2013 annelerinin bebeklerinin güzell cicilerii :))

tamam cnm anladım şimdi neresi olduğunu çok güzel tarif etmişsin gerçekten, en kısa zamanda gitmem lazım zaten eminönüne de işte maaş almayı bekliyorum...

maaşallah senin eşine çok imreniyorum ben ya benim ki niye bu kadar düşüncesiz.
dün anneannemde iftardaydık kadın yatalak ama sandalyesine oturttuk bizle yemek yesin diye hep beraberdik çünkü, neyse iftardan sonra fenalaştı gitti resmen annem ruhunu teslim etti dedi ben korktum tabii karnıma sancılar girdi neyse sonra nefes aldı nenem ama o korku da yetti bize, eve geldik ben hala şoktayım yatacağım dedim gittim yattım ama korkudan uyuyamıyorum salona eşimin yanına geçtim kanepede uyuya kalmışım her tarafım ağrımış tutulmuş vantilatör de çarpmış beni hapşırıp duruyorum sabahtan beri yani benim düşüncesiz kocam akşam demiyorki geleyim yanına karıcım sen uyuyana kadar yanında kalayım, ben onun yanına gidiyorum bu halde olanları da biliyor korktuğumu da... ama umursamıyor mu nedir ben mi çok şey bekliyorum anlamadım ama kırılıyorum bu halimle bana yaptıklarına...

afedersiniz şidddetli ishal yaptı, sende de oldu mu? iki gün içtim sonra dayanamayıp bıraktım, geçti

vay be ne çok yan etkisi varmış ilacın meğer hepinizi perişan etmiş ama bana bir etkisi olmadı isal falan olmadım, hergün tuvalete çıkıyorum ama zaten öyleydim ben sadece şimdi saati bile belli kalkar kalkmaz tuvaletteyim rengi kopkoyu evet ama tadı kokusu falan gelmedi bana, bunların bir de sıvı olanları var acaba bir de onu mu deneseniz belki daha iyidir...
ama ben de şöyle bir durum var kan hacmim o kadar arttı ki diş etleri sürekli kanıyor hatta bir gece ağzımda koca bir kan pıhtısıyla kandan kurumuş yapışmış dudaklarla uyandım, kan fışkırıyor her yerimden başka bir durum yok ama...

selam kızlar nasılız bugün aranızda egzersize ya da pilatese başlayan var mı merak ettim ben bu günlerde başlamayı düşünüyorum da yapanınız varsa videolar var mı paylaşabilir misiniz

bana da dr yürüyüş verdi ki ben en çok onun faydasını görüryorum eskiden beri ama plates de kaslar için eklemler için çok faydalı yapılabilir, paylaşım olursa isteyenler yapar güzel de olur...

maaşallah benim bacıma ve onun cimcimesine... iyi bak en azından için rahatlamış...
ayşe bana dr 4 lü test yaptırdı ben de kan verdim ama afp yi de duymuştum şimdi 4 lü testte bu afp ye bakıyorlar mı sen bilirsin...
bana 14 eylül de ayrıntılı ultrason randevusu verdiler 20. hafta olacak galiba, bir de fetal eko için yer arayacak mışım dr seni yönlendirir dediler, o da çocuğun kap durumu içinmiş...

yaprak cığım dr akıntı için cleocin krem verdi bana vajinaya uygula 7 gün dedi istersen sen de bir sor dr una çok kötüysen, aklım sende kaldı...

canım anne,baba,dayı amca ve dede hepsi beşiktaşlı hamileliğimn ilk üç ayını maçlarda geçirdim ben :)
çok güzel olmuşlaR canım..Allah iyi günlerde kullanmak nasip etsin..

ay annesi fanatik kartal mı geliyor..hepsi çok cici..güzel günlerde kullanmak dileğiyle..

sağol canım benimm hepimizinki cicilerini giysin güzelceeee :))

Maaşallah maaşallah annesi, çok cicilermiş

ilk defa bebişime kendim bişey aldım üzerinde görmek çok güzel olacak hayırlısıyla:)

Eki Görüntüle 484722 Eki Görüntüle 484723 Eki Görüntüle 484724

Kendin hatta tak başınayken çıkıp bir şeyler almak çok zevkli gerçekten, böyle güle güle dolaşıyorsun mağazada :) Güle güle giydir canım.

Maaşallah ne kadar becerikli annelerimiz var yav şimdiden üçer beşer örmüşler. Darısı başıma Bir battaniyeye başlamıştım, ona da çok basit deyip soğuttular bırakıcam galiba

Çok güzeller canım, Allah güle güle giydirmeyi nasip etsin. Biz de böyle olucaz galiba, ben Fenerliyim ama baba fanatik Beşiktaşlı. Doktor ultrasonda bakarken bile kocam Beşiktaşlı diyor, oradan görüyomuş kendisi

Kızlar ben de bunları sipariş ettim Unnado'dan, mavi oğluşuma, pembeler de görümcemin cimcimesine:

Eki Görüntüle 485649 Eki Görüntüle 485650 Eki Görüntüle 485651

canım çok güzeller güle güle kullansınlar

ama bide uyduruk bi hastane çıkışı al diyo komşularım sanırım ilk bebeği iyi tamizlemeden giydiriyolarmış ilk o uyduruk olanları verirsin dediler ay öğrencez o günlere gelebilirsek inşallah
komşular biz hazırlıcaz çantanı diyolar ama kısmet

Valla cinsiyeti öğrenince içimden geldi hemen alayım dedim. Zaten bıdıklar hemen kirletiveriyorlarmış hastanede bile alttan üstten O yüzden bol bol almak lazımmış yanına.İnşaallah canım hayırlısıyla kavuşuruz bebişlerimize.

Sağol canım sorma benim de gözüm pembelerde... Arada çaktırmadan benimkine de bir iki pembe alsam mı diyorum

çok güldüm ferda ya.. cinsiyetini öğrendiğimde benim kıza almıştım ciciler paylaşmıştım, şimdi unnadoda çok cici elbiseler gördüm tam yaza giydirmelik cesaret edip alamıorum herkesin cinsiyet deişio korktum walla :) eşime bile dedim dün akşam kızların cinsiyet hep deişio kk da die.. o da dio yok benim kızım deişmez, babası onu beklio.. adını bile koydu o kdr hevesli kızı olcak die pembiş şelere ölüo :)

bu arada sen keçe almıştın yaptın mı bişeler? bende sipariş verdim pzrtesi gelcek hevesle bekliom, acaip güzel şeler war nette yaptım bi dosya tek tek yapıcam.. kelebekti kuştu çiçekti şablonlarını bile buldum..

cok sirinler canim
ama maviye cokta yatirim yapma:) ben kaldim oyle ortada mesela alsamda unisex renkleri terci edicem
ama bendede mavi pembe takintisi var:)
kizimda ne guzel agiz tadiyla pembisleri doldurmustum simdi ne olucagimiz belli degil ya
ne bicim is isimde bakiyorum bir yandan beril aylin gokce tugce var aklimda ay ne zor oluyormus cinsiyet kesinlesmeyince ya
soyle ileri haftalarda cinsiyeti ogrenemeyenlere cok uzuldum simdi ben oyle oldum saglik olsun

ben de kecelerden birseyler yapmayi düsünüyordum türkiyeye gelince ama siparis verildigini bilmiyordum. dükkanlardan satin alirim diye düsünüyordum, siparis mi veriliyor kece almak icin? (

ben de kecelerden birseyler yapmayi düsünüyordum türkiyeye gelince ama siparis verildigini bilmiyordum. dükkanlardan satin alirim diye düsünüyordum, siparis mi veriliyor kece almak icin? (

ben samsunda incesini bulamadım nereye baktıysam yok.. hep kalını war onlar da dikilmio.. o yüzden netten sipariş verdim bende.. istanbulda mutlaka bulursun yani.. hatta ferda yazmıştı nerden aldığını da hatırlayamadım şuan...

insanin isteyipte bulamamasi ne sinir sey di mi(
ferdaaaa nerde bu keceler istanbulda, söyleyiver sekerim:44:

kızlar yakında bebeğime aldığım cicileri ve keçeden yaptığım süsleri burada paylaşıcam.netten aldığım takımın gelmesini bekliyorum:))

Maalesef canım, diğer topikte de yazdığım gibi poşetin içinde bir umut beni bekliyor zavallılar. Ama netten biraz araltırma yaptım, birkaç şablon sayfası buldum ben de, sanırım portekizce yazmışlar ama zaten hepsinin şablonu var, belki de aynı yerdir baktığımız, istersen linklerini gönderirim.

insanin isteyipte bulamamasi ne sinir sey di mi(
ferdaaaa nerde bu keceler istanbulda, söyleyiver sekerim:44:

Valla canım ben Eminönü'nde Bursa Pazarı kumaşçısının üst katındaki telacıdan aldım. Ama yine Eminönü'nde Marpuççular Han'daki boncukçularda da gördüm. Yani Eminönü'ne bir gel, illa ki bulursun. Uzaksan ben alıp göndereyim diyeceğim ama bir sürü renk var. Kendi aldıklarımın resmini çekip buraya yüklerim, hem renk hem büyüklük olarak bir fikir verir belki.

cok sagolasin canim bukadar bilgi bile bana yeter zaten ben kismetse eminönüne gidicem, orda demekki mutlaka bulurum, tekrar sagol

kizlar ben az önce kontrolden geldim, bebisimin yine cinsiyetini göremedik. yavrum bu sefer bacaklarini acmisti ama ne yazik ki kordon bacaklarinin arsindan geciyordu, doktor ugrasti ama olmadi kismet napalim yeterki sagligi iyi olsun

kizlar ben az önce kontrolden geldim, bebisimin yine cinsiyetini göremedik. yavrum bu sefer bacaklarini acmisti ama ne yazik ki kordon bacaklarinin arsindan geciyordu, doktor ugrasti ama olmadi kismet napalim yeterki sagligi iyi olsun

Olsun canım geç olsun, kesin olsun. Sağlığı en mühimi. Ben de önceki msjda uzaktaysan yazmıştım yurtdışındaymışsın :) Yine de almamı-bakmamı istediğin bir şey olursa yardımcı olmaya çalışırım. Bu arada benim aldığım keçeler biraz yumuşaktı, Marpuççular'daki 2,5 tl idi ama daha sert ve tok duruyordu bilgin olsun

cok sagol canim, düsünmen bile yeter:)) kismetse bu cumartesi türkiye'ye gidiyorum ben tatil icin. insallah ozaman gitmeyi düsünüyorum eminönüne. gitmsken bütün alisverisimi yapayim diyorum. aslinda bebek sekerinin malzemelerinide alacaktim ama cinsiyetini göstermedigi icin alamiycam besbelli :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…