hanın içinde , hani Astek kumaş mağazası da var yanında, ya da İş Bankası var orayı bilirsin, ona yakın. Zaten kime sorsan gösterir o civara yaklaşınca.
Benim bir arkadaşın komşusuna son güne kadar kız demişler, çocuk bir doğmuş erkek :) Düşünsenize her şeyi tastamam pembe :) %100 belli olmuyor bu işler galiba
tamam cnm anladım şimdi neresi olduğunu çok güzel tarif etmişsin gerçekten, en kısa zamanda gitmem lazım zaten eminönüne de işte maaş almayı bekliyorum...
canım sağol çok şiddetlı değil ara ara oluyo :) yok canım düşük fln oldugunus namıyorum hareket ediyo :)
bı de düşük çok sancılı oluyo bilmem mi :) aman Allah korusunn yıen de tedırgın oldum bı hafatdır var cunku
bişi çıkmıcak ama bi gozukucem gene de bakalımm :) hem özleıdm bebısımı kızzzz
sen napıosn bakaım :)
valla biz de 15 haftalıkken mı öğrenmsıtık yanı sımdıs enın öel olunca yoksaa dedim bı de dr
çıkıntı olmadıgına göre kzı demıstı onun ıcın neyse canım hayırlısı ama ınsan kendısını alıstırdıgı ıcın
garıpsıo ılk bas :) yoksa hepsi canımız :) ah yaramaz ahh erkekler çok yaramaz olur zatenanketımı de bozdu
totosuna totosuna vurucam doğsun bi
canım evet ben de bılıom bısı olmadıgını da içim rahatalsın dıyorum yaa bı de
özleştik accuk dahada ranevumuza cok var
teee bayramdan sonra :) eşimde çok ısrar ettii gözük diye şimdi oa da bişi diemedım
keşke sölemeseydım hgun ıcınde arıo kaç kez kafasıan yer etti dr gideımde o da rahatalasın :)
maaşallah senin eşine çok imreniyorum ben ya benim ki niye bu kadar düşüncesiz.
dün anneannemde iftardaydık kadın yatalak ama sandalyesine oturttuk bizle yemek yesin diye hep beraberdik çünkü, neyse iftardan sonra fenalaştı gitti resmen annem ruhunu teslim etti dedi ben korktum tabii karnıma sancılar girdi neyse sonra nefes aldı nenem ama o korku da yetti bize, eve geldik ben hala şoktayım yatacağım dedim gittim yattım ama korkudan uyuyamıyorum salona eşimin yanına geçtim kanepede uyuya kalmışım her tarafım ağrımış tutulmuş vantilatör de çarpmış beni hapşırıp duruyorum sabahtan beri yani benim düşüncesiz kocam akşam demiyorki geleyim yanına karıcım sen uyuyana kadar yanında kalayım, ben onun yanına gidiyorum bu halde olanları da biliyor korktuğumu da... ama umursamıyor mu nedir ben mi çok şey bekliyorum anlamadım ama kırılıyorum bu halimle bana yaptıklarına...
afedersiniz şidddetli ishal yaptı, sende de oldu mu? iki gün içtim sonra dayanamayıp bıraktım, geçti
ben 2haftadır kullanıyorum ama hala midem alışmadı bu hapa genelde kabız yapıyormuş ama bende de ishal yaptı kabızlık problemim olduğu içinde tek bu özelliğini sevdim sabah kocişi gönderip 7buçuk civarı içiyorum 1saat içinde kahvaltı etmezsem anında mide bulantısı ve vcdeyim ve kahvaltıda kesinlikle süt yasak demir kalsiyumla kullanılmıyacak sonu felaket oluyo :)) yarım saatiçinde vcdeyim renk siyah oluyor oda demirden ama bidaha hep hapın o tadı sanki kanlı bişey yemişim gibi tat ve koku hep burnumda ama ishal bitiyo gün içi rahatım
Kizlar bende gyno ferro sanol kullaniyorum 2aydir fln ilk baslarda ishal yapti ama gecti simdide kabuzliktan şikayetciyim bu yuzden cok kaysi yedin ve simdi alerji oldum pazartedi gununden beri kasiniyorumbu arada ben yaklasik 2 yildir ferro sanol kullaniyorum kansizlik icin o yuzden vucudum alismis olabilir cok bi degisiklik hissetmedim
ben 2haftadır kullanıyorum ama hala midem alışmadı bu hapa genelde kabız yapıyormuş ama bende de ishal yaptı kabızlık problemim olduğu içinde tek bu özelliğini sevdim sabah kocişi gönderip 7buçuk civarı içiyorum 1saat içinde kahvaltı etmezsem anında mide bulantısı ve vcdeyim ve kahvaltıda kesinlikle süt yasak demir kalsiyumla kullanılmıyacak sonu felaket oluyo :)) yarım saatiçinde vcdeyim renk siyah oluyor oda demirden ama bidaha hep hapın o tadı sanki kanlı bişey yemişim gibi tat ve koku hep burnumda ama ishal bitiyo gün içi rahatım
vay be ne çok yan etkisi varmış ilacın meğer hepinizi perişan etmiş ama bana bir etkisi olmadı isal falan olmadım, hergün tuvalete çıkıyorum ama zaten öyleydim ben sadece şimdi saati bile belli kalkar kalkmaz tuvaletteyim
ama ben de şöyle bir durum var kan hacmim o kadar arttı ki diş etleri sürekli kanıyor hatta bir gece ağzımda koca bir kan pıhtısıyla kandan kurumuş yapışmış dudaklarla uyandım, kan fışkırıyor her yerimden başka bir durum yok ama...
selam kızlar nasılız bugün aranızda egzersize ya da pilatese başlayan var mı merak ettim ben bu günlerde başlamayı düşünüyorum da yapanınız varsa videolar var mı paylaşabilir misiniz
kızlar ben yürüyüş yapıyorum, hamileler için en sağlıklı egzersiz olduğunu söyledi doktorum. bir ara yoga yapmayı düşündüm sonra vazgeçtim. şimdi akşamüzerleri serinlikte 1 saat kadar yürüyorum, çok rahatlatıyor...
bana da dr yürüyüş verdi ki ben en çok onun faydasını görüryorum eskiden beri ama plates de kaslar için eklemler için çok faydalı yapılabilir, paylaşım olursa isteyenler yapar güzel de olur...
kızlar doktora gittim dr gorur gormez aaa ayşeee nerdesın sen dedi :) doçtan berı ugramamsıtım nerdeyse 15 gun oldu tabıı :)
söledım böle böle kromozom temız cıktı kalptede sorun yokmus baktırdım dıye çok mutlu oldu eşim geldı sonradan yaa çok sevındım
güzel haberleınızı alıcna dedi :) ultrasonda baktı hersyeı çok ıyı maşallah gelısımı önde ve karın agrıma da plasenta aşağı
doğru gelısım göstermıs bı de kendını cok yoruyosan normal bebek de cidden çok hareketli maşallah durmuokı bakaım dedi :)
bu sebeplerden normal agrın her hamıle yasar ama yorulma buyuk temzılık bayram temzılıı yapaım deme dedı öle işte kızlar iyiyidi yanı
bebıs 215 gr olmuşhersey yolunda ikili temzı oldugu ıcın üçlüye dörtlüye gerek yok ama afp (alfa feto protein) testi yaptır
dedi kan verdım bı de ıdrar testı verdım geldımmmm :)
maaşallah benim bacıma ve onun cimcimesine... iyi bak en azından için rahatlamış...
ayşe bana dr 4 lü test yaptırdı ben de kan verdim ama afp yi de duymuştum şimdi 4 lü testte bu afp ye bakıyorlar mı sen bilirsin...
bana 14 eylül de ayrıntılı ultrason randevusu verdiler 20. hafta olacak galiba, bir de fetal eko için yer arayacak mışım dr seni yönlendirir dediler, o da çocuğun kap durumu içinmiş...
İyi Akşamlar Kızlar,
Akşam üzeri bebeğimin o kadar hareketliydiki Allahım yaaa 10 dak.boyunca sürekli hareket etti.Tabi bende gözlerimi göbeğimin alt kısmına diktim o her hareketinde karnımın üzerinde seyirme oldu gördümmmm.İçerden vuruodu sanki.Ay çok mutlu oldum yaaaa.Harika bişiymiş buuuu
yaprak cığım dr akıntı için cleocin krem verdi bana vajinaya uygula 7 gün dedi istersen sen de bir sor dr una çok kötüysen, aklım sende kaldı...